Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
A hamis vádakat annak ellenére egytől egyig, az utolsó pontig jóváhagyták és megerősítették, hogy ártatlanságomat filmfelvételekkel szerettem volna alátámasztani, és bizonyítékaimat halmozottan a bűnöző hatóság figyelmébe ajánlottam szóban és írásban egyaránt. A rendőrök ellen feljelentéssel élek...

 

   

Erzsébet híd: Feljelentés és vádbeszéd a rendőrség és az áligazságszolgáltatás ellen

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád VMP3O
(Ha kéri a felvételt, írjon és elküldjük! /azoknezo@citromail.hu/)

2007-11-23.
Molnár F. Árpád
2007 november 23-án, a mai napon kaptam kézhez azt a rendőrségi határozatot, amely hamis vádak alapján a maximális, 50 ezer Ft pénzbüntetésre, kényszermunkára vagy szabadságvesztésre ítélt az október 26-i, erzsébet hídi tüntetés kapcsán, hamis vádakkal illetve. A hamis vádakat annak ellenére egytől egyig, az utolsó pontig jóváhagyták és megerősítették, hogy ártatlanságomat filmfelvételekkel szerettem volna alátámasztani, és bizonyítékaimat halmozottan a bűnöző hatóság figyelmébe ajánlottam szóban és írásban egyaránt.

A rendőrök ellen feljelentéssel élek, és a Kedves Látogatók számára letölthetővé, korlátlanul másolhatóvá és terjeszthetővé teszem azt a vádbeszédet (mostantól halmozottan ez következik), amely a bűnszervezetként tevékenykedő rendőrség és áligazságszolgáltatás elleni vádakat tartalmazza, s melyet csatolni kívánok a rendőrök és a bűnszervezet formájában működő rendőrség ellen hamis vád miatt tett feljelentésemhez. A felvételt eljuttatom továbbá megannyi médiumnak, emberjogi szervezetnek, az ORFK-nak, az NBH-nak, a Legfőbb Ügyészségnek, és az Országgyűlés politikusainak.

 

Miről mesél a CIA magyar osztálya, mit rögzített az Echelon
olajügyekről és politikai gyilkosságokról: azaz
ZÉRÓ TOLERANCIA A POLITIKAI SZERVEZETT BŰNÖZÉS ELLEN !

 

Továbbra is várva mindenki bármi módon való jelentkezését az állami szervezett bűnözés tagjairól és ügyeiről való információátadás és segítségkérés céljából:
Molnár F. Árpád
csillagokert@citromail.hu
 
Előző cikk:
2007-11-23. -
Levelek B-nek
/Ebergényi Németh Magda/
Részlet: Jegyzőkönyvet írt, amit nem voltam hajlandó aláírni és kiutasítottam a gyár területéről. A szolgálati naplóba rögzítettem az incidenst. Másnap, a szolgálat vezetője felsőbb utasításra elvitte a szolgálati naplót. Aztán ez a napló eltűnt.
Lap teteje Következő cikk:
2007-11-23. -
A halálbankárok gyilkos világhálózata
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Pénz, pénz és pénz. A szex, a kéj, a gyűlölet és a hatalom abban a sötét világban, amelyről a média már egyáltalán semmit nem beszél, és amely szervezett bűnözői hálózataival, szexkereskedő őrült bankáraival, nagytőkés zsidóival, franciáival, belgáival és más nyugati és orosz szörnyetegeivel át- meg átjárja a Földet.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu