Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

 

   

Novák Előd álldogálásért elítélt 96 ezer Ft-os büntetéséből kiindulva a sortüzesek egyenlő jogainak biztosítása kapcsán

 

2008-01-28.
Molnár F. Árpád
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

     - Novák Elődöt 96 ezer Ft-ra büntették közterületen álldogálásért. Üzenet dr. Kiss Gyöngyi vérbírónak és környezetének.

     - Gyurcsány Ferenc és társai indonéziai 900 milliárdos korrupciós ügye és a "független bíróság", valamint a "független és objektív média" messzemenően nem rejtélyes szándékegysége.

     - 900 milliárdos kormány- és állambűntettek esetén kérnünk kell-e engedélyt az elkövetőktől arra, hogy kiállhassunk a mi közterületünkre tiltakozni? A szemkilövőktől engedélyt kell-e kérnünk azért, hogy tiltakozhassunk a sortüzesek megnyomorításai, 30 ezer hajléktalan egyszeri 4 milliárdba kerülő elszállásolása, valamint a kormány és az ellenzék erőinek ezermilliárdos bűntettei miatt?

     - Politikusok szabálysértésének gyanúja esetén főbelövés, arconlövés, szemkilövés, tüdőlövés, bordatörés, mert precedensül a 2006 október 23-i és az azt követő események és brutális állami megtorlások szolgálnak.

     - Demszky Gábor 400 milliárdos 4-es metrója és a 10 nap alatt megfagyott 16 hajléktalan. A palma de mallorcai metró cirka nyolcadannyiba került, mint a budapesti zsidómetró. Ebből a pénzből 100-szor fel lehetett volna számolni a hajléktalanságot a Magyar Köztársaság teljes területén. Néhány fejszámolás: mennyibe kerül nekünk fejenként - a csecsemőket is beleszámítva - egy-egy korrupciós ügy?

     - Szabó István Oscar-díjas filmjében, a "Mefisztóban" az elektrosokkos és gyilkos Veér Andrást ábrázolja az a jelenet, amikor a fasiszta Németország miniszterelnöke megáll a Dávid-szobor hímvesszője előtt szónokolni. Van-e új jelölt erre a pozícióra? Együtt a család: a sortüzes Popper Péter, Bodor Pál, Veér András és az Oscar-díjat nyert fajfasizmus. Meg nem emlékezés Veér András 2004-es, rákhalála előtti, színházi erkély szélére történő odacsúszásáról.

     - A kormány keresztyénüldözése és rémtettei ellenére a református egyház vezetője, Bölcskei Gusztáv a Sátán trónjánál, Gyurcsány Ferenchez és Szilvásy Györgyhöz, valamint a Sátán zsinagógájához jár rendszeresen bocsánatot kérni, a gyülekezetet, az ország keresztén tömegeit és a világ népeit cserben hagyva. A Sátán országának lakájpapjai és egyházi lakájvezetői.

     - A Hit Gyülekezete egyház legtöbb gyülekezete Isten egyházaként hirdeti a Sátán zsinagógáit és kegyelemnek tartja a háborút és az azzal járó tömegmészárlást és területi terjeszkedést, ha az agresszor a zsidóság. Az ilyen álláspont nem Krisztusnak, hanem a Sátánnak az Evangéliuma.

     - A fehérgalléros politikai-, média- és a közéleti bűnözés összevetése a Máté Evangéliumának 23. Fejezetében a Jézus Krisztus Beszédeivel.

     - Lomnici Zoltán LB-elnök és a Moszadbűnözés a Sátán zsinagógájával.

     - Morvai Krisztinát a Sátán zsidói az emberi jogok képviselete miatt üldözték körbe a Földön.

Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-63-86
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 
Előző cikk:
2008-01-28. -
1. Jogom van egy ÚJ VILÁGHOZ! ; 2. Mikor már semmid nincs...
/Zsigai Klára két verse/
Tartalom: Két vers jelenünkről és jövőnkről.
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-29. -
Holnap ítélet várható egy 2006. október 23-án meghurcolt tüntető kártérítési perében
/Nemzeti Jogvédő Alapítvány (NJA)/
Részlet: ...a károsultra annak ellenére támadtak tonfával és rúgásokkal, majd bilincseléssel (...), hogy ő erre okot adott volna (...). A kártérítést igénylő férfi a korábbi rendőri tájékoztatás alapján a Kossuth térre tartó tömeg kiszorítását végző rendőrkordon előtt 2-3 méterrel hátrált, és közben arra hívta fel a rendőrök figyelmét, hogy eljárásuk törvénytelen és megengedhetetlen.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu