Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Nagy Levente, a vizitdíj beszedését megtagadó fogorvos védelmében, február 27-én, pénteken sajtótájékoztatót tartanak. A helyszín később kerül megnevezésre.

   

Végjáték a vizitdíjjal - Felhívás Nagy Levente fogorvosért

 

2009-02-13.
Nagy Attila (orvos, közíró)

 

Volt egyszer egy vizitdíj… (2007).  2008 tavaszán népszavazás szüntette meg a vizitdíjat. Az egészségügy erőszakos átalakításának sok áldozata volt, van és lesz is mindaddig, amíg a betegek és orvosok mindannyiunk érdekében nem képesek kellő érdekérvényesítésre. A vizitdíj legkitartóbb megtagadásának első és utolsó áldozata Nagy Levente kunhegyesi fogorvos, akit immár jogerős ítélet kötelez az általa be nem szedett 327 ezer forint kamatostól való megfizetésére. Az ítélet másodfokon a debreceni fellebviteli bíróságon született 2009. február 4-én.

A példa mutatja, hogy egy ilyen döntésre lehetett találni paragrafust. Az a sokat hangoztatott tény, hogy a vizitdíj bevezetése alapvetően alkotmányossági aggályokat vet fel, a védőügyvéd szavától sem talált halló fülekre. A 2007 óta eltelt idő alatt a bírósági feljelentés okafogyottá vált, hiszen ha van értéke egy népszavazásnak, akkor az mindennél erősebben bizonyította a népakaratot. Időközben nemcsak a vizitdíj szűnt meg, hanem maga a feljelentő, a Szolnok megyei OEP is, mivel REP-pé alakult (Regionális Egészségügyi Pénztár), igaz, a jogfolytonosság megtartásával.

A fentiek ismeretében gondolkodó ember számára világos, hogy az ítélet ugyan lehet jogszerű, de önmagában okafogyott, és idő szerint nevetségessé is vált. Azóta már vége lett Molnár Lajos és Horváth Ágnes miniszteri tündöklésének, és a vizitdíj automaták is ki tudja hol rozsdásodnak. E sorok írója, Nagy Attila, aki 2007 februárban a vizitdíj bevezetése előtt kezdeményeztem a vizitdíj szedésének orvos és beteg egyetértésével történő, polgári engedetlenségen alapuló megtagadását. Ha ez akkor sikerrel jár, megtakarítható lett volna a több milliárdba kerülő népszavazás. Nem így történt, népszavazásra volt pénz és munkaerő, az egészségügyre azonban azóta is kevesebb jut mindkettőből. A népszavazásra (kényszerűen) elköltött milliárdok mellett duplán nevetséges, hogy egy hátrányos helyzetű körzetben (Kunhegyes) jelentős erőfeszítésekkel hivatását ellátó fogorvostól e pénzt kamatostól és a bírósági költségekkel együtt követelje a jelenleg nyereséggel és milliárdokkal gazdálkodó szervezet. A félreértések elkerülésére közlöm, hogy Nagy Levente – a családnév azonossága ellenére – nem rokonom, de sokadmagával együtt küzdőtársam a gyógyító munka megvédésében. Így kérem a fentiekkel egyetértő orvos és fogorvos kollégáimat, hogy lehetőségük szerint támogassák őt adományukkal a bírósági ítélet megszületésének órájában erre a célra nyitott bankszámlaszámon:

OTP 11773384-01006463

Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen az országban 300 olyan orvos, aki személyenként 1000 Ft-tal ne tudná kifejezni egyetértését. Abban a különleges esetben, ha a bankszámlára még nagyobb számban történnének befizetések, e tényt nyilvánosságra hozom, kifejezve az orvostársadalmon belüli összefogást, és gondoskodom a többletnek jótékony célra fordításáról.

Dr. Nagy Attila
urológus és pathológus szakorvos
(ritkán írom ki: PhD., az orvostudomány kandidátusa, volt egyetemi adjunktus)
Jelenlegi munkahely: Vasútegészségügyi Kht. Debrecen és Budapest
e-mail: drnagyattila@yahoo.co.uk
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-09. - Hivatalos levél a Youtube-tól: Németh Sándor az Egyesült Államokban is betiltatta a Háttérhatalmat és őt leleplező filmünket!
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Németh Sándor akkor indított Föld méretű betiltó-támadásokat a Hírháttér ellen, amikor férfiak, asszonyok, kisgyermekek és idősek, valamint a polgári lakosság tömegei ellen elkövetett állami tömegmészárlásokat, államok által indított háborúkat - melyeket Németh Sándor Istennek tetsző tettnek nevezett - a Hírháttér említett filmjében a Sátán tetteinek neveztük, és filmünkben hamarosan a nyilvánosság számára is látható világtörténelmi szinten lelepleztük az Emberiség elektromágneses és tudati irányítását szabályozó, az Emberiség leuralására és elkárhoztatására kiépített tömeggyilkos, Babiloni Világrendszert.

 

2009-02-06. - Molnár F. Árpádék feljelentése a kvázi generáció-hosszra tervezett MTV-panama ellen
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Nem tudom, a Tisztelt Legfőbb Ügyészségnek és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úrnak végül is sikerül-e megbirkóznia azzal a nehézséggel, ahogyan az igen Tisztelt Lakosságnak ez játszi könnyedséggel sikerül, hogy itt bizony valami súlyos szervezett bűntettek történtek, vagy a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot (szerény személyemet) kénytelenek alkalmazni jogi továbbképző előadások megtartására és Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr számára pótvizsgák lehetőségének biztosítására.

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-27. - Nyílt levél a keresztény pásztoroknak az izraeli-palesztin háborúról
/Figler Csaba/
Részlet: Jó dolog volt, hogy kifejeztétek a nagykövetasszonynak az együttérzéseteket, de ugyanakkor féloldalas keresztényi megnyilvánulás volt ez! Mert mi sem nem vádolhatunk, sem nem ítélhetünk, de a végrehajtást megtehetjük, meg kell tennünk, tudniillik a megbocsájtás végrehajtását nekünk kell gyakorolnunk. Nem tett minket senki bírókká, hogy halálra, háborúkra, népirtásokra ítéljünk egyik-másik nemzeteket!


 

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-05. - Babilon bűvkörében: a Magyar Baptista Világszövetség és az amerikai magyar baptista mozgalom
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az amerikai és amerobaptista pénzimádatról, az interkontinentális baptista vezetők gerinctelenségéről és gyáva, tömeggyilkos korrumpáltságáról, az MK-Ultra és más elmeproject-ek általuk való gátlástalan és jellemtelen fedezéséről, a hívek testének és lelkének babilonista módon történő adás-vételéről. Szemtől szemben a Hírháttéren korunk amerobabilonista egyházi borzalmáról.

 

2008-02-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Egészségügy és tudatos állami népirtás: Tényekről, amelyekről mindenki hallgat
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az állampártok (valamint államhatalom) és a bűnöző globalista nagytőkés bűnszervezet ama gazdasági összefonódásáról, amely az egészségügy számára gyártó és forgalmazó, minden törvényeken kívül álló privilegizált, főleg zsidó hátterű multimilliomosok és milliárdosok bűnbandáit gyarapítja minden ember tömeggyilkos ellenségeként. A következmény sok-sok ezer halott évente. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-02-13. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Mutattak, és ezt Üzenték: Ha Babilon helyett... (Zene: Göksel: Depresyondayım)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Fentről videoklip és text annak, akiből már akkor ismertem, mielőtt valaha láttam volna, és aki elől talán elrejtetik e klip még egy ideig, és nem tudta, hogy már kapott belőle sokat. A Tapasztalás Világából, ahogy Elvégeztetett Neked, és akik kapjanak hasznos kódokat.
(Film, 5 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu