Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Pofátlan, önző, uzsorás - Nemzetközi Bankárkaszt


 

2008-10-23.
Fort András

 


A kor Elkészített stílusa, hogy tudjuk: a Sátán valószínűleg e pillanatban is öltönyben és nyakkendőben feszít valahol. Krisztus rongyai után ma is bizonyított: a tartalom ürességét általában a külsőségek látszatával igyekeznek leplezni, ahol pedig létezik tartalom, ott általában nincs szükség látszatokra. (Hírháttér-kommentár)

POFÁTLAN, ÖNZŐ, UZSORÁS - NEMZETKÖZI BANKÁRKASZT

A LAKÁSAINK, A HÁZAINK, A FÖLDJEINK - KELLENEK NEKIK!

A RIPACSOK MÖGÉ BÚJNAK...


Dr. Drábik János előadásának írott változata, a helyszínen felvett hanganyag alapján

..."Tehát ez az uzsorás banda - amelynek nincs bőr a pofáján - képes szorongatni egy népet -, amelyről már több bőrt lehúzott, s ezt még mindig tovább csinálja! - És ezt a politikát hajtja végre, elsősorban a Nemzeti Bank - amely az ország elsődleges kormánya. Még egyszer ki kell hangsúlyoznom. Mert ugye itt is az a csel, hogy minden másnak látszik, mint amilyen valójában. Úgy tűnik, mintha a Kormány kormányozna. De nem! >> ...nekünk magyaroknak nettó 4500 milliárd forintba kerül minden évben az Európai Unió, - a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a gyalázatos intézménye. Mely kártékony! És semmi hasznot nem hozott a Magyar Népnek! Viszont rengeteg pénzbe kerül!..."


     ..."Így tehát a Pénzügyi Rendszer rettenetesen le van szűkítve, és fojtogatja a magyar gazdaságot! Ennek az a következménye, hogy a magyar állampolgárok, a magyar kis és közepes vállalkozások köztük a mezőgazdaságban dolgozó magyar vállalkozók,- fuldokolnak. Fuldokolnak a pénzhiánytól, - fuldokolnak a forgóeszköz hiányától. És gyorsított ütemben mennek csődbe!

     És hogy mi ennek az oka? Vagy ki ennek az oka?

     Az ok; az Uzsorás Nemzetközi Bankárkaszt, - amely a gazdagodási igényének nincs határa. Határtalan! És a pofátlanságának és az önzésének sincs határa!

     Nos ez a Nemzetközi Bankárkaszt, így tudja elérni azt, - hogy az a magyar föld, amit még meg akar szerezni, - azt egyrészt eladják, másrészt nagyon olcsón adják el! Mert hát kis pénzből, kevés jut egy hektárra.

     Ugyanilyen módon tudják kikényszeríteni azoknak a lakóingatlanoknak a megszerzését, amelyekben kis nyugdíjasok laknak. - Hiszen, ha azokat mind tovább terhelik, - azokat mind kénytelenek lesznek elkótyavetyélni.

     Tehát; Meg akarják szerezni a termőföldet,... a lakóingatlanokat, és természetesen még rá akarják szorítani az államot, hogy azt a maradék 20%ot is eladja, és olcsón adja el.

     Tehát ez az uzsorás banda, - amelynek nincs bőr a pofáján, - képes szorongatni egy népet, - amelyről már több bőrt lehúzott, s ezt még mindig tovább csinálja! - 

     És ezt a politikát hajtja végre, elsősorban a Nemzeti Bank, - amely az ország elsődleges kormánya. Még egyszer ki kell hangsúlyoznom. Mert ugye itt is az a csel, hogy minden másnak látszik, mint amilyen valójában. Úgy tűnik, mintha a Kormány kormányozna. De nem!

     Mert ezt az országot, a Nemzetközi Pénzvilág kormányozza, melynek első számú ügynöke itt, - a helytartója, - a rezidense; az Magyar Nemzeti Bank vezetése.

     És csak a második számú rezidens kormányzata az; amit mi egyébként Kormánynak nevezünk. 

     Most erre mondhatják önök, hogy igen, igen, - de most már Brüsszelből jön pénz.

     Na most,... jól figyeljenek!


A 30 ezer magyarországi hajléktalan 30 évre történő elszállásolása egyszeri 3 milliárd Ft-ba kerülne, 1 fő konténerenként. Ennek az összegnek csak korrupcióra évente elköltik a 100-szorosát. Az ország meg sem érezné a hajléktalanság felszámolására kiadott 3 milliárdot, ha évente fizetnék ki, akkor sem, nemhogy 30 évente egyszer! Ősi, sötét, mélysötét rosszindulat és önzés, hogy akik nem mennek szavazni, azokkal már sem a politikusok, sem a lakosság nem foglalkozik. Aki tüntet, a saját pénzéért teszi, nem a kivetettekért.
(Hírháttér-kommentár)

 

     Amíg ez a szisztéma van, Brüsszelből egy fillér se jöhet! Értsék meg, hogy miért nem:

     Azért nem jöhet egy fillér sem, - mert itt is egy hatalmas csalás történik, a Magyar Nemzet kárára.

     De nézzük meg a tényszámokat 2006-ban! 2006-ban bejött az országba Brüsszelből, 1000 milliárd forintnak megfelelő Euro. Én bizony nem mondom ezt támogatásnak, mert pontosan ki van számolva, (szakemberek egész gárdája számolta ki,) - és bárkivel hajlandó vagyok leülni, hogy megvédjem ezt a számot. Mert meg is vannak már, az ezt megtámogató adatok is:

     Arról van tehát szó, hogy nekünk magyaroknak nettó 4500 milliárd forintba kerül minden évben az Európai Unió, - a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a gyalázatos intézménye. Mely kártékony! És semmi hasznot nem hozott a Magyar Népnek! Viszont rengeteg pénzbe kerül!

     Azok a látszólagos előnyök, hogy jaj könnyebb az utazás, ezekhez sokkal olcsóbban és sokkal egyszerűbben is hozzá lehetett volna jutni.

     Az Európai Unióra azért van szüksége a Nemzetközi Bankárkasztnak, - a világuralmat megszerzett Nemzetközi Bankárkasztnak, - mert így tudja a legolcsóbban, a népek félrevezetésével felszámolni a nemzetállamok utolsó védőbástyáit.

     A nemzetállamokat, egy olyan nemzetek feletti antidemokratikus struktúrába kényszeríti be, ahol az összes lényeges hatáskör átkerül, - a politikai felelősséggel nem terhelt, - meg nem választott, bürokraták kezébe. Akik kizárólag a Nemzetközi Bankároknak tartoznak beszámolással.

     Ezen Bankárok pedig, - a szabadkőműves társaságokon keresztül, ilyen olyan titkos szerveződésekkel, - mint például; az European Round Table Bussines Man, - és egyebeken, keresztül  irányítják ezeket a Bürokratákat.

     Na most: Hogy is van az, hogy egy fillért sem kaphatunk vissza? Tehát itt arról van szó, hogy, amit támogatásnak neveznek, az is egy csalás! Vissza kaphatunk, - nagy nagy megkötöttséggel, pályázatokkal, megszorításokkal, s azzal, hogy mindenféle bürokraták, mindenféle hülyeségeket előírnak... vissza szerezhetünk némi pénzt..."


Folytatása következik:
A NEMZETKÖZI PÉNZVILÁG NEM ISMER KÖNYÖRÜLETET ... - GYAKORLATILAG EGY FILLÉRT SEM KAPHAT AZ ORSZÁG  BRÜSSZELBŐL.


Az előadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-19. -
A Gyurcsány-kormány csak egy színjáték
/Fort András - Drábik János/
Részlet: De azt a pénzt is elveszítette (...), amit a levegőből előállított ez a Cseléd Intézmény - a Nemzeti Bank -, az ország igazi kormánya -, amelynek olyan hazaáruló vezetője van, mint Simor András. És, hogy miért hazaáruló? - Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!

 

 

 

2008-10-10. -
Szándékos infláció - A nemzetközi pénzvilág cselédje - A Nemzeti Bank
/Fort András - Drábik János/
Tartalom: Drábik János közgazdász előadását rögzítette és lejegyezte Fort András, a Szabad Riport Tudósító Iroda szerkesztője, a Terra Incognita munkatársa.

 

 

2008-10-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom és a Párt (médiája)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: 100 éves, szinte egészében elrejtett felfedezések és találmányok. A háttérhatalmi média és esélyei. Ezen belül külön hallhatnak Széles Gáborról és az Echo TV-ről, a Kurucinfóról és helyzetéről, a Defend Kft.-s Földi László titkosszolgálati bűnözőről, a Jobbikról, Für Lajosról és Vona Gáborról, valamint arról, hogy az Echo TV betiltotta Vitéz Gálfalvi Gallik Bélának, Bicske polgármester-jelöltjének a Háttérhatalomról szóló tényfeltárása miatt saját műsorát. Az Emberiség tragédiája és kárhozata. (A képen Széles Gábor) (Film, 48 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-21. -
Már a gyermekeinket sem kímélik?
/Audie Rácz Era/
Részlet: Nem szégyellik magukat! Miért is tennék? Szolgálják az urukat, az egyetlent, a maguk hasznára, s az ország vesztére! Csakhogy ezt az urat nem Krisztusnak, Allahnak, Istennek, stb. hívják. Az ő neve MAMMON!

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-24. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A hamis apostolok és a Sátán zsinagógája - Jelenések Könyve 2. Rész
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Dermesztő, mégis magával ragadó filmünkben, az Enigma sodró dallamaival a világ titkosszolgálatairól főleg a pártok és az egyházak vonatkozásában, a Háttérhatalom feltárásával. S miközben újabb kódokat adunk át, csaknem mindig szól a zene. Olyan dolgokba vezetjük be a kívülállókat, amelyek a Forrás felé vezetnek, akik pedig többet vagy mindent szeretnének, jöjjenek és döntsenek. Mert noha az Emberiség java számára nem létezik menekvés, ebben a világban mégis minden lehetséges. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu