Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az újságírói erkölcsökről - Lakatos Pállal

 

2008-08-29.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Korunk egyik legnagyobb újságírójával, Lakatos Pállal, a Vasárnapi Újság hajdani főszerkesztőjével beszélget Molnár F. Árpád az újságírók erkölcsi állapotáról, Lakatos Pál kirúgásának körülményeiről, az újságírók kapcsán lefizetésről, megvesztegetésről, zsarolásról és zsarolhatóságról, a kollaboráns sajtóról.


A stúdióban:
Lakatos Pál ( http://lakatospal.hu/ )
és Molnár F. Árpád ( http://hirhatter.t35.com/ )

Közreműködött:
Kőrösi Imre

Vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

 

---

Az érintett nevek és fogalmak között:

gyávaság, magyarság, magyar, Kecskemét, politikai gyilkosságok, Kádár János, átkos, Kádár-rendszer, állami gyilkosság, OPNI, IMEI, elektrosokk terápiák, kényszerbezárások, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások, rendőrbűnözés, rendőrségi és titkosszolgálati módszerek, oknyomozó és tényfeltáró, médiamaffia, sajtósok, Echelon, Angela Merkel, Sátán, ördög, megvesztegetés, lejtő, Dávid Ibolya, MDF, szolgálat, miniszter, szolga, Jézus Krisztus Példázata, gyümölcs és szántóföld, Sztálin, kollaboráns, Srebrenica, Szerbia, haza kifosztása, árokásás, rendszerváltás, rendszerváltozás, MR, Magyar Rádió, Bölcs István, Mester Ákos, Boross-kormány, Boross Péter miniszterelnök, műholdak, megvásárlás, Kádár-rezsim, lefizethető, megvesztegetés, Simon Peresz, Izrael, zsidóság, MAZSIHISZ, riport, szállodák, hotelek, motelek, Jasszer Arafat, Palesztina, titkos dokumentumok, tömegsír, népirtás, háború, fasizmus, ásatás, temetés, pszichiátria, Veér András főigazgató, Hír TV, Vasárnapi Újság főszerkesztője, MSZP, Magyar Szocialista Párt, Dávid-csillag, zászló, lobogó, MAZSIHISZ-kongresszus, cenzúra, persona non grata, Fidesz, Orbán Viktor, főosztályvezető, alku, megalkuvás, pártkassza, bankszámlaszám, számlaszám, átutalás, szív, diktafon, lehallgató készülék, poloska, eltitkolt jövedelem, zsarolás, Adolf Hitler, Gyurcsány Ferenc, Bodor Pál volt MÚOSZ-elnök, Popper Péter, pszichológus, haza, pártok, országgyűlés, választások, fekete lista, kereskedelmi tévé, csiga tv, Pintér Dezső tulajdonos, Bárdos András, Máté Kriszta, Tények, tv2, MTM-SBS, zsidóság, cionizmus, cionisták, pogány selejt, munkatárs, kirúgás, Medgyessy-kormány, Medgyessy Péter, szeméttelep, kuka, konténer, rádiós belépő, leszerelés, villámlás, mennydörgés, Rodin, Gondolkodó, szobor, Pokol Kapuja.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér többi kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: Érintve, amiről senki nem mer beszélni
2008-08-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Szaakasvili és a többi bafometkirályok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Dél-Oszétia és Abházia lakosságának Grúziától való önállósági törekvéseit Grúzia nem ismerte el, hanem öngyilkos támadást indított ellenük, amivel azonnal kiváltotta Oroszország elsöprő villámháborúját. A világ cionista tömeggyilkosainak felbujtására az öngyilkos biorobot Szaakasvili értelmetlen és kilátástalan ámokfutása és az össze-vissza hazudozó média. (Film, 10 perc, videoklippel és cikkel)

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

Már az első óráktól betiltva! 2008-08-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Karadžić-titkok, állami hazugságok - Amikről valamennyi politikus és médium hallgat
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Karadzic jó pár éve a világ titkosszolgálatai fedezékében élt; most politikai szervezésre, egy műbukást követően a nemzetközi bíróság elé került. Elmondjuk, miért lehetetlen, hogy nem tudta mindenki, hol van Karadzic, ezzel szoros összefüggésben beszélünk a média által még mindig elhallgatott titkosszolgálati módszerekről és eszközrengetegről, és elmondjuk azt is, hogyan kell megbuktatni a teljes magyar rendőri állományt. (Film, 11 perc)

 

2008-08-02. - HÍRHÁTTÉR TV: Döntsük le a falakat! - Amikkel a legtöbb nézői üzenet foglalkozott
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Titoktartási nyilatkozatról, a fogba ültethető poloskáról, az Isten Létezését igazoló filmről és sok egyébről, amikről egyelőre sehol másutt nem hallhat a 15 milliós magyarságból. (Film, 28 perc)

 


 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-07. - Nyílt levél a Kuruc.infónak ; Leleplezzük a Kurucinfót - Ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!)...


 

2008-05-14. - BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR TV: (Poszt)Fasizmus-Gyurcsányizmus
/Molnár F. Árpád - Tóth Katalin/
Tartalom-asszociáció: A hitlerizmus és a Holocaustok párhuzama a gyurcsányizmussal, Auschwitz stb. képeivel; Jézus Krisztus, Evangélium; Gyurcsány és más életfogytiglanosok, 2006 október 23.; a megint tabu Veér András és bűnbandái politikai elektrosokk terápiái és halálra kínzásai, Popper Péter és Bodor Pál (Diurnus) volt MÚOSZ-elnök szövetségesei, akiknek tetteit egységes D-Notice rejti. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője tevékenységének párhuzama a nácizmussal.... (Film, 10 perc)

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Érintve, amiről senki nem mer beszélni
2008-08-28. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Szaakasvili és a többi bafometkirályok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Dél-Oszétia és Abházia lakosságának Grúziától való önállósági törekvéseit Grúzia nem ismerte el, hanem öngyilkos támadást indított ellenük, amivel azonnal kiváltotta Oroszország elsöprő villámháborúját. A világ cionista tömeggyilkosainak felbujtására az öngyilkos biorobot Szaakasvili értelmetlen és kilátástalan ámokfutása és az össze-vissza hazudozó média. (Film, 10 perc, videoklippel és cikkel)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-31. -
FENYVESI FILM:
Mi a Háttérhatalom - És hogyan működik
/Fenyvesi Theresa (német állampolgár)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár és világjáró a globalizáció urairól, a megjövendölt és eltitkolt háttérhatalomról mutatja be saját filmjét. (Film, 9 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu