HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Amit ír, Történelem

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

2010-12-29. Úton a Jövőből - Tízperces riport Molnár F. Árpáddal
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/

Tartalom:
Nagy Sándor (Naleksz) vezető Echelon-Tényfeltáró rögtönzött riportja 2009. szeptember 5-én olvasható és filmen látható formában. A felvétel hangminősége miatt a leírt szöveg számos helyen nem pontos, hanem feltételezés eredménye.
F 2010-12-28. Orbán Viktor: Halál a lengyelekre! - Az Orbán-Balajti-terrorista banda folytatólagosan minden gyilkosságért és repülőrobbantásokért!
/HÍRHÁTTÉR-Feljelentés/
Tartalom:
A számos ugyanilyen bűntett miatt számos alkalommal Orbán Viktornál és embereinél, valamint nemzetközi bűnüldöző szerveknél feljelentett Weyer Balázs Origo Zrt.-s főszerkesztő kvázi Karácsony alkalmából megsemmisítették a "Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt" című filmünket, mely több média alapító-főszerkesztőnek és főmunkatársnak az NBH országos főépületébe meneteléről szól, ahol többek közt a teljes lengyel vezetést megsemmisítő, 100 halottas és további repülőrobbantások, magyarországi intézményesített újságíró-üldözések, romák elleni sorozatgyilkosságok stb. bejelentéseit és bizonyíték-átadásait próbáltuk eszközölni, és ahol közölte a kormány megbízottja, hogy csak olyat jelentsünk be, ami most, 2 órán belül bekövetkezik. Féltek ugyanis, hogy ismét egy bekövetkezés előtt álló terrorcselekményt jelentünk be, amit így még végzetesebb lesz végrehajtani! Azt is közölte - munkatársa oldalán - Bajnai és Orbán embere, hogy a lengyelek elleni 100 halottal járó robbantásról pl. azért ne adjunk át semmit, mert az túl régen volt (kb. 30 nappal korábban), viszont munkatársunkat Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya a maximális tételű büntetéssel sújtotta, mondván, hogy motorjával nem szépen állt be az MTA parkolójába, ahová a bejelentésekért hajtott. A kifogásokat lesöpörték, a tömeggyilkosságok és a bejelentő újságírók üldözése tovább folyik. A bűnszervezet élén - senki nem titkolja - Orbán Viktor áll.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-12-28. Magány
/Musica (zeneszerző, zenetanár)/

Részlet:
...eltávolodtál Istentől. A magányérzet keltése egyike az ellenerők téves befolyásának, hiszen valójában sosem vagy egyedül. (...) Semmi más dolgod nincs, mint "felvenni a kapcsolatot" a lelkeddel és megérezni, milyen sok égi erő, angyali energia segíti életed minden rezdülését. (...) Évekkel ezelőtt megkérdeztem egy angyalt, hogy a tanítások, a válaszok, amiket kapok, tőle jönnek, vagy belőlem születnek meg, mire azt válaszolta, hogy mindegy, vagyis MIND=EGY. (...) Minden gondolatunk és érzésünk egy fizikailag mérhető frekvenciát bocsát ki, ami hatással van minden élő dologra.
 
2010-12-26. HÍRHÁTTÉR TV: Karácsony helyett az állami maffia kilakoltatásairól és a hajléktalanságról
(Dabasi Tamás FK-elnök és Molnár F. Árpád Echelon-Tanú)

/Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége elnöke) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Daria Rubinstein (operatőr, parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 23 perc; KLIKK!)
/Zene: Christopher Young/
Tartalom:
Dabasi Tamás a Fehér Kéményseprők nevű, számos társadalmi szervezetet összefogó gyűjtőszövetség elnöke, a lakásmaffia-ügyek egyik legeredményesebb élharcosa és emberjogvédője. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA az elnökkel - riportkészítés céljából - Karácsony előtt két nappal beszélt meg találkozót. A Molnár F. Árpád legfőbb Echelon-Tanúval való beszélgetést a Közép-Európai Civil Kutató Intézet (KECKI) Szabadság Kávéházban tartott gyűlése után rögzítettük. Operatőrünk Daria Rubinstein volt. A film-összeállításban láthatják többek között: Torgyán József miniszter, Szabadi Béla államtitkár, Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök, Szeszák Gyula (olajügyész, Hajdú-Bihar megye korábbi főügyésze), Kőrösi Imre (egykori titkosszolgálati leleplező és MDF-es országgyűlési képviselő), Lakatos Pál (hajdan a legismertebb MOSZAD-leleplező), Sebők István (Magyar Néppárt elnöke), Tálas Péter (vezető biztonságpolitikai szakértő), Cs. F. Nemes Márta (Családi Nevelési Alapítvány elnöke), Molnár László (volt FKGP országgyűlési képviselő), Országbíró Zoltán (rektor, jogász, MHPLSZ-elnök), Simó Endre (Magyar Szociális Fórum), Völgyesi Miklós (LB-bíró), Törőcsik Attila (Polgár Info), valamint a Lakásmaffia Pertársaság neves közéleti személyei közül olyan barátainkat, mint pl. Tóth Katalin, Kovács Gyula, Zsigai Klára, Tóth János (Turulmisszió), Máté János, Schönfelder Józsefné és mások.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
Az Orbán-család Örök Tüzes Karácsonyaihoz
2010-12-24.
HÍRHÁTTÉR TV: Politikai maffia a cigánygyilkosságokért - És életvédelem-üldözés, hogy mint malomkő legyen nehezék...
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 19 perc; KLIKK!)
/Zene: Steve Jablonsky/
Tartalom:
Bizonyítjuk, hogy a romák elleni, összesen 55 személy elleni merényletsorozat és apartheid sorozatgyilkosság nemzetközi és teljes kormányzati felügyelet alatt zajlott. Számos magyar és amerikai állami szervezőt, elkövetőt és tényfeltáró-üldözőt név szerint megnevezünk. Halállista azokból, név szerint kik üldözték a Molnár F. Árpádot a cigánygyilkosságok folytatólagos elkövetése védelmében, és kik próbálják a megrendelők és szervezők védelméért meggyilkolását szervezni. Elmenekült romák - külföldi letelepedés céljából - régóta a Molnárt kérik szakértésre a romagyilkosságokról és arról, hogy Magyarországon cigányüldözés folyik. Feledhetetlen üzenetek a magyar Lukasenkonak nevezett Orbán Viktor legidősebb fiának, Orbán Gáspárnak, aki apja mészárlásainak legfőbb családi tanítványa. A Jövőmondó HÍRHÁTTÉR és beteljesült próféciáiból.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-12-23. Karácsonynapi filmelőzetes: Politikai maffia a cigánygyilkosságokért -
És életvédelem-üldözés, hogy mint malomkő legyen nehezék...
(Film, 3 perc; KLIKK!)
/Zene: Steve Jablonsky/
Tartalom:
December 24-én tervezzük publikálni a következő, 19 perces filmünket, mely az év 12. hónapja 12. napján került rögzítésre, s mely a romák elleni állami sorozatgyilkosságokért, majd eltussolásukért azóta is folytatólagosan elkövetett politikai üldözésekről szól, melyek vezetője Orbán Viktor Fideszes miniszterelnök; ahogy nevezik nyugaton: a magyar Lukasenko. A film záró képsoraiból láthatnak egy 3 perces klipet. Holnap megjelenő Filmünkben ismételt megszólításra kerül Orbán Viktor kínzásaiban és népirtásaiban odaadó tanítvány legidősebb fia, Orbán Gáspár.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-21. császti és szunics végrehajtói iroda alvilági módszerei
/Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők országos elnöke)/
Részlet:
...megfenyegettek, hogy ne merjek rendőrségre menni, így úgy döntöttem, hogy nyílt levelet írok (...). (...) ... nem félek az Önök-féle gerinctelen, korrupt és zsaroló emberektől. Még ha megölnek, összeveretnek akkor sem fizetek, zsarolásnak nem engedek (...). Ez idáig két ízben csaltak Önök ki pénzt zsarolással belőlem (Nevada-Arcade Kft számlájára kérve), édesapámra verőembereket küldve. (...) A múlt héten a Császti és Szunics végrehajtó iroda emberei megjelentek édesapám lakása előtt, (...) hogy újabb 5 millió Forint követelésük van (...). A jegyzőkönyv (...) a Nevada-Arcade Kft-re vonatkozik (...). Érdekes számomra az is, hogy úgy állít ki egy Fővárosi Bíróság egy foglalási jegyzőkönyvet, hogy a másik felet sosem hallgatja meg (...). (...) ...nem rendőrrel, vagy bármilyen hatósággal jött ki (...). (...) Nem akarok belemenni, hogy kinek mennyibe kerül egy határozat megvásárlása (...), a Császti és Szunics végrehajtó irodának ez a bevált módszere. (...) Persze kíváncsi vagyok a következő lépésre. Rágalmazás? Feljelentés? Felgyújtják a szüleim lakását, autóját? Lelövik a papámat, vagy csak “humánusan” megveretik, vagy a nevelő anyámat megerőszakolják? Ez nálam semmire sem vezet. (...) Persze meg is ölethetnek, úgy legalább többet érnek a festményeim...
F 2010-12-20. Beszélgetések Molnár F. Árpáddal (részlet) - A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztőjét, a Vezető Echelon-Tanút Domján Tibor kérdezte
/Domján Tibor (üzletember, vállalkozó)/
Részlet:
...megmutatom, ott van az orruk előtt!!! Tehát amit ígértünk, (...) a Hírháttér (...) nemcsak mondja, MEGMUTATJA! (...) Hogyha a szélső jobboldali primitív médiát nézzük, ott a legkisebb marhaságra ráugranak; pl. leég egy templom és akkor a falon (...), ha nagyon erőlködök, akkor ki lehet belőle venni egy Jézus vagy Mária arcot, mekkora csoda, és ezeket körbeadják, mint hatalmas csodát; és azért, mert nem vagyok jobbik görény, s nem vagyok fajgyűlölő náci, hanem tényleg AZ ÉLET ÁLL mögöttem, tényleg A JÉZUS KRISZTUS, (...) ezért [a nem ezerszer többet, hanem a Világtörténelmieket, amik biztosan kiderülnek!] elhallgatják, üldözik. Ha nem üldöznék a Jézus Krisztust, akkor nem a Sátán világa lenne, akkor Jézus hazudott volna (...). Nézik [a HÍRHÁTTÉR Tényfeltárásait], csodájára járnak, kicseréli a gondolkodásukat, a mentalitásukat, (...), de mivel a Sátán országában élnek és a Sátán kenyerét eszik, ezért a Párt országában élnek és a Párt kenyerét eszik. Ezért a saját megsemmisítésükre és saját bukásukra is cselekszenek. Amikor már nem mernek mocskolódni, akkor inkább hallgatnak. Odajárnak, csodájára járnak és elhallgatják. Ezzel is elősegítik, hogy mindazok a próféciák, amiket a Hírháttér mondott és amiket általa az Isten elvégzett, azok benne valóra is váljanak. Tehát Magyarországon - ahogy ígérte a Hírháttér - nemcsak mondja, MEGMUTATJA a csodát és a legfelsőbb irányítást, bebizonyítja az elmetechnológiákat, megcsinálja a világreformokat és Magyarország háborúba sodortatik, Isten-Ítélet következik...
 
2010-12-20. Az Index.hu bátorsága: jaj a legyőzötteknek
/Dr. Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet:
Úgy érzem, kevés olyan sajtótermék van, amelyik rágalmazásaival, hangulat- és gyűlöletkeltésével annyi kárt okozott volna nekem és a családomnak, vagy ami nem kevésbé fontos: a tisztességes eljárás ügyének, mint az Index.hu. (...) Levelet írtam a főszerkesztőnek, Uj Péternek, helyreigazítást kérve. Részletesen elmagyaráztam, melyek a durva hibák. (...) Uj azonban a füle botját nem mozgatta, nem is válaszolt. Egyszerűen le.rta, azt az inkorrektséget...
F 2010-12-20. Korrupció Ellenes Csoport: 1. A három legkorruptabb szervezet ; 2. A korrupcióellenes tevékenységet szabotáló médiumok
/Korrupció Ellenes Csoport/
Részlet:
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a megnevezett médiumok szabotálják a korrupció ellenes tevékenységet: ATV, TV2, MTV, HírTV, EchoTV,  Blikk, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Népszabadság, Népszava, Vasárnapi Hírek. (...) ...a bíróságokon, ügyészségeken, rendőrségeken elkövetett korrupció gyanús ügyeket, mint a lakosság szerint a három legkorruptabb szervezetet.
 
2010-12-17. A Globális Rendszerváltozás előkészületeiből - "Paranormális" hiperaktivitás: Daria Rubinstein, Molnár F. Árpád és a Super8
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, a bolygó legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
A HÍRHÁTTÉR Filmjeiben újabban feltűnt, transzcendens ismeretű Daria Rubinstein megjelenését is csodajelek kísérték. (...) Daria Rubinstein filmes vörös háromszögei kapcsán persze egy kezdő nyomozónak is azonnal szemet szúr az is, hogy a "rubinstein" szó azt jelenti: "rubinkő", a rubinkő pedig - amely drágakő - szintén vörös színű. (...) A Super 8 film több, mint 2 évvel a 888-as Molnári előadás után, és Daria Rubinstein megjelenése előtt robbant be a titkosszolgálatok és a világpolitika (...) köztudatába (...). (...) Az indonéz vasúti katasztrófa - pár órával a nyilvános előre jelzésünket követően (...) Java szigetén következett be (...), amely Java sziget előtte is produkált általunk előre bejelentett katasztrófát, amely a Hercules C-130-as teherszállító katonai repülőgép (...) 80 személy (köztük sok kisgyermek) halálával járt (...). (...) Gyakran beszélünk megtörténés előtt álló dolgokról múlt időben, hiszen Aki Küldött, Az Irányítja a világot is. (...) A Totális Kontroll bizonyítéktengereiből való (...). De ezzel messze nincs vége! (...) ...autóban ülve lettem figyelmes arra, hogy (...) mint a WTC-t megelőző UFO-jelenésnél, kondenzcsík-szerű ábra jelent meg az égen, mely egy méretes "X"-et formázott! Tehát a nap további eseményei a Super 8 bemutatójának filmbéli eseményeit követték! (...) ...a HÍRHÁTTÉR-hez került, erre (...) Teremtett (...) személyekről gyakran előre kijelentik azok végét is. Ahogyan előre bejelentésre került a HÍRHÁTTÉRRŐL lemorzsolódott és nem egyszer JÚDÁSI antikrisztussá vált gyűlöletbűnözők (...) bukása (...)! (...) Az ISTEN és angyalai, továbbá a Háttérhatalom elmetechnológiai eszközei által minden és mindenki Irányítás alatt áll. Egyetlen Hatalom Létezik, és a Világmindenségben öröktől kezdve mindenről Ő Dönt, és ez így is marad Örökkön Örökké!
F 2010-12-17. Keressük a legkorruptabb magyar ügyet?
/Dr. Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet:
Ezzel a címmel, igaz, kérdőjel nélkül jelent meg az Indexben néhány napja egy virtuális (valótlan) elemekre épülő, szakszerűtlen és főként lejárató írás. (...) Bíróság mondta ki egy rágalmazási perben: korrupcióért nem ítélhettek el, mert ilyennel nem is vádoltak. (...) ...összemosnak a jelenséggel, nyilván azért is, hogy mások kétségtelen evidenciáiról ne beszéljenek. (...) Felfoghatatlan, hogy a sajtónak az a része, amelyik annyira és alappal aggódik szabadságának esetleges korlátozása miatt, miért folytat ma is olyan gyakorlatot, amivel éppen ehhez ad muníciót. (...) Ne tudná a média, mekkora károkat okoz ezzel éppen önmagának és annak az oldalnak is, amelyikhez kapcsolható? Logikus a feltételezés, hogy sok minden megrendelésre készül. (...) Azon az áron is, hogy saját oldaluknak okoznak súlyos károkat. És vajon ki fizeti és miből a „révészt”, aki az „utasokat” rossz irányba viszi? (Sose „kelnek át”.) Van a dolognak egy másik oldala is: az elhallgatás. Egyesek e körből is mindent megtesznek, hogy a tények ne váljanak ismertté. (...) Az Index főszerkesztőjének írott levelem másolatát csatolom.
 
2010-12-14. HÍRHÁTTÉR TV: Stohl András és/vagy minden népirtások
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 8 perc; KLIKK!)
/Zene: Christopher Young/
Tartalom:
A népszerű és munkáiban tehetséges színész és műsorvezető Stohl András 2010. május 8-án ittasan és kábítószer hatása alatt úgynevezett balesetet okozott. Most szabadságvesztés fenyegeti. A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője, a Molnár F. Árpád felé megkeresések érkeztek, továbbá a Legfőbb Forrásból került elő, hogy válaszoljon-e a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője, majd miként Stohl András gondolataira és gondjaira. Mint annyiszor, most is váratlanul merült fel a film kísérőszövege, a film záró tétele pedig sokkal jobban láthatóan is Kijelentés-Filmmé tette az Eleve Elrendelt (Predesztinált) HÍRHÁTTÉR-Filmet, mely szinte egészében nem tőlünk való felelősséget ruház a célzott személyekre. A médiában és a főbb politikai berkekben a spiritualitás megszokott, de a lakosság elől szinte mindenki, mindent elhallgatott, így az tájékozatlan és buta maradt. A spiritualitásban is egyre verzátusabb (jártasabb) Stohl András mellett a spirituális előadásokat is tartó Sebestyén Balázsról is beszélünk. S ezúttal is: sokkal, sokkal, sokkal többet mondunk el... Amikor és amikre pedig megvan az Akarat, s vagy a Hatalmi Dualitás Egysége - s ha az ISTEN is Így Végezte -, Gondoljuk, ami ezért Van...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-14. Orbán gyerekei Rómában; MDF és Antall József; EU-s fegyveres intervenció Magyarország ellen
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet:
Szép ajándékot kapott karácsonyra öt magyar gyermek [Orbán Viktor gyerekei - a szerk.]. (...) ...mert eljutni családostul az Örök Városba, Rómába, azért mégis csak egy kisebb beruházás. (...) Találkozni a római pápával, ez igen! (...) Sok magyar gyerek nem jut el karácsonykor se Rómába, se a Vatikánba, de még megyeközpontba se. Sok magyar gyerek nem utazást kap ajándékba, még csak nem is CD-t. Sok gyermek semmit sem kap.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-12-14. Azt mondja az OTP, hogy nem csaló és családgyilkos bank! (Három panaszos levelével)
/Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők országos elnöke)/
Részlet:
Debrecenből írok önöknek. 2008-ban szerződést kötöttem az OTP bankkal. (...) 3 hónapig nem tudtam fizetni a tartozásomat. (...) Felmondták a hitelemet (...). Kifizettettek velem mindent (...), közel 800000 Ft-ot, hogy ha ezt kifizetem, akkor visszaállítják a hitelt. Helyette HAZUDTAK! (...) ...a 38 milliós ingatlanomra 20 millióért. Közölte velem, ha nem adom oda 20 millióért, majd a Faktoringos haverjától megkapja 17 millióért! Érdekesség: 2008-ban 10 milliót vettem fel, visszafizettem 2,5 milliót és most 18 milliót követelnek. 2 év alatt 10 milliós haszon nem rossz! Ez már uzsora! Segítséget kérek, mert a 10 éves lányommal...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-13. HÍRHÁTTÉR TV: Kulcsár Attila és a Bróker-ügy - Nem úgy, ahogy az antikrisztusok
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 5 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer/
Tartalom:
Dinamikus zenével láthatják rövidfilmünket Kulcsár Attila (a milliárdos bróker-botrány koronatanúja) beáldozásáról, akit a tömérdek elkövető védelme érdekében az állam, a gazságügy és az ellenséges médiamaffia bűnbakká tett, kijátszva az amúgy is buta, semmihez sem értő, viszont "mindenben" átverhető és barbár lakosság fajgyűlöletét is, minthogy Kulcsár cigány származású. A recept most is működött: a koronatanú - akinek életveszélyes leleplező tanúvallomásaiért védelmet ígértek - a legsúlyosabb büntetést kapta, miközben két tucat bíróság elé állított elkövető komolytalan büntetésekkel és szabadon megúszta. Így járt a koncként a primitív nép elé vetett Zuschlag János is. Míg ők tanúskodtak, addig is rájuk járt az amerikai, izraeli, orosz, német és az ugyanilyen ügynököktől hemzsegő náci média, ezért az ostoba, bamba és egyre, egyre, egyre jobban elbutított nép.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-11. Holló a hollónak..., kéz kezet mos [HÍRHÁTTÉR-Filmajánlattal]
/Csiza Csaba (aktivista, korrupcióellenes harc)/
Részlet:
Tisztelt Plánk Róbert rendőr ezredes, kapitányságvezető Úr! (...) Válaszaiban egyetlen egy szó sem esik arról, ami ellen panaszt tettem, a kényszerintézkedésekről. Hogyan is esne, hiszen teljesen törvénytelen volt. Nem baj Plánk Róbert Úr, ha nem akarta észrevenni, hogy mi ellen is tettem panaszt, a Budapesti Nyomozó Ügyészségen már megtettem a feljelentést (...). (...) A rendőrség által be nem tartott kézbesítési szabályok miatt teljesen indokolatlanul, és vétlenül bilincsben elvezetni engem és fogdába zárni egy rágalmazás gyanúja miatti ügyben (...). (...) Mert a (...) bűnözőnek rendőri vezető az ismerőse a XX. kerületben?
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-12-11. Eltűntek az ünnepek
/Musica (zeneszerző, zenetanár)/
Részlet:
Az ünnepek közeledtével egyre gyakrabban fogalmazódik meg bennem a kérdés: Lehet-e még a jelen körülmények közepette, az Utolsó Idők energiaharcában meghitt pillanatokat teremteni? (...) Hiába nyertem némi bepillantást az ellenerők működési elvébe, mégis újra és újra meglep és elkedvetlenít, hogy a Háttérhatalom mennyire gyűlöl mindent, ami igaz, mély és Isteni. Széles a skálája az apró bosszantásoktól az egyre kellemetlenebb, durva beavatkozásig, de hát a Hírháttér főszerkesztőjének szavaival élve: "Profi, hiszen Istent másolja".
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-10. HÍRHÁTTÉR TV: Igazságügyi devolúció 1990-2010+
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 10 perc; KLIKK!)
/Zene: Era/
Tartalom:
1990-től (...) a rendőrségtől pillanatok alatt eltávolították, lecsukták azokat a rendőröket, akik ellen lakossági feljelentés érkezett. A rendőrök féltek a visszaélésektől. (...) ...2003-ban a lakosság még olyan buta maradt, hogy elhitték Medgyessy Péter MSZP-SZDSZ-kormányának nyilatkozatait, melyek szilárdnak hirdették a sosem volt demokratikus intézményrendszert, és elhitték, hogy - idézzük: - "az állampolgári jogok maradéktalanul érvényesülnek". Gyurcsány Ferenc MSZP-s miniszterelnök 2006-os (...) terrorista vérengzéseivel leplezetlenné vált, hogy a rendőrség teljes állománya bármilyen bűntettre vonatkozó utasítást nem csak végrehajt, de szinte mind élvezettel teszi! Azaz a Rendszer végletekig romlott, és a rend névleges őrei között kizárólag mindre elszánt, egészen súlyos bűnöző alkatú pszichopaták találhatók! (...) A Fideszes Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba (...) 2010-es kormányra kerülésükkel eszük ágában sem volt a nyílttá vált rendőrbűnözés, ügyészi terrorizmus és bírói fasizmus népirtó, terrorista és alkotmányos rend elleni fegyveres, bűnszervezeti gyakorlata bármi redukálásának (...). Sőt! Kivétel nélkül minden jelentősebb koncepciós per, bestiális csonkítás és fasiszta gyilkosság teljes eltussolása, és az összes elkövető védelme, továbbá kinevezése mellett döntöttek! Mert mint mondottuk: ...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-10. Korrupció Ellenes Csoport a médiatörvény ellen
/Korrupció Ellenes Csoport/
Részlet:
...legtöbbjük pártkötődésük alapján foglalnak állást (...), csak azt tartják jónak (...), amit az adott párt(vezető) kinyilatkoztat. (...) A tervezett médiatörvényben (sem az új Alkotmányban) nem fordulhat elő olyan, hogy a minden hatalommal rendelkező népet bármiben is korlátozzák, jelen esetben nem korlátozhatják a szabad vélemény kinyilvánításában, (...) arról tart a nép népszavazást, amiről akar. A médiumok e népi megnyilvánulások megjelenítői (...). Ha ebben bárki, bármilyen módon korlátozná, az valójában a sajtószabadság megszűnését jelentené. (...) Az a képviselő, aki a médiatörvény tervezetét megszavazza, visszaél a néptől kapott hatalommal. Tetteiért felelősséggel tartozik minden egyes állampolgárral szemben...
F 2010-12-09. Háromszor az új Alkotmányról
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet:
Példának okáért az új alkotmány! Rengeteg jogunk lesz. Nem a király vagy a pártfőtitkár mondja majd meg, hogy mit dolgozzunk, milyen szakmát válasszunk a kölykünknek. Nem, barátaim, ezeknek a mocskos időknek végük! A mi szép Magyarországunkon „mindenkinek joga van munkája és foglalkozása szabad megválasztásához.” (...) Hogy nincs olyan munkahely, amelyet szabadon választhatnál? Illetve munkahely sincs? (...) Nem, barátom, telhetetlen és hálátlan vagy, nem Neked való demokratikus rendszerünk. Tudod, mi való Neked? Megsúgom: szocializmus! (...) Az alkotmány „olyan élő keret, amely kifejezi a nemzet akaratát, azt a formát, amelyben élni szeretnénk”- tudjuk meg a parlamenti bizottság javaslatából. (...) A valóság az, hogy az alkotmány azok megegyezése, akik fent vannak, akik írják az alkotmányt. Nekik ez a rend jó, ők az élvezői. (...) A választási törvények alapján csak olyan pártok juthatnak a parlamentbe, amelyeknek tetszik ez a rendszer.
 
2010-12-07. HÍRHÁTTÉR TV: Évtizedeken át a bírói és politikusi bűnszervezetek ellen - Lakásmaffia Pertársaság kontra magyar állam (Per a Fővárosi Bíróságon)
/Kovács Gyula (politikai üldözött, lakásmaffia-áldozat, a Mecsek Nyugdíjas Klub volt elnöke) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Musica (zeneszerző, zenetanár)/
(Film, 24 perc; KLIKK!)
/Zene: Steve Jablonsky és Hans Zimmer/
Tartalom:
Kovács Gyula, az 1980 óta politikai üldözött hősies, rögtönzött bírósági beszédével. A közismert jogvédőkből és áldozatokból alakult Lakásmaffia Pertársaság a bűnszervezeti magyar állami bűnözés elleni tárgyalására meghívta Molnár F. Árpádot, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztőjét, aki egy operatőrünkkel a Fővárosi Bíróságra ment. A bíró az a Pataki Árpád tanácselnök volt, aki kiemelt társadalmi vonzatú ügyeket szokott vinni. Pataki Árpád ítélt ifj. Hegedűs Lóránt kontra Lendvai Ildikó perben a református Hegedűs javára, és oszlatta fel a Magyar Gárdát, mint egyesületet. A perben Kovács Gyula, a Mecsek Nyugdíjas Klub volt elnöke ékes beszédei mellett több más - a HÍRHÁTTÉR műsoraiban való közszereplések által is - közismert emberjogvédőt, egyben politikai áldozatot is láthatnak és hallhatnak. Így szerepel Tóth Katalin (tkatalin), Tóth János (Turulmisszió), Máté János, Radics Mária, Schönfelder Zoltánné, Sebők István (Magyar Néppárt elnöke), Pekarekné Szijjártó Teréz és pl. Zsigai Klára költő.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-04. HÍRHÁTTÉR TV: Sötét Orbán, Ördögi Diktatúra
(HÍRHÁTTÉR-Film Szabadi Béla államtitkárral)

/Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
(Film, 35 perc; KLIKK!)
/Zene: Steve Jablonsky/
Tartalom:
Dr. Szabadi Béla közgazdász és államtitkár - megoldási alternatívák bőségét szolgáltatva - lokális és globális gondolatokkal az ország drámai és tragikus jelenéről és várható jövőjéről. Formálódó orbáni diktatúra, közgazdasági tehetségtelenség, hanyatlás és leépülés, minden tanács és kritika üldözése, a vakság akarása, multinacionális, korrupciós és média-visszaélések, gazságügyi és politikai abszurditások, sajtócenzúra, devizahitel, politikai üldözés. Szabadi Béla államtitkár beszédére a HÍRHÁTTÉR Készített fölöttébb mélyreható és rendkívül baljós Kijelentésfilmet. A valódi rendező nem a Molnár F. Árpád volt, ahogyan János sem saját kútfőből...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-02. Szabadi Béla államtitkár író-olvasó találkozóján járt a HÍRHÁTTÉR (Fényképes beszámoló)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Daria Rubinstein (parapszichológus, fotómodell)/
Tartalom:
Szabadi Béla közgazdász, az Orbán-kormány államtitkára, aki az ellene folytatott koncepciós perekről és törvénytelenségekről, valamint az ország gazdasági helyzetéről és tudatos, tervezett, illetve a rezsim butaságából és következetlenségéből fakadó sorozatos és folyamatos anomáliákról több könyvet is írt, legújabb könyvének író-olvasó találkozójára a HÍRHÁTTÉRT is meghívta. Legújabb könyvének címe: "KÉNYSZERPÁLYÁK, TÉVUTAK - Az új nomenklatúra". Szabadi Béla államtitkár - akinek három kötete is megjelent - ezúttal is hangzatos, érdekes és lebilincselő előadást tartott, mely tartózkodott az Országgyűlésben bevett politikai sallangoktól és a demokráciáról szóló üres mondatoktól.
F 2010-12-01. Novák Előd sokkos gyilkost jelölte Pörzse Sándor
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Arrogáns patológiai vonal, hogy a Jobbik sérelmezi (...) Horn-kormány idején tevékenykedő sajtósokat, hiszen Novák Előd minden magyar idők egyik legkérkedőbb pszichiátriai bűnözője, aki ebbéli minőségét tanúsító és bizonyító filmjeink és megkereséseink tömegeit követően az egész világ előtt is felvállalta a politikai gyilkosságok napi gyakorlatának intézményrendszerét, amikor a nemzetközi szinten is sajtóbotránnyá dagadt Jobbik-specialitása során Polgár Tamás újságírót (TomCat) azért próbálta politikai kezdeményezésre cselekvőképtelenné nyilváníttatni és elmegyógyintézetbe záratni (a Btk.-ban többek közt emberölésre irányuló előkészületnek nevezik, amúgy politikai gyilkossági kísérletről is beszélünk), mert az újságíróval bírósági pere volt, így aztán Novák Előd a nyilvánosság előtt folytatólagosan tervezett és szervezett emberöléssel próbált bosszút állni. Azaz büntetőjogi felelőssége maradéktalanul megáll, elmeállapotát pedig azért kell vizsgálni, mert aki ennyire leplezetlenül meri a legsúlyosabb népirtó életellenes bűntettek elkövetését felvállalni, az vagy súlyosan pszichopata, aki ösztönös és indulati késztetéseinek bűnöző alkatú pszichopataként képtelen gátat szabni, vagy elmebeteg, aki képtelen felmérni tettei súlyát és következményeit. Az elektrosokkos gyilkosságokon kezdettől a kuruc.infóval vihogó kuruc.infós sajtóellenőr Novák Elődöt a sajtóellenőri posztra a tettleges ámokfutó potenciális újságírógyilkost pártoló, szintén minden népirtásra és tömeggyilkosságra "hajrá jobbik"-ozó Pörzse Sándor, az Echo tv-ből és a Barikádból jött Jobbikos "honatya" jelölte, aki...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-12-01. Internetünk töretlen csigolyája
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/
Részlet: Egy több mint húsz éve tett informatikai jóslatom be nem teljesülésében szinte naponként tudok másodperceket elcsodálkozni: a mai napig nem ingyenes a telefonálás (így az internet sem). Sőt, ezek a mobilok!.. Van egy honlap, amit „ősidők” óta látogatok. Megrögzötten. Ez a COMMENT - Szeszák Gyula honlapja. (...) Miután szembesültem azzal, hogy mekkora csalások voltak a ’90-es évektől olajügyben, a gumicsövet szívogató rendőrkapitánytól kezdve a törvényhozó országgyűlésig, egyre inkább érdekelt a magát felfedni nem akaró rendszer és annak működése, az ellene való hatékony védekezés és a túlélők bátor beszámolói. (...) ...hogy miért is szűnt meg a parlamenti olajbizottság, miért halt meg annyi ember, aki közelébe került és teregetni mert bármit is az ügyben. (...) [A Szeszák által] is előkészített olajbizottsági nyomozás egy orbánviktor-miniszterelnöki vezényszóra ugyan megakadt...
F 2010-11-30. Nyelvi forradalmat! ; Elindulunk? ; Liszt év ; Stratégiai szerepben
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/

Részlet: A kisebb pártok közül csak a Munkáspárt közelíti meg az 1 százalékot, míg a korábbi parlamenti pártok (SZDSZ, MDF, MIÉP) már jóval a hibahatár értékén belül, fél százalék alatt maradtak. A Munkáspárt számára kimutatott eredmény jobb, mint a 2010. áprilisi választási eredmény. Jelent ez valamit? Igen, nem sokat, de valamit igen. Az emberekben van érdeklődés irántunk. A kérdés, hogy mi tudunk-e élni e lehetőséggel, tudjuk-e adni azt az újat, amire vágynak? Elindulunk-e az új felé?
F 2010-11-30. Válasz Bognár Géza pszichiáterről és a(z Orbán Viktor vezette) pszichiátriai tömeggyilkosságokról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Válaszlevélnek indult, Feljelentés lett belőle, mely elküldetett Orbán Viktor címeire, Hende Csabának, magyar és külföldi titkosszolgálatoknak és nyomozó szerveknek, számos arab lés nyugati diplomáciai képviseletnek, köztük terrorista tömeggyilkos ellenségeinknek is, a Kecskeméti Város Bíróságnak, a Legfőbb Ügyészségnek, a Katonai Főügyészségnek, a Magyar Orvosi Kamarának és az orvosetikai legfőbb felügyelő szerveknek, a belső elhárításnak, a polgári és katonai titkosszolgálatoknak és másoknak. A levélíróról - ahogy mindig tettük, kivétel nélkül minden esetben - természetesen sem ilyen adatot nem hozunk nyilvánosságra, és semmilyen hatóságnak stb. nem küldtük tovább. Az állami és politikai bűnözésben információkat szolgáltatókkal (is) mindig így járunk el! Várjuk mindenki be- és feljelentéseit, továbbra is az egész bolygóról, és mindenhonnan!
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-28. Részvétünket fejezzük ki Dabasi Tamásnak
/Sólyom Gábor (Jövőnk.info)/
Tartalom:
A Fehér Kéményseprők vezetőjét, az áldozatos emberjogvédő Dabasi Tamást egy bűnöző féreg, Sudár Zoltán citálta bíróság elé rágalmazás címén. Dabasi Úr Édesanyjának - akinek egészségi állapota Fia politikai üldözése miatt is megromlott - hiába hívtak mentőket: váratlanul elhunyt. Dabasi Tamás akkor értesült a halálhíréről, amikor a féreg Sudár Zoltán bírósági perét követően kilépett a bíróság épületéből. A Jövőnk.infós Sólyom Gábor rövid cikkét olvashatják.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-11-28. 1989. november: intergalaktikus óriásűrhajó a magyar égen (21 éve történt)
/Kiss Roland (1989-es szemtanú)/
Hírháttér-bevezető:
1989 telén, három napon át minden idők legnagyobb UFO-inváziója volt Magyarországon. A rendkívül változatos jelenéseket újságírók filmezték, civilek tömegei tették a bejelentéseket, meteorológiai állomások és katonai bázisok telefonjai és radarjai égtek, riadókészültségek voltak mindenfelé, és megesett, hogy vadászgépeket mozgósítottak. A lakosság memóriájából szinte 100%-ban törölték a világtörténelmi eseményeket. Tudtuk, a Molnár F. Árpád Készíttetett arra, hogy visszaadja, amit az Emberiségtől elvettek. Egy a napokban jelentkező újabb szemtanú beszámolóját olvashatják, és az 1989-es fényképekből és egy politikai napilap címoldalas cikkéből láthatnak. Azt is tudjuk, kikről és miről szólt a példátlan és világtörténelmi eseménysorozat...
 
2010-11-27. Osztrák és német titkosszolgálati tevékenység Magyarországon
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
A HÍRHÁTTÉR hónapok óta közvetlen tapasztalataiból, ismereteiből, tanúvallomásokból és más konvencionális és nem konvencionális tényközlésekből tudja, hogy Ausztria és Németország ellenséges titkosszolgálati tevékenysége a Magyar Köztársasággal szemben az Orbán-kormány "hatalomra jutása" óta látványosan felerősödött. Ennek keretében Ausztriában és Németországban a német ajkú titkosszolgálatok és a mögöttük álló MOSZAD megbízásából az Orbán-kormány köreibe, üzleti kapcsolataiba és rokonságába tartozó személyek külföldi, kiemelt anyagi javadalmaztatásokkal kerültek és kerülnek alkalmazásra és foglalkoztatásra. Az első hivatalos feljelentéseket az ügyben már továbbítottuk a magyar polgári és katonai titkosszolgálatok, a belső elhárítás és a rendőrség, valamint többek között a Honvédelmi Minisztérium (HM) és Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszter, valamint a szintén Fideszes Orbán Viktor magyar miniszterelnök számára. (...) [Tételes felsorolásban:] 4. A tényfeltárókkal szembeni suttogó és hamis propaganda, mely kiterjed a hamis vádaktól a rágalmazás minden elérhető formájáig. (...) 6. Az Orbán-kormányról és gyakorlatilag a világ minden részén tervezett és befejezett tömeggyilkos terrorcselekményről szóló minden bizonyíték titkosszolgálatoknak történő kiszolgáltatása és megsemmisítése, az elkövetések egész világra kiterjedő gyakorlatilag korlátlan pártfogása, a szervezett életellenes bűntettek gyakorlatilag összesének elérhető legteljesebb biztosítása.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-11-27. Varga Szibilla, az életvédelmi bizonyíték-megsemmisítésekben és rohamokban eddigi rekordtartó tömeggyilkos tovább őrjöng
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Varga Szibilla rekordokat döntött az állami gyilkosságok, népirtó és terrorcselekmények, továbbá az állami pszichiátriai bűnözés és áldozatok minden életvédelmét szolgáló kordokumentumok stb. megsemmisítésében és azok sátáni termékként történő hirdetésében és kiterjedt üldözésében, kivétel nélkül az összes állami bűnszervezeti bűnöző és mészárlás elérhető legteljesebb folytatólagos elkövetését TETTLEGESEN ÉS FOLYTATÓLAGOSAN célozva. (...) ...hosszú hónapok óta minden napját a HÍRHÁTTÉR és összes tevékenysége és Főszerkesztője, a Molnár F. Árpád, valamint a HÍRHÁTTÉR Munkatársai mocskolásával és ócsárlásával, valamint zaklatásával (...) tölti. Az erre fordított telefonszámlája is legalább cirka 100 ezer Ft-ra rúg, miközben gyűlölködései és alkoholizálása közepette még a villanyt is kikapcsolták nála (a szomszédból kapja további gyűlölködéseihez és moslékolásaihoz) (...). (...) ...a HÍRHÁTTÉR általa ismert belsős és külsős környezetét kezdettől hatalmas összegek felvételével pumpolta (...). HÍRHÁTTÉREN kívüli, államtól és magánszemélyektől felvett adósságai - melyekből egy fillért sem fordít lakása adóssága legcsekélyebb rendezésére sem(!) - hatalmas összegekre rúgnak. Ezen összegeket vonatozásra, eszem-iszomra, alkoholra, önszórakoztató műszaki cikkekre stb. költi. Belső körökben mindig büszke volt rá, hogy ő mindig minden - idézve szavait - "pofa nélkül" annyit húzott ki mások zsebéből, amennyit csak bírt. (...) ...hamarosan már azért őrjöngött, kiket rúgjunk ki azonnal a HÍRHÁTTÉRBŐL, különben megsemmisítő támadást indít összes anyagaink ellen, és megöli a Főszerkesztőt, a Molnár F. Árpádot. Szeszák Gyula olajügyész, hajdan Hajdú-Bihar megye legfőbb ügyésze honlapját (...) számtalanszor feltörte (...). (...) Varga Szibilla Anna kézírásából egyértelműen bizonyítottan súlyos pszichopata. Túlhurkolt középbetűiig bezárólag bizonyítottan krónikus hazudozó, (...) egomániás, rosszindulatú, agresszív, kritikátlan, bűnöző és alkoholista alkat, aki valós lényét mindig elzárni akarja; motivációi általában társadalomellenesek (...). (...) Alább olvashatnak a (...) terrorista bűnöző (...) által eltussolt és halálra ítélt anyagokból (...). (...) A bűnöző tömeggyilkosról már kezdetben Jeleztük, hogy élete Predesztináltan össze fog omlani, és undorító terrorista bűnöző JÚDÁSKÉNT végzi.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-25. HÍRHÁTTÉR TV: Libanonból a holtak világtengere
- Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 17 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer/
Tartalom:
Heroikus, majd felemelő kulcs- és kordokumentum-, valamint Kijelentésfilmet láthatnak Libanon sátáni és örök kínzatásra Predesztinált vezetőiről, a titokzatos Nagy Babilon és az Eleven Biblia Beköszöntött Napjairól, s Ami az ÖRÖKKÉVALÓ ISTEN Eleve Elrendeléséből elvezeti a fajokat egészen a Jézus Krisztus Kozmikus Eredetű Parúziájáig. A Film "felszíni" szála az Orbán-Medgyessy-éra világtörténelmi bűnszervezeti kárhozatkrónikájának ama eleme, mely a HÍRHÁTTÉR Teremtett keresztyénjeinek 2010.11.19-én, a Libanoni Nagykövetségnél történt libanoni megtámadásához, a libanoni rezsim következő, sok tekintetben végzetes ISTEN- és Egész Emberiség-árulásához vezetett (a további kínlódásaik örök sorsukat illetően már csak a Babiloni Holttest vonaglásai). A verbális vezérfonal a Molnár F. Árpád 2003-as, a libanoni titkosszolgálatoknak való győzelmi, továbbá minden magyarok és népek mellett az arab világ megvédésére is egészében szolgáló ajánlata, annak áruló libanoni elvetése, részükről a teljes arab világ, az Emberiség és minden Isten elárulása, a miattuk elkerülhetetlenné vált iraqi háború, közben mostani utolsó árulásuk, és ennek világkövetkezményei, melyek az Emberiség Tragédiájába és Maradéka Felemelkedésébe Söpörtetnek. A filmanyag felvételének éjjelén a keresztyén Nagy Sándor "Naleksz" Csúcs-Tényfeltáróhoz már kiszállt a rendőrség, pár napra rá pedig - az incidensre hivatkozva - a titkosszolgálat (az NBH, mostani nevén AVH) kereste.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-24. Szikrából lángot (Kongresszus előtti interjú Thürmer Gyulával)
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet:
A parlamentbe az jut be, akinek pénze van, meg tudja venni a médiát. S azért akar bemenni, hogy még több pénzhez jusson. (...) A Munkáspárt nem kap állami támogatást. (...) Mindenki más társadalmi munkában végzi azt, amit rábíztunk. (...) ...akármikor összeomolhat az ország. (...) Kérdés csak az, hogy (...) mikor fullasztják be az országot. (...) Ekkor jön az, ami Görögországban elindult. (...) Vagy változtatunk a párt stílusán, munkamódszerein, és akkor túléljük, megerősödünk. Vagy nem változtatunk, és a Munkáspárt is eltűnhet a süllyesztőben. (...) ...kifelé pedig nagyon nyitottnak lenni.
F 2010-11-23. A túlfogyasztás túlélő mítosza. Matolcsytól Matolcsyig
/Dr. Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/

Részlet:
Következésképpen ilyenkor szerintük megszorításokra van szükség, aminek gazdasági és társadalmi következményeire viszont (...) egyáltalán nem kíváncsiak. Arra sem, hogy (...) tömegek nyomorba taszításával egyenlő. A reálgazdaság különben sem fontos számukra, ezt azzal intézik el, hogy majd a piac megmondja, mit kell tenni. Sajátos módon az sem lényeges, hogy működik-e a piac, hiszen a monopóliumok másutt már régen végrehajtott szabályozását nem szorgalmazzák.
F 2010-11-23. Amerikai milliomos politikusok; Képzelt párbeszéd Orbán Viktor és Szijjártó Péter között; Hiányzó tűz
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet:
265 milliomos ül az amerikai honatyák között, s közülük majdnem hatvannak több mint 10 millió dollárja van. (...) Talán, ha kedd, akkor Belgium? Vagy inkább Ukrajna? Biztos nem a CIA-főnök, arra emlékszem. (...) De annyira dühösek a szocikra, annyira elkeseredettek, hogy kétharmaddal beszavaztak bennünket. Addig örülj, amíg nem esik le nekik. (...) A magyar kormány nem áll a rendszerek felett, hanem része a rendszernek, amit manapság kapitalizmusnak hívnak. (...) Elolvastam az MSZOSZ kongresszusának anyagait. Jók! Jó a helyzetelemzés, jók a követelések. Egy valami hiányzik belőlük. A tűz!
 
2010-11-22. A romák rádiójában (Rádió C) tett látogatást Molnár F. Árpád és Nagy Sándor "Naleksz" (HÍRHÁTTÉR fényképes beszámoló)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Fotók és közreműködött: Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/
Tartalom:
Mielőtt a Libanoni Nagykövetségnél megtámadott minket a libanoni rezsim, a Rádió C-ben tettünk látogatást. A fényképes beszámolóban olvashatnak a Rádió C-ről, továbbá annak korábbi főszerkesztője és MSZP-s kormányszóvivő Daróczi Dávid haláláról, Libanonról és a Molnár F. Árpádról, a romák elleni állami sorozatgyilkosságról és a tényfeltárók bűnszervezetben végrehajtott folytatólagos üldözéséről és életellenes terrorizálásáról.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-11-21. HÍRHÁTTÉR TV: Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 8 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer, Ofra Haza/
Tartalom:
Dinamikus akcióklippet láthatnak Budapest Libanoni Nagykövetségénél készült felvételeinkről és a libanoni diplomácia ellenünk való tettleges és nyílt támadásáról, mely miatt már - dokumentumokkal - feljelentéseket küldtünk szét Orbán Viktor és társai címeitől a magyar rendőri, belső elhárítási, polgári és katonai titkosszolgálati, legfőbb ügyészi és katonai főügyészségi szerveken át az amerikai, izraeli, iráni, pakisztáni stb. titkosszolgálatoknak és nagykövetségeknek. Napokkal a felvétel és a libanoni támadás előtt számos formában értesítettük a libanoni titkosszolgálatot, hogy a Sasadi úti nagykövetségénél a Molnár F. Árpád fog filmbeszámolót adni Libanonnak az Irak elleni háború megindításában betöltött szerepéről, és a Molnár 2003-as libanoni nagykövetségi és libanoni titkosszolgálati kísérletéről, ahol Libanon nem volt hajlandó fogadni Orbán Viktor és Medgyessy Péter magyar, Vladimír Meciar szlovák miniszterelnökök, Pintér Sándor belügyminiszter bűntetteiről, politikai gyilkosságairól, nemzetközi robbantásos merényleteiről, pszichiátriai bűntetteik tengeréről szóló mikrokazettákat, videokazettákat, több száz oldalnyi dokumentumokat, hanem nyugati nyomásra lepaktáltak a Magyar Szocialista Párttal, hogy a Molnárt ugyan fogadják Libanonban, de a bizonyítékokat lenyelik, illetve eltüntetik. Libanon nyugati világrendszert való pártolása az összes arab érdek elárulását, és Irak bukását és háborúját hozta... Mostani támadásuk is Predesztinált volt, ismét minden életforma elárulása lett, és mint a Bibliai Időkben, kellett ahhoz, hogy...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-20. Ballasztjaink sokasága
/Prof. dr. Bokor Imre (Justitia Bizottság elnöke)/
Részlet:
...a jelenlegi alkotmányunk: egy semmitmondó fércmunka, triviális nyilatkozatok gyűjteménye, pontatlan, hiányos, redundáns, megfoghatatlan, "Janus" arcú és kétértelmű kitételek tömegét tartalmazza. (...) ...szankcionálni lehessen azokat, akik elárulták hazánkat, gyilkoltak, terrorizáltak és a nyomorba döntötték az országot. Jobb lenne, ha S. L. hallgatna és meghúzná magát "összeharácsolt" vagyonkájával, elmeditálván azon, hogy mekkora (közvetlen és közvetett) kárt okozott az országnak! (...) 20 évet rabolt el az emberek többségétől, közreműködött a valós rendszerváltás megtorpedózásában!
F 2010-11-17. Molnár F. Árpád ellen és a sátáni Új Világrendért Orbán Viktor saját hivatalában fogadta minden idők legnyilvánosabb CIA-s és magyarirtó terroristáját, Leon Panetta CIA-főigazgatót
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Minden idők (...) legpusztítóbb következményekkel járó CIA-s tömeggyilkosával találkozott tegnap (...) Orbán Viktor, amikor a CIA fejét, Leon Panetta globálterroristát (...) Orbán Viktor mini-szterelnök fogadta a nép pénzén működtetett hivatalában. (...) ...Leon Panetta és Orbán Viktor közvetlen bizonyítékok végzetes és végeláthatatlan tömegeivel bizonyították és fogják bizonyítani állításaink hitelességét és adták, adják és fogják adni teljes és elháríthatatlan bizonyságait, hogy nincs és nem volt olyan általunk előre bejelentett vagy később leleplezett gyilkosság és a világ bármely része és nemzete ellen végrehajtott tömegmészárlás, amelyben ezek az elmebeteg tömeggyilkos bűnöző terroristák ne adták volna teljes odaadó voksukat a végrehajtásban, minden rendű és rangú elkövető teljes átmentésében, valamint a tömegmészárlások és Emberiség elleni elévülhetetlen bűntettek folytatólagos elkövetése biztosításában. (...) Molnár F. Árpádnak Magyarország számos pontján és a Föld bolygó több helyén ajánlottak fel védelmet és elszállásolást a tömeggyilkos terrorista elmebeteg Orbán Viktor és bűnbandája elől...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-17. HÍRHÁTTÉR TV: Fejezet a baloldalról/ból (+NWO)
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 13 perc; KLIKK!)
   /Zene: Enya/
Tartalom:
A végére igazán mélysodratú HÍRHÁTTÉR-Filmet láthatnak. Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke Molnár F. Árpád és Nagy Sándor "Naleksz" rekord-tényfeltáró Echelon-Leleplezőknek beszél a baloldaliságról; továbbá: a vezető magyar baloldal, magyar piac kontra multinacionálisok, bankadó és kiutasítás, hajléktalangyár és rosszindulat, nyugdíjbiztosítások. Európa, Magyarország és Görögország, forradalom. Franciaország. Orbán Viktor baloldali programja. Közben bejátszásainkból láthatnak az afganisztáni katonai szerepvállalás elleni Munkáspárt-tüntetés képsoraiból (...), a Magyar Szociális Fórum (...) Afganisztán-Konferenciája felvételeiből, így Tálas Péter biztonságpolitikai szakértőről, Mátyus Sándor volt afganisztáni nagykövetről, Cs. F. Nemes Márta elnökasszonyról (Családi Nevelési Alapítvány), túl ezen Pataki Árpád FB-bíróról, és közben sokkal többről... Ahogy az Örök HÍRHÁTTÉR, most is sokkal többről és A Mindenről Szólunk... És Vele és Benne...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-11-16. Soós József pamfletje Vas megye rendőr-főkapitányának, Halmosi Zsoltnak a valós rendőri védelem kérése tárgyában
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, minden idők egyik legnagyobb tényfeltárója, a Hírháttér Főmunkatársa, Echelon-tanú)/
Tartalom:
Soós Józsefet Vas megye rendőr-főkapitánya, Halmosi Zsolt bírságolta meg parkolóba motorral szabálytalan behajtás címén, amikor a Molnár F. Árpád Főszerkesztővel és csúcs-tényfeltáróval a Nemzetbiztonsági Hivatal (AVH) országos főépületébe mentek bejelenteni nemzetközi tömeggyilkos terrorcselekményeket és azok folytatólagos eltussolását, újságíró-üldözéseket, illetve a lengyel elnök Lech Kaczynski és 100 társa repülőgéppel történt megsemmisítésének körülményeit. Az NBH-ban azt mondták, semmiről nem vesznek át semmit, a lengyel elnök és 100 társa felrobbantása pedig "túl régen volt", ezért nem érdekli őket. Találtak azonban sürgősen vizsgálni és megtorolni valót: Soós Úr tömeggyilkosság-ügyben állításuk szerint nem szabályosan hajtott be a parkolóba.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-16. Megtépett vörös zászló; A koronák varázsereje; Véradó
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke) - Molnár F. Árpád és egyik Munkatársa felvételeivel/
A Hírháttér tartalomismertetése
az afgán konferencia néhány HÍRHÁTTÉR által készített felvételével: Zsidó támadta meg a Munkáspárt zsidó áldozatokért való tüntetését. Hende Csabáék és a koronák csodálatos átka. Afganisztán-konferencián volt a Munkáspárt.
F 2010-11-15. Bírói terrorizmus, féktelen népirtás (A Lakásmaffia Pertársaságtól a következő nürnbergi bíróperekig)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Az állami (...) lakásmaffia-bűntettek áldozataiból, kilakoltatottakból alakított Lakásmaffia Pertársaság bírósági tárgyalására került sor (...) Pataki Árpád bíró vezetésével (...), melyre a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (...) meghívásra került. A lakásmaffia-áldozatok kivétel nélkül a magyar állam bűnszervezeti és tudatos, szándékos, több esetben évtizedeken át folytatólagosan elkövetett bűnügyi tevékenységének áldozatai. A tárgyaláson olyan neves és közismert személyek, közéleti szereplők és emberjogvédők voltak áldozatokként a felperesek a magyar állammal szemben, mint Tóth Katalin (...), Kovács Gyula (...), Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke (...), Bagó Andrásné Zsigai Klára (...), Tóth János (...), Schönfelder Józsefné (...) és mások. (...) ...rengeteg banditabírót neveztek meg és jelentettek fel az esztendők során, volt, hogy alkalmanként több tucatot is! (...) Lendvai Ildikó (...) [megfenyegette a Molnár F. Árpádot], amennyiben nem áll be a sorba, (...) biztosítja Orbán Viktort arról, hogy vele közösen fognak fellépni a Molnár F. Árpád megsemmisítésére. (...) A bírósági tárgyalás során érthetetlen volt, hogy Pataki Árpád annak ellenére, hogy bíró, mégis mint az ifj. Hegedűs Lóránt-pernél, ismét pozitív módon szerepelt (...). (...) Mint ismeretes és évek óta előre jeleztük, a magyarországi bírói bűnözés végzetes dominóeffektusokat indukál, amelyek éppen úgy bírók tömeges kivégzéséhez fognak vezetni, ahogyan pl. Bogár László fedte fel...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-14. Harcban a Fenevaddal (Dunai Mikhael két verse)
/Dunai Mikhael (Született Dunai Mihály)/

Tartalom:
A titokzatos elmetechnológiai Predesztinátor Illuminati Háttérhatalomról és a Világtörténelem Predesztinált történéseiről és szereplőiről olvashatják Dunai Mikhael jelképekbe ágyazott két versét.
F 2010-11-14. Földenergia a Csepel-szigeten
/Urbán Szabó József (a Magyar Családok Országos Szövetségének elnökhelyettese, Szigetszentmiklós korábbi önkormányzati képviselője)/

Részlet:
Urbán Szabó József a Csepel-szigeten észlelhető földenergia és a bioenergia hasznosítása tekintetében tanácskozást hívott össze.
F 2010-11-13. Világelsők és legutolsók (A HÍRHÁTTÉR körútjából a Magyar Nemzettől az Echo tv-ig)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Miközben pl. az Orbán Viktort magasztaló (...) Magyar Nemzet pártlap hatalmas területén és tömegnyi pártújságírója és pártmunkatársai közül senki nem mert sem tárgyalni, sem átvenni semmit annak hírére, hogy a HÍRHÁTTÉR újságírói jöttek (miközben pl. e cikk írója, a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője éjjel-nappal képes minden telefonos megkereséssel foglalkozni (...)). (...) ...az Echo tv annak idején is elsőként mutatta fel pl. Vitéz Gálfalvy Gallik Bélát, majd Gyurcsók József egy ismerősét, akik a HÍRHÁTTÉR első leleplezéseit követően (mert a HÍRHÁTTÉR volt az első, és az is marad a legfőbb tényfeltáró) színről színre beszéltek arról, hogy az elmetechnológiai világbirodalom teljes egészében kiépített, minden lény annak fogságában él (...). Az Echo tv-ben szentelt a HAARP időjárás-kontroll (...) és elmeirányító hatásai leleplezésére egy szóló műsort az a Szaniszló Ferenc, aki annak idején is a legjobb olyan újságírók közé tartozott, akiket még médiához engedtek. A Világ-Panoráma (...) adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel diskurált a HAARP említett hatásairól (...). (...) Ahogy a Munkáspártnál a napokban is kényelmesen társalogtunk a HAARP-ról, elsődlegességünkről és Szaniszló történelmi lépéséről, úgy a szintén napokban tett látogatásaink vonatkozásában az Echo tv volt médiumként ezúttal is a legprogresszívebb (leghaladóbb) (...), soha többet nem lesz olyan a világ, mint előtte volt. Itt is el kell mondjuk: akik elsők voltak az Emberiség megmentésében, és időközben nem buktak utolsókká, minden védelmet és anyagi forrást meg kell majd kapjanak, szemben azokkal a BBC-s és CEMP-es, Sanomás stb. sátánmédiumokkal és terjesztő tömeggyilkos terrorista maffiákkal, melyek az Emberiség kiirtására (...). (...)  Orbán Viktor pillanatnyi legnagyobb pártlapjánál (...) a Hír tv-t szó szerint kinevették (...), annyira komolytalannak tartják még az Orbánhoz leghűbb és legigénytelenebbül talpnyaló legfőbb médiumokban is a párt-Hír tv politikáját (...).
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 17 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer/
Tartalom:
Orbán Viktor és Pintér Sándor 2001 óta próbálták a Molnár F. Árpádot (...) likvidálni. A 9 év alatt Orbánnak küldött feljelentéseink közel 10 ezerre rúgnak! A tömeggyilkos terrorista JÚDÁS mindent eltussolt! Az üldözést (...) már nyíltan csinálja! Üldözése alatt mi lettünk minden magyar idők és sok tekintetben az egész bolygó legfőbb tényfeltárói! (...) Orbán és bandája üldözése következtében a Szaddam Husszein vezette Iraq (Irak) Molnár F. Árpádot a háború előtt megkereste. A cél a nyugati világrendszer által indított háború elkerülése, azaz a béke volt. Olyan világra szóló titkokat fedünk fel, amelyekről a nyilvánosság előtt soha nem szólt senki. Magyarország és az Emberiség Orbán-tömeggyilkosék által tudatosan szervezett globális tragédiája sejtetése mellett felfedjük, hogyan vezetett Szaddam Husszein által Orbán és bandája bűntetteinek pártolása Iraq lerohanásához, polgárháborúba sodrásához, és az iraki vezér felakasztásához, és mi köze volt mindehhez a Molnár F. Árpádnak és George W. Bush-nak. Beszélünk arról, miért volt mindebben kulcsszerepe a Molnár F. Árpádnak, akit a titkosszolgálatok (...) Tornádónak hívtak. Molnár F. Árpád üldözése és Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Vladimír Mečiar bűntettei védelme az iraki király kivégzéséhez vezetett. [Folytatás az oldalon!]
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-08. HÍRHÁTTÉR TV: Észak-Korea - Közös ellenségek, s A Fő Birodalom (A HÍRHÁTTÉR egy Észak-Korea-filmje Thürmer Gyulával)
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke) - Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 18 perc; KLIKK!)
/Zene: Tom Salta/
Tartalom:
A Munkáspárt elnökével, Thürmer Gyulával a Munkáspárt Baross utcában (VIII. kerület) található sajtótermében beszélgettünk az elnök Észak-Koreában (KNDK) tett útjáról, melyre Korea hívta meg. Miközben a világ eredetéről és jövőjéről vetítünk, Thürmer Gyula beszél a koreai politikáról, oktatásról, kultúráról, zenéről, befektetési és turisztikai lehetőségekről stb. Az USA és orbáni, sárközysta stb. repülőrobbantó és elektrosokkos vigyoridióta tömeggyilkos bűnbandái világterrorista háborús ellenségessége helyett most is a béke irányába mozdulunk, szemben azokkal az ellenséges sátáni államokkal és sötét gonosztevőkkel, amelyek békességünk és törvényességünk miatt kiirtásunkra és az Echelon-Tanúk - azaz a földi világ legfőbb tényfeltárói - megsemmisítésére törtek.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-11-06. Az idő
/Musica (zeneszerző, zenetanár)/
Részlet:
Nem mindegy, hogy mivel töltjük napjainkat, (...) egyre hangsúlyozottabbá válik: "Az vagy, amire fókuszálsz". Sokan a mindennapok fogságában úgy élik az életüket, mintha köd ereszkedne rájuk és csak elmosódott észleléseik vannak arról, hogy mi történik velük. Nem veszik észre, hogy valójában zombi állapotban leledzenek, ami nem igazán nevezhető Életnek. Kómásként (...). (...) Nem sejtik, hogy a Háttérhatalom sátáni módszere az életminőség figyelmen kívül hagyása, az emberek belerokkanásig való hajszolása, melynek egyetlen tökéletesen tisztán látható célja van: ne legyen időnk és energiánk ISTENNEL (...).
F 2010-11-06. 81 éves érdi asszony kilakoltatási kísérlete
/Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők országos elnöke)/
Részlet: Tisztelt Dr. Pintér Sándor (...)! ...az Érdi Rendőrkapitányság területén ma délelőtt folyamán, Érden a Puszpáng utca 6/A/B ház előtt megjelent egy fekete Opel Corsa személygépkocsi, három kopasz kigyúrt maffiózóval, akik, fenyegetve, kilakoltatni próbálták az ott lakó 81 éves Karakas Annát a jogszerűen birtokolt ingatlanából. Sajnos a helyi rendőrség járőrei is asszisztáltak a kilakoltatáshoz. Értesülve a bűncselekményről, hívtam az Érdi Rendőrkapitányság ügyeletét, de a rendőröknek halvány gőzük nem volt arról, hogy kilakoltatási moratórium van. Arról sem, hogy csak az önálló bírósági végrehajtó végezheti ezen, tevékenységet. (...) Az idős egyedül élő 81 éves néninek, a zaklatással, kiköltöztetéssel a halálát fogják okozni! Vámosi "Úr" képviseli az állítólagos új tulajdonosokat, aki a LES-627 forgalmi rendszámú Ford Mondeo gépjárművel érkezett a helyszínre. (...) Vámosi "Úr" telefonszáma: +36-30-599-8000 (...) Az állítólagos két tulajdonos volt jelen vele, akik külsőre is alvilági figuráknak néznek ki. Kérem az azonnali segítséget, ügyintézést!
 
2010-11-04. Háborúk és béke - Tapasztalataink és Jövőismeretek; Észak-Korea, Iraq, Kulcsszereplők és Történelem - A Munkáspárttal Thürmer Gyula észak-koreai útjáról beszélgettünk (és: Molnár F. Árpád és Irak)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) - Munkatárs: Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/
Részlet:
Az Elnök Tikára, Kovács István elmondta, hogy Thürmer Gyulát a Koreai Munkapárt meghívására fogadta számos vezető. (...) [Molnár F. Árpádnak] a politikusokkal és titkos ügynökökkel látható és konspiratív találkozókra jobbára Ausztria fővárosában, Bécsben (Vienna) került sor, mindig Ausztria és az USA titkosszolgálatainak orra előtt (...). (...) Magyarország a világ figyelmének középpontjába kerül. (...) Nem is magyarok, akik Tudják, és Aki Mondja! (...) Azaz mindvégig ott volt a Recept, de a tömeg - állami vezetőktől igénytelen utcabarmokig bezárólag - nemhogy saját túléléséért képtelen volt tenni, de meg is támadta az Első és Egyetlen Igazságot! Előre meghatároztuk...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-11-04. Tárlatvezetés dimenzióváltásokkal (63 éves Hillary Clinton...)
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/
Részlet: Ma 63 éves Hillary Clinton. Sátánian szimbolikus nap! Hat van három.
(...) A napokban Obama elnök után Hillary Clinton is az USA külügyminisztereként hevesnek álcázott kirohanást intézett, mert szerinte amerikai életeket veszélyeztet az érzékeny titkos katonai információk kikerülése, mivel az „internet lyukának” betudott wikileaks.org hírforrás sorra ömleszti a civilek lemészárlását bizonyító iratokat. (...) ...ma a világ legéletellenesebb, azaz a legnagyobb potenciállal tömeggyilkolásra képzett és tartott szervezete az amerikai hadsereg. Fenntartási költsége meghaladja az utána következő 10 legnagyobb gazdasággal bíró ország hadi kiadásainak összköltségét. Köztük Oroszország, Kína és Nagy-Britannia. (...) Nem ragadunk azonban bele, ha a bennünk lévő belső erő arra késztet, hogy kívülről legyen rálátásunk a globális folyamatokra.
 
2010-11-02. Nyilvános közérdekű javaslat alkotmányos magyar jogállam létrehozási módjára, Orbán Viktor miniszterelnökhöz
/Tejfalussy András Béla Ferenc (diplomás mérnök, tudományos kutató, a Ptk. 484-487. §. alapján az Országgyűlés és Kormány helyett kárelhárító ügyvivő)/
Részlet:
Dr. Lenkei János Pál jogász barátom (...). ...egy motorkerékpáros elütötte a feleségét, aki nemsokára meghalt. Lenkei János Pál nem sokkal élte túl a feleségét, mert tüdőgyulladást okoztak részére. (...) Ellenem pedig a velem vitatkozó minisztériumok, belügyminiszterek, ügyészségek, önkormányzatok és bíróságok (közös erővel) megszerveztek egy rendőrkommandósokkal végeztetett emberrablást, összeveretést, elmebeteggé nyilvánítási kísérletet célzó merényletet (1997. szeptember 10.), Előtte a Feleségemnek súlyos balesetet okoztak.
F 2010-11-02. Beavatkozás helyett kereskedni Kubával!
/Munkáspárt Elnöksége/
 
2010-10-31. HÍRHÁTTÉR TV: Kecskék voltak, és ördögök (Maffiafilm)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 12 perc; KLIKK!)
/Zene: Tom Salta/
Tartalom:
Pörgő és gyors (akció)dokumentumfilmet láthatnak a Földet körbeért rendőri, ügyészi, bírói, orvosi, politikusi és médiamaffiáról. A Xénia Láz botrányából is hírhedté vált Eckhardt Balázs a Kecskeméti TV igazgató-főszerkesztője, akinek irányítása alatt a KTV-t a lakosság Zombor-tévének csúfolja. Zombor Gábor minden magyar idők legtöbb bűntettbe bukott polgármestere, Karasz Csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes és az AVH (NBH) hivatásos besúgója, Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek több, mint 10 éve alvezére és bérgyilkosa. Zombort 10 évnyi, majd világrekordokat döntött (és a média részéről 100%-ban elhallgatott) iszonyú bűntettei miatt Orbán Viktor 2010-ben országgyűlési képviselővé is választtatta. Mindezt azután, hogy Orbánnak is százával küldtünk írásos és filmes feljelentéseket Zombor Gáborról, az ő alvezéréről, és megtöltöttük a Földet Zomborja elévülhetetlen bűntetteinek bizonyítéktengereivel! Eckhardt KTV-főszerkesztőt és helyettesét, Kozák Polettet hiába kerestük az esztendők során. (...) Közben nem csak Kecskemét, (...) hanem az egész Föld bolygó legfőbb Tényfeltárói lettünk, és ahogy ígértük, mikor még el sem kezdtük: eladósodtak (...). Volt egy kétszarvú jelképű város, melyet Kecskemétnek neveztek. Idézzük hozzá a Máté Evangéliuma 25. Részét: (...). A bűnök az égig érnek, ahogy a Jelenések Könyve Megírta 2000 esztendővel ezelőtt, s van egy Erő, egy Rettentő Erő, Aki/Amely Ismétli egy ideje, hogy...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-10-29. Ballaszt a HÍRHÁTTÉR TV: "A Despotizmusra készülnek - HÍRHÁTTÉR-Gyorsfilm Orbán Viktorról és bűnbandájáról” történelmi filmjéhez
/Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-leleplező, fotós és operatőr, tervező)/

Részlet:
Napjaink még rejtett gigászi erőinek összecsapása egyre láthatóbb módon zajlik. (...) A filmben célzott bűnbanda halálraítélt stratégiája hol sündisznóállásból tűzoltószerűen tett (...), hol gyilkos agresszióval fűtötten támadó és mindent elpusztítani akaró. A taktikájuk öngyilkos, mivel nem lehet szó arról, hogy a jó mellett állva, a legjobb tudásuk szerint szolgálják az őket bizalmukkal kiemelő néptömegeket. (...) A hatalmukat hatalmuk megtartására gyakorolják. A rejtett alkalmazások további titkolásával fenn kívánják tartani azt az áldemokratikus rendszert, ahol minden egyed élete szabad préda (...). Csakhogy ezzel olyan erővel találják szembe magukat, AKI a legyilkoltakat megteremtette. Ha ezt felfogják, akkor tudniuk kell, hogy „game over”, azaz semmi esélyük. (...) az olajszőkítést, az elhivatottan nyomozó rendőrök öngyilkosságnak tettetett lemészárlásait, a politikai gyilkosságokat, robbantásokat és kényszergyógykezeléseket, amik valójában kínzások és gyilkosságok voltak legalább olyan gonoszsági fokozattal, amilyennel csak Mengele dicsekedhetett (...). (...) Tudnia kell Orbánnak, hogy egyedül lesz.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-10-29. Orbán Viktor, Barack Obama, Nicolas Sárközy, Boing 447 járat, több mint 200 halott...
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, minden idők egyik legnagyobb tényfeltárója, a Hírháttér Főmunkatársa, Echelon-tanú)/
Részlet:
...a jelenlegi rendszer (...) bármelyik pillanatban összeomolhat. A most következő világrendszer (...) nyílt diktatúra lesz, és a háttérhatalom kijelenti magát nyilvánosan. A lakosság előkészítése folyamatban van (...) (...) ...titokzatos Nagy Babilon. Mely a világ összes nemzete(...) felett uralkodik, és minden embert megjelöl a kárhozat pecsétjével. (...) ISTEN és a Fenevad között kell választani. Az egyik az örök élet, (...) a másik pedig a kárhozat (...). A mostani "új alkotmány" az emberek szabadságjogait, személyiségjogait, élethez való jogait kívánja drasztikusan csökkenteni, majd (...) teljesen megszüntetni. (...) ... gyűlöl bennünket, és fenyeget életveszélyesen Orbán Viktor háttérhatalmi kormánytagjaival együtt. Mert az ő jövőjük véges, elmúlóban van a rendszerrel együtt. (...) Molnár F. Árpád Hírháttér Multimédia-alapító-főszerkesztő, a világ legfőbb Echelon Tanúja, keresztény, oknyomozó, riporter, emberjogvédő, filmrendező telefonos beszélgetések tucatjait folytatta le a francia utasszállító gép, és a több, mint 200 áldozat ügyében. (...) A magyar háttérhatalmi egy párt kormány, élén Orbán Viktor tömeggyilkossal, mindvégig titkolta, és intézményesített keretek között gyilkolásra alkalmazta azt a technológiát (...). További emberiség ellenes, soha el nem évülő bűncselekmények vannak Orbán Viktor és Nicholas Sarkozy számláján. (...) ...az Isten világprogramja az, hogy ennek össze kell omlani. (...) Az elmúlt időkben több olyan szörnyűség is végbement, melyről a Szent Biblia azt írja, hogy az utolsó idők jelei. (...) ... Latimer. (...) Orbán Viktor féreg nem fog elérni semmit sem azzal, hogy a HÍRHÁTTÉR gépeit elkobozza, elveszi, illetve életveszélyesen megfenyegeti a HÍRHÁTTÉR-tagokat. ... további bizonyítékokat halmoz fel tömeggyilkos mivoltáról. (...) Orbán!
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-10-29. Három "rövid" cikk:
- 1. Budaházy György ellenségei és a Molnár F. Árpád bizonyság-

tételei
- 2. Lázár-filmünk óta felpörgött az állami üldözés!
- 3. Újabb dokumen-

tumokat kaptunk Kopasz Zsolt vezető ügyész és Gillyné Malkócs Angéla vezető bíróék pszichiátriai bűntetteiről!

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
A HÍRHÁTTÉR körei biztos és közvetlen Forrásokból értesült arról, hogy a Budaházy György kiszabadítása érdekében 2010. október 23-án kezdett 72 órás éhségsztrájk ellensúlyozására Orbán Viktor magyar miniszterelnök irányítására és közvetlen befolyására az egész országban a titkosszolgálatok ügynökeit mozgósították Budaházy György, továbbá hangsúlyozottan az éhségsztrájkot vállalók és azt pártolók széthúzására és destabilizálására. Ennek érdekében utasította a kormány a Szalai Annamária fennhatósága alatt működő médiumokat arra, hogy naponként olyan új vádakat és hangfelvételeket tegyenek közzé Budaházy György ellen (...).
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-10-27. HÍRHÁTTÉR TV: A Despotizmusra készülnek - HÍRHÁTTÉR-Gyorsfilm Orbán Viktorról és bűnbandájáról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 19 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer/
Tartalom:
A titkosszolgálat kecskeméti kirendeltsége (...) mellett Molnár F. Árpád rekordtudósítását láthatják (...) minden idők legnagyobb szabású bűncselekményeinek előkészületeiről. Orbán Viktor és Pintér Sándor (...) [Hende Csabával] despota rendszert akarnak kiépíteni, mely a Bibliában Megjövendölt csalásra, hazugságra és a keresztyének üldözésére és le-tömegmészárlására épül. Pintér Sándor titokminiszter és belügyminiszter azért jelentette be, hogy az MSZP-SZDSZ-páros által lelakott országban nemhogy csökkenni, de nőni fog a politikai korrupció és a bűnözés, mert erre készülnek! Ők maguk a bűnözés és a gyilkolás! Orbánék azért keresztelték át a titkosszolgálatot Nemzetbiztonsági Hivatalról (NBH) Alkotmányvédelmi Hivatallá (AVH) (...)! Orbánék azért hozták létre a Terrorelhárítási Központot, hogy biztosítsák az állami terrorizmus létét és az egész bolygón való biztosítását és kiterjesztését, a terrorcselekményeket bejelentők üldözését! Mert ők maguk a Terroristák! Orbán Viktor (...) célja volt megnyitni az utat az Al-Kaida (...) [stb.] előtt! Mielőtt megtették a Világtörténelem legnagyobb önmerényleti Pearl Harbor-sorozata előkészületeit, (...) a despota államvédelmi titokzatos Nagy Babiloni Globalista és Elmetechnológiai Világrendszer Sátán vezette végső felépítését! Úgy, ahogy az a Jelenések Könyvében (...) Megjövendöltetett! És: ahogy évekkel korábban Ígértük, mikor a Háttérhatalomról még szinte semmit nem fedtünk fel: A magyarok az egész Emberiség kiirtására (...) üldöztek (...) és elhallgattak minket, de Hollywood válaszol... A János Evangéliuma 8-adikja után Molnár F. Árpád 1+888-as Háromszöge, arra Steven Spielberg (SS) Super 8-a, arra Sylvester Stallone (SS) Háromszöge...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-10-27. Biszku és a többiek. Mit üzen a mának?
/Dr. Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet:
A riportfilmet Vitézy Tamás készítette a rendszerváltás hajnalán. (...) Biszkutól és a többiektől megtudjuk, hogy már akkor volt független bíróság és független ügyészség, a politika nem avatkozott bele a perekbe, csupán szabad folyást adott azoknak.
F 2010-10-27. Szaniszló Ferenc az egyik legnagyobb újságíró lett (Világ-panoráma és a HAARP, Nógrádi Györggyel)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
A Világ-panoráma 2010. október 18-i adásában - Szaniszló Ferencnek a korhoz viszonyítva messze progresszív, haladó vezetésével - az a HAARP volt a téma, amelyről a magyar történelem első filmjeit a tényfeltárások kollektív gyűlölete - valójában felső szintről a Jézus Krisztus gyűlölete - miatt üldözött HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA készítette.
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-10-26. Csak a BANK nem segít! (Vörösiszap)
/Munkáspárt/

Részlet:
A gyilkos áradat mindent vitt: autót, bútort, gyerekjátékot, ruhát, házillatot, élelmiszert, könyvet. (...) Adományokkal, lelki támasszal, munkával segítik a magyar emberek szerencsétlenül járt honfitársaikat. Csak a BANK nem segít! Ilyen súlyos helyzetben is csak elvenni akar, elragadnia szegény emberektől az utolsó filléreiket, de még annál is többet: a holnapot, az életüket, a reményt.
F 2010-10-25. A féktelen bírói bűnözés 98%-áról, és Nagy Babilon bírái elleni Predesztinált Megtorlásokról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Hogy mennyire egészében bűnöző a bírói faj, mi sem bizonyítja jobban, hogy 2006. október 23-a miatt pillanatok alatt 147 esetben ítéltek civilek ellen hosszas szabadságvesztéseket, amiket (...) kénytelenek voltak 143 esetben törvénytelennek minősíteni! Azaz 147 letartóztatásból 143 esetben törvénytelenséget állapítottak meg! Még a bűnözők is, melyek bűnszervezetben, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő módon őrjöngtek, mint Kopasz Zsoltok, Karasz Csabák, Borsos Bélák és az állam más tömeggyilkos JÚDÁS-férgei! A 147 a 143-hoz arány (...) azt jelenti, hogy a bírók akkor is bűncselekményeket követnek el, ha egy gyerek előtt is nyilvánvaló (...), hogy meg fognak bukni, és kiderül, hogy bűnözők! A bírók teljesítménye (...) annyira köztörvényes volt, hogy a törvényesség látszata vonatkozásában is képtelenek voltak elérni a 3%-ot is! Még látszatra sem törekedtek arra, hogy a 3%-os törvényességet elérjék! Az ügyekben akkor is az áldozatok és a túlélők ellen ítéltek hosszas szabadságvesztéseket, amikor tanúk és filmfelvételek bizonyították...
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
F 2010-10-23. Ügyvéd-
véleményekkel a HÍRHÁTTÉR elleni világrekordokat döntő állami bűnözésről

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
Részlet:
Mint azt Orbán Viktor vezető bírójának, Gillyné dr. Malkócs Angélának bírója, Demeter Gábor tanúsította, a bíróság elkobozza és ahogy az elmúlt 10 esztendőben tette, minden vizsgálat nélkül eltünteti az összes számítógépeinkben tárolásra került életvédelmi és terrorleleplező bizonyítékokat, tanúvallomásokat és dokumentumokat. Ezen belül Orbán Viktor rendőrsége, ügyészsége és bírósága egyetlen az ügybe belefolyt államilag fizetett pártokrata funkcionáriusa sem kíváncsi, hanem megsemmisítőleg lép fel az Air France 2009 június 1-ei utasszállítója 228 (köztük több magyar) halálos áldozatot követelő utasszállító merénylete összes birtokunkba jutott bizonyítékai vonatkozásában és minden más bűncselekményben, sorozatgyilkosságban és befejezett, valamint ezt követő mészárlásban és népirtásban. (...) ...de ha azért, mert nekünk szóltak róla, ezért atombomba felrobbantását és Budapest elpusztítását jelentenénk be, jó eséllyel annál inkább röffenne össze a világ obamista és izraeli orbáni-lázári-karaszi-kopaszi-zombori JÚDÁS-szemete, hogy az is végrehajtásra kerüljön!
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 
2010-10-18. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Magyar felelősökkel 228 plusz sok ezer rendbeli gyilkosságban - KBSZ-riport az Air France utasszállítója magyar áldozatokat is követelő 2009-es megsemmisítéséről
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)
/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Tartalom: 228 emberrel a fedélzetén (köztük több magyarral) az óceánba zuhant az Air France Boeing utasszállító repülőgépének 447-es járata. A világ - élen Barack Obama amerikai elnökkel és Nicholas Sarkozy francia miniszterelnökkel - azt hazudták, hogy a repülőgépről nem tudják, hol zuhant le. Az álkeresés hetekig tartott. Mindenki meghalt. Megölték őket. Tudatosan hagytak mindenkit vízbe fúlni. A leleplezések ellen, a tömeggyilkosságok védelme és folytatólagos elkövetése érdekében világszerte betiltott, hol házkutatással, hol rendőrségre hurcolással üldözött és az Orbán Viktor vezette állami bűnszervezet által állandóan életveszélyesen fenyegetett Molnár F. Árpád tényfeltáró Bajkó Erikával, a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) kommunikációs vezetőjével telefonon beszélt. Azzal a szervezettel, amely "vizsgálta" az Air France tragédiáját. A repülésbiztonság kommunikációs főnöke akkor lett ideges, amikor az Air France és a 228 ember megsemmisítése kapcsán elhangzott a minket bűnszervezetben üldöző Barack Obama és Nicholas Sarkozy neve. Érdemes odafigyelni arra is, hogy az utasok és a lakosok biztonságáért fizetett KBSZ mennyire a semmiről beszél, és mennyire elhárít minden, a legegyszerűbb életmentő biztonságtechnikai felvetést is! S miközben...
/Zene: Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (23 perc MP3)   (Meghallgatható és letölthető!)
A prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)
 

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY ÉS A MULTIK HALÁLGYÁRA:     "- Vizsgálóasztal: 8 ezer helyett 100 ezer Ft.     (...)      - Tólószék: 6 ezer Ft. helyett 80 ezer Ft.     (...)     - 250 Ft-os akkumulátor 10 ezer Ft-ba kerül.     (...)     - ...papírlepedőtartó 249 Ft helyett 9850 Ft-ba.     (...)     - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül!     - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!!     - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!     - Műanyag ülés várótermi padhoz 350 Ft helyett 4100 Ft-ért kapható...     (...)     - Háttámla nélküli forgószék, melynek előállítási költsége haszonnal sem több 1400 Ft-nál, 25200 Ft-ért...     (...)     - Műszerasztal (azaz négy kerekű kisasztal négy fiókkal) maximum is 6500 Ft helyett 223 ezer(!) Ft! Majdnem negyedmillió Ft közpénzből, darabonként!!!     - Magyar hordágy, mely egyszerű és összecsukható, mint a kempingasztal, 2 ezer Ft helyett 34 ezer Ft!"     ---     A cikk elolvasható "EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS" címmel 2007.07.15.-éről.


A HÍRHÁTTÉR születése
2007 július 15-én

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu
 

 
Selejt Áruk Fóruma

Apróhirdetéseink

Videóoldal

Lap teteje