Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Megölni hat afrikait! - A Hírháttér tényfeltáró filmje

 
 


A másutt nem publikált államstruktúrális módszerekről is szól Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője

2008-09-23.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
Olaszországban hat afrikait sortüzelt és mészárolt le - az olasz kormány szerint - a Camorra maffia a kábítószerpiac érdekében. Az afrikai bevándorlók viszont a berlusconista kormányzat által szított fasiszta őrjöngéseket nevezik meg fő okként, és tüntetéseket szervezve az utcákra vonultak.

 

Elemzés:
Molnár F. Árpád

A bejátszások között:
Hírháttér TV

Zene:
Puff Daddy: Come With Me (Godzilla)

Szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

A felvétel ideje: 2008 szeptember 20.
Készült: 2008 szeptember 22.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

 

A filmet itt tekintheti meg nagyobb, alatta kisebb méretben:

 

A filmben hivatkozott másik filmünk innen elérhető:
2008-09-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok - Kőrösi-cikk a globalista politikai gyilkosságokról
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta. (Film, 8 perc)

A film megtekintése kisebb méretben:

 

---

Egyéb, a filmben érintett nevekből és fogalmakból:

Nápoly, Napoli, Olaszország, Itália, Camorra, Kamorra, olasz maffia, Cosa Nostra, Rómától délre, Milánó, tapasztalat, titkosszolgálat, kábítószer, drog, kereskedelem, JFK., John Fitzgerald Kennedy, amerikai miniszterelnök, hírszerzés, kémkedés, kémek, ügynökök, Silvio Berlusconi, Romano Prodi, Kőrösi Imre, politikai gyilkosság, Detonátor, titokminiszter, globalizáció, néphatalom, népuralom, Magyar Világ, gyilkosság, állami gyilkosság, NBH, Angela Merkel, Gyurcsány Ferenc, Vlagyimir Putyin, keresztény, kereszténység, keresztyénség, bérgyilkosok, apartheid, USA, Dél-Afrikai Köztársaság, kormány, összefonódások, országgyűlési választások, prodisták, kommunisták, blokk, tömb, szavazópolgárok, demokrácia, gyűlölet, tömeggyilkos, kis pártok, kispártok, baloldal, jobboldal, választási szövetség, fasiszták, fasizmus, bűnszervezet, KGB, FSZB, NBH, CIA, hatóság, rendőrség, bűnözők, nacionalizmus, tüntetők, tüntetés, szegénység, gazdagság, olasz állam, bevándorlók, Ghána, lopás, hajléktalanok, hajléktalanság, csendőrség, vállalkozás, vállalkozók, foglalkoztatottság, munkanélküliség, háború, hadviselés, beszervezés, ügynöktörvény, egészségügy, büszke római, antikrisztus, videoclip, videóklip, videó, bűnügyi elemzés, analízis, rasszizmus, nácizmus, Guido Mussolini, rasszok, román cigányok, romajogok, Románia, Adolf Hitler, statárium, statáriális bíráskodás, Izrael, zsidók, bipse, bipsék, fehér bőrű, Ku-klux klán, Cu-Clux klán, gettók, gettósítás, ujjlenyomat-vétel, nyomornegyed, mészárlás, Zsidó Világszövetség, Jeruzsálem, cionizmus, szervezett akciók, BND, német kancellár, Németország, MSZP, Magyar Szocialista Párt, Echelon, keresztapák, keresztapa, kivégzés, ki kell végezni, hadd hulljon a férgese, nácik, Nápoly, Napoli, moslék, undorító berlusconista féreg, ki kell nyírni, infarktus, rák, dáj!, dai!, az olasz, Internet, magyar, magyarság, Magyarország, Kecskemét, Oroszország, oroszok, Kreml, Duma, Parlament, szakértő, levélben, telefonon és személyesen, megtorlás, bosszú, vendetta, söpredékirtás, repülőgép, vadászgép, tűz, 80, nyolc van, 8 van, nekem 8, nekem8, felhőkarcoló, düh, őrjöngés, rakéta, rakétatámadás, üldözés, helikopter, tűzvihar, Magyar László orvos-ezredes, felülvizsgáló főorvos, Repülőkórház, az igazságügyi elmeszakértő idióta bűnöző, Rodin: Gondolkodó, nemzetközi állami bűnözés, tüdőrák, agydaganat, gégerák, májzsugor, baleset, autóbaleset, rákbetegség, a telefon nem segít, halottkém.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok - Kőrösi-cikk a globalista politikai gyilkosságokról
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta. (Film, 8 perc)

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

2008-08-18. - Éjszakai népmesék - Családi lakrész ügynököknek, bafomet és a többiek
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Üljetek körém, NBH-sok és minden nem hivatásos ügynökök, családunk minden és leendő tagjai. Nekünk mondok kedves történeteket a fenyvesben, ahol a karácsonyfák készülnek.

 

 

 

2008-08-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Berlusconi nemzeti szocialista és idegengyűlölő beszéde - (Tragikomédia kategóriában)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Adolf Hitlernek, mint Silvio Berlusconinak beszéde, az olasz miniszterelnöknek az olasz társadalmat pillanatok alatt fegyveres milíciákkal fasizált, a világ összes népét terrorizáló, idegenellenes őrjöngésére válaszul. (Film, 3 perc)

 

 

2008-08-07. - Az őrjöngő Mussolini - A fasizmus tudatos gerjesztése Olaszországban
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: Az én bizonyítékaimat is - nemzetközi hátterű robbantásos stb. merényletekről és a magyar miniszterelnökökről, így Orbán Viktor bűntetteiről - a berlusconi-féle politikai rendőri söpredék kobozta el, hamis papírt kiállítva arról, hogy nem volt nálam, ami a milánói rendőrség kamerái előtt, bevitelemkor jól láthatóan nálam volt, ahogy a díszkíséret az amerikai konzulátus bombabiztos bejárata elől, az amerikaiak orra előtt, 2003-ban elhurcolt. A tanúvallomásomat összetépték, engem pedig fogdába vágtak...

 

2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindenkit megölni - Mór politikai mészárlása
/Sebők István (MNP-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Sebők István, a Magyar Néppárt országos elnöke:
   1. az állami bűnözés elleni küzdelem módszereiről,
   2. a móri, állami hátterű, előre, tudatosan tervezett tömegmészárlásról. (Film, 6 perc)

 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy maffia létezik - A politikai gyilkosságokról
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Szabálysértésért szabadságvesztés, milliárdos bűntettekért felfüggesztett. A teve utcai rendőrpalota elleni "merényletről". Seress Zoltán, Fenyő János és állami gyilkosságok. Mór, Izrael, titkosszolgálatok és politikai gyilkosságok. Egy maffia van. Rendőrgyilkosságok... (Film, 11 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-23. -
A zsidó bírói és ügyvédi alsósöpredék újabb bűnszervezeti rendőrcsőcseléket mentett meg a szabadságvesztéstől - Az MTV számos címére elküldött, D. Tóth Krisztának címzett levéllel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Hírháttér fel kívánja hívni ugyanakkor nem csak a vérbíróság, de a Sátán és az ördögök ügyvédjeként pusztító és romboló, államfasiszta nézeteit kamerák előtt hangoztató Vira Sándor ügyvéd figyelmét arra, hogy mostantól...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-23. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel):

Szónoklat az MTV ellen -
Babilon sortüzes-csonttörő bűnszervezeti bűnözőinek válaszul
/Molnár F. Árpád/
(Zene: 2001 Űrodisszea)

Tartalom: Roppant tüzes beszéddel személyesen szólítom meg az engem nagyon jól ismerő Juszt Lászlót és D. Tóth Krisztát. A Sátán hazug, harácsoló, brutálisan és sortüzes-náci módon közönyös fasiszta gyermekeit. Akik a Hírháttérrel tartanak, most is maradandó élményben lesz részük.
KLIKK az oldalra! (22 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu