Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Az uralkodó osztály tegye! - A sok évnyi szabad rablásért, fosztogatásért, gyilkosságokért...


 

2008-11-24.
Fort András

AZ URALKODÓ OSZTÁLY KÉRJEN
BOCSÁNATOT A MAGYAR NÉPTŐL!

A sok évnyi szabad rablásért, fosztogatásért, gyilkosságokért...

ÉS FIZESSENEK KÁRTÉRÍTÉST A KIFOSZTOTT NEMZETNEK!

Bevezetésképpen: a 12.5 milliárd eurós IMF hitelt is, - kártérítésnek kell tekinteni!

 

"Itt nem egyszerűen tömeg gyilkosság folyik. - Sokkal rosszabb; nemzet megsemmisítés." - Máté Imre (Táltos)

 

 


Az IMF székháza Washingtonban. A fehér galléros pénzügyi bűnözők fellegvára
(Fort András kommentárja)

..."Dőzsöl tehát tovább az Uralkodó Osztály, és pökhendien utálkozik az egyszerű dolgozó embereken. >> Itt az ideje tehát, hogy ezeket a hatalmas vagyonokat visszajuttassák oda, - ahonnan elvették; az egyre jobban nyomorgó Magyar Nép kezébe. >> És ez a hatalmas bűn, hogy az Uralkodó Osztály ily nyomorba és válságba taszította az országot, - nem maradhat büntetlen! >> Nos számukra a következő szigorú büntetést képzeljük el: ÉLJENEK EZENTÚL ÚGY, MINT AZ ÁLTALUK ANNYIRA LENÉZETT EGYSZERŰ NÉP! - Éspedig életfogytiglan..."

 


     A Népet egyre kevésbé lehet átverni.

     Hiába mondanak le az állami vállalatok vezetői, a kormány tagok, és a politikai élet prominens tagjai, - az eddigi pénzbeli és más anyagi juttatásaik egy kis részéről, - még mindig lesz mit a tejbe aprítaniuk. A hosszú évek, sőt most már mondhatjuk, hogy; az évtizedek alatt elkövetett szabad rablással és fosztogatással, igencsak megalapozták a vagyonukat.

     Nemcsak ekkora veszteséget, de nagyság rendekben is sokkal nagyobbat, akár a tízszeresét is elviselnék úgy, hogy anyagi bázisuk meg sem érezné, lényegében érintetlen maradna.


1. A NEMZET FOJTOGATÁSA EGÉSZEN A FULLADÁSIG?


     Itt az ideje tehát, hogy ezeket a hatalmas vagyonokat visszajuttassák oda, - ahonnan elvették; az egyre jobban nyomorgó Magyar Nép kezébe.

     A bocsánat kérés már nem elég, - már a kártérítés is szükséges.

     Pökhendi okoskodásra, gőgös kioktatásra, látszólagos mea culpára, nincs szükség. Gyurcsány Ferenc komolykodó arccal hiába osztja az észt, hogy; - "mindenkinek magába kell szállnia" - a nép látja, hogy ez is csak egy újabb alakítás a pszichopata Ripacs részéről, - amelyet minden bizonnyal sokáig gyakorolhatott a tükör előtt.

     De hát az igazi bűnösök, hiába tolják újra és újra pajzsként maguk előtt a miniszterelnököt, - az igazság tétel ideje már nem sokáig várat magára.

     Az Uralkodó Osztály igazi arca elől a fátylat, - az egyik legelvetemültebb fosztogató, a külföldi hódítók legádázabb hazai bérence; - Simor András lebbentette föl, még október 20.-án. Valószínű azért volt ilyen könnyelmű, mert akkor még nem volt ennyire nyilvánvaló, hogy mekkora válság, és csőd, sőt, összeomlás fenyegeti az országot. Ma már biztos nem mondana ilyet;

     "Nincs ingyen ebéd!" - nyilatkozta, mikor a deviza betétesek kockázat növekedéséről kérdezték az újságírók, a pénzügyi válság kapcsán. - "Mindenkinek viselnie kell az árfolyam kockázatot." - folytatta.

     És mondta ezt ő, a Nemzeti Bank elnöki íróasztal - bástyája mögül, - miközben köz pénzen, és köz állásban majd 7 és fél millió forint az alap fizetése. - A magyar adó fizetők, a Magyar Nép pénzéből. Ő bizton nem érzi meg a megszorításokat, ekkora jövedelemmel a háta mögött.

     Miközben az egyszerű deviza betétesnek, 20 és 40 ezer forinttal is megemelkedhet a havi törlesztése.

     Dőzsöl tehát tovább az Uralkodó Osztály, és pökhendien utálkozik az egyszerű dolgozó embereken. Nincs adó csökkentés? - Nem érdekes! További megszorítások? - Kit érdekel. Infláció? Munkanélküliség? - Ugyan már!

     A külföldi bankokban elhelyezett vagyon időtlen időkig futja, lehet bármilyen válság, bármekkora összeomlás. Alapvető gazdasági tétel; Egy bizonyos anyagi szint fölött, szinte lehetetlen tönkre menni!

*


     Hacsak... hacsak nem követel a Nemzet kártérítést. Elszámoltatást jogosan, az elorozott, elrablott javakért. ALJAS ELADÓSÍTÁSI TECHNIKÁKKAL VETTÉK EL A NÉP MUNKÁJÁNAK GYÜMÖLCSÉT, MELYET EZENTÚL BÜNTETNI KELL!


2. SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNÖK


     De előbb el kell számolni ezekkel a sátáni pénzügyi machinációkkal. És az eu-s pénzek elorozásával, a mesterségesen alacsonyan tartott munkás és alkalmazotti bérekkel, - s ezzel szemben a mesterségesen irreálisan magasan tartott jövedelmekkel, melyeket a csúcs vezetőknek, managereknek és egyéb körön belül lévőnek, - talpnyaló színészeknek, ballib média majmoknak, és a többinek - juttatnak, - egyszóval azoknak, akik a Nép pénzéből élősködnek. Mert munkájuk minősége és mennyisége egyáltalán nem fedezi azt a nagy mennyiségű jövedelmet, melyet ezek után kapnak.

     Sőt. Nemcsak, hogy nem fedezi, - de legtöbbször még hatalmas kárt is okoznak. Erkölcsöt rombolnak, agyat mosnak, félre tájékoztatnak, kizsákmányolnak, vagyontalanná tesznek, házakat, otthonokat árvereztetnek, árvereznek el, rabolnak, fosztogatnak, lebetegítenek, és ölnek.

     Egyszóval rettenetes bűnöket követnek el a Magyar Nemzet ellen, - olyan súlyosakat, amelyek lassan a soha el nem évülő háborús bűnökkel is fölérnek.

*


     És tovább dőzsölnek. Báloznak, golfoznak, zabálnak, bujálkodnak, gusztustalankodnak, méregdrága autóikban pöffeszkednek, - és már a normális étel nem is elég nekik, hanem külföldi alapanyagokból katyvasztott szörnyűséges, és horribilis összegbe kerülő ételeket esznek.


*

 
     Miközben a Nép nyomorog. Egyre rosszabbul él, megvetett, és lenézett rabszolga lett. Elveszik javait, autóját, a házát, az otthonát, egészségét és a jövőjét. Sok millió magyarnak alig van már mit ennie, - fűtetlen szobákban reszketnek tél víz idején.

     És ez a hatalmas bűn, hogy az Uralkodó Osztály ily nyomorba és válságba taszította az országot, - nem maradhat büntetlen!


3. SAJÁT BŐRÜKÖN ÉREZZÉK, - NINCS INGYEN EBÉD!


     Nos számukra a következő szigorú büntetést képzeljük el: ÉLJENEK EZENTÚL ÚGY, MINT AZ ÁLTALUK ANNYIRA LENÉZETT EGYSZERŰ NÉP! - Éspedig életfogytiglan.

     Látjuk is a jövőt.

     Steiner Kristóf, az uralkodó osztály által kedvelt homoszexuális fiúcska, (vajon kinek is a szeretője?) - 3-kor kel majd, hogy 4-kor már kinn legyen a a Pest környéki vasútállomáson, mert fél 6-ra megy dolgozni. Ott ácsorog reszketve a vonatra várva a hajnali fagyban.

     Odabenn a gyárban együtt vetkőzik Simor Andrással, és mennek rakodni a rámpára, 50 kilós zsákokat.

     Simor András délben rántott levest ebédel befőttes üvegből, - sok kenyérrel, hogy bírja erővel a délutáni műszakot is. Mert ez olcsó, és ugye "nincsen ingyen ebéd". Néha vágyakozva nézegeti Kristófka párizsis zsömléjét, azt is megenné.

     Gyurcsány Ferenc tologatja majd a békát, melyre a zsákokat felpakolják. Miközben félrenyaklott fejjel pumpálgatja föl a rátett raklapot.

     Lendvai Ildikó babos kendőben címkézi majd a zsákokat.

     És ott vannak a többiek is mind... Horn Gábor borvirágos orral sepregeti az udvaron az olajos koszt, Demszky felmos a klotyóban, Bencze József és Tóth Gábor; a "gázos specialisták" pedig gázálarcban, só savval mossák föl a frissen festett irodai folyosó csempés padlóját.

     Horváth Ágnes a prosectúrán takarít, - hadd találkozzon közvetlenül a halállal, - s azzal a szenvedéssel, mit még miniszter korában okozott...

     De 8 óra elteltével nincs ám vége a műszaknak! A munka idő ennél a munkáltatónál standard 10 óra. De ma nem. Ma 14. Hogy ma miért ennyi? A munka adó válasza erre a kérdésre; "Ha nem tetszik, el lehet menni!"

     Dehogy mennek! Hiszen a fizetésük nettó alig éri el a 65 ezer forintot. Így pedig fölmehet akár 90 ezerre is! Beteg állomány nincs, lázasan is ott kell szédelegni a rámpán. - Bár, ha nem tetszik, el lehet menni.

     De, akkor meg ki ad enni, a 2 gyereknek, hiszen házastársunk munkanélküli, és már lejárt a munkanélküli segélye. Elhelyezkedni még nem tudott, pedig már vagy 20 helyen van fölírva a neve.

     Önkormányzati segély pedig nem jár, az csak a munkát nemigen szagolt kisebbség privilégiuma.

      Nos embereink végeznek majd este 8-kor. Fűtetlen hideg lakásba érnek haza, - halálosan fáradtan zuhannak a hideg ágyba, - és vissza, vissza térő lidércekkel kergetőznek álmukban. Egészen hajnali 3-ig, a brutális ébredésig.


*


     Bizony szigorú büntetés ez! Bizony szigorú dolog átélni a Nép sorsát! - De éppen itt van már az ideje!

     De előbb fizessenek kártérítést. Mint az IMF. Mert szerintünk azt a 12.5 milliárd eurót annak kell tekinteni, és nem készenléti hitelnek. Nem kifizetni az irreális adósság kamatokra, hanem szét kell osztani a Nép között! Hiszen ez felfogható kártérítésnek is, mert az ország nagyrészt az IMF folyamatos megszorításai - lásd pénzügyi csalásai - miatt került ebbe a helyzetbe.

     Kérjen tehát bocsánatot az uralkodó osztály! És, akkor a Nép, talán még elfogadja, - a feltétel nélküli megadásukat.


Fort András
2008.nov.21.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-09. - Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.

 

2008-11-06. - Kik és hogyan hozzák létre a gazdasági válságot?
/Kinda Lajos/
Részlet: Rajtuk kívül mindenki megszenvedi a válságot. (...) Érdemnek tartják azt, amit mi csak lopásnak hívunk. Kihasználják és megvetik azokat, akik a szolgálatukba szegődnek és tisztelik őket, gyakran nevetnek rajtuk. Kettős mércével mérnek a maguk javára.

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)
 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan hozzuk rendbe a gazdaságot? - Film Torgyán József miniszterrel
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/
(Film, 20 perc)

 

 

2008-05-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan vigyük csődbe a gazdaságot?
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Gazdaságpolitikai gyorselemzés, ahogyan a kulisszák mögött zajlik. (Film, 7 perc+kép)

 

 

 

2008-04-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Csőd előtt a magyar gazdaság - Beszél a Magyar Néppárt (közgazdász) elnöke
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Sebők István, a Magyar Néppárt (MNP) elnöke (közgazdász) az államadósságról, a külföldi tőkéről és annak motivációiról, a Fidesz bukásának okairól, a stabilitáshoz szükséges gazdasági intézkedésekről, a bankok kemény megadóztatásáról és a magyar gazdasági csődről. (Film, 8 perc+kép)

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-23. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Erkölcs és/vagy nemzet - Keresztyén szemmel a Hírháttér impromptu-jében
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rövid, velős mondatokban a jelenlegi magyar erkölcsökről, a hazaszeretetről, a nemzeteszméről és annak a kuruc.info általi alakításáról, a keresztyénségről és a Kozmikus Testvériségről a Jézus Krisztus Tanításainak fényében, egészen fajunk utolsó napjaiig. (Film, 4 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-24. -
A Magyar Gárdáért csődbe, a csőd miatt kiközösítve
/Csiszér Róbert (Magyar Gárda)/
Részlet: Tavaly, az eskü után 2-3 héttel, elvesztettem a munkám, épp a Gárdában vállalt szerepem miatt. (...) ...nem nagyon tudom megérteni, miért van az, hogy miközben számomra a bajtársaim, a nemzet, a haza többet ér, mint 1 teljes évi fizetésem /(...) ... a Gárda miatt rúgtak ki, ami havi nettó 147ezer forint mínusz!!/, addig a (...) szervezet/mozgalom néhány ezer forintért kiközösít magából.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu