Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

A halálbankárok gyilkos világhálózata

2007-11-23.
/Molnár F. Árpád/
A halálbankárok, akiket a világban a világméretű éhezésekkel, irdatlan méretű korrupciós rablásokkal és kegyetlen gyilkosságokkal kapcsol össze a világ, akikben az erkölcsök szinte teljes egészében kiirtattak, akikben a sötétség nem pusztán lakótárs, de igazi lényeg és megtestesülés, éljenzik Gyurcsány Ferencet, a szolgalelkű bankár milliárdost, az ártatlanok megkínzóját, a szegények kifosztóját, az idősek vérbe mártóját, a külföldi turisták csontjainak összezúzóját, a sortüzest, az ujjakat szerteszét robbantót, a szabálysértéssel megvádoltakat fejbe lövőt, az áttétest, a szövődményest, az olajost, a tolvajt, a kapzsit, a hazugság atyját, az őrjöngőt, a szélsőséges szociopata és pszichopata gyilkost.

Olyan világ ez, ahol akárhová nyúlunk, mindig ugyanahhoz a belső, titkos, konspiratív, vérben, húsban, testi drogokban, moslékban és trágyában fetrengő láncolathoz jutunk, ahol az úr a harag, a kéj, a gyűlölet és a rosszindulat. Ahol nincsen más, csak a test akarása, a testi élvezetek keresése, a Jézus Krisztus és hirdetőinek üldözése, a gyermekvédők kiátkozása, az életvédők legyilkolása; krisztusian fogalmazva a világ előtt való üres csillogással, öltönyökkel és nyakkendőkkel, a látszatokért hordott mocskos-véres plecsnikkel, fehérre meszelt fajnáci bőrrel, belül holtak csontjaival, kívül a halál vigyoraival, ahol az ördögök a Sátánnak, a Sátán pedig az ördögöknek szolgál.

Merítsünk a trágyalével telt kádból, és csorgassuk bele a lefolyóba:

Herbert Stepic a Raiffeisen International vezérigazgatója. A Raiffesen Bank legkevesebb fél milliárd eurós(!) profittal rendelkezik, számos, javarészt izraeli háttérrel bitorolt érdekeltségeit nem számítva; ennyit rabolnak össze a lakosságtól adósságcsapdákkal, véresen szólva: zavaros vagyonkezelési ügyeikkel, izraeli ingatlanpanamáikkal, Európa országai felvásárlási lázának hatékony, szervezetten illeszkedő bűnszervezeti tagjaiként. El lehet képzelni, hogy ez az összeforrt bűnözői hálózat, melynek láthatatlan tartományai között országunk izraeli érdekeltségű média-, Internetes és más sajtóorgánumai találhatók, hogyan morzsolja fel olyan kicsiny óljait, amilyen Magyarország, hogy megvédje nemzetközi (international) fehér galléros bűnözői, öltönyös és nyakkendős emberkereskedő hálózatának érdekeit és az állam fedezékében glasszáló és ámokfutó bűnözőit Angliától Oroszországig, Ázsiától az USÁ-ig. A Virtust is támogató nemzetközi maffiahálózat vezérigazgatója Herbert Stepic halálbankár, a szociopata, gyakorlatilag tömeggyilkos bűnöző, aki bankjával, pénzével és nemzetközi politikai kapcsolataival ragyogó hátteret biztosít a nemzetközi emberrabló-, szex- és emberkereskedő, ingatlan- és termőföldrabló, politikusokból, médiasöpredékből, perverz gyilkos áligazságszolgáltatási és multimilliomos színészállatokból álló öltönyös bűnözi hálózatoknak.

A halálbankárok közül, akik iszonyú méretű éhezéseket okoznak világszerte, puszta létük maga az Emberiség ellenes fenyegetés (a Biblia pedig tényként Szögezi Le, hogy ezek a globalista nagytőkések taszítják romlásba a Földet ama titokban szervezett Nagy Babiloni Szajhaként), más emblematikus, a sortüzes diktátorokat és tömeggyi8lkosokat pártoló, a lakossággal szemben álló bűnözi közül ki kell emelni Jean-Claude Trichet-t, az Európai Központi Bank elnökét abból a nemzeti (francia) háttérből, amely Magyarországnak mindig legfőbb ellenségei között volt, amellett, hogy másik nacionális vonala Izrael, amelyben pedig Simon Peresz alig pár hete jelentette be, hogy felvásárolják Lengyelországot és Magyarországot. A szadista pedofil gyilkosok világméretű védelmi hálózatának másik rangja az az OECD és az az IMF (Nemzetközi Valutaalap), amelynek érinthetetlen vezetői mint simára csiszolt, szinte tökéletesen egyformára formázott, a Gonosz által is fejbezúzásra teremtett acélgolyók, azonosak a globalizáció halálbankár maffiájával, az élet és halál, a gazdagság és szegénység, az izraeli és fehér nyugati, rasszista és fasiszta maffia érinthetetlen uraival, akiknek a politikai bűnözés fellegvárai, a kormányok szolgálnak, gyakran - mint pl. Olaszországban Berlusconi, Magyarországon Medgyessy és Gyurcsány - maguk is bankárokként. Hogy ezt megtehetik, annak oka - a lakosság sajnálatosan megrekedt sötétsége mellett - az olyan bűnözői szolgalelkűség, amilyen a bankárok óhaját követő bűnöző pedofilpárt izraeli érdekeket szolgáló portálja, a Virtus, amelyen a szerencsejátékkal foglalkozó globalista szörnyek, a szintén francia ellenség, a francia titkosszolgálat és az izraeli Moszad egyik mammutóriása, a Citroen hirdeti magát befeketetőként és szponzorként.

Pénz, pénz és pénz. A szex, a kéj, a gyűlölet és a hatalom abban a sötét világban, amelyről a média már egyáltalán semmit nem beszél, és amely szervezett bűnözői hálózataival, szexkereskedő őrült bankáraival, nagytőkés zsidóival, franciáival, belgáival és más nyugati és orosz szörnyetegeivel át- meg átjárja a Földet.

 


Ez itt nem a hazai milliárdos bankár REBISZ-es vérengzése, hanem testvére, az USA és az EU által védett, Hollandia által engedélyeztetett délszláv tömegmészárlás és népirtás képei

Minden országnak megvannak a maga szörnyei. Itt, a Magyarország nevű helyen is akadnak nevükben angyalok, akik állampárti erkölcstelenségükben kerülő úton a nemzetközi globalista szörnyek rendőrségeken, fogdákban, börtönökben, pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben elkövetett aljas kínzásait és gyilkosságait pártolják és pártfogolják, ahogyan léteznek ilyen globalizációs, a médiában szüntelen tisztára mosott szörnyek Németországban, Angela Merkel (Hitlerről rossz érzéseket idéző elnevezéssel) kancellárként, és a világot még inkább átfogó bűnözői, fasiszta szörnyetegek, Angel Gurría néven, az OECD meghatározó alakjaként, Horst Köhler, Stanley Fischer, Michel Camdessus, vagy pl. ott van a World Trade Center Pearl Harborhoz hasonlóan a saját lakosság elleni tömegmészárlás Világbankjának legfelsőbb vezetőjeként a tömeggyilkos világszörny, Paul Wolfowitz, George W. Bush miniszterelnök házi despotája.

A Világbank elnöke és a World Trade Center! A demokrácia és a felelősség hazug meséje és a Világbank vezetője, a WTC-s tömeggyilkos klánból, ama Paul Wolfowitz, aki Irak elleni hazugságaival és irdatlan tömegmészárlásaival letarolta és elfoglalta bűnöző, befektetőknek nevezett lakájaival Irak hatalmas olajmezőit, aki Gyurcsány Ferencet őrjöngő sortüzeiben és kegyetlen kínzásaiban pártoló bankári bandájával halálbrigádokat működtet olajmágnásként és internacionalista világbűnözőként. Terroristák ők, a Föld legnagyobb és legveszélyesebb terroristái, kéz a kézben gyilkosok, az egyetlen szuperközösségnek, Bibliai Kifejezéssel élve a titokzatos Nagy Babiloni Szajhának rabszolgái.

Érzi a kedves Olvasó a borzalom és az egységbe olvadt bűn és egyetemes romlás, a világ népeinek vesztét okozó sötétség szagát, ahogyan ez az egységbe olvadt, egymást agyondícsérő, kitüntető, demoralizált tömeggyilkos sátáni világcsorda hogyan menetel biztos végzete felé? Ahol sortüzes a sortüzessel, Gyurcsány bankár a WTC-s Wolfowitz-cal, szemkilövő és fejbelövő, nyugdíjasokat vérbe mártó a csonttörővel, a Nérós WTC-s embermáglyák készítői magyarországi apró milliárdosaival járnak űr az űrben, sötét a sötétben, ahol a kicsinyke egyedtartományok is a politikai bűnözés áldozatait nevezik hazugoknak és paráznáknak, mert gyávák, mert nem akarnak világosságot, mert a jövő felé menekülve éppenhogy leszámolnak azzal: mert nekik nyolc, mi lesz a világgal, csak nekik bajuk ne essen.

Azt mondják nekem, írjam le: leírom: azok az ellenség.

Bojkottáljuk azokat a náci szörnyeket, akik megrontották a Földet, akik a lakosság szegénységéből, betegségeiből, gyötrelmes halálából és kegyetlen, brutális tömegmészárlásaiból élősködnek, mint egy kivágandó tumor, a világ népeinek fekélyesre rohadt testén. Pénzért, élvezetért, gyermeki és felnőtt testekért, puszta szórakozásból, máskor az olyan, de olyan nagyon-nagyon jól ismert rosszindulatból. Mert van virtus ott, ahol a Világosság szava élő és ható, de van virtus a sötétségben is: gyermekgyilkos, bűnöző, gyáva, gonosz, felelőtlen, kegyetlen, közönyös, embertelen, rosszindulatú, barbár, esztelen, kapzsi, fösvény, harácsoló és ostoba. A végletekig ostoba.

Nem maradhat a bűn Istennél megtorlatlanul.

Imádságot az ártatlanul lemészárolt civil halottak sírjaihoz, a halottak vérét fröccsentve a gyilkosok pártfogóira.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
 
Előző cikk:
2007-11-23. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Erzsébet híd: Feljelentés és vádbeszéd a rendőrség és az áligazságszolgáltatás ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A hamis vádakat annak ellenére egytől egyig, az utolsó pontig jóváhagyták és megerősítették, hogy ártatlanságomat filmfelvételekkel szerettem volna alátámasztani, és bizonyítékaimat halmozottan a bűnöző hatóság figyelmébe ajánlottam szóban és írásban egyaránt. A rendőrök ellen feljelentéssel élek...
Lap teteje Következő cikk:
2007-11-24. -
Feljelentettem a rendőröket, valamint az V. és VII. Kerületi Rendőrkapitányságot a belső elhárításnál
/Molnár F. Árpád/
Rádiós ajánlat! VMP3O
Letöltés VMP3O
Részlet: Én voltam a jogkövető, a rendőrök pedig a bűnelkövetők, a szervezett bűnözői határozatok kimondásáig bezárólag. Így nem csoda, hogy ez az állomány engem talált egyedül bűnösnek és megtorlandónak, a bűnözőket viszont egytől egyig makulátlannak és hófehérnek deklarálta.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu