Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A magyarság elvégzett jövője

 

 

2008-10-05.
Molnár F. Árpád
 


A háború bolygóján a vörös sivatag úr

Tartalom:
A Hírháttér ezért van, és ez csak az egyik feladata.

Nagy takarítások lesznek az Interneten, mert a szégyentől és a gyalázattól sokan, akik rossz úton vagy a gonosz útján jártak, menekülni igyekezvén próbálnak majd mindent eltakarítani, hogy mostani jelenüket, ami múltjuk lesz, a lehető legjobban eltüntethessék. Ez történelemhamisításhoz fog vezetni. A jövőben a magyarság múltját kozmetikázni akarja majd, hogy tisztességesebbnek, értelmesebbnek, világosabbnak láttassék. Nagyon helytelen.

Senkinek nem kell szégyellnie régi tetteit. Jézus tanítványai sem szégyellték múltbéli gyalázatukat, sőt, ők maguk hirdették korábbi tetteiket mindenki okulására. Mert aki kellő Világosságban jár, nem rejtőzik el, ahogyan azok, akiknek tettei gonoszak, hiszen aki kellő Világosságban jár, fel meri fedni tetteit, hogy azok Isten, de legalább valamiféle erkölcs szerint való cselekedetek.

Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.

Hamarosan nemzeti hangulat lesz - így mondják onnan, felülről: "nemzeti hangulat" -, mert az időjárást így fogják szabályozni azok, akik nem is tudják másként, mert nekik is így rendeltetett. A nemzeti hangulat kiknek a gyűlöletben fogan, mely romlására lesz e földnek, kiknek pedig szeretetben, mely családias közösségre és áldásra plántáltatik.

Miért titkoljuk azt, amit tudunk? Hiszen az elkerülhetetlen jövő nem a kétkedők vak zaját, hanem a beteljesedett valóságot fogja igazolni. Hogy pedig az megérkezzen oda, ahová először az Isten Elvégezte, majd Babilon elkészítette, ahhoz a jót és a rosszat - egyénenként eltérő százalékban - egyaránt meg kell tennie mindenkinek, ahogyan a Mindenható Elvégezte.

S hogy ki, miféle Istent választ magának Mindenhatóként, az Igazit, az Abszolút Istent vagy a globalizáció győztes, echelonista urát/urait, a fenevadat, melyért örök szenvedést ígértek (s aki többet fog fel, annak így mondjuk: Ígért az Isten) ebben a globalizációs programban, ki-ki döntse el saját felelősségére és saját plántált lelke szerint, ahogyan az Isten Irgalma kiterjedt reá.

Molnár F. Árpád

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2008 október 4., éjjel
Publikált: 2008 október 5., kora hajnal

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér egyéb kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja 2008-10-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

2008-09-27. - Az Egyesült Államok kormánya betiltotta az agyonhallgatott, cigány-, színes bőrű- és emberjogvédő, az Emberiség-ellenes Echelon-technológiákat egyedül leleplező Hírháttért
/a Hírháttér közleménye/
Tartalom: A Hírháttér - első lépésben - számos állam diplomáciai képviselete, titkosszolgálata, számos állam keresztyén egyházi szervezete részére elküldte a linkre kattintva elolvasható közleményt. Ezt követően az első pár órában már több, mint 1000 címre eljuttatta. A  televíziók, rádiók és országos lapok tömegeinek, bel- és külföldi titkosszolgálatoknak, nagykövetségeknek és konzulátusoknak, Internetes lapok százainak, több tucat országgyűlési és Európai Uniós képviselőnek, Gyurcsány Ferencnek és Orbán Viktornak tucatnyiszor, belföldi és nemzetközi (ál)emberjogvédő szervezetek sorának, számos bel- és külföldi nagy- és kisegyháznak, megannyi keresztyénnek és ateistának. Ebben nincsenek benne azon aktivistáink tevékenysége, mely alapján nyilvánvaló, hogy a közlemény már az első órákban legalább 5-10 ezer címre eljutott! A magyar történelem legsötétebb hátterű elhallgatása által körülvéve a Hírháttért - szemben a náci és hitlerista szellemi brutalitást követelő portálok szüntelen cionista hirdetésével - valamennyi cionista és álmagyar országos médium agyonhallgatja. Ez önmagában is a magyar történelem szégyen- és gyalázatrekordja lett, önmagában is örök tanúbizonyságot téve arról, hogy mindannyian tudták, hogy amit elhallgatnak, az az elborzasztó Valóság, az Emberiség bukása és annak oka, valamint ők, annak okozói.

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)


 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

 

 

Előző cikk:
2008-10-04. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Járhat-e börtön Holocaust-tagadásért?

/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Christian Crown munkaerő gazdálkodóval - a Háttérhatalom létének érintésével - arról társalgunk, megtorolhatjuk-e szabadságvesztéssel bárki olyan véleményét vagy szándékos hazugságát, amivel tagadja a Holocaustot, 1956-ot, az 1945-ös sztálini, tömeggyilkos megszállást, az örmény vagy a srebrenicai népirtást stb.
KLIKK az oldalra! (14 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR: Ég és föld között
2008-10-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom titkaiból - Én tebenned, te pedig énbennem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Döbbenetes tényfeltáró filmünk abba a rejtett világba enged bepillantást, amelyről nyíltan ma még sehol nem láthat, hallhat és olvashat, csak itt. A messzemenően történelmi fontosságú tények feltárása közben a kozmikus konstrukcióba is bevezetjük azokat a választottakat, akiket eddig letompított az a Hatalom, amely hamarosan kénytelen leleplezni létezését az egész bolygón. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu