Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

A "magas lovon" Horváth Ágnes FENYEGET !

 

2008-02-22.
T.Katalin

Horváth Ágnes adó és járulék emeléssel fenyegetődzik. Megfenyegette keményen az ország lakosságát. Pofátlanul, végtelen nagy cinizmussal, érzéketlen közönnyel merte megfenyegetni az amúgy is csalódott embereket, betegeket. Vizitdíj, napidíj, meg mi a frász nem, de semmi másról nem szól a baromsága, mint arról, mit és mennyi lóvét kell valakinek az egészsége érdekében kipengetni az embereknek az mellett, amit amúgy is, többszörösen lenyúlnak az alamizsnai bérükből.

Horváth Ágnes fenyeget. Fenyegetős szerepkörben működik, miközben a közös pénzből, a mi pénzükből telik a bandájának a reklámjaik népszerűsítésre, kiadványaiknak a mutogatására, annak népszerűsítésére. Arra, amire pedig senki, de senki sem kíváncsi.

( Hány 300 Ft-os vizitdíjat lehetett volna belőle kiváltani? Hányat. …! )

Horváth Ágnes fenyeget. Fenyegetni mer, szemrebbenés nélkül. Érzéketlenül, miközben az emberi halálozás száma emelkedik, a betegek nem élhetnek az orvosi segítséggel, csak jogaik csorbításával és korlátokkal terhelten. Korlátozva és megsértve az alkotmányos jogaikat, küszködve vehetik az egészséghez való jogukat igénybe. - Tehát biztosan ”jó” volt a vizitdíj -

A várólisták száma növekszik, a gyógyulási esélyre valakinek - ha nem a bűvös körben mozog - csak remény lehet, de az esélye a nullával lett és vált egyenlővé.

De, Horváth Ágnes fenyegetődzik, amit megtehet. Meg meri tenni! De nagy is az a ló valaki alatt. Természetesen büszke is lehet emiatt. Büszke lehet a f elturbózott halálozási mutatószámok miatt, a gyógyulási idő előtti kirúgott betegeknek az okán - pld: mandulaműtéses haláleset kicsi gyerekkori -, aztán folytathatnám még, hogy mennyire és mire lehet büszke.

De egyet elfelejtett. Ma ő büszke, és hamarosan reméljük mi lehetünk arra büszkék, hogy az ámokfutása hamarosan megakad egy kiírt szavazás okán, és messze-messze röpül a sötét rémálmai mezején máshova. El innen, a bandájával együtt. Oda, ahol senkiknek sem tudnak több kárt okozni és főleg nem emberi életekben.

T.Katalin

 

 

A Hírháttér kapcsolódó cikkeiből:

2007-12-03. - Vizitdíjból több, mint 40 millió Ft öncélú reklámokra: Feljelentettem a kormányt hűtlen kezelés bűntette miatt
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Cikk a kormány megrendelésére elkövetett hűtlen kezelés bűntettéről és annak életellenes és emberellenes következményeiről. A Legfőbb Ügyészséghez (LÜ) eljuttatott feljelentés Word formátumban letölthető.

 
Előző cikk:
2008-02-21. -
Feljelentés a fogyasztóvédelemnél az Auchan és a Tesco áruházak ellen
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Kérném (...) a további forgalmazásuk örökre történő megtiltását, az áruházláncok példaszerű és elrettentés értékű megbírságolását (...). A lakosságnak okozott kár nyilvánvaló módon eddig is több tízmillió Ft-ra rúghat, avagy még több.
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-22. -
Kármán Irén és/vagy pártfogói: a sortüzesek és a veérnácik
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Egyet nem tehet egyetlen oknyomozó és/vagy tényfeltáró sem: nem léphet fel támogatólag az állami bűnözés semmiféle formája védelmében, és soha nem fordulhat szembe az emberi jogokért végzett munkák és eredmények megsemmisítése és betiltatása céljából. Márpedig Kármán Irén nyílt színen is megjelenő támogatói ezt teszik.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu