Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Gyurcsány-kormány csak egy színjáték!


 

2008-10-19.
Fort András

 


Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

PÉNZÜGYI LÉHŰTŐK - SZUPER FIZETÉSÉRT


AZ ORSZÁG VALÓDI KORMÁNYA; A NEMZETI BANK


A GYURCSÁNY-KORMÁNY CSAK EGY SZÍNJÁTÉK!


Dr.Drábik János előadásának írott változata, a helyszínen felvett hanganyag alapján


 ..."Simor András... azt is megmondom, hogy miért hazaáruló: Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!... >> Mert a megszorításoknak, és ennek az egész fosztogatásnak semmi értelme nincs!... >> Azért mondom, hogy léhűtők, mert semmiféle haszna nincsen a munkájuknak! Csak kára! Csak kára! Hiszen ettől ment tönkre az ország! És a Népnek fogalma sincs arról, - hogy azok, akik állandóan kirabolják, leszívják, - azok a Nemzeti Bank Vezérkarában ülnek..."

 

     ..."Nos, ezek a Szuper Gazdag Bankárcsaládok, - a különböző befektetési intézményeken keresztül, és a kereskedelmi bankokon keresztül, - szedik be ezt a pénzt.

     Tehát a Magyar Nép elveszítette a termelő vagyonát, - és ez a vagyon, ezeknek a Szuper Gazdag Bankárcsaládoknak a részvény vagyonába lett beolvasztva.

     És a nép, ezek után egy kis idő múlva; - elveszítette azt a valódi értéket hordozó devizát is, - amit ezért a vagyonért mégis csak megkapott.  Az egy ötödét megkapta, de azt is elveszítette.

    De azt a pénzt is elveszítette, amit ennek a devizának a megkettőzésével előállított (a 20 milliárd dollárnak megfelelő játékforintot), amit a levegőből előállított ez a Cseléd Intézmény - a Nemzeti Bank -, az ország igazi kormánya -, amelynek olyan hazaáruló vezetője van, mint Simor András. És, hogy miért hazaáruló? - Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!

     Mert a megszorításoknak, és ennek az egész fosztogatásnak semmi értelme nincsen!

     Bár ezzel nem akarom a Másodlagos Kormánynak, a Látszólagos Kormánynak, a Színjáték Kormánynak a szerepét csökkenteni! Csak azt akarom hangsúlyozni, hogy az a Kormány, amit mi kormánynak nevezünk az egy másodlagos! Szekunder. Csak fiskális hatásköre van. Úgymint adót szedhet be, költségvetést készít, stb.

     De az igazi döntéseket, a Monetáris Hatalom birtokosai hozzák. Pénzkibocsátás, pénzbevonás, kamatszabályozás, árfolyam szabályozás, és így tovább. Hitelezési rendszer, - ez mind, mind, nem a látszólagos kormány, - Gyurcsányék - kezében, hanem az igazi kormány, - a Nemzeti Bank kezében van!

     Amelynek semmilyen politikai felelőssége nincsen! És ez az a hely, ahol közpénzből, közállásban, olyan fizetése van valakinek, mint Simor Andrásnak, - 7 millió 400 ezer forint a havi fizetése! Nem beszélve, a többi körülötte lévő léhűtőről, mint pl. Király Júlia, meg a többiek, akik szintén majd ennyit keresnek, - bár nem pontosan ennyit, valamivel kevesebbet.

     Azért mondom, hogy léhűtők, mert semmiféle haszna nincs a munkájuknak! Csak kára! Csak kára! Hiszen ettől ment tönkre az ország! És a Népnek fogalma sincs arról, hogy azok, akik állandóan kirabolják, leszívják, azok a Nemzeti Bank Vezérkarában ülnek.

     Akiket persze Baselből irányítanak, a Bank of Internatoinal Sentlement székházából, - meg most már Frankfurtból, az European Central Bank - Európai Központi Bankból.

     És természetesen a Nemzetközi Pénzvilág Vatikánjából, a City of London-ból, - ami persze nem azonos Londonnal, - hanem azon belül, tulajdonképpen egy elkülönülő Állam, - saját közigazgatással, saját rendőrséggel, és így tovább. Ugyanolyan külön álló egység, mint mondjuk Rómában a Katolikus egyház központja, a Vatikán. - DE EZ A PÉNZ EGYHÁZÁNAK A KÖZPONTJA. 

     Na, most, mi történt tehát azzal a bizonyos 20 milliárd dollárral, amelyet az eladott Nemzeti Vagyonért kapott az ország?

     Az történt, hogy a Nemzeti Bank, - különböző technikákkal visszajutatta azoknak a küföldi pénzoligarcháknak, akik a Nemzettől megszerzett termelői vagyonért, ezt a pénzt mint vételárat adták.

     De ennek fejében a Magyar Népnek, a Nemzeti Bank, - játékpénzt állított elő, - vagyis a Forintot. De ezt a játékpénzt sem hagyta működni, - hanem kivonta.

     Most ennek eredményeként ma ott tartunk, 2008-ban, hogy, a Magyar Nemzetgazdaságot működtető pénzmennyiség, az a Nemzeti Összterméknek a 40%-a. Ezt, csak akkor tudják megítélni önök, hogy ez micsoda egy aljas, gyalázatos bűncselekmény ez a Magyar Nép ellen, - ha tudomásul veszik, hogy az összes többi országban, az a pénzmennyiség, amellyel a gazdaságot működtetik, - az 200, vagy 220%! Tehát Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia, - és az Európai Unió összes államában 200%, vagy afölött van!

     Magyarországon pedig, a Nemzeti Bank gyalázatos monetáris politikája révén, - ez mindössze a Nemzeti Összterméknek a 40%-a! Ami azt jelenti, (ugye a Nemzeti Össztermék az most 25 ezer milliárd forint,) - de jelenleg a Nemzetgazdaság egészét működtető pénz, - az mindössze csupán pedig 10 ezer milliárd forint!

     Ez persze nincs mind papír formában, mert hiszen ugye ma már a pénz jelentős része, csak elektronikus jel formájában létezik..."


Folytatása következik:
POFÁTLAN, ÖNZŐ, UZSORÁS - NEMZETKÖZI BANKÁRKASZT - A LAKÁSAINK, A HÁZAINK, A FÖLDJEINK - KELLENEK NEKIK!

Az előadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hatalom így is hívta őket: Az illegálisok - A beszervezettekről és a beszervezetteknek
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young és a Crystall)
Tartalom: E filmünk megjelenése előtti vélemények szerint is kinek hátborzongató, kinek csodálatos, de mindenképpen egyedülálló. A titkosszolgálatok napi, belső életébe, Babilon és az Echelon örvénylő, veszedelmes világába, a Kozmosz és a Háttérhatalom lelki egyesüléseinek titkaiba nyerhetnek bepillantást, Ésaiás Könyvének 28. Részével, gyakran azokhoz szólva, akiket így is neveztek: Az illegálisok. És a film közben csaknem végig szól a zene. (Film, 40 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

 

2008-10-12. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom és a Párt (médiája)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: 100 éves, szinte egészében elrejtett felfedezések és találmányok. A háttérhatalmi média és esélyei. Ezen belül külön hallhatnak Széles Gáborról és az Echo TV-ről, a Kurucinfóról és helyzetéről, a Defend Kft.-s Földi László titkosszolgálati bűnözőről, a Jobbikról, Für Lajosról és Vona Gáborról, valamint arról, hogy az Echo TV betiltotta Vitéz Gálfalvi Gallik Bélának, Bicske polgármester-jelöltjének a Háttérhatalomról szóló tényfeltárása miatt saját műsorát. Az Emberiség tragédiája és kárhozata. (A képen Széles Gábor) (Film, 48 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

 

2008-10-10. - Szándékos infláció - A nemzetközi pénzvilág cselédje - A Nemzeti Bank
/Fort András - Drábik János/
Tartalom: Drábik János közgazdász előadását rögzítette és lejegyezte Fort András, a Szabad Riport Tudósító Iroda szerkesztője, a Terra Incognita munkatársa.

 

 

 

2008-09-24. - Kártérítést az 1956-os katonai intervencióért
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: A Justitia Bizottság munkájából Magyarország kártérítéséért.
(A képen a sortüzes-család: Dobrev Klára sortüzes, Apró Antal sortüzes és Gyurcsány Ferenc sortüzes)

 

 

 

2008-09-19. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazdagokról és gazdagoknak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
 

 

2008-08-06. - A globalizáció gyökerei
/Keztyűs Sándor (Románia)/
Tartalom: A romániai Keztyűs Sándor történelmi tárgyú cikke Mózestől, majd a keresztyénségtől és Jézus Krisztustól a zsidóságot lezüllesztő vallási törvényekig bezárólag, Trianonon és a világháborúkon át egészen napjainkig.

 

 

 

2008-07-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-20. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Új Kor Hajnala
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young)
Tartalom: Egy haldokló társadalomban mindenki által elrejtett egyedülálló újságcikk és annak most először feltárt előzményei, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és társai által szervezett hamis tanúk, akiknek (a hatályos törvények szerint) életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő hazugságait - mint valami látnotok - a jövőhöz igazították, a Megprófétált, titokzatos titkosszolgálati Világrendszer Világreformjának előnapjai, és a SpanAir utasszállító repülőgép burkoltan előre jelzett katasztrófája. És közben csaknem végig szól a zene. (Film, 20 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu