Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Már az első óráktól betiltva! : HÍRHÁTTÉR TV: Karadžić-titkok, állami hazugságok - Amikről valamennyi politikus és médium hallgat
 


Radovan Karadžić a hágai nemzetközi bíróság előtt

 

 

2008-08-05.
Molnár F. Árpád

Hírháttér - Beszélünk, amikről senki nem mer

Beszél:
Molnár F. Árpád

Hangeffektusok, bejátszások és rendezés:
Molnár F. Árpád

Radovan Karadžić, a háborús bűnös boszniai szerb elnök, aki jó pár éve a világ titkosszolgálatai - így a globalista titkosszolgálat (a Központ), a CIA és a szerb titkosszolgálat - fedezékében, valószínűleg Szerbiában élt, politikai szervezésre, egy műbukást követően Hágába került, a nemzetközi bíróság elé. Elmondjuk, miért lehetetlen, hogy nem tudta mindenki, hol van Karadžić, ezzel szoros összefüggésben beszélünk a média által még mindig elhallgatott titkosszolgálati módszerekről és eszközrengetegről, és elmondjuk azt is, hogyan kell megbuktatni a teljes magyar rendőri állományt, akik 2006-ban az utcára vágtatva az őket eltartó nép ellen zúdítottak rosszindulatú, bűnszervezeti össztüzet.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

A filmben ajánlott Hírháttér-filmek:
Hatalmak szemei vagyunk
Az összes utca bekamerázva!

 

---

Radovan Karadzic, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Hága, Hollandia, médiahazugságok, médiamaffia, D-Notice, Izrael, Oroszország, Moszad, KGB, FSZB, tömeggyilkos, szerb titkosszolgálat, Echelon, technika, technológia, alteregó, személyiség, tudat, clear, katonai szakértő, boszniai szerb elnök, Richard Halbrook, Richard Holbrook, USA, Amerikai Egyesült Államok, háborús bűnös, Svédország, Paul Wolfowitz, Világbank elnöke, Liar, homlok, homloklebeny, George W. Bush, elnök, White Hall, Slobodan Milosevic, Szlobodan Milosevics, Karadzsics, Radovan Karadžić, Slobodan Milošević, Carla Del Ponte, ügyvéd, ügyvédmaffia, ügyész, nemzetközi emberjogi bíróság, főügyész, NSA, CIA, project, alproject, mobilhálózat, mobiltelefon, betechnikázás, bekamerázás, államtitok, titkosítás feloldása, nyomozás, nyílt és titkos információgyűjtés, globalizáció, állami büdzsé, népvagyon, álszakáll, bajusz, álarc, maszk, barátnője, polgári titkosszolgálat, francia ellenállás, Suchman Tamás, Schuhmann, beszervezés, orosz maffia, Moszkva, Központ, globalista, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, Jelenések Könyve, szlávok keménymagja, Internetes honlap, előadás, kalap, sapka, bojt, robotok, kémprogramok, kémműholdak, Luka Karadzic, Karadzic testvére, bátyja, Soyuz-TMA, állam az államban, halmaz a halmazban, számítógép, mátrix, tükrös távcső, arcazonosítás, arcazonosító, 2006 október 23., mozgásdetektor, mozgásazonosítás, Franciaország, símaszk, álarc, rohamsisak, rohamosztag, REBISZ, börtön, bűnszervezet,. bűnszövetkezet, Bosnia-Herzegovina, szabadságvesztés, fegyházbüntetés, rendőrbűnözés, lebuktatás, megbuktatás, műholdak, lézerfény, lézersugár, világűr, fotonnyaláb, lézerágyú, szeméttelep, disznók közösülése, Lakatos Pál, Wim Kok, Srebrenica, tömeggyilkosság, népirtás, muzulmánok, koporsók, konspirációs szabályok, 666, Sátán, antikrisztus, követés, lehallgatás, Echelon, a fenevad pecsétje, mindent látó szem, zsidóság, cionizmus, entanglement, fizika, atomfizika, kvantumfizika, részecskefizika, fotontechnológiák, belerakás, Rodin, Gondolkodó, szobrászat, művészet.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összes utca bekamerázva! - A titkosszolgálati módszerekről és a teljes lefedettségről
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az államtitkok közül ragadunk meg egyet-kettőt és vetjük a lakosság orra elé. S miközben a későbbi, sokkal strukturáltabb összefüggések és a Valóság felé kalauzoljuk a nézőt és hallgatót, aközben újabb rébuszokat, puzzle-darabkákat és tovább gondolni való rejtvényeket prezentálunk. (Hírháttér - Megelőzzük a kort) (Film, 10 perc)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. (Film, 11 perc)

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-19. - Az Alkotmányt megsemmisítő államtitkokból - HÍRHÁTTÉR TV: Hatalmak szemei vagyunk - Amit leleplezünk, Történelem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A következő totálisan elhallgatott, világtörténelmi jelentőségű találmányról a Hírháttér TV. Államtitok a totális ellenőrzésről, melyet globális elhallgatás övez. (Film, 10 perc)


 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)


 

2008-05-26. - Bűnös-e bárki azért, ha ügynök? - Avagy honnan, hová vezette a gyávaság, a dilettantizmus és az ostobaság ezt az országot?
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...az NBH-val harcászkodtam, a Fidesz pedig - miután Orbán Viktor, akkori miniszterelnökhöz fordultam - segítségnyújtás helyett azonnal ügynököket küldött rám, majd módszeresen megpróbált végleg eltakarítani, az oroszokhoz fordultam...


 

2008-03-05. - Kiss Ernő és az alteregó - Beszéljünk nyíltan az alteregó eddig teljesen eltitkolt fogalmáról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Talán senki a magyarságból nem beszélt olyan nyíltan az alteregók létezéséről, mint én tettem esztendőkkel korábban. Most Kiss Ernő immár az országos médiumokon keresztül törte át az intézményesített hallgatás falát arról, hogy egyáltalán létezik ilyesmi.

 

2008-03-03. - Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összes utca bekamerázva! - A titkosszolgálati módszerekről és a teljes lefedettségről
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az államtitkok közül ragadunk meg egyet-kettőt és vetjük a lakosság orra elé. S miközben a későbbi, sokkal strukturáltabb összefüggések és a Valóság felé kalauzoljuk a nézőt és hallgatót, aközben újabb rébuszokat, puzzle-darabkákat és tovább gondolni való rejtvényeket prezentálunk. (Hírháttér - Megelőzzük a kort) (Film, 10 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-06. -
A globalizáció gyökerei
/Keztyűs Sándor (Románia)/
Tartalom: A romániai Keztyűs Sándor történelmi tárgyú cikke Mózestől, majd a keresztyénségtől és Jézus Krisztustól a zsidóságot lezüllesztő vallási törvényekig bezárólag, Trianonon és a világháborúkon át egészen napjainkig.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu