Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Kármán Irén és/vagy pártfogói: a sortüzesek és a veérnácik
 

2008-02-22.
Molnár F. Árpád

Csak egyféle oknyomozó és tényfeltáró létezhet: az, aki a népért, a lakosságért és az igazságért küzd, és nem köt kompromisszumokat. Mivel a bűnök erdejében bőven barangolhat az ember, így is bőven megteheti, hogy gyakran félrenéz, hiszen így is, úgy is annyi bűnügy marad, amihez egy egész hadsereg sem volna elég.

Egyet nem tehet egyetlen oknyomozó és/vagy tényfeltáró sem: nem léphet fel támogatólag az állami bűnözés semmiféle formája védelmében, és soha nem léphet fel az emberi jogokért végzett munkák és eredmények megsemmisítése és betiltatása céljából. Márpedig Kármán Irén nyílt színen is megjelenő támogatói ezt teszik.

Hogy Kármán Irén mennyiben minősül valódi tényfeltárónak, számomra az irdatlan lerobbant erkölcsi és szellemi környezete miatt pokoli nehéz megítélni. Mint emlékezhetünk, megverésekor egy egész ország forrott egységbe Kármán Irén mellett, hiszen mindenki úgy vélte, hogy állami védettségű bűnügyek (maffiaügyek) utáni nyomozása miatt támadták meg, mint tényfeltárót. Osztatlan és hatalmas támogatottsága akkor szakadt meg egy pillanat alatt, amikor az MSZP mellett nyilatkozott. Akkor hirtelen rengeteg ellensége lett, az ország lakosságának 80%-a ugyanis nem igazán képes tolerálni civilek és jogászok, keresztyének és ateisták stb. ellen elkövetett sortüzeket, járókelésért, vagy - mint Nagy László esetében - térdelésért elkövetett célzott lövésű szemkilövéseket, miközben ugyanazon bűnöző állami vezetés részéről olyannyira kifosztják, ahogyan az eddigi kormányok közül egy sem.


A népsortüzes és veérnáci Popper Péter, aki a KGB és a Securitate hagyományaihoz méltó módon Bodor Pállal mosolyog, ha Gyurcsány Ferenc pszichiátriai állapotára terelődik a szó, hiszen szakmai érveket felhozni a miniszterelnök mellett egyikőjük sem tud.

 

Azt tapasztalni, hogy azok, akik MSZP-szavazók, többségükben üldözik azokat, akik nem kizárólag az MSZP-re szavaznak. Ez a szélsőségesség és radikalizmus ugyanakkor nem jellemző a Fidesz szavazóbázisára, mert utóbbiak teljes léleknyugalommal tolerálják, amikor a Fideszt és Orbán Viktort szidalmazzák, ha az illető személyek ugyanakkor az MSZP-t is elvetik. Ugyanez az MSZP sortüzes vagy alultájékozott (illetve buta) szavazóbázisára nem érvényes. Ahol ugyanis a bukott tolvajlást és rablást, a szülőország lelakását és tönkre tételét, valamint a megtorló állami sortüzeket tolerálják, ott már evidens és leleplezett erkölcsi idiotizmusról és súlyosan antiszociális és közveszélyes pszichopátiás jellemtorzulásról beszélhetünk, amelynek kifejezését egyébként mind az Alkotmány, mind a hatályos Büntető Törvénykönyv szankcionálásra parancsol.

Ha Kármán Irén nem tör lándzsát az MSZP oldalán azokban a napokban, támogatottsága ma is a sokszorosa lenne, nem veszítette volna el egyetlen pillanat alatt támogatottsága 80%-át, és nem kellett volna visszahúzódnia olyanok társaságában, akik gyűlölik azokat, akik pártfüggetlenül politikusok korrupciós ügyeiről, politikai gyilkosságokról, a Moszad (Mossad) világszerte nem titkolt magyarországi térhódításáról beszélnek. Csupa olyan dologról, amiről egyetlen nevében oknyomozó vagy tényfeltáró nem hallgathat, hacsak nem akar a Nap-kelte vagy a Népszava, illetve a Népszabadság "tényfeltáróinak" színvonaláig süllyedni, ahogyan a Fekete Gy. Attila. Hiszen aki állam- vagy kormánypárti, e világ egyetlen államában sem lehet tényfeltáró.

Más dolog egy párt védelmében állni, és radikálisan más annak lobbizni. Egy párt gyakran kényszerül arra - amikor egy kényessé vált személyt nem likvidálhat és nem zárhat el sehova -, hogy pártolni kezdi és mellé áll. Ennek hátterében mindig külföldi hatalmak állanak, akik gyakran nem szerződést kínálnak e személyek szabadon hagyásáért, hanem követelik azok bizonyos tevékenységének tolerálását - de e cikknek most nem ez a témája.

Kármán Irén támogatói és látható lobbija viszont csupa olyan személyekből kerül ki, akik vagy kifejezetten támogatják a 2006 októberi, a világ népeiből való fegyvertelen civil tömegek elleni sortüzeket - amelyeket ma már világszerte a vietnámi háború elleni demonstráció Egyesült Államokban történő állami szétlövöldözéséhez és brutális szétveréséhez hasonlítanak -, vagy totális erkölcsi analfabétizmussal azt kérdezik: ez meg miért foglalkozik a meztelenre vetkőztetett és megkínzott civilekkel: talán ő is ott volt?

Ezt a döbbenetes morális alalfabétizmust Kármán Irén legfőbb - egyébként szélsőségesen tehetségtelen - támogatói közül kérdezték tőlem; nem értették ugyanis, hogy egy ember hogy állhat ki olyanok mellett, akiket 2006-ban, Magyarországon a rendőrségen csoportosan meztelenre vetkőztetnek, úgy ordítoznak velük, mint Hitler nácijai, és életveszélyes fenyegetések kereszttüzében ütlegelik őket. Kármán Irén támogatói szerint ugyanis ez normális állapot, sőt! De erről egy kicsit odébb.

Hogyan lehetséges ott tényfeltáróként funkcionálni, ahol meg sem tűrik azokat, akik akár a 2006 őszi állami vérengzések miatt az emberi jogokért, akár az országba települt izraeli állami maffia ügyeiről éppen csak megnyikkanva megszólalni mernek? Márpedig a Népszabadságnál ez a helyzet. És éppen ugyanezen sortűzpárti, Népszabadságos, az igazságot és az áldozatokat elrejtő és eltakarító hivatalos média és általa terjesztett kollektív elbutítás volt az, ami miatt 1990 óta Magyarországon több ezer ember életét vesztette úgy, hogy erről a hivatalos média mind a mai napig hallgat.

De ez sem lesz mindig így.


Ennek az idős embernek a vallomását nyilvánította betiltandónak Léderer Pál, a Népszabadság által kinevezett körömletépés- és fejbelövéspárti sajtófőcenzor.

 

Kármán Irén egyik fő támogatója, Léderer Pál, a Népszabadság Online főcenzora konkrétan azt emelte ki a Népszabadság Online-ról történt kizárásom okaként - törölve az összes blogomat -, hogy egy síró öregembernek a 2006 őszi, hátulról történő fejbe lövéséről és 1956-os körömletépéséről kelt, videóra rögzített szavait belinkeltem a Népszabadság Online nevem alatt futó egyik - azóta természetesen a kormánymédia által törölt - blogjára. A felvételt a Morvai Krisztina csapata készítette, az a Morvai Krisztina, akit az emberjogi tevékenységéért - mert nem veérengző fenevad - a Moszad és az ahhoz tartozó körök körbeüldöztek a Földgolyón. Hozzám intézett levelében azt írta Léderer Pál, a Népszabadság Online veérpárti főcenzora, hogy nem akarnak semmiféle ilyen filmet, terjesszem az ilyeneket másutt. Túl ezen Bodor Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének volt elnöke - szintén Kármán Irén névleges pártfogója - az irgalmatlan állami bűnözők retorikáját és módszereit használva azzal vádolt, hogy riadalmat keltek azzal, hogy olyan dolgokról beszélek, amilyenek az ő pártjának vezetői által elkövetett vérengzések és más állami gaztettek. Mert szerintük tenni nem bűn, de beszélni róluk olyan borzasztó, hogy be kell tiltani. Tehát - ilyen a Sátán országa - egy az újságírók legfőbb volt országos vezetője azért támad, hogy miért tevékenykedem újságírók számára kötelező módon, a bűnöző állam védelme helyett a lakosság jogait, védelmét és biztonságát szolgálva.

 


A sortüzes Bodor Pál, volt MÚOSZ-elnök az elektrosokkos Veér András és Popper Péter társa, valamint Gyurcsány Ferenc védnöke.

A diktatúrának mindig egy arca volt, akármelyik történelmi korba vagy jelenlegi államba látogatunk. Jézus Helyesen Tanította: egyetlen Világrendszer lesz az egész történelem során, egy arccal és közös módszerekkel; nevezzék azt akárhogyan, mindig hazugságra és embertelenségre fog épülni, mégpedig a Hazugság atyjától, a Sátántól irányítva. A sötétség és az antikrisztusi lelkület módszere ma is ugyanaz az egész világon: aki a nép elleni sortüzek ellen van, az "szélsőségesnek", "szélsőjobbnak" vagy "szélsőbalnak", illetve "fasisztának" neveztetik, mégpedig magától a brutalitás atyjától: a Sátántól és annak rabszolgáitól, az ördögöktől és az antikrisztusoktól. Disznóknak nem szabad gyöngyöt vetni - Tanítja Jézus -, mert csülkeikkel megtapossák azokat, és megfordulván titeket támadnak meg.

Kármán Irén pártfogó köre ezt sem most, sem a jövőben nem kerülheti el.

Kármán Irén pártfogói sosem a szándékot és a jóindulatot nézik. Ha az illető nem az MSZP felé húz, vagy nem egyértelműen MSZP-párti, illetve ha nem pártolja az állami bűnözés különféle formáit (amilyenek a sortüzek, vagy az izraeli titkosszolgálati és más államnacionalista maffiabűnözés), azonnal átkozni kezdik és kirekesztik. Velem is megesett - Kármán Irén pártfogói közül egész erdeje van az ilyen eseteknek -, hogy egy a Tánczos Gáborról írott egyszerű, világos, békés és az összes kommenthez képest egyedül konkrét adatfelsorolással rendelkező kommentemet azért törölték, mert az eset kapcsán bírálni mertem Lomnici Zoltán legfelsőbb bírósági elnököt, akinél bukottabb és leleplezettebb főbírót keveset hordott hátán a magyar föld. A Kármán-lobbi egyik blogjának hozzászólásába írtam - aki messze híres vagyok arról, hogy nem támogatom öregemberek fejbe lövését és körömletépését, sem a zsidó, sem az orosz maffia minden törvényi korlátoktól mentes, államilag védett bűnözését -, ráadásul egy olyan blogba, amelyik éppen a Kármán Irént és a Tánczos Gábort hivatott védelmezni. Lám: ennyire nem számít semmiféle szinten Kármán Irén "barátainál" sem az erkölcs, sem Kármán Irén érdekei, sem a Tánczos Gábor védelme (mely a blog akkori főtémája volt), sem az oknyomozáshoz és tényfeltáráshoz nélkülözhetetlen elsődleges szempont:

a lakosság és az ártatlanok védelme, valamint a nép szeretete.

És itt nincs helye - ahogyan Kármán Irén pártfogói teszik - Veér Andrásoknak, Gyurcsány Ferenceknek, Bodor Páloknak, elektrosokknak és szemkilövő, tüdőlövő, fejbe lövő sortüzeknek, nincs helye Kármán-párti Léderer Pálos körömletépéseknek, nincs helye tabuknak, amikor a Moszadról és a KGB-ről (FSZB) van szó, mert nincs helye állami bűnözésnek: azaz fasizmusnak. Kármán Irén legnevesebb politikai támogatói viszont egyértelműen és a Napnál világosabban sortűzpárti, gyurcsányista és veérista államfasiszták.

A néppel szemben, a másik oldalon - mindegy az, milyen pártnak vagy államnak a nevében - a disznók és az ördögök vannak, akik lépteinkre és a szellemi-, lelki- és erkölcsi gyöngyök láttán - amiket eléjük vetnek - megrontatva lódulnak meg a lejtőn, és vágtatnak lejjebb és lejjebb az erkölcstelenség sötét lejtőjén. Van a morálnak egy szintje, ami alatt az entitás az erkölcs hangjára már nem önkritikát gyakorol, hanem még inkább degradálódik és tovább aljasul.

Egy szó, mint száz: nemhogy tényfeltárók, de a legutolsó mezei újságírók esetében sem létezhet tabutéma, ha emberi jogokról van szó. Akik pedig emberi jogokkal kapcsolatban az állam döglött és erkölcsi hullájától a Föld köré bűzlő cenzúrával élnek, soha sem lehetnek tényfeltárók, de újságíróknak sem lenne szabad nevezni őket.

E pillanatban már nem Kármán Irénről, hanem pártfogó társaságának tagjairól szólok. A Lédererekről, a Bodorokról, a Gyurcsányokról, a Popper Péterekről és országunk legjobbjait pszichiátriákra és elmegyógyintézetekbe záró, megsokkoló és megnyomorító Veér András többi pártfogóiról és elvbarátairól, Léderer Páltól és Bodor Pál MÚOSZ-elnöktől a legpitiánerebb kiscserkészekig, akik csak nevükben támogatói Kármán Irénnek, valójában viszont - hiszen a veérnácik és az antiszociális öltönyös-nyakkendős, egomániás, önző állambűnözők mind ilyenek - mindannyiunk ellenségei. Kármán Irén szinte kizárólagos, maradék támogatóira gondolok.

A veérnáci Léderer Pál által betiltott film innen letölthető, amin a 2006 őszén fejbe lőtt bácsi 1956-ról, majd 2006-ról beszél. Mindenki döntse el maga, mit képviselnek a Népszabadság és a Veér- és Gyurcsánybarát, sortüzes, körömletépéspárti fasiszta pszichopaták.

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu


A Hírháttér kapcsolódó adásaiból és cikkeiből:

2007.07.27. - Közkívánatra : Összenő, ami összetartozik (bocsánat a sok szimbólumért)
Részlet: Rágják a fülemet, hogy írjak Popper Pétert leleplező cikket. Azt gondolom, hogy bár a nyilvánosság előtt nem sok minden jelent meg, de az alapműveltséghez tartozik, hogy amikor Veér András neve az eszünkbe jut, Popper Pétert sem szabad elfelejtenünk.

* * *

2008-01-10. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Lomnici, az alkoholista pszichopata nem hagyja abba. Ha egy bírót fejbe vernek, teljes az összefogás, de a megnyomorítottak ellen tovább folynak a vérperek. Alkoholizmus és bűnöző alkatú pszichopátia a gazságszolgáltatás minden ágában. Politikai gyilkosságok, Lamperth Mónika, a Nemzeti Nyomozóiroda és a móri állami mészárlás. Lamperth, Gergényi, az állami elektrosokk: a korruptak, a csonttörők, a sortüzes beteg emberek, a tolvajok, a gyilkosok, a sokkos államállatok. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

* * *

2008-01-28. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Novák Előd álldogálásért elítélt 96 ezer Ft-os büntetéséből kiindulva a sortüzesek egyenlő jogainak biztosítása kapcsán
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Koncepciós perek. A sortüzesek jogegyenlősítése. Mennyit fizetünk fejenként a korrupcióért? 4-es metró és hajléktalanság. Átörökített Veérnácizmus és Szabó István filmje: a "Mefisztó". Áruló keresztyén egyházi vezetők és a Sátán zsinagógája. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Előző cikk:
2008-02-22. -
A "magas lovon" Horváth Ágnes FENYEGET !
/T.Katalin/
Részlet: Fenyegetős szerepkörben működik, miközben a közös pénzből, a mi pénzükből telik a bandájának a reklámjaik népszerűsítésre, kiadványaiknak a mutogatására, annak népszerűsítésére. Arra, amire pedig senki, de senki sem kíváncsi.
Lap teteje
Következő cikk:
2008-02-22. -
A jog mint fegyver - Megdönthető e "parlamenti demokrácia"?
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Részlet: ...Borisz Jelcin kivezettette az utcára a legfőbb ügyészt, szétzavarta az Alkotmánybíróságot és becsukta utánuk a kaput, majd szétlövette a Parlamentet is. És mi dőlt össze? Az égvilágon semmi! Ott van a bibi, hogy a valódi alkotmány egészen más, mint amit Gyurcsány és Orbán annak mondanak, ill. Szili Katika annak hisz.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu