Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Hazug szavak ; A MÁV, a Posta, és a Volán - Ebergényi Németh Magda két írása
 

2008-02-10.
Ebergényi Németh Magda


    Ebergényi Németh Magda
   
Hazug szavak

Vajon miről beszélnek, amikor egészségügyet emlegetnek?

Valószínű, hogy csak egy EU-s üzletet látnak benne. Ha a gyökerektől indulnának, megoldódna minden. Hiszen a betegségről és az azt kiszolgáló vegyészetről szól minden.

Hát akkor vágjunk bele...

A születés magában hordozza a táplálkozást, amit az anyatej csodásan megold. Az anya szervezete sínyli meg az előállítást. Aztán jön a gondos egészségnevelés, a táplálék-kiegészítés. Tápszer, tej, tejtermék, gyümölcs, főzelék. A tej nem látott tehenet, a termékek is vegyileg előállított szörnyűségek. A zöldség génkezelt, szépen mutat, mellőzi a férgeket. A gyümölcsöt éretlenül leszedték, vegyileg kezelték s mire ideért, csodásan megérett. Mert hazai ízeket az ember ritkán érezhet! A hentesek tudják, hogyan kell a húst „megmosdatni”, hogy hetes frissességének érvényt tudjon szerezni. Arról nem is beszélve, hogy vajon mit ehetett az a szegény pára, mielőtt bekerült a vágóhídra! A kenyér, a szent eleség percekben kapja a kelesztést s a nagyját az adalék adja. A reklám reggeli családi derűvel kínálja ezt a sok „műremeket”!

Mennyi ideig bírja ezt a szervezet? Növekedjen s közben szűrje ki a mérgeket!

Az allergiáért a parlagfüvet okolják, holott tudományosan megállapított tény, hogy szegény növény ártalmatlan! A sok nagyszerű tudós elfelejti megemlíteni, hogy az okot az ételünkben kell keresni! Ám, ha megmondaná, miből élne az eu-elit, az orvostudomány? A gyógyszeripar miből gazdagodna, ha senkinek nem lenne emésztési gondja? Hiszen az élelmiszeripar ma csodákra képes, vághatóvá teszi és drágán adja el a vizet! Akkor most miről is beszélünk?!

Volt egy születésünk és attól fogva arra törekszünk, hogy azt idegen föld termékeivel tönkretegyük. Ha valaminek a gyökere rossz, az egész növény halott! Ki a vétkes? Nem csak az előbb említettek. A magunk fölé emelt, szolgálatra kijelölt, ám küldetését rosszul értelmező, elitté lett csalók teszik ezt! Aki ezt megengedi, az a gyógyításunkat fizesse ki! Közben önnön mohóságától annyira elvakult, hogy észre sem veszi, önmagát felemészti... Ki fog itt ételt kérni, gyógyszert venni, ha lassan elfogy, aki azt megtermeli...

     Ebergényi Németh Magda
   
A MÁV, a Posta, és a Volán

Hogy miért éppen „ők”? Ha elkezdünk kicsit gondolkodni...
A vonaton az emberek akár unalmukban is eszmét cserélnek.
Az autóbuszban szintén szólnak egymáshoz, és többet látnak az eléjük táruló kiüresedő világból...
A Posta meg viszi a panaszokat, híreket, ami nem egyezik a média diktálta érdekekkel...
Ha ez a három intézmény végre megfizethetetlenné válik, megoldódik végre az elit álma:

Mi is azonosulunk a hazugsággal...
 

 
Előző cikk:
2008-02-09. -
Önselejtítő országgyűlési szavazás az egészségügyi törvényről, továbbá a Molotov-koktélok és a Jézus Krisztus
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Minden bajunk forrása az, hogy már a zsidók sem tartották be a törvényt, amit Mózes eléjük parancsolt, mondván:
- Irtsd ki magad közül a gonoszt!
Ők is mind a mai napig saját népük tagjai közül is a legnagyobb gonosztevőket, kapzsi és embertelen háborús tömeggyilkosait és nemi erőszakolós bűnözőit védelmezik a becsületesekkel, a szegényekkel és az ártatlanokkal szemben. Az Emberi Fajjal szemben.
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-10. -
Az ügyvédi képviselet és a bíróságok
/Szeszák Gyula/
Részlet: A dolog azzal indult, hogy a "rendszerváltást" követően az egyik hatalmi ág, a bíróság, hatalmának mértéktelen növelésébe fogott, a másik hatalmi ág, a törvényhozás [benne politikai pártok] asszisztenciája mellett. A végeredmény a bíráskodás elembertelenedése [dehumanizálódása] lett.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu