Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A pontos recept a tulajdon "szerzésére" ......... a TUTI, a BEFUTÓ!!!

 

2008-08-12.
Tóth Katalin (tkatalin)

Ma kénytelen voltam látni, hogy ismét a maffia hatalmas háttér támogatással élvezi a tolvajlás örömeit. Élvezheti is, hiszen az álbírósági hazug ítéletekkel megfűszerezve, gyarapodnak, büntetlenül élvezhetik a nagy hivatalok által való támogatást. KURVÁRA, nagyon is, és SZABADON. BÜNTETLENÜL!!!!!!!

Élvezhetik a tolvajlás örömeit, a teljes ”gyönyört ” a megérdemelt jutalmat immár eljött az idő, megérdemlik. Elnyerték az idő, az évek folyamán, 12 év alatt elidőztették, valamelyik fiók mélyén. Tehát lehet osztani, osztozkodni.
Élvezhetik a lenyúlási akció(k) teljes gyönyöri mámorát, ezt a sok jót, ”kapott” megszerzett vagyont.
Itt az aratás ideje. Elérkezett. Hála a hivatali nagy odaadásnak, a tenni akarásnak.
A hivatal(ok) ”figyelmességének”, segíteni akarásának.
Természetesen, ezt a nagy összhangú együttműködést, a tenni akarást értük, - gondolom - csak a meghatározott feltételeknek köszönhetően érdemelték ki!!! Ez a nagy segítségnyújtás okaként keletkezett, kapott, a jól megérdemelt vagyon, köszönhető a Papiné bűnbandájának, de nem utolsó sorban természetesen a disznó bírói hozzáállásnak az eredményeként. A teljes hatalmi erőfölénnyel felruházott bűnbandának. A helyhez, székhez kötött titulusnak, az eredményes e ”törvényes” hozzáállásának.
Bírónak? Bíróknak? Hivatalnoknak? - Ha lehet egyáltalán ma, Magyarországon bíróról vagy hivatalnokról ebben az ügyben említést tenni.


Tehát a hivatal, nyugodtan, mintha sajátjukat osztogatták volna, adták neki másnak azt, ami nem a hivatal tulajdona, tehát idegen tulajdon a számára.
Biztosították, bemutatták, kivitelezték hatalommal azt, hogy hogyan is kell családokat megfosztani mindentől, a vagyonától, a gyerekeket és családokat életveszélyes helyzetbe hozni, mástól mindent elvetetni.
Egyben azt is, hogyan kell végig a 12 év alatt kijátszani valamit. Miként, hogy lehessen, vagy lehet végérvényesen ”visszavonhatatlanul” másnak neki adatni, jogilag realizálni, akár bűncselekmény útján is a JÓL KIÉRDEMELT lenyúlt vagyont, a házat vagy telket, vagy a lakást, és a benne található ingóságok ilyen jellegű tulajdon cseréjét. Azaz DISZNÓ, szemét, alávaló, brutális módon.

Feltehetően soknak a zsebe lett tele a haszonnal, úgyhogy teljes lehet már az öröm. A nagy öröm. A büntethetőség pedig mint egy "jótettnek", a semmivel egyenlő. Hiszen csak értelmezés kérdésévé váló probléma kör. Nem más. Ha a bíró pedig rosszul értelmez valamit, nem büntethető - hangzott el korábban.
Így lehet ám a lenyúlt, ellopott minden felett dáridózni. Így nem csak a Kossuth L utcában épül, épülhet meg a társasház, az előzmények megsemmisítése okán, amiért természetesen szintén tapsikolhatnak, hanem a hivatal teljes körű támogatottságával a Zrínyi utcában is, a 69 szám alatt. Kispesten. Ez ma Magyarországon a legtermészetesebb. Az ilyen jellegű ingatlanszerzési forma a favorit. Ez a módi, a tuti befutó.
Azaz, a lenyúlás ténye, módszere, kivitelezése. Csak egy hamis ”adásvételi szerződés”, aztán jöhet is a bontási engedély??? Na meg a tervrajzok ??? Szakhatósági engedélyek, stb.,, az Alkotmány szerinti ”tulajdonvédelem”, amely megilletne alapjogként minden embert. - A valóságban pedig, már akit megillet. !!!!

Természetesen az Alkotmány szerinti tulajdonvédelem amellyel megillettek minket, mint kegyet gyakorolták, az kimerített mindent.
Élvezhettük, kurvára. Nagy élmény volt megélni, meg átélni. Hatalmas élményként, ”örömmámorban úsztunk”, úszhattunk a gyerekeimmel, melyben amit nyújtottak olyan nagyon- nagyon ”felhőtlenül” ”életszerűnek tűnt”” mint ”védelem””. Megtapasztalhattuk, hogyan kell valakit, valakiket kirugdosni a saját vagyonából, házából, azt elvetetni, a hatalommal biztosítani a háttérből mint módszert, ráadásul még életveszélyes állapotnak is kitéve mindenkit. Ez a NAGY KEGY , és HATALMAS VAGYONVÉDELEM ám!!!! EZ ÁM! ALKOTMÁNYOS!!!! Bizony!
Ebben az országban ez a legalkotmányosabb. De csak itt ebben az országban, Magyarországon. Máshol, ennyire nem szórakozgathatnak a hivatalok másnak a vagyona fölött. ”Életszerű”” itt minden nagyon. Jogállamhoz méltó. Nagyon is. Ezért lett ennyire. ”””JOGÁLLAM”” itt ma, ÁLOM jog sokunknak.


Ezt megkaphattuk, megkaptuk, ezt tudták produkálni. Ez az amihez értenek, amit biztosítottak, amit annyira 12 év óta rakosgattak, mint ügyet. Ahogy hűjére vették a másikakat. Mocskos, alattomos, sunyi módon. Kivétel nélkül. Csak elévüljön jelszóval.
Ez ám a NAGY ALKOTMÁNYOS MŰKÖDÉS!!!!!! A vagyonvédelem. A TUTI befutó.


Nagyon jó és pontos események melyet leányom fogalmazott meg, az alábbi! Remekül működik a tények alapján!A pontos recept a tulajdon „szerzésére“:

Nézd ki a házat, ami tetszik, de ne felejtsd el, hogy jólszituált legyen a gazdája, és sok értékes ingóság is legyen benne.
Végy egy csaló ügyvédet, aki hajlandó hamis adásvételi szerződést írni a ház megvételéről, persze jó alacsony, ún. kialkudott árral.
Hamisítsd alá a tulajdonos nevét.
Így máris a tied papíron a ház.
Lesd meg, hogy általában mikor megy el otthonról az egész család.
Majd gyűjts össze minél több rosszarcú, félelmet keltő 20–25 embert (a kissebség köreiből a legmegfelelőbb: olcsón dolgoznak és elég agresszívek, és sokan tartanak tőlük).
A megfelelő időpontban (legjobb nappal, mert mindenki dolgozik, a szomszédok sincsenek otthon) törd be a kaput, majd szabadítsd be a csapatot.
Elfoglaljátok a lakást is, felméred mit hova, kinek lehet eladni az ingóságok közül.
Mire a tulajdonos hazaér már te laksz a házba.
Az ürge majd elrohan a rendőrségre, s mikor kijönnek lengesd meg az adásvételi szerződést a rendőröknek, de be ne engedj senkit.
A rendőr nem vizsgálja a szerződés valódiságát, hanem tájékoztatja a „régi“ tulajdonost, hogy feljelentést tehet.
Mire ezt az ügyet a rendőrség kivizsgálja
(legalább 2 hónap) addigra intézd el az alábbiakat
A földhivatalban okosan intézd el, hogy tulajdonosként bejegyezzenek (elintézhető, nem is drága)
A házat ürítsd ki, tedd rendbe és áron alul ugyan, de te is keress rajta, add el, olyannak aki maga is ezzel foglalkozik (így bebiztosíthatod magad, mert ő is azon fog ügyeskedni, hogy minél jobban eltusolja a dolgokat, így megoszlanak a felmerülő korrupciós költségek is.
Minél több vevő lesz ezek után annál inkább a ti javatokra dől minden, hisz csak 1 ember áll szembe 3–6 hamis vevővel.

Ha így jársz el több ház tekintetében, havonta egyszer végén te is megkoronázhatod magadat rubin- gyémánt köves aranykoronával, amit a tévé is bemutat.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-02. - Feljelentés előtt álló, törvénysértő bírók listája
/Sebők István (pártelnök)/
Részlet: Nálunk a bírók az elvégzett munkájukért felelősséggel nem tartoznak, ha hibáznak felelősségre vonás nincs. Ugyan a törvény erre lehetőséget ad...

 

 

2008-06-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Tévedésből szerb náci lett - Cigányság, fasizmus, szociális segély
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kellemes zenével, lendületesebben az emberi jogokról. (Film, 9 perc+kép)

 

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Cigánykérdés, szociális segély és közmunka
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rasszizmus. A titkosszolgálatok méreteiről. Szociális segély csak közmunka esetén. Az MNB-elnök-félék havi 400 milliója egyenlő 1600 ember szociális segélyével. Önpusztító jobboldal. Szociális közösség vagy fasiszta közösség. (Film, 19 perc)


 

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bírói férgek, állami bűnözés - Gazdagon illusztrált filmünk videoklippel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 1. A bíróknak a törvény szerint nem kell az igazságot feltárni.
2. Konkrét ügyvédi- és bírói bűnügy, melyből kiderül egy gyakori jogászbűnözői konstrukció.
3. Videoklip fajunk selejtjéről: médiacsinálmányokról, rendőrökről, bírókról, politikusokról. (Film, 11 perc)
 

 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Cenzúrákon taposva az állami bűnözésről - Betiltott ügyeket döntögetve Tóth Katalinnal
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Messzemenően ritka cenzúrázatlansággal a politikai szervezett bűnözésről. Amikor az ügyészek és bírók szó szerint az idiotizmus szintjén "érvelnek" (koncepciós perek 2006 előtt és óta). Miniszterelnökök bűnszervezetben - konkrét eltussolt ügyekből (Medgyessy Péter és Orbán Viktor). Szeszák Gyula főügyész és a megbuktatott nemzetközi olajvonat. (Film, 10 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-11. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Von a Gábor, von a moslékba -
Válaszok a brutalitás- és gyilkospárti söpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A békességre disznóröfögések válasza hozta kényszer okán a Hírháttér vissza-leereszkedik az aljatémákhoz, és nem ér rá a lényeges dolgokkal foglalkozni. Kiváltó ok a műsorban taglalt, terjedő, tudatosan plántált és terjesztett, agresszív és primitív, alsórendű erkölcsi analfabétizmus.
KLIKK az oldalra! (42 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-12. -
Magyar feltámadás?
/Rozgics Mária (2008.08.08.)/
Részlet: ... vagy meg tudjuk menteni közösen a Hazát, s vele együtt Földünket, vagy pedig együtt pusztulunk. A Természetet szerencsére nem lehet korrumpálni, s hiába minden mesterkéltség, az élhető élet vagy mindannyiónknak az emberhez méltó életteret adja, vagy elpusztulunk mind egy szálig.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu