Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Már a gyermekeinket sem kímélik?


 

2008-10-21.
Audie Rácz Era

 

A gyáva már a gyermekeket sem kíméli?
Lengyel Károly, MNM, REVASZ  2008.10.19. 15:24

Felhívás a gyermekek védelmében! Mint egyes hírforrásokból kiolvasható, Gyurcsány Ferenc 2008. október 23-án az állami ünnepségeken fiatalokkal akarja magát körbevenni. A magyarok, cigányok, zsidók, tótok, rácok, s bármely népcsoportok, ha sok mindenről nem is egyformán vélekednek, a gyermekeik jövőjéről, biztonságáról azonban egyformán gondolkodnak, nincs olyan dolog, amit meg ne tennének értük, kerüljön bármibe. Nem feltétlen, de várhatóan október 23-án zavargások lesznek. Ahol Gyurcsány Ferenc megjelenik ott különösképpen, ami a társadalom önreflexe. Sunyi és alattomos dolog ennek ismeretében maga köré gyűjteni gyermekeket, illetőleg a maga védelme érdekében gyerekeket felhasználni. Személyi védelem biztosítására érdekében vegye igénybe a Köztársasági Őrezredet. Kinyilvánítjuk, hogy amennyiben a várható zavargások közben csak egyetlen gyerek is megsérül, úgy az igaztalan, ünneplésre méltatlan és az országot tönkre tevő miniszterelnököt, valamint annak pártját fogjuk felelősnek tartani és felelősségre is vonjuk. Amennyiben a pártok ettől nem határolódnak el és nem szólítják fel nyílt levélben Gyurcsány Ferencet, hogy álljon el szándékától, úgy őket is felelősség terheli. És ez az a pont, ahol nem lehet őket egymás ellen kijátszani! Aki ezzel próbál visszaélni, darázsfészekbe nyúl!
 

 

MÁR A GYERMEKEINKET SEM KÍMÉLIK?

 

Hová jutottunk?

Fletó és magafajta ennyire gyáva?

Úgy tűnik, igen, ha gyerekek serege mögé akarnak bújni. Aljas gondolata szerint így nem érheti még rossz szó sem, mert akkor majd azt mondhatja, lám a gyerekeitekre sem gondoltok!  Ám szövetségesei sem különbek, hiszen egyébként nem működnének vele együtt.

 

Nem mert kiállni, megmérettetni magát, pártját, egész slepjét. Fél a néptől. Van is rá jó oka. Nem véletlen, hogy személye a nép között  sehol nem kívánatos.

De miért is lenne az, hiszen az ő megnyomorításuk, az ő tulajdonuk – a közvagyon árán gazdagodott, és gazdagította a magafajtákat.

 

Tetézve ezt gyalázatos és gyávaságukat bizonyító törvényekkel. Olyan jogi szabályzással bástyázva körbe magát, mint a végrehajtási- a tojásdobálás elleni-, vagy az ebül szerzett vagyonukat bebetonozó törvény, mellyel az illegálisan szerzett és külföldre menekített vagyonaikat, legalizálhatnák itthon.  

Nem szégyellik magukat! Miért is tennék?

Szolgálják az urukat, az egyetlent, a maguk hasznára, s az ország vesztére! Csakhogy ezt az urat nem Krisztusnak, Allahnak, Istennek, stb. hívják.

 

Az ő neve MAMMON!

 

Az ördöggel cimborálnak. Ennek az úrnak még sok-sok neve van: Nemzetközi Valuta Alap, Világ Bank, Illuminátusok, Bilderberg csoport, Szabad Kőművesek, NBH, KGB, CIA, MOSZAD és még sorolhatnám.

Egyik kártékonyabb mint a másik.

Sőt nem csak nem szégyellik magukat, de még néhány népi bölcsességről is elfelejtkeznek, mint az

Ebül szerzett jószág ebül vész el.

 Ki kardot ragad, kard által vész.

Pedig jó lesz erre emlékezni!

 

A magyarok, cigányok, zsidók, tótok, rácok, s bármely népcsoportok, ha sok mindenről nem is egyformán vélekednek, a gyermekeik jövőjéről, biztonságáról azonban egyformán gondolkodnak, nincs olyan dolog, amit meg ne tennének értük, kerüljön bármibe.

És ez az a pont, ahol nem lehet őket egymás ellen kijátszani! Aki ezzel próbál visszaélni, darázsfészekbe nyúl!

 

 

Ha élőpajzsot terveznek maguknak gyermekeinkből, akkor ostobábbak, mint gondoltuk.

2008.10.18.

Audie Rácz Era

 

Tisztelt magyar tanárok!
Tisztelt magyar szülők!
Kedves diákok!


Mint egyes hírforrásokból kiolvasható, Gyurcsány Ferenc 2008. október 23-án az állami ünnepségeken fiatalokkal akarja magát körbevenni. Élőpajzsul akarja alkalmazni az ártatlan ifjúság virágszálait.

Fontos megértenie mindenkinek azt, hogy ez most nem akármilyen ünnep. Ezt a hatalmat törvénytelen, és erőszakos eszközökkel, Kádári módon bitorló szocialista-szabaddemokrata csürhe is pontosan tudja. Tudja a kormányőrség, meg a rendőrség. Mindenki tudja.

Arra kérek minden jószándékú magyar tanárt, szülőt és fiatalt, hogy álljanak ellen ennek a hívásnak. Ez az ember nem érdemli, hogy bárki melléálljon.

Arra kérem a tisztelt tanárokat, hogy mondjanak határozott nemet ennek az aljas kérésnek a továbbítására. Még akkor szegüljenek ellene, ha ezért Önöket állásukból felfüggesztik, vagy eltávolítják. Nem szükséges ehhez az egyszerű magyar szóhoz különösebben bővebb magyarázatot fűzni, csak egyszerűen mondják ki életük egyik meghatározó szavát. Nem.

Mindannyian pontosan tudjuk, hogy ennek az embernek, és bűnöző társainak kiemelt szerepe volt abban, hogy Magyarország ilyen sanyarú helyzetbe jutott. Mindannyian tudjuk, hogy ez az ember, és bűnöző társai csalással kerültek hatalomra, és alkotmányba ütköző módon ezt a bitorolt hatalmat törvénytelenül fegyverrel őriztetik a mai napig. Mindannyian tudjuk, hogy a magyar rendőrség, valamint a 2006 október 23-án a magyarok megalázásában tettleg résztvevő szlovák, izraeli és más zsoldosok keze által maradhatott hatalmon egy tébolyodott, közveszélyes bűnözői, fehérgalléros politikai csőcselék.

Most ez a bűnöző kéri az iskoláktól, hogy adjanak szolgálatára ártatlan fiatalokat.
Ne engedjék ezt a kívánságot érvényesülni!
Gyurcsány Ferenc és az országot kifosztó rabló hordája maradjon pőrén Isten ítéletére bízatva!
Legyen felettük Demoklész kardjaként az állami lobogó, mely jelképezze, hogy a kegyes magyar nemzet eddig tűrt. Mostantól bármikor egy dühöngő vulkán erejével törhet rájuk.

Kedves diákok!

Akinek tanárai Gyurcsány Ferenc kérését továbbítják, álljatok ellene a hívásnak. Határozott kérés, vagy követelés esetén is mondjatok határozott nemet. Nem és kész. Nemet mondjatok a hazaárulók követelésére akkor is, ha az iskolátokból eltávolítanak ezért titeket.

Meglátjátok, fiatal barátaim, hogy felnőttként visszagondolva erre a rövid szóra, amikor kimondjátok, hogy nem, nyugodtan nézhettek majd a tükörbe.
Akkor is mondjatok nemet, ha saját szüleitek bármi okból mégis megpróbálnának rávenni titeket a hívás teljesítésére.

Minden tisztességes magyarnak nyugodt szóval kimondott nem-ről szóló álmokat és derűs, szabad, kordonmentes gyönyörű ünnepet kívánok.


Budapest, 2008. október 19.

Lengyel Károly

 

A felhíváshoz csatlakozik az alábbi felhívás is.

Felhívás a Magyarországi pártokhoz, médiákhoz és iskolákhoz.

A Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége és a Magyar Nemzetért Mozgalom felkéri a Magyarországi pártokat és médiákat, valamint a gyermekszereplésre felkért iskolákat, hogy határolódjanak el Gyurcsány Ferenc október 23-ra tervezett ünnepi szereplésétől, amikor is
gyerekek védőbástyája közepette kíván megemlékezni egy arra méltatlan ember.

Gyurcsány Ferenc középiskolákat és általános iskolákat kért fel arra, hogy október 23-ra biztosítsanak az állami ünnepségek alkalmával
számára megfelelő számú gyereksereget.


Mint azt mindenki tudja Magyarországon az elégedetlenség egyre nagyobb. Ennek követeztében az önmagát ilyen formán védelmező
miniszterelnök visszaél helyzetével és veszélyezteti számtalan gyerek testi épségét.

Nem feltétlen, de várhatóan október 23-án zavargások lesznek. Ahol Gyurcsány Ferenc megjelenik ott különösképpen, ami a társadalom
önreflexe. Sunyi és alattomos dolog ennek ismeretében maga köré gyűjteni gyermekeket, illetőleg a maga védelme érdekében gyerekeket
felhasználni. Személyi védelem biztosítására érdekében vegye igénybe a Köztársasági Őrezredet.

Kinyilvánítjuk, hogy amennyiben a várható zavargások közben csak egyetlen gyerek is megsérül, úgy az igaztalan, ünneplésre méltatlan és
az országot tönkre tevő miniszterelnököt, valamint annak pártját fogjuk felelősnek tartani és felelősségre is vonjuk.

Amennyiben a pártok ettől nem határolódnak el és nem szólítják fel nyílt levélben Gyurcsány Ferencet, hogy álljon el szándékától, úgy őket is felelősség terheli.

El a kezekkel a gyermekeinktől.

Magyar Nemzetért Mozgalom és a
Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége elnöksége

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-15. - A Magyar Családok Országos Szövetségének Nemzetgazdasági és Országgyűlési képviselő Választási Programja
/Magyar Családok Országos Szövetsége/
Részlet: A Magyar Családok Országos Szövetsége, amely elkötelezett a Magyar hazafiasság kérdésében is, kéréssel fordul a Magyar Köztársaság választópolgáraihoz, a hazáját féltő és szerető tagságához: soha többé ne legyenek részrehajló zsoldosai egyetlen politikai pártnak, külföldi megbízónak sem!

 

 

 

2008-10-07. - Mondd, te kit választanál?
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ha kell csak csendben besúgnak, ha kell molotov koktélt dobálnak, ha kell bujtogatnak, horogkeresztes karjukat mutogatják. És semmilyen más eszköztől sem riadnak vissza, hogy megbízóikat kiszolgálják. Akár úgy, hogy a hatalom által előre megrendelt provokációikkal kiváltsák a rendőrök erőszakos fellépését a fegyvertelen tüntetőkkel szemben.


 

 

2008-10-03. - Rendhagyó tudósítás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatójáról
/Audie Rácz Era/
Részlet: Gyutra Tibor felhívta a figyelmet a rendőrök azonosíthatóságával kapcsolatos zűrzavarra... most is volt olyan azonosító szám, mely alatt személy nem volt fellelhető, vagy ami még rosszabb, mindjárt kettő-három név is felmerült. ... A készülő törvényjavaslat 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti, ha valaki sípolással vagy kereplővel megzavar egy tüntetést ellentüntetőként, vagy adott esetben virágot vagy tojást dob a tüntetés résztvevőire...

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-21. -
Dávid Ibolya a nemzeti csúcson
/Prof. Bokor Imre/
Részlet: Gyurcsány úgy szívta magába Dávid  szavait, mint  az erdei turisták a  tavasz hírnökeként megjelenő  ibolya illatát.  Kétszer, de talán háromszor is  hivatkozott Ibolya illatára,--- pardon(!)---pardon(!)--- Ibolya  gondolataira, annyira jól esett számára egy "külsős" támogató hangvétele.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-23. -
Pofátlan, önző, uzsorás - Nemzetközi Bankárkaszt
/Fort András - Drábik János/
Részlet: Tehát ez az uzsorás banda - amelynek nincs bőr a pofáján - képes szorongatni egy népet -, amelyről már több bőrt lehúzott, s ezt még mindig tovább csinálja! - És ezt a politikát hajtja végre, elsősorban a Nemzeti Bank - amely az ország elsődleges kormánya. (Drábik János előadását lejegyezte: Fort András)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu