Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A hajléktalanság teljes felszámolása
 

2008-01-16.
Molnár F. Árpád

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

TARTALOM:

- A 30 ezer hajléktalan 30 évre történő elszállásolása mindössze 30 milliárd forint egyszeri kiadásból megoldható. A bűnöző állam kormányzati negyede 141 milliárd forintunkba kerülne. Ebből az összegből több, mint négyszer(!) teljesen felszámolható a hajléktalanság! De ha a hajléktalanokat csupán 100 ezer forintba kerülő konténerekbe szállásolnánk el, úgy a kormányzati negyed árából több, mint negyvenszer(!!!) megoldhatnánk az ország összes hajléktalanjának problémáját az elkövetkező 30 évre! A konténeres megoldás 30 évre mindössze egyszeri, 3 milliárd forintos kiadást jelent. Napi hír, hogy a fajnáci kormányzat és állampárt antiszociális patológiai betegsége folytán csupán 10 nap alatt 16 hajléktalan fagyott meg, melyek - és az ezt követő elhalálozások - elkerülhetők lettek volna, ha a bűnöző állam 3 milliárd forintot költött volna a teljes hajléktalanság felszámolására.

- Az egyházakkal és az egyházi vezetőkkel közös aláírásgyűjtést, mellyel az Országgyűlés multimilliomosaitól követeljük a teljes hajléktalanság felszámolását, és követeljük a 94%-ban zsidó tulajdonban lévő antiszociális fasiszta média támogatását, propagandáját és nyomásgyakorlását az egyszeri, pitiáner összeg kifizetésére. Az adás érinti az öltönyös-nyakkendős egyházi vezetőknek és az egyházaknak a Sátán hatalmaival való önérdekelvű összefonódásait is.

- A 30 ezer hajléktalan számára nem biztosítunk még 2 négyzetméter saját területet sem. Ennyi sem jár egy embernek, miközben hatalmas földek vannak parlagon, önkormányzati tulajdonban, és épületek tömegei állanak üresen. Nem jár a magyar földből 2 négyzetméter sem a magyaroknak?

- Hogyan lopják a földet a politikusok Európában és az USÁ-ban: beszéd az olasz példán keresztül.

- Gyurcsány Ferenc vagyona 3 milliárd forint. Pont ennyi hiányzik az ország összes hajléktalanjának konténerekbe történő elszállásolásához. Egy bűnöző és gyilkos bankár vagyonáért cserébe 30 ezer ember élete megoldva! Gyurcsány Ferenc kormányzati negyede 141 milliárd forint, ami a csecsemőket és az aggastyánokat is beleszámítva 15 ezer forint gazdag bűnszervezeti pszichopata bűnözőknek történő kifizetést jelent fejenként!

- Feljelentettem a kormányt, mert a vizitdíjból befolyt összegekből 42 milliót többek között a saját sajtójukban történt önreklámozásra fordítottak. Ez a 42 millió forint 160 ezer ember vizitdíja, és 420 hajléktalan életre szóló elszállásolása és a fagyhaláltól való megóvásának összege!

- Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány ellenem járdán álldogálásért - szociális helyzetemet szándékosan figyelmen kívül hagyva - a maximális büntetési tételt, 50 ezer forintot, azaz a lakásomon kívül teljes vagyonelkobzást ítélt meg, amikor a rendőrbűnözés digitális dokumentálása céljából jelentem meg az Erzsébet hídnál 2006 október 26-án. Demszky Gábor minapi, egy civil lakos részéről történt lefényképezésekor "behajtani tilos" táblánál hajtott be, és a "megállni tilos" tábla ellenére hagyta ott az autót. Ha ellenem kiemelten közhasznú munkám ellenére is teljes vagyonelkobzás jár, akkor a mások testi épségét vagy életét veszélyeztető cselekményekért is legalább teljes vagyonelkobzást kell végrehajtani. Avagy a multimilliomosok felsőbb rendűek? Hiszen ők meg sem érzik a 30-50 ezer forintos bírságokat!

- Gondolatok egy fagyhalált halt hajléktalan feldarabolásáról és darabjainak szétküldéséről a Bibliai Bírák Könyvének 19. Fejezete Alapján.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Az alábbi lejátszó és a rajta látható filmdemó másfél évvel a fenti publikációt követően, 2009 június második felében került elkészítésre, Vona Gábor hajléktalan- és megélhetési bűnözőgyártó közmunkapogromja és a kecskeméti Fideszes polgármester, Zombor Gábor és szélsőségesen szociopata, hajléktalan- és megélhetési bűnözőgyártó pszichopata, közpénzünkön kitartott beosztottai halmazati rosszindulatának a hatására.
(A Hírháttér Multimédia filmdemóját innen le is töltheti!)

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
Tel.: 30-919-6386 , 76-320-450 .

Előző cikk:
2008-01-16. -
Tisztelt Dr. Bencze József Országos Rendőrfőkapitány Úr!
/Gőbl György/
Részlet: ...következmények nélkül elképzelhetetlen, hogy a gyülekezés alkotmányos alapjogának gyakorlását szabályozó törvénymódosítást ne kísérné azonnal a végrehajtási rendelet megfelelő tartalmú módosítása. Ennek fényében elgondolkodtató, hogy miként viszonyul az államhatalom a demokratikus szabadságjogok érvényesülésének kérdéséhez...
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-16. -
Az Alkotmányból az "A hajléktalanság teljes felszámolása" című felvételhez
/T. Katalin/
Részlet: Ezek a jogszabályi rendelkezések minden állampolgárra alapjogként biztosítják azt a védelmet, amelyek alkalmazási hiánya miatt mégis számtalan sokan kerülnek ma veszélyes helyzetbe, valamint életveszélyes állapotba. (...) Tehát a törvény szerinti jog, amely mindenkinek kijárna, meg kellene, hogy védje azokat, akik védelemre, segítségre szorulnak.
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu