Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Magyar Gárdáért csődbe, a csőd miatt kiközösítve


 

2008-11-24.
Csiszér Róbert (Magyar Gárda)

 


Ha euron gördül a villanypózna-állam, és a vezérszarvak is tízezresekből állnak, ha für(j) is álproblémákról csiripel, mert a Háttérhatalom fiaként - ahogy egész életében tette - mindent elhallgat, akkor a farok is helyére került: a fenevad egyik, másik, harmadik szarvaként.
(Hírháttér)

Adjon az Isten!

Csak azért küldöm ezt a másolatot, hogy mindenki tudja:
nem esküt szegtem, s nem is fordítottam hátat a bajtársaimnak!
a mellékelt levelet kb. 1 hónapja küldtem el a címzettnek.. most úgy gondolom, tisztáznom kell a helyzetem, nem akarom, hogy bárki azt gondolja, cserben akartam hagyni akár a Gárdát, akár a Nemzetet, hazámat, vagy akár bajtársaimat!
sajnálom, ha pár ezer forint többet nyom a latba, mint a hazaszeretet, s nem nagyon tudom megérteni, miért van az, hogy miközben számomra a bajtársaim, a nemzet, a haza többet ér, mint 1 teljes évi fizetésem /lásd 2007 november óta most sikerült munkát találnom, akkor a Gárda miatt rúgtak ki, ami havi nettó 147ezer forint mínusz!!/, addig a nemzet, a haza védelmére, az egyféleképp gondolkodók összefogására létrejött szervezet/mozgalom néhány ezer forintért kiközösít magából..
most biztos sokan felháborodtok, de azért gondoljátok végig a dolgot!
most pedig a már említett levél:   Adjon az Isten!

  röviden-tömören szeretném jelezni, mi zajlik velem..
nem akarom rabolni az időd, hisz biztos van rengeteg egyéb dolgod is, mint én:)

nos, természetesen nem tisztem, s nincs is lehetőségem /gondolom/, a kapitányi parancs felülbírálatára, illetve újra átgondolásának kérésére?!
tehát, csak jelzés értékkel:

tavaly, az eskü után 2-3 héttel, elvesztettem a munkám, épp a Gárdában vállalt szerepem miatt. ezt nyilván többen is tudják, tudjátok. a Gárdát választottam, a raktárvezetői munka, és a fizetés helyett.
azóta alkalmi munkákból élek, illetve parfümöket forgalmazok, ebből van némi bevételem.
nyáron egy ismerős be akart "rakni" a VIII. kerületi r.kaps-ra, mint gondnokot.
az ilyenkor szokásos biztonsági átvilágításom eredménye az lett, hogy a fennálló rendre veszélyt jelentek. igaz, nem nevesítették a dolgot, de nyilvánvaló/hisz nem lehet más/, a Gárda-tagságom volt az ok, amiért nem kaptam meg a gondnoki munkát. vagyis, néhány hónapon belül, másodszor "vesztettem el a munkahelyem" a Gárda miatt! ez persze nem baj, sőt, még talán büszke is vagyok rá;)
csak hát, sajnos ebből kifolyólag nincs rendszeres bevételem. ezért nem tudtam fizetni az internetet, így kikapcsolták, tehát nem tudom, mik az aktuális infók, amik körmailban érkeznek-érkeztek.
most egy netkávézóból írok, s most olvastam az elmúlt 2 hónap üzeneteit:(
továbbá, sajnos meghalt a telefonom, így csak sms-t tudtam fogadni sokáig, mert rossz volt a mikrofon a telómon. sajnos, mivel az előfizetésem letiltották /nem tudtam fizetni/, ezért egy V-maxos kártyát használok, ami persze nincs feltöltve..
ezért tűntem el mostanság, s ezért nem reagáltam a mailokra, ezért nem mentem el rendezvényekre /nem tudtam, mikor-hol-mi van/.
értsd:
net hiányában a mailokat nem tudom elolvasni, illetve, mivel nem volt jó a telefonom,
ezért kb. 4-5 sms-t kaptam, amikor átadtam a logisztikát, s azóta nem kaptam sem üzenetet, sem füstjeleket, sem semmit. én pedig, kimenő hívások hiányában, nem tudtam érdeklődni:(
igaz, párszor találkoztam nyéki gárdistákkal, de olyan helyszíneken-helyzetekben, mikor nem lett volna előnyös ilyen témákról beszélgetni /utcabál, buli.../
s ezért nem fizettem a tagdíjat sem. nem volt miből:(
ezt jeleztem még tavasszal akkori kapitányunknak is, amire azt a választ kaptam akkor, hogy semmi gond, megoldjuk, s jelzi a problémát a központnak, a vezetőségnek.
ezenkívül, a Gárda szabályzata szerint a tagdíjat lehet havi, negyedéves, féléves, illetve éves időközönként is fizetni.
ha minden jól megy, novembertől lesz munkám, s azt terveztem, abból a pénzből kifizetem az elmaradt tagdíjam. sajnálom, ha hiányzik a kasszából ez a pár ezer forint, s természetesen, utólag kifizetem azt az összeget, amely a tagságom idejére számított tagdíj. hisz nem a szándék, hanem a "csóróság" miatt maradtam el a fizetéssel.

nos, ennyit akartam csak tudatni. gondolom, a kapitányi döntés végleges, s nem számít, mi-miért történt, a kizárásom végleges?!
természetesen, elfogadom a döntést, csak azt szeretném, ha tudnátok, miért "tűntem el", s miért nem vettem ki a részem sem a munkából, sem a "közterhekből"

ezúton is kívánok minden Gárdistának Szebb Jövőt!

Csiszér Róbert
 
a tel. számom: 06/70/ 2345-826   /már működik a mikrofonom:):)

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-22. - Titkosszolgálati tanulmány a magyar jobboldalról - főként a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hírháttér, valamint az ellenséges kurucinfó vonatkozásában
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a titkosszolgálatokba történő önérdekelvű, konspiratív és leplezett integráció vágya áll. Ez olyan elterjedt jelenség az egész bolygón, hogy nyugodtan beszélhetünk az Emberi Faj tragédiájáról, hiszen mélységes önzésről, gerinctelenségről és felelőtlenségről árulkodik, melyért egész fajunk megfizetett, és végzetesen fog megfizetni a világ csaknem valamennyi embere.

 


 

2008-11-16. - A PÁRTügyvéd mondja: védence a gyilkos - Magyartalan szemmel a bal- és jobboldali, Egypárti, tömeggyilkos és öngyilkos pártszolgálatos PÁRTbűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A vengrik eszik és enni fogják saját főztüket. Nagy László ügye és a Veérengző vengri faj véget érhetetlen, ártatlanok és legjobbjaink ellen elkövetett politikai tömegmészárlásairól.

 


 

MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL BETILTVA! 2008-11-13. -
MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.


 

2008-11-03. - Így harcoltunk az Emberiségért, mielőtt összeomlott a világrendszer - Babilonban, teljes titokban történtek
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Részlet: Ismételjük el [az Emberiség gondolkodását uraló Echelon-technológiákról]: csaknem mindenki (...) tud ezekről a médiában és a gazságszolgáltatásban, sőt, (...) nem is lehet magasabb beosztásra szert tenni úgy, hogy az illető ne lenne beavatott. Pontosan úgy, ahogyan ezt Gálfalvi Gallik Béla (...) az Echo tv betiltott műsorában elmondta.
 

 

2008-10-28. - TomCat feltárja a Jobbikról, amit a Hírháttér hiába hangoztatott hosszú-hosszú hónapok óta - TomCat cikke Molnár F. Árpád részletes elemzésével, az ÚDK kommentárjával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: TomCat tényfeltáró cikke közben Molnár F. Árpád részletes elemzését olvashatják. Minden aszerint történik, ahogyan hónapokkal ezelőtt előre feltártuk. Az elkövetkezők is aszerint fognak alakulni.

 

 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

2008-09-25. - A megjövendölt jobboldal - Keserű tények, példátlan elemzés
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az elemzés olvasható, továbbá meghallgatható és MP3-ban letölthető.
/Molnár F. Árpád/
A képhez: Változatlan múlt, változatlan háttér, a mindőnk által, mindenkor tudott közös titkok egyike: A rezsimet nem lehet leváltani.
Tartalom: Újra páratlan elemzést olvashatnak a Hírháttéren.


 

2008-09-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-24. -
Az uralkodó osztály tegye! - A sok évnyi szabad rablásért, fosztogatásért, gyilkosságokért...
/Fort András/
Részlet: ...a 12.5 milliárd eurós IMF hitelt is, - kártérítésnek kell tekinteni! (...) Dőzsöl tehát tovább az Uralkodó Osztály, és pökhendien utálkozik az egyszerű dolgozó embereken.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-25. -
Miért nem vált hazánk atomtemetővé?
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: Prof. Bokor Imre (mérnök, ezredes) történelmi témájú cikke a nyolcvanas években a katonai titkosszolgálatok eminenseként letartóztatott, a halálbüntetést politikai nyomásra elkerült, viszont életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt, ma az USÁ-ban élő Belovai Istvánról.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu