Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Az őrjöngő Mussolini - A fasizmus tudatos gerjesztése Olaszországban

 

Előszó:

A cikket az alábbi levéllel mellékelten elküldtem az olasz konzulátus címére:

 

Tisztelt Címzett,


pár nappal ezelőtti ígéretemnek megfelelően cikket publikáltam Silvio Berlusconi miniszterelnök olaszországi tevékenységéről, érintve bűnszervezeti összefonódásait Orbán Viktor miniszterelnökkel és a nemzetközi szervezett bűnözéssel.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád

A cikk a következő helyeken már elérhető:

http://hirhatter.t35.com/az_orjongo.htm
http://allambunozes.blog.hu/2008/08/07/az_orjongo_mussolini
http://emberijogok.blogspot.com/2008/08/az-rjng-mussolini-fasizmus-tudatos.html
http://www.magyarero.hu/index.php?op=full&q=3342
http://molnarfarpad.wordpress.com/2008/08/07/az-orjongo-mussolini-a-fasizmus-tudatos-gerjesztese-olaszorszagban/

--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


Az őrjöngő Mussolini - A fasizmus tudatos gerjesztése Olaszországban

 

2008-08-07.
Molnár F. Árpád
 


Az olasz tömeggyilkos maffiózót, Berlusconit egész Itáliában, hosszú esztendők óta Mussolinihez és Ceausescu-hoz hasonlítják

Olaszország látványosan korrupt, tömeggyilkos miniszterelnöke, a genovai gyilkos Silvio Berlusconi felforgatta Itáliát.

A történet azzal kezdődött, ami bárhol, bármely nép esetében előfordulhat: egy román állampolgárságú személy megerőszakolt és megölt egy olasz nőt abban az országban, ahol az olasz maffia, a Camorra és más politikai bűnszervezetek naponta gyilkolnak és robbantanak, hol a putyini KGB-ügynök, Romano Prodi, hol a "duce"-ként és "Mussolini"-ként emlegetett Silvio Berlusconi totális fedezéke és védelme alatt. Berlusconi felkapta az ügyet, és növekvő fajüldözést rendezett egész Itália-szerte, először kimondottan a - hadd nevezzem most, alkalmazkodva Berlusconi fajelméletéhez - román faj ellen ("román" egyébként azt is jelenti: "római"), aztán valamennyi külföldi faj ellen. A napokban pedig az Európában eddig kvázi vagy egészében legtoleránsabb Olaszország hirtelen kelt, a tömeggyilkos Berlusconi által gerjesztett fasiszta Olaszországban a duce kivezényelte közpénzekből az olasz hadsereget, géppisztolyokkal, akik éjjel-nappal zaklatják a hajléktalanok tömegeit, a politikai gyilkosságok és/vagy az éhhalál elől a fasiszta Olaszországba menekült külföldieket, válogatás nélkül, faji alapon, tehát egyetlen szempont szerint: ha nem az olasz fajból való, akkor gyanús, nagyon-nagyon gyanús! Angela Merkel, akit nem véletlenül hívnak kancellárnak, ezúttal is nagyokat hallgat és kedvesen mosolyog, mert korrupt a korruptnak, embertelen az embertelennek, sokkos gyilkos a sokkos gyilkosnak kezét fogja.

Berlusconi intézkedései miatt most célszerű fajról beszélni, amikor olaszokról van szó:

Én Olaszországban éltem, több városban is - Milánótól, Bolognán és Firenzén át Rómáig -, rendkívüli módon ismerem az ottani helyzetet, s azt, hogy a tömeggyilkos duce kiket kezdett el üldözni, mint bohóc a porondon, mutogatva magát a rendkívül könnyen manipulálható és fasizálható olasz lakosság előtt. Tehát az olasz faj olyan, hogy szó szerint pár nap alatt a világ legfasisztább faját lehet belőle formálni, de amint egy szívbeteg tömeggyilkos - így Berlusconi - meghal vagy eltávolítják, és helyébe valami normálisabb, kevésbé hitlerista féreg kerül, szó szerint pár nap alatt visszaváltozik. Az olaszok ennyire szangvinikusak. Ez rávilágít arra is, mennyire gerinctelenül formálható, gyúrható és korrumpálható az olasz.

A katonákra sem Rómában, sem Milánóban nincs semmi szükség, ahogyan Firenzében és Bolognában is maga az őrület és a gyártott gyűlölet. Milánóban a bűnözők egymás között elvannak, de nagy balhékat csak az olasz, az orosz - ezek mindketten Berlusconi szakterülete, mert az olasz mellett szintén az orosz maffia egyik embere -, meg a kínai maffia rendez, de a kínai nem látható módon, azaz szintén beépülve a politikába. A románok koldulnak, egyesek egymás között verekednek (de nem Rómában, mert ott "soha" nincs verekedés), illetve a román cigány legnagyobb bűnei közé sorolható, amikor a kukázott árut, amit senki meg nem venne, csakis könyörületből vásárolnak az olaszok, Rómában blokk nélkül árulja a piacon, magyar pénzre átszámítva cirka 50-170 Ft-os áron. Van, hogy egyetlen római kánikulás, pálmafás napon a románok egyetlen fia portékát nem tudnak eladni, de maximum sem keresnek többet 4-5 eurónál, csak roppant kivételes alkalmakkor. Tehát semmiképpen nem tudják tönkre tenni és lelakni az országot, ahogyan a tömeggyilkos milliárdos Berlusconi és Romano Prodi tette, teszi és tenni fogja, amíg meg nem hal. Géppisztolyos, mussolinista hadseregre azért sincs szükség a hányingert keltővé vált fasiszta Olaszországban, mert az ország valódi rákfenéje, azaz a Prodi-Berlusconi-féle egypártrendszerű, tömeggyilkos maffia az utcán nem látható, kivéve, amikor Milánóban autókat és motorokat gyújtanak vagy robbantanak fel, illetve lelövik egymást az utcán. Ehhez viszont Berlusconinak, a ducénak a saját disznóóljában kellene söpörnie, nem a szegények és a koldusok között, ráadásul mint a nácik, géppisztollyal róva az utcákat Európa legkorruptabb rendőrségével és a hadsereggel, mint valami szükségállapot idején, háborút plántálva oda, ahol béke uralkodott. A Berlusconi milícia-söpredéke a szegényeket üldözi, akik még a zsebtolvajlást sem gyakorolják, maximum egyes tagjai, főleg az arabok és az olaszok, továbbá gyakorlatilag csak hajléktalanok ellen és éjszaka, és a legsúlyosabb, amikor Rómában a marokkóiak a telefonfülkéket megberhálják, hogy aki telefonálni akar, annak elnyeli a pénzét, amit a marokkóiak gyűjtenek össze. Ennek felszámolásához nem gárda, meg milliárdos pénzherdálású hadsereg kell géppisztolyokkal, hanem pár havonta néhány utcai rejtett kamera, amelyhez először is Berlusconinak és Prodinak kellene börtönbe vagy temetőbe kerülnie, mert enélkül csak a további fasizálódás látszik perspektívának az Amnesty International lapítása és az Európai Unió, valamint a sokkos kancellár, Angela Merkel mosolygós és bratyizós oldalán, büszke tartással, ahogyan a hitlerista németekhez és más államférgekhez illik.

Milánóban pisztolyokat is árulnak, de az olasz fajból kiábrándító módon azokat is olasz utcagyerekek, nem mások (nekem is próbáltak fegyvereket eladni), jobban tudva ezek a gyerekek, mint a magyarok, hogy az utcák mindenütt be vannak kamerázva. Ezt azért tudják az olasz, iskolázatlan gyermekbűnözők, mert gyerekekként is több eszük van, mint a magyar felnőtteknek. (Ajánlott filmünk: Az összes utca bekamerázva!)

Amit a magyarországi zsidónáci média mutogat híradásai tömegében, a tv2-től az ATV-ig, hogy a fasiszta Olaszország szívbeteg tömeggyilkosa, Berlusconi kiket állít meg az utcán géppisztolyokkal, és akiket a judeonácik úgy mutogatnak, mint valami elvetemült gonosztevőket, azoknak szakterületét és bűneit ránézésre ismerem:

az afrikai bevándorlók, akik sokszor az állami gyilkosság és az éhhalál elől menekülnek a dúsgazdag Európába, az utcán, adómentesen, becsülettel árulják a női táskákat, a napszemüvegeket, meg az afrikai népi tárgyakat fillérekért. Számla nélkül. Ezen ételt vesznek, és nem járnak segélyhelyekre. Rómában még az alkoholfogyasztás is gyakorlatilag a nullával egyenlő. Olaszországot annyira jól ismerem, hogy a híradásokból még azt is meg tudom azonnal mondani, hogy a géppisztolyos duce-nácik melyik városban terrorizálják az afrikai bevándorlót, mert az fekete, és nem az alsóbbrendűvé zuhant olasz fajból való söpredék bűnöző. Amit a zsidónáci média (így az RTL Klub és a tv2 stb.) nem mutatott, az sok egyéb igazság mellett az is, miket rejtett az afrikaiak zsákja. Nos, én látatlanul megmondom, mert a kisujjamban van: ezeket, amikről most írtam: napszemüveg, női táska, pár eurós afrikai dísztárgyak.

Berlusconit Itáliában "mascanzone"-nak, azaz "gazember"-nek nevezik, és már régi elnöksége idején is mindig Mussolinihez hasonlították, mert despotizmusa és nyílt, gerinctelen, gyakran nem leplezett agressziója a hitleri Németország fasiszta tömeggyilkosához, A merkeli Németország régi-új hőséhez, Mussolinihez hasonló, ahogyan a személyét megkövetelő kultusz és sérthetetlenség is erre emlékezteti a nácisodó olasz fajt. Mint írtam, a tömeggyilkos bűnöző Berlusconit "duce"-nak is nevezik egész Itália-szerte, mint a fasiszta vezéreket, mert egész jelleme amolyan olasz kancelláros, amilyen Mussolinié volt. Egy neves emberjogvédő és hős korábban pl. azt kiáltotta rá - nagy botrány volt belőle -, hogy "úgy fogsz megdögleni, mint Ceausescu!"

Az én bizonyítékaimat is - nemzetközi hátterű robbantásos stb. merényletekről és a magyar miniszterelnökökről, így Orbán Viktor bűntetteiről - a berlusconi-féle politikai rendőri söpredék kobozta el, hamis papírt kiállítva arról, hogy nem volt nálam, ami a milánói rendőrség kamerái előtt, bevitelemkor jól láthatóan nálam volt, ahogy a díszkíséret az amerikai konzulátus bombabiztos bejárata elől, az amerikaiak orra előtt, 2003-ban elhurcolt. A tanúvallomásomat összetépték, engem pedig fogdába vágtak, majd másnap elküldtek. Olyan is volt, hogy Berlusconi fasiszta rendőrsége kurvákat ültetett le a kihallgatásomon, hogy utóbb hamis tanúzzanak. Onnantól kezdve nem mondtam semmit. A kis pisis rendőr nagyokat nyelt, úgy be volt tojva (mert olyan jelentős volt az ügy: mint mondtam, többek között Orbán Viktor bűntetteiről és nemzetközi méretű robbantásos merényletekről szóló bizonyítékhalmokról, kazettákról és dokumentumokról volt szó), de a parancsokat végrehajtotta, mert az olasz faj egyébként is könnyen korrumpálható és megvesztegethető, akinek ha nem rondít bele az elméjébe az olasz politikai vezetés, tehát a maffia, akkor kedves típus, akinek viszont annyi tartása nincs, mint egy gerinctelen földigilisztának. Az olaszról mondtam mindig, hogy a politikai gyilkosságokat is gyűlölet nélkül, mosolyogva követi el. Ahogy a KGB is mondta mindig: ha olasz politikusról volt szó, mindig tudták, hogy nyert ügyük van, mert azt biztos, hogy le lehet fizetni, és biztos, hogy játszi könnyedséggel lehet zsarolni.

Nagy áldás lenne Itália számára, ha ez a szívbeteg, mussolinista, Ceausescu-t idéző tömeggyilkos, akinek ideje alatt politikai berkekben nem volt szabad kritizálni Mussolinit, meghalna végre szívbetegségben vagy agyvérzésben. Emlékeztetem belsős olvasóimat, hogy talán nem véletlenül volt olyan nagy a feje 2004-ben és 2005-ben. Ki tudja, hátha emiatt, pl. egy agydaganat vagy egyéb autóbaleset stb. miatt. Ezért már érdemes lenne ennek a fenevadnak szobrot állítani, hogy a Jelenések Könyve fenevadjára emlékeztessek, csak azt a fajta leborulást és imádati formát kell elkerülni, amit a kancellár Angela Merkel és a sunyi bűnöző, Orbán Viktor tanúsít a náci duce előtt. Ha a szívbeteg tömeggyilkos meghalna, mindjárt sokkal nyugodtabbak lennének megint az olaszok, hirtelen nem volna bűnözési gond, csak Nápolyban, meg attól délre, viszont kizárólag az olaszok részéről Szicíliában. Az Olaszországot megnyomorító bűnözés pedig valójában eddig is kizárólag Berlusconitól és Romano Proditól, valamint elődjeitől származott, ahogyan utódai is az olasz genetikai faji selejt és söpredék áldozataiként fognak pusztítani és rombolni a Földön. Berlusconi kiiktatásával messze nem volna annyi probléma, mert az olasz olyan, hogy ha hülyítik, öt perc alatt megbolondul, ha békítik, öt perc alatt megbékül. Ehhez ki kell irtani a selejtet, amik törvényeket hoznak arra - így Berlusconi -, hogy bukott bűncselekményeik miatt ne kerülhessenek börtönbe, és helyükre valami egészségesebb és kevésbé fasiszta tömeggyilkost kell ültetni. Minthogy Olaszországról van szó, amelynek korrumpáltságát illetően csodájára jár a világ, így tömeggyilkoson kívül senki szóba nem jöhet politikai vezetőként, de mégiscsak jobb, ha az illető nem olyan undorító és hitlerista vérben forgó, sokkos gyilkos, amilyen Silvio Berlusconi, Európa Ceausescu-ja.

Orbánt minősíti, hogy ilyen fasiszta, tömeggyilkos, milicista férgekkel haverkodik, hogy a kéz a kézben bűntetteikről már ne is beszéljek. Angela Merkel pedig az Európai Uniós, mindig a politikusoknak és mindig a nép ellen talpnyaló trágyadombjának csúcsdíszeként mindennel foglalkozik, de ahol a népbe lőnek, mint Magyarországon tette Gyurcsány és az MSZP-s, az Alkotmányt teljesen megsemmisítő és betiltandó bűnszervezet, meg ahol faji üldözés és apartheid folyik egy tömeggyilkos Mussolini megbízásából, oda csak vigyorogni, meg gratulálni megy.

Ami Orbánt, meg Berlusconit illeti, a kéz a kézben hányinger és hitlerista förmedvényeket: boruljon a ganéjra áldással az, aki maga sem több, mint szemétdombon a ganéj.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összes utca bekamerázva! - A titkosszolgálati módszerekről és a teljes lefedettségről
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az államtitkok közül ragadunk meg egyet-kettőt és vetjük a lakosság orra elé. S miközben a későbbi, sokkal strukturáltabb összefüggések és a Valóság felé kalauzoljuk a nézőt és hallgatót, aközben újabb rébuszokat, puzzle-darabkákat és tovább gondolni való rejtvényeket prezentálunk. (Hírháttér - Megelőzzük a kort) (Film, 10 perc)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)


 

2008-06-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Jönnek a politikai gyilkosságok - Jobbik- és Magyarerő-találkozó
/Kamera: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A politikai gyilkossági kísérletet túlélt Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök, Lipusz Zsolt, a Jobbik nyíregyházi alelnöke, Lukács Mária festőművész, Graholy Zoé és Kucsera Zsuzsa Székesfehérváron, 2008-ban. (Film, 11 perc+3kép)


 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Vissza a 200 milliónkat, Szilvásy György! - Nyílt filmlevél Szilvásy Györgynek a 10 éves büntetési tételű kormányzati portáljukról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az úttörőnek számító maffiaellenes film vezérfonala az MSZP által bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette a kormányszóvivői portál 200 milliós ún. "felújítása" kapcsán, közvetlen és halmozott üzenetekkel főleg Szilvásy Györgynek. (Film, 17 perc)

 

2008-05-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Morvai Krisztina: Amíg van, aki szól...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyar Gárda (MG), állam elleni bűncselekmények, bírósági koncepciós perek, TomCat (Polgár Tamás), Budaházy György, Toroczkay László, női egyenjogúság (emancipáció), diktatúra, rendőrségi igazoltatás és zaklatás. (Film, 11 perc)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-07. -
A jövő fenyegetése, reménye - Irán?
/Szeszák Gyula (olajügyész)/
Tartalom: Szeszák Gyulának, az elmúlt fél évszázad egyetlen értékelhető ügyészének, Hajdú-Bihar megye egykori főügyészének legújabb történelmi cikkét publikáljuk, aki a '90-es években többek között az MSZP és az Orbán Viktor vezette Fidesz legnagyobb bánatára 66 vagonból álló, nemzetközi, állami olajvonatot buktatott meg.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Berlusconi nemzeti szocialista és idegengyűlölő beszéde - (Tragikomédia kategóriában)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Adolf Hitlernek, mint Silvio Berlusconinak beszéde, az olasz miniszterelnöknek az olasz társadalmat pillanatok alatt fegyveres milíciákkal fasizált, a világ összes népét terrorizáló, idegenellenes őrjöngésére válaszul. (Film, 3 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu