Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az összes utca bekamerázva! - A titkosszolgálati módszerekről és a teljes lefedettségről

 

2008-08-04.
Molnár F. Árpád

Hírháttér - Megelőzzük a kort

Beszél:
Molnár F. Árpád

Hangeffektusok, bejátszások és rendezés:
Molnár F. Árpád

Az államtitkok közül ragadunk meg egyet-kettőt és vetjük a lakosság orra elé. S miközben a későbbi, sokkal strukturáltabb összefüggések és a Valóság felé kalauzoljuk a nézőt és hallgatót, aközben újabb rébuszokat, puzzle-darabkákat és tovább gondolni való rejtvényeket prezentálunk.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

A filmben ajánlott Hírháttér-filmek:
A cigánybűnözés megoldása
Hatalmak szemei vagyunk

Nagyobb felbontással:

 

Kisebb felbontással:
 

---

romák, cigánybűnözés, cigánykérdés, bekamerázás, betechnikázás, megfigyelés, titkos és nyílt információgyűjtés, titkosszolgálat, NBH, Nemzetbiztonsági Hivatal, mobilhálózatok, mobiltelefon, csecsemő, videomobiltelefon, napszemüveg, villanypózna, elektromosság, elektrosokk, sokk, nagyfeszültség, taxisok, fogpoloska, fogba ültethető poloska, entanglement, Emberi Faj, Emberiség, rabszolgaság, magyar, magyarság, hangszóró, fülhallgató, álcázás, vatta, elem, gombelem, kvarcelem, mikroelem, Schtohl, Stól, Stohl András, média, show, rádió, adóvevő, zsidó média, 94 %, Izrael, cionizmus, Moszad, távirányítás, álcázás, totális, diktatúra, despotizmus, vonal, jeladó, Echelon, globalista titkosszolgálat, globalista, globalizációs titkosszolgálat, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, távvezeték, villanyszámla, Központ, Pink Floyd, Another Brick in The Wall, titokminiszter, Szilvásy György, Ludas, Lúdas Matyi, helikopter, WTC, ikertornyok, összeomlás, repülőgép katasztrófa, önmerénylet, H betű, kapcsolat, színésznő, élő kamerák, UFO, ufó, kondenzcsík, Fidesz, törvény, bíró, igazságügyminiszter, Galgagyörki romaháború, Laborc Sándor, KGB, FSZB, Mór, móri bankrablás, betöréses lopás, rablás, nemi erőszak, gyilkosság, emberölés, drog- és fegyverkereskedelem, brutalitás, Magyar Gárda, vonulás, Vona Gábor, tehetségtelenség, cigányellenesség, rasszizmus, igény, igénytelenség, álarc, automata, robotok, biorobotok, tüntetés, demonstráció, Kuncze Gábor, belügyminiszter, SZDSZ, állam, despotizmus, diktatúra, büdzsé, népvagyon, közvagyon, közgazdaság, USA, Amerikai Egyesült Államok, számítógép, hangutasítás, gondolatrendőrség, radar, parabola antenna, satelit, satellit, Föld bolygó, műhold, kémműhold, Gyurcsány Ferenc, MSZP, Orbán Viktor miniszterelnök, erkölcs, erkölcstelenség, hatalom, vagyon, kapzsiság, fösvénység, Pearl Harbor, 911, fasizmus, arisztokrácia, háromszög, rakéta, foton, fotontechnológia, fotonsugárzás, részecske, részecskesugárzás, HAARP-project, Sátán, fenevad, hamis próféta, Garbage, Push It, Babilon 666, MTV, Krizsó Szilvia, szakértők, álszakértők, Magyar Televízió, Hindenburg léghajó megsemmisülése, robbanás, tűzfelhő, tűzvihar, zuhanás, tűzhalál, hirtelen halál, Jelenések Könyve, vallás, kereszténység, keresztyénség, látóideg, hallóideg, beszédközpont, gömb alakban, Jézus Krisztus, elektromágneses hullámok, Újszövetség, Biblia, Isten, antikrisztus, vadállat jele, fenevad pecsétje, médiamaffia, megtévesztés, látszat, halmaz, matrjoska, Fenyvesi Theresa, Németország, német állampolgár, kliens, NSA, CIA, szexrabszolga, BND, Nap, csillag, égitest, planéta, csillagok, csillaghalmaz, gömbhalmaz, Concorde, hangsebesség, utasszállító repülőgép, gép, tesla-foltok, napsütés, Rodin, Gondolkodó, Zeusz, parázna isten, paráznaság, kvantummechanika, kvantum, csomag, fizika, ELTE, MTA, hadsereg, honvédség, katonaság, katonai project-ek, deltaszárnyú, triangulum, fényforrás.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. (Film, 11 perc)

 

 

2008-07-21. - A globális diktatúra államtitkaiból - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Bevezetés Babilon titkaiba - Az első lépések az elborzasztó igazság felé
/Molnár F. Árpád/
(Don Davis zenéjével.)
KLIKK az oldalra! (31 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-19. - Az Alkotmányt megsemmisítő államtitkokból - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)


 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)


 

2008-06-24. - Galgagyörki romaháború - Egy állam, ahol csak a bűnözőknek vannak jogaik; egy állam, ahol az igazságszolgáltatás a mi feladatunk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez nem valami fasiszta és antifasiszta ügy, hanem bűnügy. Meg kell tanulnia mindenkinek, aki képes rá, hogy disztingváljon. A bűnöző az bűnöző, ha zsidó, ha magyar, ha cigány. A vakság mindkét oldalt sújtja, mert célpontjukban nem a bűnözés, hanem a rasszista elfogultság áll. Nem érdekel, hogy az elkövetők cigányok, hanem egyedül az érdekel, hogy bűnözők, akikkel szemben fel kell lépni!

 

2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-02. - HÍRHÁTTÉR TV: Döntsük le a falakat! - Amikkel a legtöbb nézői üzenet foglalkozott
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Titoktartási nyilatkozatról, a fogba ültethető poloskáról, az Isten Létezését igazoló filmről és sok egyébről, amikről egyelőre sehol másutt nem hallhat a 15 milliós magyarságból. (Film, 28 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Karadžić-titkok, állami hazugságok - Amikről valamennyi politikus és médium hallgat
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Karadzic jó pár éve a világ titkosszolgálatai fedezékében élt; most politikai szervezésre, egy műbukást követően a nemzetközi bíróság elé került. Elmondjuk, miért lehetetlen, hogy nem tudta mindenki, hol van Karadzic, ezzel szoros összefüggésben beszélünk a média által még mindig elhallgatott titkosszolgálati módszerekről és eszközrengetegről, és elmondjuk azt is, hogyan kell megbuktatni a teljes magyar rendőri állományt. (Film, 11 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu