Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Járhat-e börtön Holocaust-tagadásért?

 

 

2008-09-27.
Molnár F. Árpád
 


Börtön Holocaust-tagadásért? Kivéve (kivétel) nélkül behajtani tilos, azaz ne menj a falnak, ha pedig tégla vagy a falban, aggódj, hogy Isten netán végleg Elvetett, és ezzel a hatalom aljas bábjává tett.

Tartalom:
Christian Crown munkaerő gazdálkodóval - a Háttérhatalom létének érintésével - arról társalgunk, megtorolhatjuk-e szabadságvesztéssel bárki olyan véleményét vagy szándékos hazugságát, amivel tagadja a Holocaustot, 1956-ot, az 1945-ös sztálini, tömeggyilkos megszállást, az örmény vagy a srebrenicai népirtást stb.

 

Beszélgetnek:
Christian Crown (munkaerő gazdálkodó)
és Molnár F. Árpád

Zene:
Richard Wagner: Parsifal - nyitány

Zenei szerkesztő és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2008 szeptember 18.
Készült: 2008 október 4.

 
V MP3 V MP3 O
A felvétel meghallgatásához vagy letöltéséhez ide kattintson! (14 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

A műsorban érintett fogalmakból:

Holocaust-tagadás, zsidóság, Izrael, 1956, keresztény, keresztyén, Isten, Istentagadás, börtön, zsidó inkvizíció, népfelkelés, rezsim, háború, Sztálin, Adolf Hitler, fasizmus, nácizmus, hitlerizmus, Gulág, pogrom, kitelepítés, üldöztetés, TGM, Tamás Gáspár Miklós, felszabadulás, Magyar Népköztársaság, sztálinizmus, tömeggyilkos, diktatúra, despotizmus, feljelentés, 1945 április 4., erkölcs, Sátán országa, Ceausescu, Románia, szabadságvesztés, felsőbbrendűség, Ausztria, mozdulatlan Háttérhatalom, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, Föld bolygó, törvény, agresszió, erőszak, brutalitás, cigányok, romajogok, Jelenések Könyve, fizika, részecskefizika, kvantummechanika, fotontechnológia, beletudás, antikrisztusok, Jézus Krisztus, jövendölés, beteljesedett próféciák, elbutítás, lebutítás, besötétítés, Törökország, Örményország, örmény népirtás, Srebrenica, délszláv válság, MAZSIHISZ, Regős Péter, baloldal, jobboldal, Fidesz, Likud, Liqud, Ariel Sharon, cionizmus, világuralom, világhatalom, bankrendszer, II. Világháború, gyilkosság, emberölő, igazság, Megváltó, Emberiség, lélekkereskedelem, emberkereskedelem, Palesztina, megtorlás, megbocsájtás, irgalmasság, Istenítélet, eszme, ideológia, békebeszéd.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér egyéb kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja 2008-10-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2008-09-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-24. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Nemzettudat, kirekesztés
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Mozart XXI. Zongoraversenyével)

Tartalom: A fasizmus definíciójától a bal- és jobboldali despotikus tendenciákig.
KLIKK az oldalra! (22 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-09-19. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazdagokról és gazdagoknak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 

Előző cikk:
2008-10-03. -
Rendhagyó tudósítás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatójáról
/Audie Rácz Era/
Részlet: Gyutra Tibor felhívta a figyelmet a rendőrök azonosíthatóságával kapcsolatos zűrzavarra... most is volt olyan azonosító szám, mely alatt személy nem volt fellelhető, vagy ami még rosszabb, mindjárt kettő-három név is felmerült. ... A készülő törvényjavaslat 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti, ha valaki sípolással vagy kereplővel megzavar egy tüntetést ellentüntetőként, vagy adott esetben virágot vagy tojást dob a tüntetés résztvevőire...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-05. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel):

A magyarság elvégzett jövője

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu