Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Egy háttérhatalmi Fideszes őszinte vallomása (További bírósági ajánlatok Orbán Viktornak)

Bevezetés:
A Sátán fiai mindig egyedül járnak. Sokszor sokan egy közös gonosz célért, egy irányba, egy sebességgel, de mindig egyedül. Soha nem fogják egymás kezét, soha nem is segíthetnek egymásnak, mert céljaik sötétsége miatt üdvösséget senkitől nem kaphatnak, így nem csak önmaguknak és a világnak, de egymásnak is ördögi ellenségei. A gonosznak saját szövetségese sem több a gonoszért való fogyóeszköznél.

2009-05-07.
Molnár F. Árpád

Testvérünk és Küldetéstársunk, Soós József (Kárpáti Magyar) Úr "Egy háttérhatalmi vezető reális önéletrajza" című cikke adta az ötletet arra, hogy Orbán Viktor és Kövér László volt titokminiszter, valamint bűntársai és szintén Hír tv-s aljaminőségű pártszolgálatosa, a minket irigységből és pártszolgálatos orbán viktori gyűlöletből feljelentő Fideszes-hír tv-s echelon-védelmi és államvédelmi titkosszolgálati Pesty László helyében képzelt riportot készítsek, ahol rejtélyes okokból egyfajta diffúzáltabb őszinteségi rohamot kap, nem mellőzve a cikkből a humorosabb elemeket sem.

Mottó helyett Pesty László, klasszikus pártszolgálatos államvédelmista:

   - Hát először is kezdeném azzal, hogy egész életemben titkosszolgálati államvédelmi áloknyomozó és államújságíró voltam, olyanokat kérdeztem, amikről tudtam, hogy már a kérdés feltevése is hülyeség, hiszen hülye vagyok én, hogy olyasmiket kérdezek, amikről a néző is tudja, hogy hazugság? De hát betartottam a pártszolgálatosság szabályait, hogy igazat ne szólj, hogy több pénzed legyen, jobb állást kapj Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál, a Hír tv-nél, a Magyar Nemzetnél, a Magyar Hírlapnál és a többi pártszolgálatos államvédelmi ügynökgyűjtő helyen, az igazmondókat és a nem pártgörényeket üldöztem és üldöztettem, ahogy mind együtt tettük és tesszük most is, jó pár esztendeje pedig kimondottan, klasszikusan Fideszes pártgörénnyé vedlettem, tipikusan megjelenítve a gerinctelen, irigy és önző pártgörénytípus karakterológiáját. Mostani hitvallásom szerint ne legyen sem élet, sem halál a Fideszen és a mi Urunk Orbán Viktor fő háttérhatalmi pártgörényen kívül, hanem ahogy eddig, csukassunk le és öljünk meg mindenkit, aki egy szóval is többet fed fel az állami bűnözésből és annak intézményrendszeréről, vagy annak bármely tagja ügyeiből, mint azt a PÁRT, az NBH (teljes nevén a Nagy Babiloni Háttérhatalom) engedélyezte. Ja, és gondosan ügyeljünk arra, hogy továbbra is, ahogy a mi Urunk Orbán Viktor Úrral 1989 óta egyfolytában tesszük, az emberek ne tudják meg, hol és miben élnek, ne leplezzünk le egyetlen volt, a Kádár éra óta a mi Urunk Orbán Viktor Úr bűnügyi megbízatása alatt tevékenykedett, továbbá általunk kinevelt állami bűnözőt sem, rejtsük el az összes volt állambiztonsági bűnözői módszert és eszközt, és használjuk továbbra is valamennyi elrejtett állambűnügyi módszert és technológiát a lakosság félrevezetésére, testi és lelki eladására és tönkre tételére, és hülyét, pártidiótát formálva mindenkiből, minden eszközzel azon legyünk, hogy amint megint kormányra kerülünk, újra, mint a régi szép időkben, mindenki ismét elhiggye hazudozó JÚDÁS-fajtánknak, hogy tökéletes demokrácia van, abszolút szólásszabadság, talpig becsületesek vagyunk, az igazságszolgáltatás és a média független és objektív, tehát gyere már Orbán, és hazudj, hazudj, hazudj és hazudj, nehogy meglássák, napról napra egyre többen és egyre jobban, hogy fehérre meszelt sír vagy te, holtak csontjaival tele!

Riporter:

   - Pesty Lászlót, a Hír tv elektrosokkos vezetősége és más orbáni pártgörények szerint dokumentumfilmes és újságírót üdvözlöm. Sok kérdezni (és válaszolni) valóm volna - de ha könyvet akarunk írni a magafajtából, akkor érdemes cikkenként építkezni -, ezért kezdjük a közepén. Mi idegesíti önöket, Orbán Viktort és Kövér Lászlót a legjobban, amiért a Molnár F. Árpád ellen gerinctelen JÚDÁSFAJI támadásait ön is elkezdte először titokban, aztán nyíltan megindítani.

Pesty László:

   - Hát először is ha nem volnék ilyen lerobbant Echelon-erkölcsű pártgörény, mély és történelmien alázatos meghajlással üdvözölném a Hírháttér Multimédiának a mi fajtánknál sokkal magasabb rendű, értelmesebb és értékesebb testvériségét, barátait és szövetségét, akik semmiféle szinten és dimenzióban nem mérhetők semmiféle hír tv-s, Magyar Hírlapos vagy Magyar Nemzetes, mindenről tudó, és mindent a Háttérhatalom és annak köztörvényes bűnszervezeti bűnözője, a mi Urunk Orbán Viktor Úr naponkénti szabadlábon tartása érdekében elhallgató ügynöki kiszolgáló, egomániás és gyáva söpredékéhez. Ezt mindenképpen szerettem volna elmondani bevezetőként, mert őszinteségi tényfeltáró rohamot kaptam, most, először az életben.

Orbán Viktor, Kövér László és a többiek azért folytatnak szüntelen támadásokat a Molnár F. Árpád ellen, mert a mi Urunk Orbán Viktor Úr alatt a Molnár beszélt több demeter ervini NBH-s ügyről, amikor még kimondani sem volt szabad azt a szót, hogy "NBH" vagy "titkosszolgálat", mert az olyat annak idején halállal büntettük. Akkor ugyanis még gyenge volt az Internet, és mi, magyar nemzeti és Fideszes pártmédiagörények sokkal több embert tudtunk hamis vádakkal börtönökbe, pszichiátriákra és elmegyógyintézetekbe vágni, valamint megölni, mint most. El is hitte mindenki, hogy igaz és becsületes emberek vagyunk, függetlenek és objektívek mindentől, szó szerint mindannyian, hogy még egymástól is teljesen függetlenek és objektívek vagyunk(!), s hogy többpártrendszer és demokrácia van. Azok voltak ám a szép idők! - mondta egy Kádár-érabeli ügynök is. - Amikor zavartalanul folytathattuk az elhurcolásokat és a gyilkosságokat, mert csak az kaphatott hangot, aki hazugságból és államvédelmi bűnözésből élt! Nem volt Internet!

Tehát a mi Urunk Orbán Viktor Úrék azért kezdték bűnszervezeti, öngyilkos rohamaikat a Molnár F. Árpád ellen, mert a Molnár megszegte a 2000-ben még meghatározó törvényt: 'a titkosszolgálatról egy hangot se(!)' élet-halál törvényét, azóta pedig azért folytatják üldözésüket szüntelen, a fél világot körberohangálva összefogásért, nehogy az évtizede halmozódó, külön-külön is életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűntetteik irdatlan tömege és lajstroma napvilágra kerüljön. Mi mindent együtt csinálunk, én sem maradhattam ki a Párt és médiájának söpredék, JÚDÁSFAJI alsómocskából, a minden magyar idők és a Világtörténelem leghibbantabb idiótái és Veéreskezű nérói közül. Mondtam is magamnak: 'Te, Laci! Ha már becsülettel és bátorsággal nem tudsz maradandót alkotni, utolsó, hibbant orbáni-kövéri pártgörényként tedd ezt meg!' És én mindig magamra hallgatok, mert világ életemben egomániás, gerinctelen, állampártszolgálatos JÚDÁSFAJI bűnöző voltam. Fizet is ezért a nemzeti jobb, amely abban az időben is így nevezte magát, amikor mindenki elhitte nekünk, hogy demokrácia van, és nem adtuk el az országot a Moszadnak, a CIA-nak, a BND-nek, az FSZB-nek, meg aki kért, vihetett mindent, mint most.

További motivációimról, ha már így belejöttünk, hogy lelkiismereti terheimet végre megoszthatom minden kedves Nézővel, Hallgatóval és Olvasóval, ráadásul a Hírháttéren, ami egy magamfajta pártgörénynek különösen élete csúcsát jelenti, és örülhetek, hogy ha egyszer nem minden magyar idők legnagyobb alakjai között kerülhetek e csodálatos és soha nem látott, grandiózus Multimédiába, hanem mint utolsó, hibbant és Veéreskezű orbáni, hír tv-s pártszolgálatos, álnemzeti pártgörény, az is valami, mert legalább - még ha utolsó júdási állatként is, mégiscsak - ott lehet nevem a legnagyobbaké mellett!

Tudni kell, hogy mi, akik az állami médiában dolgozunk, nagyon irigyek vagyunk mindenért. Irigyeljük egymás tehetségét, eszét, bátorságát, sikereit, mindent! El tudja képzelni, milyen rossz érzés az, amikor azt látom, hogy a Molnár - akinek olyan oknyomozói és tényfeltáró múlttal, ennyi orbán viktori és MSZP-s üldözéssel a háta mögött már régen halottnak kellene lennie - még mindig itt van, sőt, egyre ismertebb, egyre sikeresebb, abszolút és minden magyar idők legfőbb vezető tényfeltárója számos kategóriában, amikben soha, senki nem mert megnyikkanni sem, aki pedig megpróbálta, azt a Kádár óta Orbán Viktor vezetésével bezárólag megöltük, de ez még mindig él! És látja az ember nap, mint nap, hogy csőstől készítette a filmeket és a műsorokat 2006 ősze vonatkozásában - míg nekem csak egy nagyon drága fércműre futotta, azt is sokáig dobozban tartottuk, mert nem akarta a párt, hogy nyilvánosságot kapjon, én pedig mindig engedelmes pártgörény voltam -, és itt ez a Molnár, minden magyar idők abszolút győztes vezető tényfeltárója a pszichiátriai bűntettek feltárásában, a rendőrség és a titkosszolgálatok működése, valamint módszerei leleplezésében, ráadásul az Echelon-titkokat is kizárólag ő tudta leleplezni, hogy soha az életbe ki nem mossa magát közülünk senki, hogy egy letűnt rendszer őskövülete, sokkal-sokkal rosszabb, amilyen a Kádár-érában az utolsó, bennragadt, Veéreskezű kommunisták voltak! Ki bírja ezt elviselni! Képzelje magát a helyembe! Magammal együtt csupa szemétládával, irigy, általában multimilliomos, de mindig pártgörénnyel és háttérhatalmi titkosszolgálati trógerrel körülvéve, akik egész teljes életükben az állam szolgálatában álltunk, és sokunk nagyon fáradtságos munkával hitette el az emberekkel, hogy becsületes, gerinces ember. És akkor jön ez a Molnár, akinek még a neve is Bibliai, és kategóriáról kategóriára annyi mindent hoz napvilágra, amiknek a rejtegetéséből éltünk, hogy minden ujjára jut egy abszolút magyar csúcs! Söpörve valamennyiünket, az MSZP-s nímandoktól az orbán viktori pártgörényekig, és a Hír tv orbáni bűnöző, államvédelmi befektetőiig! Borzasztó!

És ez még semmi! Mert kinyitom a leveleimet, és naponként azt látom, hogy a cikkei és filmjei tömegében nemcsak pártsemlegesen kipakolja, ömleszti az állami bűnözés minden általunk kezdettől végig gyilkos dühvel dugdosott tényanyagainak tömegeit, de roppant tehetséggel, páratlan stílusérzékkel teszi ezt, messziről látszik róla, hogy abszolút profi, senki még csak hasonlót sem tett ebben az országban, de semmilyen témakörben, nemhogy a legnagyobb adu ászokban, és mindezt miből?! Abból a szociális segélyből, amin azért van, mert a mi pártpatkánysöpredékünk és médiahazaáruló bűnöző bűnbandáink pártüldözései által, legelőször is 2001-ben, Orbán Viktorral és Demeter Ervinnel, akkori titokminiszterrel kezdve, az állásából az orbáni NBH eltussolt ügyeinek hangoztatása miatt kirúgattuk, és lassan 10 éve hiába próbáljuk ellehetetleníteni, tönkre tenni, megöletni, mert szó szerint Isteni Védelem alatt áll! És erre milyen filmekkel áll elő? Már régen halottnak kellene lennie! Szinte ahány darab - ó, de csodálatos művek(!), kár, hogy ilyen ocsmány és jellemtelen féreg vagyok, mert így csak a gyűlölet tölt el -, annyiféle hanghordozással publikálja, annyiféle zenével kísérve, ami a paletta széles skáláját lefedi, de még a tetejébe láthatóan abszolút verzátus a komolyzenében is! Roppant profi! Ami nekünk milliókba kerül, azt ő vágással, videoklipekkel, operatőrök, nem sorolom, és mindezt pillanatok alatt, fillérekből! Hát ami nekem, nekünk, meg a Hír tv-s orbán viktori himpelléreknek belekerül mittudomén 800 ezerbe, vagy 1 millióba, és fél vagy egy évbe, a Molnár szó szerint kevesebb, mint 1000 Ft-ból és egyetlen nap alatt kihozza, és ebben már benne van a villanyszámla és a számítógép előtti szék kopási költsége is! Ha ettől - valamint akkor, amikor visszaolvasom ezt a riportot - nem tölti el az embert a düh, a pártzihálás és a gyűlölet, aki olyan média- és pártgörény, mint a mi fajtánk, akkor semmitől! Egyéb tüneteim: szapora pulzus, nyirkos bőr, verejtékezés, kéz- és testremegés, álmatlanság és egyebek.

És hogy tényfeltár! De még hogy! Mindenki tudja, hogy nem csak Orbán Viktorral vagyok jó viszonyban, de Kövér László is a haverom. Azért nem mondok barátot, mert olyanok, mint én, hogy máról holnapra, illetve egyik pillanatról a másikra tengődnek, mint az Echelon-barmok, így nem nevezhetők barátnak, maximum valamiféle söpredék JÚDÁSFAJ pillanatnyi érdekközösségének, aminek legfőbb összetartó ereje a személyes, egoista érdek, a pénz, a látszatcsillogás, a közös titkok és közös hazugságok, valamint a közös bűnszervezeti állami bűnözés. A lincselő Sztojka-féle bűnbandákhoz hasonlítunk mi, csak éppen öltönyben és nyakkendőben. Na most én világ életemben csak annyit mertem kérdésként is megfogalmazni, amennyit a Párt, tehát a titkosszolgálat, a Háttérhatalom - nevezze, ahogy akarja, a kettő gyakorlatilag egy - megengedett. Az ember tudta, hol húzza meg a határt, hogy gerinctelen állami söpredék maradhasson, és ne kössenek bele sem Orbánék, sem a Moszad, vagy mások annyira, hogy kellemetlenül érezze magát az ember, helyesebben ami ember helyett hír tv-s orbán viktori sokkos pártgörényként maradt belőle.

De ez a Molnár! De ez a Molnár nem tart be semmiféle államvédelmi szabályt! Nemhogy átlépi a konspirációs szabályokat, amiket időtlen idők óta, a Kádár-rendszer óta belénk neveltek, hogy fiam, mindig első az állam és annak söpredéke, és az emberéletek, az ártatlanok még csak utolsó helyen se merüljenek fel, ha egy pártgörényről, médiasöpredékről vagy uram, Orbán, bocsá', hogy nevedet hiába a számra veszem, a mi Urunk Orbán Viktor Úrról, másutt Medgyessy Péter úrról, bármelyik tróger, bűnöző, harácsoló és kapzsi gyilkos multimilliomosról van szó. Ez a Molnár sem párthoz, sem titkosszolgálathoz nem köthető, ezek nem engedelmeskednek egyetlen államnak, egyetlen pártnak, egyetlen titkosszolgálatnak sem, egyedüli szempontja az Isten Igazsága és az úgymond "ártatlanok" védelme, s hogy bajunkat fokozzam, halálra kész nem csak ő, de társai is, fiatal, tehetséges, senki a nyomukba sem érhet(!), a lábuk nyomát megcsókolni nem csókolhatja meg senki(!), nem tudja megölni senki, pedig már réges-régóta mindenki szeretné az USÁ-tól Putyinig és Oroszországig: hát azt kell mondjam, az ember szinte leveszi a fejéről a gyermekgyilkos és falukiirtó Likudos, ariel sharoni sábesz-deklit, és csaknem megtér a Jézus Krisztushoz, mert egyértelmű, mondjuk ki kereken, hogy senki ember ilyen körülmények között és ennyi ellenséggel körülvéve nem maradhatott volna életben! Ez ellentmond a fizika törvényeinek! Az emberben legalábbis olyan képi hasonlat merül fel, mintha David Lynch rendező "Dűne" című filmjében, az Arrakis sivatagbolygón, ahol - hála nekünk és hír tv-s pokolfajzatfajtánknak, és hála a mi tekintetes mesterünknek, a Sátánnak - soha egyetlen csepp eső nem esett, és ahhoz hasonló a Molnár-jelenség, mint amikor e filmben a Toto hatalmas, monumentális főcímzenéjére egy éti csiga csúszna a homokdűnéken, a homokfúvásban, de lehetetlen(!), mert nem szárad ki, rendületlenül megy és megy tovább, mi pedig biztosak lehetünk benne, hogy mint Kolumbusz, el fogja érni a célját!

Tudja, van, hogy felébredek éjjel, forgolódva az ágyban, és az a rémképem, hogy megindítja a fellegeket, és ömleni, szakadni fog az eső az Arrakison, ezen a sivatagbolygón. Pedig mi egész életünkben, mind összefogva, egy öngyilkos célért küzdve azon voltunk, hogy soha, egyetlen csepp eső se eshessen az Arrakison, azaz a Dűne bolygóján. De látva ezt, kollegáimmal megnézve a "Dűne" című filmet, csak még jobban megbolondulok, és még inkább érzem a késztetést, hogy gyorsabban és gyorsabban fussak és szaladjak, mindeddig végig a falnak, újra és újra, mint egy félnótás Echelon-idióta, szaporítva a vérfoltokat azon a fehér falon, amely ráadásul azért is fehér, hogy jó alaposan meglátszódjon rajta minden ostoba, öngyilkos kísérletem, hogy legyőzzem a legyőzhetetlent, ó, én szerencsétlen gonosztevő, hibbant, Veéreskezű, fideszes, orbáni echelon-idióta. Ó, jaj, szegény fejemnek, hogy ráadásul íme, itt áll Lázár János is, megint kijött a sírból, és öt ujjával keresztüllyuggatva a tarkómat, nyúlkál benne, és ismét csak nyúlkál. És érzem, hogy valaki vagy valakik konspiráltak, ők festették azt a falat is olyan fehérre, hogy jól meglátszódjon a Veér minden nekicsapódás után, ami kifröccsen belőlem: az egyik Veérfolt Orbán Viktor alakú, a másik Veérfolt Kövér László fejére hasonlít, és félek az Istentől, hogy egyszer elé kell állnom, és elszámolnom azzal, ahogyan az Ő Igazságos Eleve Elvégzéséből és napi beavatkozásaiból ilyen mélységesen hülyét csinált belőlem mindenki. És akkor rebegnék, ha még tehetném, a mi Urunk Sátán Úr felé, de már nem szólhat, hiszen már a kárhozatban szenved, csak még visszhangzik az emberben egykori kacaja, és gondolatai kavarognak bennem, hogy azt mondja: 'belőled, pestys járványos lászló, mindenki hülyét csinált'. És látom a tudást, hogy tudta, hogy Istennel egy közös akaraton volt.

Minden jó, ha a közbülső vége jó (mert a végéről inkább ne beszéljünk):
A Likud és a MAZSIHISZ megint gratulál.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-05-07. -
Bennünket soha!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... akármit tesztek, engem nem tudtok megállítani, mert én nem félek tőletek, és Krisztusért és szent tanító szaváért meghalni dicsőség, és olyan magasságokba emelnétek fel vele bennünket, hogy mindenek fölé emelkednénk egyszerre! Mocskos féreg, nyomorúságot okozó uratoknak, a Sátánnak szolgáltok... (...) Olyan áldásban részesültünk, mely az Emberiség történelme során keveseknek adatott meg. Fogadjátok el, mocskos patkányok, hogy Molnár F. Árpád úr felett, és a Hírháttér Multimédia munkatársai felett nincs hatalmatok!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-08. -
Zas Lóránt legújabb verseiből (plusz Wass Albert egy versének Hírháttér-film feldolgozása)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt) (Kalifornia, USA)/
A versek címei: Talpig-érő kabátban (versciklus); Megbüntetünk; Nincs értelme (In memoriam Wass Albert); Sejtésem vagy (In memoriam József Attila). A felsorolt verseken és verscikluson kívül megnézhetik 3 perces, korábban készült Hírháttér-filmünket Wass Albert "Hontalanság hitvallása" című versével Bara József-Attila előadásában.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu