Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Slágeranyagunk, a Hírháttér Rádió műsora: Egészségügy- és tudatos állami népirtás - címmel erre a futó feliratra klikkelve meghallgatható és letölthető!

   

Egészség- és igazságügy
 

 

2009-02-24.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 


2008-02-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Egészségügy és tudatos állami népirtás: Tényekről, amelyekről mindenki hallgat
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az állampártok (valamint államhatalom) és a bűnöző globalista nagytőkés bűnszervezet ama gazdasági összefonódásáról, amely az egészségügy számára gyártó és forgalmazó, minden törvényeken kívül álló privilegizált, főleg zsidó hátterű multimilliomosok és milliárdosok bűnbandáit gyarapítja minden ember tömeggyilkos ellenségeként. A következmény sok-sok ezer halott évente.
1.
Itt máris hallgatható!
2. Innen letölthető! (MP3)
3. Itt az eredeti oldal elérhető.
 


     A címbeli fogalmak önmagukban is az ország pontos tükrét adják, ha az egyik beteg, ez illik a másikra is. Ha az egyik korrupt, a másik sem lehet különb. Együttes tárgyalásukat azok a példák indokolják, melyek az egészségügy jogvesztéséről és az igazságszolgáltatás betegségeiről szólnak.

      A múlt héten „Végjáték a vizitdíjjal” címen tettem közzé egy felhívást, melynek alapja Nagy Levente fogorvos vizitdíj szedésének megtagadása ügyében született jogerős ítélet volt. A továbbiak megértéséhez ennek lényegét ismét közlöm: Volt egyszer egy vizitdíj… (2007). 2008 tavaszán népszavazás szüntette meg a vizitdíjat. Az egészségügy erőszakos átalakításának sok áldozata volt, van és lesz is mindaddig, amíg a betegek és orvosok mindannyiunk érdekében nem képesek kellő érdekérvényesítésre. A vizitdíj legkitartóbb megtagadásának első és utolsó áldozata Nagy Levente kunhegyesi fogorvos, akit immár jogerős ítélet kötelez az általa be nem szedett 327 ezer forint kamatostól való megfizetésére. Az ítélet másodfokon a debreceni fellebviteli bíróságon született 2009. február 4-én.

     A példa mutatja, hogy egy ilyen döntésre lehetett találni paragrafust. Az a sokat hangoztatott tény, hogy a vizitdíj bevezetése alapvetően alkotmányossági aggályokat vet fel, a védőügyvéd szavától sem talált halló fülekre. A 2007 óta eltelt idő alatt a bírósági feljelentés okafogyottá vált, hiszen ha van értéke egy népszavazásnak, akkor az mindennél erősebben bizonyította a népakaratot. Időközben nemcsak a vizitdíj szűnt meg, hanem maga a feljelentő, a Szolnok megyei OEP is, mivel REP-pé alakult (Regionális Egészségügyi Pénztár), igaz, a jogfolytonosság megtartásával.

     A fentiek ismeretében gondolkodó ember számára világos, hogy az ítélet ugyan lehet jogszerű, de mégis okafogyott, és idő szerint nevetségessé is vált. Azóta már vége lett Molnár Lajos és Horváth Ágnes miniszteri tündöklésének, és a vizitdíj automaták is ki tudja hol rozsdásodnak. E sorok írója, Nagy Attila, aki 2007 februárban a vizitdíj bevezetése előtt kezdeményeztem a vizitdíj szedésének orvos és beteg egyetértésével történő, polgári engedetlenségen alapuló megtagadását. Ha ez akkor sikerrel jár, megtakarítható lett volna a több milliárdba kerülő népszavazás. Nem így történt, népszavazásra volt pénz és munkaerő, az egészségügyre azonban azóta is kevesebb jut mindkettőből. A népszavazásra (kényszerűen) elköltött milliárdok mellett duplán nevetséges, hogy egy hátrányos helyzetű körzetben (Kunhegyes) jelentős erőfeszítésekkel hivatását ellátó fogorvostól e pénzt kamatostól és a bírósági költségekkel együtt követelje a jelenleg nyereséggel és milliárdokkal gazdálkodó szervezet. A félreértések elkerülésére közlöm, hogy Nagy Levente – a családnév azonossága ellenére – nem rokonom, de sokadmagával együtt küzdőtársam a gyógyító munka megvédésében. Így kérem a fentiekkel egyetértő orvos és fogorvos kollégáimat, hogy lehetőségük szerint támogassák őt adományukkal a bírósági ítélet megszületésének órájában erre a célra nyitott bankszámlaszámon:

     Nagy Attila - OTP 11773384-01006463

     Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen az országban 300 olyan orvos, aki személyenként 1000 Ft-tal ne tudná kifejezni egyetértését. Abban a különleges esetben, ha a bankszámlára még nagyobb számban történnének befizetések, kifejezve a társadalom összefogását, e tényt nyilvánosságra hozom, és gondoskodom a többletnek jótékony célra fordításáról.

     Az eltelt 10 nap alatt a szolidaritást bizonyító befizetések történtek, a bankszámla továbbra is nyitott, nemcsak egészségügyi dolgozók, de számos magánember is kifejezésre juttatta egyetértését és támogatását. A végeredményről február 27-én pénteken 14 órakor tartunk nyilvános sajtótájékoztatót Budapesten az Andrássy út 124-ben (a Nőszövetség helyiségében). A sajtótájékoztató, ahogyan egykor a vizitdíj is, a mindenkori egészségügyről szól, így kiemelten közérdekű. Ismét elgondolkodtató, hogy eredményt (lásd a népszavazás) csak az orvosok és a betegek egyetértésével és összefogásával lehet elérni.

     A fenti jogerős ítélet és a nyilvánvaló jogtalanság, a tisztességgel dolgozó, máskor munkáját elvesztő magyar ember jogfosztott állapotát a mai jogviszonyokat összehasonlító környezetbe kell helyezni. Azt elmúlt évek ítéletei (Tocsik, Kulcsár, Princz ügyek) nyilvánvalóvá tették, hogyan kaphat néhány milliós bírságot a sokmilliós kárt okozó, magának ugyanilyen arányú hasznot bezsebelő szerencselovag. Ennek tükrében felháborító (ha tud még a társadalom ilyen lenni), hogy fogorvosunknak kamatostól kell megfizetnie azt a 327 ezret, ami a hangzatos reklámok alapján egyébként is őt illette volna meg. Az ügy (értsd a címbeli egészség- és igazságügy) megértéséhez egy kis Debrecen-ismeret is kell. Mindketten az itteni egyetemen végeztünk, az egyetem vezetése kiállhatott volna mellettünk még a vizitdíj megtagadásában is. Persze, nem tette, hiszen az egészségügy piacosítása itt éppen rektori segédlettel folyik, ennek legutóbbi példája a kazincbarcikai kórháznak a Debreceni Egyetem általi bekebelezése. Az „egri kórházvédők” többsége is Debrecenben végzett, az ő ügyükben sem szólalt meg az alma mater, nem is fog. Amikor az ország minden részéből kaptunk támogatást a fenti felhívásra, a 35 ezres Debreceni Egyetemről senkitől. Itt az egészségügyben ugyanúgy megfélemlítettek az emberek, mint ahogy általában lehet félni az országban uralkodó közállapotoktól és a jogszolgáltatástól is. Tízmilliárdos látványos beruházások történnek, aki szólni mer, de akár enélkül is, hamar az utcán a helye. Az egri kórház ügyében hamarosan (március 5-én, Szolnokon) újabb ítélet születhet, ami feltárja az üzletvilág által megalázott kórház törvénytelen működési engedélyét. Ha nem így lesz, továbbra is vérszemet kapnak az egészségügy pénzéhes befektetői, és a megtorlás nélküli bűnök tettesei. A jogfosztottság tudatosításában azonban továbbra is világos tájékoztatásra, és orvos-beteg összefogásra van szükség. Erről szólt a vizitdíj megtagadása. Mikor látja be a magyar társadalom, hogy az egészségügy Horváth Ágnesénél az igazságügy Draskovicsa sem különb? Molnár Lajos és Horváth Ágnes tevékenységéről már megszületett a népítélet.
 

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró

 

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-13. - Végjáték a vizitdíjjal - Felhívás Nagy Levente fogorvosért
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: E sorok írója, Nagy Attila, aki 2007 februárban a vizitdíj bevezetése előtt kezdeményeztem a vizitdíj szedésének orvos és beteg egyetértésével történő, polgári engedetlenségen alapuló megtagadását. Ha ez akkor sikerrel jár, megtakarítható lett volna a több milliárdba kerülő népszavazás.

 

 

2008-02-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Egészségügy és tudatos állami népirtás: Tényekről, amelyekről mindenki hallgat
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az állampártok (valamint államhatalom) és a bűnöző globalista nagytőkés bűnszervezet ama gazdasági összefonódásáról, amely az egészségügy számára gyártó és forgalmazó, minden törvényeken kívül álló privilegizált, főleg zsidó hátterű multimilliomosok és milliárdosok bűnbandáit gyarapítja minden ember tömeggyilkos ellenségeként. A következmény sok-sok ezer halott évente. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-02-23. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: 'Ha a Kóka megbukna, akkor vele buknának ők is' - Riport Mali Zoltán SZDSZ-es polgármesterrel
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: Drávapiski polgármestere többek között a választási csalások miatt a Kóka Jánossal való médiabotrányukról, az SZDSZ állapotáról, valamint személyes terveiről adott interjút, összefogásra szólítva a teljes lakosságot is.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-01-22. - Elmebeteggé nyilvánítások a Szovjet- és az Európai Unióban - Tényfeltáró cikk az Alkotmányt megsemmisítő állami bűnözésről
/A CIA magyar osztályának és az amerikai Echelonnak ajánlva: Molnár F. Árpád/
Részlet: Őt a keleti blokknak a nyugatival való bűnügyi szövetkezése miatt küldték vissza Magyarországra, hogy megszabadulván az esetleges irdatlan nagy nemzetközi botránytól, itt nyilvánítsák elmebeteggé, és így ne kelljen a körülötte történt eseményekből és kapcsolataiból a világon semmiféle nyomozást, kihallgatást stb. lefolytatni.


 

2007-12-03. - Vizitdíjból több, mint 40 millió Ft öncélú reklámokra: Feljelentettem a kormányt hűtlen kezelés bűntette miatt
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Cikk a kormány megrendelésére elkövetett hűtlen kezelés bűntettéről és annak életellenes és emberellenes következményeiről. A Legfőbb Ügyészséghez (LÜ) eljuttatott feljelentés Word formátumban letölthető.

 

2007.07.15. - EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS: Ezermilliárdos korrupciós ügyek a lakosság adóforintjaiból:
Törvénytelen és embertelen multinacionális paktumok az államhatalommal - Árkalkulációk az egészségügynek forgalmazó cégek és az állam között

Részlet: - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül! - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!! - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!

 

 
Előző cikk:
2009-02-22. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (olvasható formátumban is!):

A Predesztinált Börtönbolygó ügyeiből - azoknak, akik már értik a lényeget

/Molnár F. Árpád/
(Zene: Soproni József)
Részlet: ... akiken mesterséges szájzár volt, ne mondhassák el, ami történni fog. Ahogyan Kozenkay Jenő tudott az észak-amerikai, partvidéki földrengésről, annak bekövetkezte előtt két nappal, mert elküldtem neki, hogy ezt az üzenetet/kijelentést kaptam. (...) ... hogy tudok a Háttérhatalomról, és - amiről ritkán vagy soha nem esik szó - bejárok annak könyvtárába is.
KLIKK az oldalra! (39 perc)
(Olvasható, meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-25. -
A Mihók-Holokauszt - Azaz ölj, te állat, pusztíts és rombolj, és ebből lakj jól pénzzel és vérrel! - A Hírháttér Multimédiának és munkatársainak feljelentése
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina - Soós József (Kárpáti Magyar) - Nagy Sándor (Naleksz) - Figler Csaba - Athenagorasz/
Részlet: Mihók Attila és egypárti médiamaffiája elleni feljelentés az emberi jogok képviseletét betiltó hadjárata miatt, mely csak az idén tömeges elhalálozásokat (tatárjárás mélységű) okozott Magyarországon. A Mihók-maffia bűnszervezeti hálózatába olyan szemkilövő és sortüzes, az Alkotmányt fegyveres erőkkel felszámoltatott, továbbá szexista, vulgáris, rágalmazó, erkölcsromboló és keresztyénüldöző, a lakosság értelmét és felfogóképességét lepusztító szennylapok tartoznak, mint a Népszabadság (a magyar történelem rendszerről rendszerre egyik legsötétebb lapja), a Blikk, Vasárnapi Blikk, Blikk Nők, Hot, IM, IM Style, Bravo, Girl, Tina, Tina Extra, sportlapok és egy keresztyénellenes, szintén butasággyártó gyereklap.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu