Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

"Az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni"

 

 

2008-11-10.
Rajna Mónika

 
A háborús bűnös tömeggyilkos, Tony Blair odahaza elkövetett politikai gyilkosságai közül David Kelly emlékezetes esete csak a jéghegy csúcsa. Orbán Viktor és Medgyessy Péter bűntettei eltussolására Molnár F. Árpádnak is kijutott az angol kormány politikai üldözéseiből.
(Hírháttér-kommentár)

NYILT LEVÉL                    2008 November 07

 

Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának
1027 - Budapest
Bem rakpart 47

----------------------------------------------------
Tárgy:    Kérelem, panasz
----------------------------------------------------

Tisztelt Külügyminiszter Asszony, Hölgyeim Uraim!

 

Alulírott Rajna Mónika (1975. Június 17) Magyar jogsértett, megkínzott és megalázott állampolgár

P A N A S S Z A L

kívánok élni Dr. Takács László Londoni „magyar" főkonzul elfogathatatlan, gusztustalan és a Római egyezményben rögzített alap emberi jogaimat eltaposó viselkedése ellen.

Továbbá azzal a k é r é s s e l fordulok a tisztelt Külügyminisztériumhoz, hogy gyakorolják kötelességüket és az Egyesült Királyság Kormánya, és Náci végrehajtó szervei a Brit rendőrség stb. álltál, a sérelmemre elkövetett bűncselekmények, rasszista terror, kínzás, és minden alap emberi jogaimat eltipró, Gestapo módszereken alapuló törvénytelen magatartása miatt, hivatalos magyarázatot kérjenek az Egyesült Királyság kormányától.

Indoklás:

2004-ben érkeztem az Egyesült Királyságba munkát vállalni. Miután észrevettem, hogy megszokott Brit gyakorlat szerint fizetésemet, társadalombiztosítási járulékomat, stb. megnyirbáljak, valamint a rabszolgatartó jellegű munkakörülmények miatt panaszt tettem, melyre válaszként kirúgtak. Természetesen peres eljárás keretében próbáltam igazamat bebizonyítani, melynek során megdönthetetlen bizonyítékokat szereztem be a korrupcióra, a bíróságok és rendőrség Náci rasszista viselkedésére, bűnöző tevékenységére. Hang és képfelvételek, iratok bizonyítják azt, hogy a Náci Brit hatóságok maguk gyártottak hamis dokumentumokat, a bírok kilopkodták a bizonyítékokat a bírósági aktából stb.

Gondolom, ezt nem kell különösebben bemutatni és magyarázni, minthogy a Gyurcsán rezsim is példaképétől Tony Blair (godfather of the crown mafia)–tól tanulta a disznóságokat.

Miután keresettel éltem az Egyesült Királyság ellen a Strasbourgi Európai Emberi Jogi Bíróságon, történetem, a makacs tények és a bizonyítékok, felvételek publikálva lettek a www.ukcorruptiontoday.com weboldalon.

Mivel a teljes történet megtalálható az oldalon, beleértve az iratokat és felvételeket, ezért nem kívánom ebben a levélben újra kifejteni és ismertetni azt a 18.9 kg dokumentumot és felvételeket, amelyet Strasbourg kézhez kapott.

Az Egyesült Királyság Náci korrupt kormánya mindent megtett annak érdekében, hogy megöljön, eltakarítson, megsemmisítsen és megszerezze a tetves visszamaradott primitív országa ellen szóló bizonyítékokat.

2008. Június 10.-én egy barátom telefonon felszólította a Gestapo Brit rendőrséget, hogy írásban szolgáljanak magyarázattal a Magyar állampolgár ellen elkövetett terrorista cselekedeteiért. Miután közölve lett, hogy a beszélgetés rögzítve van, a Brit SS tiszt, kultúrájukhoz híven többször is lecsapta a telefont.

Ezután, 2008.Július 13.-án egy rohadt Náci, aki jegyzőként (clerk) közreműködött a bírósági eljárásokban, e-mailben életveszélyesen megfenyegetett. Közölte, hogy minden publikálással a saját síromat ásom és majd az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni. Továbbá közölte, hogy mindenért, ami bárhol bárki által publikálva lesz azért én leszek megtaposva. Összegezve, az Egyesült Királyság Kormánya egy ilyen kis Náci közvetítésével halálosan megfenyegetett. A tények megtalálhatóak a következő oldalon (2 oldalon):

http://www.ukcorruptiontoday.com/index_files/page0037.htm

Ez alatt, a Brit Rendőrségnek nevezett Gestapó levélben lett felszólítva 2008. Június 11.-én hogy adjanak magyarázatot a történtekre, és hogy milyen jogon zaklat és fenyeget telefonon egy „SS" söpredék a Northumbria Rendőrségtől, nevezetesen PC (közrendőr) 439 Jones. Komoly rendfokozat büszke lehet rá.

Válaszként, megtorló jelleggel a Náci SS Northumbria Police körözést rendelt el, melynek eredményeként 2008. Június 30.-án egy Náci, rasszista féreg letartóztatott nyilvánosan egy forgalmas utcán. A büdös disznó kezemet hátra bilincselve próbálta csuklómat eltörni, annak ellenére, hogy ellenállást nem tanúsítottam, gondolván nagy állat létére egy 52kg-os nőt megeszik reggelire. (Most már bánom, hogy nem rúgtam tökön.  Ezután az utcáról, megalázva, mint egy darab rongyot, bűnözőt, berángattak a Gestapó Koncentrációs épületébe ahol további kínzásoknak és megalázásoknak voltam kitéve, mint például, levetkőztetés és motozás nyilvános helyen ellenkező neműek jelenlétében.

Tíz órán keresztül mezítláb bezárva tartottak egy cellában melynek teljesen nyitott WC-jét perverz módon egy kamera figyelte. A náci perverz disznók közölték „ők nem gyanúsítanak, semmivel csak adnak nekem lehetőséget válaszolni". A teljes történet a vonatkozó jogszabályokkal együtt, melyek minden kétséget kizáróan bizonyítják a Brit Kormány nácizmusát és terrorját, megtalálható a fent említett weboldalon az alábbi linken: http://www.ukcorruptiontoday.com/index_files/page0019.htm

Az előzmények a megfélemlítés zsarolás a Brit SS Rendőrség által, megtalálható a következő linken: http://www.ukcorruptiontoday.com/index_files/page0017.htm

A Náci rohadék söpredék 13 óra 30 perckor tartóztatott le és 23.30-ig kínzott, nem értesítették a Nagykövetséget és nem engedték, hogy akár rokonnak akár a Nagykövetségnek életjelet adjak magamról.

Este 9 óra körül egy barátom felvette a kapcsolatot Dr. Takács László főkonzullal, aki ígéretet tett az ügy tisztázására. Miközben engem mezítláb kínoztak és fogvatartottak a Brit Johny Englishek és 0007 James Bondok, titokban feltörték a házamat, melyről a mai napig nem tájékoztattak, és ellopták az ott lakó személy laptopját, gondolván hogy az-az enyém.

Ezután több felvett telefonbeszélgetés történt a főkonzullal melysorán kiderült, hogy a maximum, amit tett „ hosszasan elbeszélgetett a Gestapo által kijelölt ügyvéddel, akit nagyon szimpatikusnak talált".

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a Nagykövetségek feladata a Magyar állampolgárok teljes körű védelme, jogi segítségnyújtása, a Magyar polgárok emberi jogainak védelme, segítségnyújtás tolmácsban stb.

Ehhez képest a Brit SS rendőrség, megtagadta a tolmácsot, hogy kihasználja a nyelvi nehézségeimet is. Itt megemlíteném a Római Egyezmény 6-os cikkelyét. A Főkonzul Dr. Takács Behódolok az Angoloknak, semmit nem tett e jogsértő állapot megszüntetésére és semmilyen magyarázatot nem volt hajlandó kérni a tetves náciktól.

Sőt, 2008. Augusztus 04.-én hozzá küldött 8 oldalas levelemet, valószínű WC papírként használta, mivel még csak válaszra sem méltatta. Később, miután barátom felelősségre vonta őt telefonon, a főkonzul válaszként zsarolással próbálta cenzúrázni levelem tartalmát ezzel megsértve a Római Egyezmény 10-és cikkelyét.

Kérésünkre, miszerint ő nem postás és nem azért van fizetve az adófizetők pénzéből, hogy cenzúrázza, illetve minősítse levelemet nem volt hajlandó semmilyen segítség nyújtásra és semmilyen lépést nem tett meg  hogy a megfelelő információkat és dokumentációkat kérésemre beszerezze a Brit Náci Kormánytól.

2008. Szeptember 01.-én további nyilatkozatot postáztam a Gestapo Brit Rendőrségnek, melyben továbbra is követeltem a sérelmemre általuk elkövetett bűncselekmények megmagyarázását és a dokumentumok másolatának kiadását, melyre jogosult vagyok.

E-levél másolatát megküldtem a Brit Igazságügy és Belügyminisztériumnak, Európai Bíróságnak és Dr. Takács Angol Segget Nyalok László úrnak. Természetesen levelemet le se szarták.

2008. Szeptember 27.-én Magyar és szintén nem korrupt jogi képviselőm, levélben ismét felszólította a tetves Brit Náci SS Gestapo Rendőrséget, hogy szolgáljanak magyarázattal az általuk, rajtam elkövetett terrorcselekményekre és küldjék meg a már korábban kért dokumentumokat. Természetesen Brit felsőrendűségüket gyakorolva, magasról szartak erre a levélre is.

2008. Október 17.-én levelet intéztem kedves Magyar polgártársaimhoz mely az alábbi linken megtekinthető: http://www.kuruc.info/r/20/29574/

2008. Október 20.-án ismét felszólítottam Dr. Takács Angol Segget Nyalok Lászlót kötelességének és hivatásának gyakorlására. Természetesen e-mailemre sem válaszolt.

Összegezve a történteket, Magyar állampolgár lévén, követelem a Magyar Köztársaság Kormányától a Külügymisztériumon keresztül, hogy kérjenek hivatalos magyarázatott és szólítsák fel a Brit Kormányt a Római Egyezmény értelmében a dokumentumok megküldésére. Továbbá követelem Dr. Takács Angol Segget Nyalok László főkonzul azonnali eltávolítását posztjáról és szigorú felelősségre vonását.

Tekintettel arra, hogy 2008. Augusztus 04.-től Dr. Takács Angol Segget Nyalok László magasról tesz a leveleimre, ezért tájékoztatom önöket hogy amennyiben 14 napon belül nem történik meg az intézkedés a Magyar Kormány részéről, úgy további figyelmeztetés nélkül az interneten és az említett honlapon nyilvánosságra hozom a felvételeket.

Itt ismételten kihangsúlyozom, hogy a Magyar nagykövetségek, beleértve a londonit, nem azért vannak fenntartva az adófizetők pénzéből, hogy nyaraljanak, és turista irodát játszanak. A londoni Magyar Nagykövetség honlapja magáért beszél. Ha nem lenne megnevezve az ember azt hinné hogy egy turista iroda oldalán landolt.

Továbbá „feltételezhetően" az Angol Náci Kormány továbbra is törvénytelenül minden jogalapot nélkülözően köröztet, mivel nem vagyok hajlandó kitenni magamat rasszista kínzásainak, ezért felszólítom a Magyar Kormányt ezen undorító Náci, rasszista alapú törvénytelen körözés azonnali hatályú beszüntettetésére.

Tekintettel arra, hogy a náci Brit söpredék megfosztott a lakásomtól, elüldözött, földönfutóvá, hajléktalanná tett, ezért válaszukat a 21. Századnak megfelelően e-mailben várom.

E levél másolata megküldve az összes európai médiának mely a következő linken megtalálható: (2 oldal) http://www.ukcorruptiontoday.com/index_files/page0052.htm

Tájékoztatom önöket, hogy nem kívánok újabb kísérletet tenni e törvénytelen és kínzó állapotok megszüntetésére és tovább magyarázására, és nem érdekel semmilyen hülye időhúzó tevékenység és mellébeszélés, de amennyiben nem történik megfelelő intézkedés, elhatároztam, hogy izzó fáklyaként fogok felvonulni és tüntetni a további Brit kínzás, korrupció stb. ellen melyet a Magyar Kormány teljesen támogat.

Figyelembe véve a Római Egyezmény 10. Cikkelyében rögzített vélemény nyilvánításához fűződő alap jogomat valamint a birtokomban lévő makacs bizonyítékokat, egyetlen szavamat sem kívánom megváltoztatni és visszavonni.

Üdvözlettel

Rajna Mónika

Megkínzott Magyar Állampolgár


 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-03. - Így harcoltunk az Emberiségért, mielőtt összeomlott a világrendszer - Babilonban, teljes titokban történtek
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Részlet: Ismételjük el [az Emberiség gondolkodását uraló Echelon-technológiákról]: csaknem mindenki (...) tud ezekről a médiában és a gazságszolgáltatásban, sőt, (...) nem is lehet magasabb beosztásra szert tenni úgy, hogy az illető ne lenne beavatott. Pontosan úgy, ahogyan ezt Gálfalvi Gallik Béla (...) az Echo tv betiltott műsorában elmondta.

 

 

2008-10-31. - HÍRHÁTTÉR TV: A hamis bírók és a Teremtő Bosszúja
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Krisztus hamis bírákról és áldozataikról szóló Példázata mentén a közélet és a média elátkozott, végtelenül romlott világáról is szót ejtünk. Ama közéletről és médiáról, amely az egész világot elhitette, tönkretette, és az utolsó pillanatig azon lesz, hogy valamennyiünk vesztére pusztítsa a Földet. Különleges atmoszférájú filmünkben - mint az már szinte hagyomány - csaknem szüntelen szól a zene. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-29. - Roháč, Boross, Mečiar, a KGB és a többiek - Személyes tapasztalatokkal a nemzetközi állami bűnözés sűrűjéből
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Személyes nyomozásaim és politikai üldözéseim konkrétumaival mindenekelőtt a szlovák és az orosz állam bérgyilkosaként elhíresült Jozef Roháčtól kiindulva kivételes tényfeltárást olvashatnak, olyan konkrét eseményeket megismerve, amelyeket soha, sehol és senki nem hozott nyilvánosságra. E cikkben szólóban is megláthatnak olyan összefüggéseket és szervezettséget, amelyekről bizony egyelőre a világon senki nem mer ilyen nyíltan beszélni a 15 millió magyar közül, és amely nem véletlenül váltotta ki a kurucinfó és hasonszőrű pártszemete osztatlan átkozódását.


 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-11-09. -
Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-11. -
1. Szolidaritási tüntetés a szír nagykövetség előtt ;
2. Eltérő kapitalizmus

/A Munkáspárt és Thürmer Gyula cikkei/
Részlet: A különböző arab hírszolgálatok jelentése szerint (...) négy amerikai harci helikopter közeledett az Esz-Szukarijja falu határában levő építkezési területre, a szántóföldön landolt gépekből katonák ugráltak ki, majd géppisztolyokkal és robbanóanyagot dobálva válogatás nélkül tüzeltek a helyszínen tartózkodó emberekre.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu