Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Bíróság, ügyészség, NBH, rendőrség! Mi ez?

 

2008-08-07.
Sebők István (MNP-elnök)

A történetet elmondta Nyíri Mihály, lejegyezte Sebők István a Magyar Néppárt elnöke. 

 

            Budapest, VII. ker. Király u. 73. sz. társasházban Inotai József (és családja) 1982-ben több alkalommal megverte a szomszéd családot, kisbaltával betört a lakásukba, kisbaltával és késsel életveszélyesen megfenyegette őket, a bútoraikat összetörte, festéket öntött a fejükre és a frissen felújított lakás falára, parkettájára, kidobta a szomszédék németjuhász kutyáját a II. emeletről, a szomszédot a lábánál fogva kilógatta a II. emelet korlátján és ki akarta dobni, csak a közben kiérkező rendőrök állították le.

A rendőrök nem intézkedtek vele szemben. Inotaiék tovább folytatták a szomszédok bántalmazását, ezért azoknak el kellett költöznie. A bíróság csupán figyelmeztetés és megrovásbüntetést szabott ki.

            Későbbiekben a gyenge fizikumú szomszédasszonyát, annak saját lakásában Inotai József nagyon megverte. A kamasz fiát is megpofozta. A szomszédasszonynak nem törött el a csontja, könnyű testi sértés miatt feljelentést tett. A bírósági idézésre Inotai József nem ment el, és a bíró megszüntette ellene az eljárást.

            1998 környékén Inotai József és családja több alkalommal megverte a szomszéd családot, kisbaltával beverte a lakásuk ajtaját, megöléssel megfenyegette őket. A szomszéd család nem mert a saját lakásukba hazajárni. A két kiskorú gyerek az utcán sírt, nem mertek hazamenni, a szomszédok kísérték őket a lakásukba.

            Inotai József kiszerelte az udvari világítás biztosítékát, és a sötét lépcsőházban megbújva megvárta a hazatérő szomszédot, és ott úgy megverte, hogy a szomszéd agysérüléssel több hétig feküdt a kórházban. A szomszédok elleni támadásokat Inotaiék tovább folytatták, ezért azoknak el kellett költözniük. A bíróságon a bíró a sértett családot feddte meg, a visszaeső súlyos testi sértés és garázdaság elkövetőjét felfüggesztett büntetésre ítélte, majd a tárgyalás után visszahívta a sértettek közismert ügyvédjét, és figyelmeztette. Az ügyvéd elmondta a sértetteknek és szomszéd tanúknak, hogy a bíró azt mondta neki: "hogyha jót akar magának, ne védje többet a sértetteket". 

            Inotai József és családja, a bíróságon ellene tanúskodó szomszédokat állandóan zaklatta és zaklatja a mai napig is, félelemben tartja, megtámadja és bántalmazza Őket. 

A rendőrségi intézkedések hiánya és a bírói ítéletek elfogultsága miatt, illetve Inotaiék fenyegetése miatt, hogy "messzire elér a kezük", illetve a fizikai bántalmazások miatt a szomszédokban, tanúkban erős félelem, és tehetetlenség érzés alakult ki. Ezt a szomszédok négyszemközt elmondják, de minden más körülmények között tagadják. Az emberekben már a történet hallatán is félelem alakul ki. 

            Engem, Nyíri Mihályt 2006. őszén előbb alattomosan kezdtek zaklatni, többször pillanatragasztót nyomtak a pincelakatomba, letörték az ajtókiakasztót, pillanatragasztóval bekenték az autóm ajtaját, ami letört. Ekkor még ne tudtam kik teszik ezt. Később nyíltan, ok nélkül belém kötöttek olyan motorok miatt, amelyekhez semmi közöm nem volt, majd zaklattak és megfenyegettek. Ekkor többet mondtak el a szomszédok Inotaiék korábbi, a szomszéd elleni bántalmazásairól. A törvény védelmében bízva, feljelentést tettem ellenük. 

            2006. decemberben azért folytatták a fenyegetőzéseiket még erőteljesebben, mert a lakóközösség érdekeivel ellentétben egy ismerősüket akarták megbízni a jelentős anyagi haszonnal járó tetőtérbeépítéses házfelújítás munkájával, amire a lakók egyetértésével, én pályázatot javasoltam, és vállaltam, hogy legalább 20 cég árajánlatát bekérem. Inotainé a kiérkező építészek és szomszédok jelenlétében többször megfenyegetett, és kijelentette, hogy nem fogják hagyni.

            Egy építész jelenlétében Inotai Józsefné tettlegesen rám támadt, és saját tehetetlenségének következtében leesett a lépcsőn, és súlyos sérülései keletkeztek. Hamisan feljelentést tett ellenem súlyos testi sértés miatt. Ezt követően az egész család várt rám, és meg akartak verni, de sikerült előlük elmenekülnöm. 

            Majd többször betörtek a lakásomba, meg akartak verni, nyíltan megöléssel fenyegetőztek, de csak nagyon ritkán, a szomszédaim segítségével jártam a lakásomba, de nem lakhattam benne. Bosszúból rendszeresek voltak az ablak betörések, összetörték az autómat. 

            Inotai József és családja bántalmazásai, garázda bűncselekményei a rendőrség tudtával és hallgatólagos beleegyezésével történtek, nem intézkedtek velük sohasem

            Egy alkalommal, amikor Inotai József lekapcsolt udvari világításnál egy rúddal rám támadt, betörte a lakásom ablakait, majd a kihívott rendőröknek kiabálva elismerte, hogy ő törte be az ablakaimat, és "nem csak ablakaimat veri be, hanem meg is öl". A rendőrök a jelentésükben azt írták, hogy Inotai nem ismerte el a cselekményt, az életveszélyes fenyegetést pedig elhallgatták, és nem történt intézkedés. 

            Az ellenem irányuló támadások súlyosságára való tekintettel az állandó lakóhelyem szerint illetékes MRFK-tól önvédelmi fegyvertartási engedélyt kaptam. Közben állandóan feljelentéseket tettem a támadások miatt, és kértem a VII. kerületi Rendőrkapitányság közbeavatkozását, de nem avatkoztak közbe.

            Amikor Inotai József egy alkalommal ismét megtámadt, eltörte az orrporcom, a gégémet, megzúzta a bordámat, benyomta a szememet, és letepert a földre, ekkor az egyik szomszédom húzta le rólam. Ekkor volt lehetőségem elővenni az önvédelmi fegyverem, és mivel figyelmeztetés után is tovább akarta folytatni a támadását, ezért egy figyelmeztető lövést adtam le. A hívásunkra kiérkező rendőrök velem bántak úgy, mint egy bűnözővel, és Gergényi Péter, volt főkapitány utasítására 72 órás őrizetbe vettek, és gyorsított eljárásban akartak emberölés kísérlete miatt bíróság elé állítani. A fogdába az ügyvédemet nem engedték be. A VII. ker. Ügyészség utasítására szabadon engedtek, és csak garázdaság bűncselekménnyel vádoltak meg. A védelmemre kelő szomszédot szintén garázdaság miatt őrizetbe vették, majd elengedték. Az elengedésemkor a rendőrkapitány azt kérte, hogy "hagyjam ezt a családot békén, költözzek el, …..”

            A legfelsőbb hivatali szervekhez (ORFK, Legfőbb Ügyészség, Legfelsőbb Bíróság, Igazságügyi Min., Közt. Elnök, Rendőrség Belső Elhárítása, NBH, stb.) történt panaszainkat, mint "alaptalant" visszautasították.

            Több egymástól független forrásból, magas beosztású rendőröktől, biztonsági cégek vezetőitől, ügyvédektől és újságíróktól azt az információt kaptuk, hogy Inotaiék "védettek", és közük van az NBH-hoz vagy más titkosszolgálatokhoz ?!  A 26 év történései is mind ezt támasztják alá.

            Magyarországon az összes közismert médiumot megkerestük, hogy tárják nyilvánosság elé a történetet, de sehol sem voltak hajlandóak rá, mindenhonnan visszautasítottak. Voltak olyan újságírók, akik kijelentették, hogy "nem merik", majd ezt is letagadták. A személyi védelmemet a biztonsági cégek, miután utána néztek az Inotai családnak, visszamondták.

            Az őrizetből való szabadulásom, és a rendőrkapitány kérése után ("költözzek el") egy héttel Inotai József egy építkezési pallóval támadt rám, be akarta "tokostól verni" az ajtómat, ablakomat, és a segítséghívásomra a rendőrök több mint egy óra hosszán keresztül nem jöttek ki. Ezt több szomszéd látta, és bennük ez az erőszakos közösség elleni cselekmény félelmet, riadalmat, megbotránkozást keltett. Végül látva a rendőrség hovatartozását, könyörögtem, hogy csak most utoljára jöjjenek ki, hogy el tudjak jönni a lakásomból, és elköltözök. A rendőrök néhány perc múlva kiérkeztek, majd a távozásom után röhögve mondták el a támadónak, hogy "jól beszartam, könyörögtem, és megígértem, hogy elköltözök". Ezzel valósították meg a rendőrkapitány kérését, és az Inotai család igényét.

            A körzeti megbízott felhívott telefonon, és azt kérte, hogy ne tegyek több feljelentést az Inotai család ellen, és költözzek el végleg, mert a holmiijaim még ott voltak. A körzeti megbízott a társasházban személyesen hallgatta meg a tanúkat, akik elmondták, hogy nem akarnak tanúskodni, mert félnek az Inotaiék támadásaitól. Ezt a körzeti megbízott egy jelentésben leírta, amelyet a parancsnokai tudomásul vettek, de semmit nem tettek annak érdekében, hogy az Inotaiék támadásait leállítsák a szomszédok ellen. 

            Az elköltözésem után is az Inotai család tovább fenyegetőzött, hogy megölnek. A támadásokat tovább folytatták a mellettem tanúskodó szomszédom ellen. Többször életveszélyesen megfenyegették, zaklatták, és többször megtámadták. A feljelentések és segítségkérések ellenére soha nem védték meg a sértetteket, és soha nem intézkedtek a támadókkal. 

            Inotainé az utcán bántalmazta az egyik idős szomszéd nőt a tanúskodása miatt, amit a rendőrségen a bántalmazott idős nő félelemből elhallgatott, mivel 26 éves tapasztalata, hogy vallomásával csak ront a helyzetén, és Inotaiékkal szemben úgysem intézkednek. 

            A bíróságon az orvosi látleletek és helyszínelési jegyzőkönyvek figyelmen kívül hagyásával, és az általunk felsorolt 33 tanú kihallgatása nélkül, fellebbezési lehetőség nélkül az Inotaiék támadásai, garázdaságai, testi sértései, életveszélyes fenyegetései rongálásai ügyében megszűntették az eljárást. 

            A VII. ker-i ügyész az ellenem súlyos testi sértés miatt indított nyomozást megszűntette, a feljelentő ellentmondó vallomása, valamint a neki ellentmondó független építész tanú vallomása, illetve az orvos szakértői vélemény alapján. Ennek ellenére a főügyészség utasítására a bíróság előtt súlyos testi sértéssel, illetve garázdasággal megvádoltak engem. A védelmemre kelő, és mellettem tanúskodó szomszédot szintén garázdasággal vádolták meg. 

            A társasházban kialakult erőszakos bűncselekmények, illetve a hatóságok bűnpártolása miatti félelem miatt még egy család elköltözött, és még egy család tervezi az elköltözést.

 

            A Magyar Néppárt várja és elvárja a címben megnevezettektől ebben az ügyben az eredményes, megnyugtató és hathatós intézkedéseket.

 

            Az olvasóinktól pedig azt kérjük, hogy e nem mindennapi történetről írják meg az őszinte véleményüket a weblap „Fórumában”.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-14. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lealjasuló barmok állati sorban
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Álrendszerváltók, a megoldások helyett pótcselekvések, rosszindulat és gyűlölet. Egy leépülő, kulturáltságát és toleranciáját elvesztő "nemzet", mely akarva és akaratlan a sötétség isteneinek bábja, lábtörlője és eszköze. (Alan Silvestri, Oscar-díjas zeneszerző kiváló zenei aláfestésével.)
KLIKK az oldalra! (18 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindenkit megölni - Mór politikai mészárlása
/Sebők István (MNP-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Sebők István, a Magyar Néppárt országos elnöke:
   1. az állami bűnözés elleni küzdelem módszereiről,
   2. a móri, állami hátterű, előre, tudatosan tervezett tömegmészárlásról. (Film, 6 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-06. -
A globalizáció gyökerei
/Keztyűs Sándor (Románia)/
Tartalom: A romániai Keztyűs Sándor történelmi tárgyú cikke Mózestől, majd a keresztyénségtől és Jézus Krisztustól a zsidóságot lezüllesztő vallási törvényekig bezárólag, Trianonon és a világháborúkon át egészen napjainkig.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-07. -
A jövő fenyegetése, reménye - Irán?
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Tartalom: Szeszák Gyulának, az elmúlt fél évszázad egyetlen értékelhető ügyészének, Hajdú-Bihar megye egykori főügyészének legújabb történelmi cikkét publikáljuk, aki a '90-es években többek között az MSZP és az Orbán Viktor vezette Fidesz legnagyobb bánatára 66 vagonból álló, nemzetközi, állami olajvonatot buktatott meg.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu