Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Koszovó elleni háború: Kinek, mennyit jövedelmezhet?
 

2007-12-10.
Molnár F. Árpád
5000 hadkötelest hívtak be a szerbek a 90%-os albán többséggel lakott Koszovó miatt. A magyar képviselet arról panaszkodik, hogy a ‘90-es években kísértetiesen hasonlóképpen kezdődött az a spirál, ami háborúhoz vezetett.

 


Régi káderek, új fasiszta köntös: Ion Iliescu volt román, és Vojislav Kostunica jelenlegi szerb elnök (Oldalajánlat)

1.: Az emberi jogok:
Mi köze van a lakosságnak ahhoz, hogy Vojislav Kostunica szerb elnök és a többi öltönyös-nyakkendős multimilliomos tömeggyilkos (különösen, hiszen szerbekről van szó) milyen gyűlölettel és anyagi haszonért néz Koszovóra? Nagy kényelemben, dúsgazdagokként rendelkeznek a saját lakosságuk felett, pedig a lakosságról azt hallottuk annak idején is, hogy sehová sem kívánták azt a nacionális ellentétet, amit a politikusok szítani akartak közöttük. A helyi lakosok szerették egymást, a politikusok pedig háborút kreáltak. Mi köze van pl. a vajdasági magyaroknak ahhoz, hogy a szerb fasiszta pártok saját pillanatnyi hasznuk reményében Koszovó ellenségei, ezért behívják őket.

2.: Kinek lenne hasznos a háború (villámsvenk)?

a) Talán leginkább az USÁ-nak, aki ezzel megoszthatja Európát, és gyengítheti a konfliktussal az Európai Uniót, továbbá emberjogi és gazdasági fegyvertény lehet az oroszok ellen, így a pszichológiai és a gazdasági hadviselés terén is hozhat az USA hatalmi törekvéseinek piacot.

b) Második helyen talán Oroszország áll, aki amerikai szemmel gyengébbé és emberjogi szempontból is támadhatóbbá, sarokba szoríthatóbbá válik, de az oroszok szempontjából ők hihetik azt (belülről nyilván azt is hiszik), hogy ők ezzel meg tudják osztani az Európai Uniót, az Unión belül bizonyos fajta válságot idézhetnek elő, amiből takarhatnak nagyhatalmi törekvéseiknek. Emellett persze az FSZB tovább tud nyomulni Európában, piacokat és stratégiai fontosságú pozíciókat szerezve, hacsak nem ütköznek agressziójuk miatt, és a nyílt konfliktus miatt falakba.

c) A legrosszabbul az Európai Unió járhat, ha nem tud ebből fordítani, aki a két állam - az USA és az oroszok - közé szorul.

d) És mi a helyzet azokkal, akik zsidóknak mondják magukat? (Jézus ugyanis Tagadja, hogy az ilyen minőségűek zsidók lennének.)

A “zsidóknak” a konfliktus feltétlenül rosszul jövedelmezhet azzal, hogy Európában az antiszemita-kártyát nehezebben tudják kijátszani, mert a figyelmet lekötné a délszláv konfliktus, és a szerb államellenesség, valamint ki-ki részéről az amerika-, illetve az oroszellenesség. Ugyanakkor tudjuk a “zsidókról”, hogy ha két megoldás látszik valamilyen cél eléréséhez, akkor szinte bizonyos, hogy a kettő közül azt fogják választani, amelyik háborúhoz vezet. Imádják a válságot és a háborút. Pedig sokszor tetten érhető, hogy a békés megoldással nagyobb hatalomra és gyorsabban tehettek volna szert, ugyanakkor igaz, hogy a világ népeit alsóbbrendűekként gondolják és kezelik, ami sok hatalmi törekvésüket megfúrja a szüntelen ellenséggondolás miatt.

Ezek persze csak felületes és könnyed, messze nem teljes igényű ujjgyakorlatok.
 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu

 
Előző cikk:
2007-12-08. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Beszéd Lomnici Zoltánnak, valamint beszéd a gazságszolgáltatásról és feladatairól

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Lomnici Zoltán kapcsán érintve barátját, Salamon Berkowitz Moszad-ügynök gengsztert, a Tánczos Gábor elleni vérpert, a móri állami tömegmészárlás ügyét, a Kaiser Ede elleni szándékos, életfogytos gazságszolgáltatási vérpert, N. László állami meggyilkolását és Varga László móri vérbíró lemondását. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-12. -
Zsidó bűnözés, cigánykérdés, a gárda és néhány nyakas vonalkód
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Miközben a zsidók, az oroszok, a németek, az amerikaiak leuralták az országot, elszedték a földeket, zabálják a közpénzeket, a jobb- és baloldal kezeivel törvényeket hoznak a saját védelmükben, 1990 óta nemzetközi szervezés és védelem mellett kiirtottak közelítően több ezer embert...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu