Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Új Kor Hajnala

2008-10-20.
Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád

 


Háttérhatalmi jelkép: a gerinc közepének érintése

Tartalom:
Egy haldokló társadalomban mindenki által elrejtett egyedülálló újságcikk és annak most először feltárt előzményei, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és társai által szervezett hamis tanúk, akiknek (a hatályos törvények szerint) életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő hazugságait - mint valami látnotok - a jövőhöz igazították, a Megprófétált, titokzatos titkosszolgálati Világrendszer Világreformjának előnapjai, és a SpanAir utasszállító repülőgép burkoltan előre jelzett katasztrófája.

És közben csaknem végig szól a zene.

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Tánczos Krisztina és
Molnár F. Árpád

Zene:
Christopher Young

Texter, vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

A filmben ajánlott irodalomból és a megértéshez szükséges alapokból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)
 

2008-08-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Ha a repülőt az Isten Óvja... - Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant a belga légitársaság utasszállító repülőgépével. A média 100%-osan elhallgatta az ügyet. (Film, 11 perc, videoklippel)

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Ide kattintva letöltheti az "Új Kor Hajnala" című filmünket, az alább láthatónál sokkal jobb, kiváló minőségben,
ezzel is védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 20 perc)

 Megtekintése fülhallgatóval ajánlott!
Filmünk itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekinthető:

 

 

 

---

A filmben érintett területek közül:

Isten, Jézus Krisztus, Sátán, a fenevad pecsétje, vadállat, hamis próféta, álpróféta, Jelenések Könyve, UFO, ufók, fizika, látomás, hallomás, elragadtatás, álom, Echelon, Armageddon, Biblia, keresztény, Kijelentés, Kinyilatkoztatás, Kozenkay Jenő kémelhárító, NBH, CIA, NSA, NASA, Echelon, kém, spion, kémkedés, III/II-es Csoportfőnökség, ügynökök, titkosszolgálat, Szajha, magyar, magyarság, Spanyolország, reptér, repülőtér, légibázis, pilóta, jövendölés, jós, jóslat, jóslás, parapszichológia, részecskefizika, kvantumelmélet, kvantum csomagok, féreglyuk, utazás, Kecskemét, Pokol, kárhozat, Mennyország, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter, MSZP, Fidesz, maffia, bűntett, bűn, bűnszervezet, ostobaság, rosszindulat, tömegpusztítók, Vlagyimir Putyin, Oroszország, miniszterelnök, cár, Duma, Moszkva, Gerhard Schröder, Für Lajos, Jobbik, Magyar Gárda, államtitok, államtitoksértés, per, rendőrség, NNI, Nemzeti Nyomozóiroda, feljelentés, hamis vád, állami bűnözés, államfasizmus, igénytelenség, erkölcsi idiotizmus, analfabétizmus, tudomány, természettudomány, elektromágneses hullámok, hipertér, mélyűr, pszichotronika, igazságügy, szervezett bűnözés, gazságügy, reform, forradalom, revolúció, filmzene, videó, Species, foton, fotonsugárzás, fotonhullámok, megrontás, Hetednapi Adventista Egyház, Ellen G. White prófétanő, katolikus egyház, történelmi egyházak,. református, evangélikus, baptista, Hit Gyülekezete, Háttérhatalom, Drábik János: Tudatmódosítás, besugárzás, zip, zipelés, számítógép, összegzés, politikusok, paráznaság, perverzió, WTC, 911, New York, arabok, terrorizmus, terroristák, George W. Bush, Adolf Hitler, Németország, hitlerizmus, Hitler pénztárosának unokája, életélmény, tapasztalat, beletapasztalás, elméleti fizika, kvantummechanika, Nap, csillag, naprobbanás, vulkánkitörés, erupció, Napkitörés, protuberancia, magfizika, maghasadás, atomrobbanás, atombomba, nukleáris energia, Fenyves, fenyőfa, fenyőerdő, Fenyvesi Theresa, antenna, parabola, mező, pogányság, karácsonyfa, lehallgatás, titkos információgyűjtés, megfigyelés, nemzetbiztonsági törvény, amerikai szenátus, szexrabszolga, rabszolgaság, George Orwell: 1984, Aldous Huxley: Szép új világ, történelem, Világtörténelem, Emberiség, alkonyat, éjszaka, éjfél, példázat, jelkép, kódolás, dekódolás, puzzle, delta, fényrepülőgép, fényforrás, Világosság, sötétség, Körmend, Tánczos Gábor, Szombathely.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-09. - Találmányok a jövőből - helyett a múltból - Nagy Sándor montázsai
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ...egy biztonságtechnikai berendezés, amely egy napszemüvegre hasonlít. Lényege, hogy mindenki a házőrzője látórendszerét mobilkameraként használhatja...


 

 

2008-10-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel): A magyarság elvégzett jövője
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

2008-09-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-09-15. - Idegen a szobában - Találkozások egy hatalommal
/Athenagorasz/
Tartalom: Jelenések Istentől vagy az Echelon (Babilon) tervszerűen végrehajtott, mikrohullámú és egyéb technológiái által, melyekről (utóbbiakról) Drábik János közgazdász kezdett el először beszélni Magyarországon. Athenagorasz különleges, számunkra azonban hétköznapi történetét ő mondja el az "idegenről", akit/amit hasznos vagy rosszindulatú céllal küldött egy hatalom, hogy magvetése maradandó legyen. A Hírháttér kapcsolódó anyagaiban bőséges magyarázatokat kínálunk az ilyen jelenségek okára.

 

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-19. -
A Gyurcsány-kormány csak egy színjáték
/Fort András - Drábik János/
Részlet: De azt a pénzt is elveszítette (...), amit a levegőből előállított ez a Cseléd Intézmény - a Nemzeti Bank -, az ország igazi kormánya -, amelynek olyan hazaáruló vezetője van, mint Simor András. És, hogy miért hazaáruló? - Mert most is azt mondja, hogy még további 2500 milliárdot kell kivonni az országból azért, hogy ez a Nemzetközi Pénzvilág változatlan mértékben jusson hozzá a profitjához!

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-21. -
Dávid Ibolya a nemzeti csúcson
/Prof. Bokor Imre/
Részlet: Gyurcsány úgy szívta magába Dávid  szavait, mint  az erdei turisták a  tavasz hírnökeként megjelenő  ibolya illatát.  Kétszer, de talán háromszor is  hivatkozott Ibolya illatára,--- pardon(!)---pardon(!)--- Ibolya  gondolataira, annyira jól esett számára egy "külsős" támogató hangvétele.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu