Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Szónoklat az MTV ellen - Babilon sortüzes-csonttörő bűnszervezeti bűnözőinek válaszul

 

 
 


 Az állami televízió egész fennállása során az őt eltartó nép halálos ellensége volt. Információs börtönének szögesdrótjai, viperái, puskái és sortüzei válogatás nélkül bevetésre kerültek fiatalok és idősek, munkások és nyugdíjasok, fiúk és nagymamák, keresztyének és ateisták, magyarok, németek, franciák, angolok, amerikaiak, kanadaiak és peruiak ellen. A Sátán nem válogat. Miközben mindenki az ellensége, aközben saját szövetségeseit is nyomorba döntötte. Ahogyan a pálffyk, a jusztok, a d. tóthok és a szilánkos-csonttörő, ávós-fasiszta rudi zoltán-féle antikrisztusok a történelem hulladékaként tűntek fel. Parazitáink rászorulnak a multimillióinkból vásárolt autókra és elbarikádozott családi házakra. Hiszen elég, ha a 10 millióból csak egyetlen egy elkezdi követelni bármelyikőjükön, bármelyikőnk szeme világát, tüdejét, arc- vagy koponyacsontját, bordáit, szárkapocscsontját vagy életre tönkre tett lelkét, mellyel juszt és büdös bűnbandája 2006-os vérengzései óta pszichiátriai kezelésekre és gyógyszerek szedésére szorul. Csakis az Isten félelme az, amely visszatart attól, hogy éjt nappallá téve koponyacsontjaik reccsenését követeljem, és csontjaik darabról darabra törését, ameddig lelkükből fel nem fogják, miket tettek, mikből gazdagodtak meg és miket követelnek naponként, valamennyi ember ellenségeiként. Csak az Isten a visszatartó erő. A sátáni hulladék és a Sátán államlakájai csakis ösztönző erők a viszonttámadásra, ahogyan ezek az undorító, ostoba, öngyilkos férgek termelték ki magát az ellenállást is a Morvai Krisztinától, a Gőbl Györgyökön át a Molnár F. Árpádig. Nem tanul a söpredék, amíg él. Nem tanul, amíg meg nem öli őket az Isten vagy mesterük és védelmük, a titokzatos Nagy Babilon, a megjövendölt és hamarosan nyíltan előlépő Szajha.

2008-09-23.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
A messze nem ok nélkül májrákos hírében álló babiloni, Babilon mocskából fejtetőig jóllakott Pálffy István utóda, a Sátán sortüzes-csonttörő ügynökribanca, D. Tóth Kriszta Juszt Lászlóval beszélte meg az m1 Híradóban, miről lesz szó az "A tévé ügyvédje" című műsorban. Az ördögök lakosság pénzén folyt bájcsevejét a realizálás követte: a mi pénzünkön még inkább multimilliomosra dagasztott Juszt László a közpénzen fenntartott MTV-ben azt sérelmezte, miért nem zárják börtönbe a tüntetőket, miért nem tiltják be mindazon szervezetek tüntetéseit, amiken bárki rendbontóként lépett fel, és miért nem szigorítják még inkább a gyülekezési törvényt. Az MTV-s bűnszervezet, amely aljas indokból vagy célból tudatos párthazugságaival előidézte az ország tönkre tételét, majd az 1000 milliárdjaink eldorbézolását követően vért lihegve követelt megtorlásokat az MTV-t ostromlók ellen, akik az igazságot és kötelességeiket, valamint pénzünket kérték számon a juszt-féle kitartottjainktól, azok az MTV-s fasiszta bűnözők, akik október 23-án és azt követően a mai napig a világ népeiből való, tömegével megnyomorított vétlen civil lakosok ellen ugattak, csaholtak és szerveztek, gyakran nem is a háttérből politikai bűnpereket, nem laknak jól vérrel. Újra és újra - miközben továbbra is minden életérdeket elhallgatnak, minden gazdasági és emberjogi létérdeket pártszolgálatos fasiszta módjára megtagadnak, újra és újra - betiltásokat, koncepciós pereket és megtorlásokat követelnek a lakosság tiltakozni merő tagjaival szemben.

Már nem tudják, mit tesznek. Nem tudják, hová mennek. Nem látják, nem értik, nem fogják fel az előre bejelentett következményeket. Vak disznók ők, amik vakon és röfögve gördülnek lefelé halált hozó hegyükről a halált és örök szenvedést hozó kénköves tóba. Révületben pöffeszkedő, sortüzes-náci államgörények élősködnek a nyakunkon, az agyműtétes és elektrosokkos, csonttörős és tüdőlövős babiloni stricik és babiloni ribancok. Már nem tudják, mit tesznek. Egyre inkább úgy tűnik, amíg meg nem halnak, nem fognak megállni, de egy biztos: ha életük és lelkük a tét, mivel a Sátán gyermekei, akkor is, az utolsó pillanatig, valamennyiünk és az egész Emberiség ellen hazudni, hazudni és hazudni fognak.

Személyesen szólítom meg az engem nagyon jól ismerő Juszt Lászlót és D. Tóth Krisztát. A Sátán hazug, harácsoló, brutálisan és sortüzes-náci módon közönyös fasiszta gyermekeit. Akik a Hírháttérrel tartanak, most is maradandó élményben lesz részük.

 

Beszéd:
Molnár F. Árpád

Zene:
2001 Űrodisszea

Zenei szerkesztő és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

 
V MP3 O Meghallgatása fülhallgatóval ajánlott. V MP3 O
A felvétel meghallgatásához vagy letöltéséhez ide kattintson! (23 perc)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér egyéb kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-23. - A zsidó bírói és ügyvédi alsósöpredék újabb bűnszervezeti rendőrcsőcseléket mentett meg a szabadságvesztéstől - Az MTV számos címére elküldött, D. Tóth Krisztának címzett levéllel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Hírháttér fel kívánja hívni ugyanakkor nem csak a vérbíróság, de a Sátán és az ördögök ügyvédjeként pusztító és romboló, államfasiszta nézeteit kamerák előtt hangoztató Vira Sándor ügyvéd figyelmét arra, hogy mostantól...


 

2008-09-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Ifj. Hegedűs Lóránt: Gyávák, gerinctelenek, hazaárulók - Ifj. Hegedűs Lóránt kecskeméti előadásából
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész Kecskeméten, a Magyarok Házában tartott zengzetes szónoklatából készült összeállítás. A filmbe szerkesztve a Hírháttér értékelését is megtekinthetik a Föld gyáva és képmutató kisgazda farizeusairól, akik lyukas garasnál kevesebbért eladták az egész Földet. (Film, 30 perc)


 

2008-08-26. - A kormány 23 milliárdos rablása és tömegmészárlásai, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Felhívom a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelős személyeinek a figyelmét, hogy a Btk. lehetőséget biztosít a saját vagy mások testi épsége vagy élete védelmében való erőszakos fellépésre, felülírva csaknem az összes egyéb törvényt és paragrafust, beleértve az emberölésre vonatkozó paragrafusokat is.

 

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)
 

 

2008-06-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)


 

2008-06-18. - Alosztályvezető felettesük ellen tanúskodtak a rendőrbűnözők - Fábián Gábor, a 2006-os állami vérengzések áldozata a Hírháttérnek nyilatkozott
/Molnár F. Árpád/
Részlet: "Történelmi esemény"-nek nevezte a 2006-os tömeges állami brutalitás áldozata, Fábián Gábor a bíróságon tegnap történteket.

 

 

2008-06-16. - Rendőrvérfröcskölést, politikuscsonttörést, meztelen MSZP-ribancok szétrugdosását
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lábhoz, Szilvásy patkány! Lábhoz és csókold a lábam, nyald a lábam térden állva (...)! Tudod, hogy filmekben fog visszaköszönni, amit tettél! Úgyhogy térdre, és nyald a lábam, disznó!


 

 

2008-06-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Sátánatyám, ments meg! - A Hírháttér MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E zenés filmünk imádságot és Istendicsőítést is ad hős és bátor rendőri állományunk veértől duzzadó, vörös ajkaira. (Film, 5 perc)

 

 

TABU
2008-04-03. - Nyílt levél az MTV-nek - A Molnár, a ti régi ismerősötök, a ti és főnökeitek bűncselekményeiről és politikai gyilkossági kísérleteiről, valamint befejezett emberölései(te)k tömegeiről
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Persze nem mindenütt MTV-s pártgörények tenyésznek, mint szemétdombon a ganéj. Volt rendőrök, akikkel találkozóra hívnak, a legkisebb eltussolt balesetektől a Gyurcsány Ferenc, Demszky Gábor és/vagy Kuncze Gábor által elkövetett bűntettekig bezárólag mind arról beszélnek, hogy vigyázzunk, mert ha odaszólnak az NBH-nak, pillanatok alatt eltesznek minket láb alól autóbaleset vagy bármi más formájában.

 

 

 

Előző cikk:
2008-09-23. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megölni hat afrikait! - A Hírháttér tényfeltáró filmje
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Puff Daddy: Come With Me)
Tartalom: Olaszországban hat afrikait sortüzelt és mészárolt le - az olasz kormány szerint - a Camorra maffia a kábítószerpiac érdekében. Az afrikai bevándorlók viszont a berlusconista kormányzat által szított fasiszta őrjöngéseket nevezik meg fő okként, és tüntetéseket szervezve az utcákra vonultak. (Film, 13 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-24. -
Kártérítést az 1956-os katonai intervencióért
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: A Justitia Bizottság munkájából Magyarország kártérítéséért.
(A képen a sortüzes-család: Dobrev Klára sortüzes, Apró Antal sortüzes és Gyurcsány Ferenc sortüzes)
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu