Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!
ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Levél a Videoplayer.hu sortüzes-fasiszta betiltó portálnak + külön cikk

 

2008-04-16.
Molnár F. Árpád

A szerző megjegyzése:
A Hírháttér a levelet több száz médium mellett az ország legnagyobb pártjainak, az Országgyűlés vezető képviselői közül sokaknak, továbbá a MAZSIHISZ-nek, az izraeli, orosz és amerikai külképviseleti szerveknek is elküldte.

 

A levél idézése előtt:

Az egyarcú fasizmus. Jelenjen meg bármilyen képben, mindig közös a motivációs háttér: az Ego, a faji felsőbbrendűség, melynek tűzvonalában az egész világ, mint alacsonyabb rendű, leuralni és minden kritikát elhallgattatni való állati létforma áll. A fasizmus eszközrendszere mindig ugyanaz: a média bekebelezése, a politikai vezetés megvásárlása, a gazdasági hatalomba való beépülés és fasiszta beltenyészet, a templomok megszentségtelenítése, a nemi erőszak, a kapzsiság, a pénz- és hataloméhség képviselete, a gyilkosok és a fasiszta tömeggyilkosok éltetése és nem létező érdemeik elismerése: Hitlertől és Sztálintól kezdve, Szemjon Mogiljevicsen át, Mose Kacavig bezárólag. Utóbbi kettő nemi erőszakoló, zsidókat is válogatás nélkül gyilkoló zsidó tömeggyilkosnak a Dohány utcai zsinagóga falán a Sátán állított arany emlékművet.

Jézus ostorral verte ki a pénzváltókat is a zsinagógából, mondván: ez itt az imádság háza, de ti latrok barlangjává tettétek. Most nem egyszerű pénzváltók, hanem zsidókat és nem zsidókat megerőszakoló és halomra gyilkoló zsidókat, valamint az egész világ ellen zúdított sortüzeket éltető, ápoló és jutalmazó multimilliomosok beltenyésznek Isten templomában, az imádság házában. De Jézus Szavait idézve: már ezzel a pár sorral is bebizonyítottam, hogy azok, akik ott zsidóknak mondják magukat - Feldmájer Péter vezetésével -, nem zsidók, hanem a Sátán Zsinagógája.

Ha erről tilos beszélni, beszélni fogunk száz- és ezerannyian, tíz- és százezerannyian! Az állami gyűlölet és pusztítás pedig tökéletes biztonsággal garantálja és visszafordíthatatlanul előidézte, hogy napról napra többen legyünk.

Mose Kacav nevének Istenünk templomáról el kell tűnnie.

Mose Kacav aranyozott névtáblája el fog tűnni a Sátán Zsinagógájáról, a pénzváltók, a kereskedők és a sortüzes, a Gergényi Pétereket a tömeges vérengzésekért és a világ népei elleni sortüzekért jutalmazó latrok barlangjáról.

 

Most következik a Videoplayer.hu fasiszta betiltó portálnak eljuttatott levél:

Tisztelt Videoplayer,

mint ingyenes emberjogvédő, értesítem önöket, hogy a keresztyénség üldözését messzemenően kimerítő, a tömegeket megnyomorított állami terrorizmust és a börtönben ülő tömeggyilkos, hírhedt nemzetközi nemi erőszakolós és tömeggyilkos gengsztereket a hazai gengszterek további védelme érdekében pártoló akciójukat a lehető legszélesebb nyilvánosság elé tárjuk, sok száz lapnak elküldve a betiltott filmekkel együtt. Az önök terrorista akciói, amikkel mindent üldöznek, ami az emberéletek védelmét szolgálja, és mindent, ami keresztyén, de mindent védenek, ami emberi életek megnyomorítását és tömegek legyilkolását célozza, örök csúfságként és gyalázatként, mint Videplayer.hu fasiszta betiltó portál kell, hogy az emberek eszébe vésődjön.

Szégyenteljes, gyalázatos tettükről, mellyel betiltották előző filmünket, már több más portál tájékoztatta olvasó- és nézőközönségét, és megemelte filmjeink nézettségi statisztikáit.

A keresztyének elleni kirekesztésükért az ombudsmannál teszek feljelentést, és valamennyi további tetteikről is tájékoztatni fogom a legszélesebb lakosságot. Arról, amiket tettek és tenni fognak, napról napra többen fognak értesülni. Gondoskodom arról, hogy Bognár Bálint, a fasiszta-csonttörő-sortüzes betiltó portál főszerkesztőjének neve és a Videoplayer.hu betiltó portál címe - 1037 Budapest, Montevideo u. 9. - mindenhová eljusson.

Megengedhetetlennek tartom, hogy egy ilyen céget, amilyen a Videoplayer.hu, a lakosság és az Emberiség alapvető érdekeit eltörlő, a keresztyénséget szélsőségesen és nyíltan üldöző és kirekesztő, a börtönt megjárt, számos országban körözött tömegggyilkosokat a MAZSIHISZ érdekében szemrebbenés nélkül pártoló fasiszta portál életben maradhasson. Ezért minden olyan céget és vállalkozást, amely a Videoplayer.hu fasiszta betiltó portált támogatja, pontosan mint ilyen céget fogunk meghirdetni, kezeskedve arról, hogy amit a lakosság 90% többséggel elutasított, ugyanilyen módon csak a legszélsőségesebb sortüzesek által támogathassa, ahol csak a magukfajta lecsúszott erkölcsű, sortüzes-csonttörő, a nemi erőszakot és a politikai szervezett bűnözés összes kimutatott formáit támogató, a tömeggyilkosokat védelmező pszichopaták tenyésznek és burjánzanak.

Molnár F. Árpád, a politikai üldözés eltörölhetetlen túlélője, az Amnesty International tagja, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, a Hírháttér című Internetes média főszerkesztője.


--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Betiltott filmjeink:

2008-04-12. -
TABUVÁ  NYILVÁNÍTVA! - A sátáni Videoplayer.hu által betiltott Hírháttér-film!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Videoplayer.hu betiltotta a világ népeiből való kárvallottakért készült Hírháttér-filmet. A legfőbb sortüzes bűnöző neve és szerkesztőségi címe: Bognár Bálint, 1037 Budapest, Montevideo u. 9. A világ népei elleni rasszizmust és a bűnözést - vezető politikusokat idézve - üldözni kell és meg kell torolni.

2008-04-15. -
BETILTOTT FILM! - HÍRHÁTTÉR TV: A Sátán antikrisztusai -
Legújabb keresztyén filmünk minden ateistának is
/Nagy Zsóka - Molnár F. Árpád/
A tartalomból: A Videoplayer.hu betiltó portál által betiltott keresztyén filmünk az egyházaknak a politikai hatalommal való megalkuvásáról; Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzeiről; a titokzatos Nagy Babiloni Szajháról; a nemzetközi globalista bűnözésről; a zsidó világtöbbségű médiáról; a Dohány utcai zsinagógáról és pártolt, zsidó családokat is legyilkoló zsidó tömeggyilkosairól; Németh Sándorról és a Hit Gyülekezetéről; Izrael Istentől vagy a Sátántól való vezetettségétől; a homoszexualitáshoz való helyes viszonyulásról szól. (Film, 41 perc)

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-04-16. -
Rasszisták! Antimagyarok! (AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!)
/Péteri Attila Árpád/
Tartalom: Hitler hatalomra került, elindította a II. világháborút. (1939-1945). Az emberiség történelmének legnagyobb pusztulása ment végbe, a legrosszabb elképzelést is fölülmúlóan. (...) Jött a részben felszabadításnak nevezett, ám a maga otromba valóságában bekövetkezően, vörös diktatúraként beágyazódott szovjetizálás. Gyakorlatilag csöbörből vödörbe estünk.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-18. -
Az Élet menete és a „vascipők”
/Stoffán György/
Részlet: ...gondolatban az egész Kárpát-medence tele van cipőkkel… Ilova,  Zsilava, a Duna-csatorna mindkét oldala, a Dráva partja, Marosvásárhely, Pozsony, Kassa, Újvidék, a Gulág, az Uralon túli haláltáborok, de tele van cipőkkel a Hortobágy is. Ám, ezekhez a „cipőkhöz” senki nem megy fáklyákkal, nem tart beszédet senki, s nem fontos senkinek a sokmillió magyar áldozat. Háromszázhúszezer igen! Igaz, ők éppen úgy ellenkeznének a mai erkölcsi mélységekkel szemben, mint sokan ellenkezünk.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu