Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mocskos Júdásféreg!!! Hogy tudsz este lefeküdni, te alávaló görény, annak a tudatában, hogy amíg te luxuskörülmények között élsz, emberek milliói éheznek-fáznak és pusztulnak el értelmetlenül!! (...) Igen, temiattad, mert megalkudtál, cinkosa lettél a Fenevadnak!!!! (...) ... kiszolgálod a Nagy-Babiloni Szajhát!!! (...) Te együtt pusztulsz a Rendszerrel (...), és minden idők legmocskosabb "emberi férgeivel"!"

   

Orbán Viktornak adok vacsorát: Egyél még a bemártott falatból, Júdás!

Mottó helyett:
Molnár F. Árpád: "A pártember azt hiszi, hogy ha valaki nem pártolja valamely párt korrupciós ügyeit és ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságait, akkor automatikusan a másik párt bűnügyeit és gyilkosságait támogatja. A pártállat olyan nyomorult faj, amely nem érti, hogyan lehet az, hogy valaki egyáltalán nem pártol korrupciót és ártatlanok elleni Holocaustot. Nem érti, mert mesterségesen megnyomorított agya semmit nem képes máshogy észlelni, csak a pártból."   (2009.04.18.)


2009-04-19.
Molnár F. Árpád
 


Elektrosokk filmünk (ide kattintva az eredeti oldal látható, innen pedig a film saját gépére letölthető) olyan kellemetlenül érte Orbán Viktort és bandáját, hogy rögtön visszarendelték a közszerepléstől Lázár Jánost, akit éppen a Mónus Áron elleni és az Orbánnak ezzel kapcsolatban diffúzált velem való emberjogi háborúja miatt toltak az ország bűnözői médiumai élére. Később Orbán megváltoztatta hozzáállását, és Lázár Jánoson keresztül perrel fenyegette meg a Hírháttért, amennyiben nem takarítjuk el az elmúlt évtizedek állambűnszervezeti összefogással megkínzott, megcsonkított és megölt áldozatairól, valamint elkövetőiről szóló e filmünket. Eközben kiderült, hogy Kövér László titokminiszter és Orbán Viktor barátja, Pesty László is bizonyítékmegsemmisítő szándékú PÁRT-Veér-pert indított ellenünk. Márpedig saját és mások testi épségének és életének védelme, valamint az Alkotmányos rend elleni bűnszervezeti szervezkedések messze felülírják Orbán Viktor, Demeter Ervin, Kövér László és a Hír tv pártszolgálatos bűnözőinek a holtak csontjai örökre történő elrejtésére és a további állami terrorizmus folyamatos átmentésére és folytatólagos elkövetésére irányuló minden vágyait. Azt gondolom, hogy az ez irányú puszta próbálkozásaik is kimerítik a fegyházbüntetésekre és a következő nürnbergi perekre való bűnszervezeti összefogások tényét. Orbánék nemhogy a semmikért akasztanak, amióta kaptak erre titkosszolgálatot a Sátántól, hanem sőt, kimondottan az erkölcs és a tisztesség volt mindig az ellenségük, hogy aki nem gyilkos, azokat akarják egytől egyig a temetőkben lássák!
(Molnár F. Árpád)

Minthogy a gratulációk - nálam legalábbis - kevésbé képezik a gondolatébresztő, ékes erkölcsi szónoklatok tárgyát, így a Nagy Szociopata Pártállat antikeresztyéni párthaláltusáira adott válaszaimból idézek kettőt, amely párthaláltusák Orbán Viktor és PÁRT-ja alábbi bűntetteit és tömeggyilkosságait hivatottak volna tovább rejtegetni, elbutítva, párthalálra kényszerítve mindenkit, hogy a Nagy Jó PÁRT-ember (antikrisztus) tovább folytathassa bűnszervezeti bűntetteit és a titkosszolgálatokkal végrehajtott gyilkosságait, elrejtve saját napi tetteiért az eltelt 100 év összes termését is:

Orbán Viktor és bűnszervezetei 100 éven át rejtegetett, politikusok apró stiklijei és bűnszervezeti összefogásai eltussolására, valamint bosszúból szervezett, ártatlanok és a legnagyobb magyarok ellen végrehajtott pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszerbezárások, kényszer-kábítószerezések, törvénytelen elembeteggé nyilvánítások, a politikai és emberkísérleti ügyekben nem meglepő módon a világon hivatalosan előírt mennyiségnek gyakran sokszorosával végrehajtott memóriatörlő és izomsorvasztó, megnyomorító elektrosokk terápiák és állampolitikai intézetekben (ezeknek koronázott királya az OPNI és az IMEI), lassú kínhalálra vetett politikai gyilkosságai tetteiből.

A nekem küldött leveleket nem idézem, mert nem kaptam rá engedélyt a feladóitól, de senki nem marad le semmiről, mert egyetlen konkrét adatot, vitaper tárgyát képező pontot nem tartalmazott a történelmem során egy sem, hanem valamennyi kimerült abban, hogy "a mi Orbán Viktorunk", "nem vitatkozunk, mert fölösleges" (ebben egyet is érthetünk: a bizonyítékok tömegei ellenében hiába való próbálkozás is lenne), valamint a Nagy Jó és a szeretett és bölcs Vezér egyéb szinonimái olvashatók e Hírháttérnek küldött levelekben.

Így most az általam villámgyorsan megfogalmazott legutóbbi két válaszlevelet idézem (szögletes zárójelben és kék színnel az utólagos megjegyzéseim):

2009.04.18., 9:21 óra:
Tisztelt Uram,

bár én rühellem azokat, akik terror alá vették anyámat, hogy nekik szolgáljon, és árulja el a saját fiát is (ezt tette a maga orbánbűnözője és demeterállata, mielőtt a meggyilkolására az előre bejelentett módon sor került, nagy gúnyolódásokkal és röhögésekkel, mert a Nagy Szociopata Pártállat sosem becsüli az olyan rongy embereket, akik kiszolgálják dúsgazdagodásában), de mivel éppen eleget tudok, és éppen elég konkrét gyilkossági ügyről is, ezért nem sajnálom az időt [ugyanis az üzenet küldője azt írta, hogy az erőt is sajnálja, hogy Orbánt és a Hír tv-t ért mocskolódásokhoz véleményt fűzzön], hogy bárkit - természetesen mindhiába - kihívjak a Hírháttér kamerája előtti vitára, védje meg akár jobb-, akár baloldali sátáni bálványbűnözőjét és korrupt sokkos gyilkosát. Több millió letöltést követően nem volt senki, aki vitatkozhatott volna. [Ugyanis senki sem mert, nemhogy a pártszolgálatos, sokkos gyilkos Hír tv!]

Őszintén szólva kevés olyan dolgot vezetett be a Sátán, ami mélyenszántóbban hitványabb és megvetni valóbb a pártszolgálatosság alapú gerinctelen lealjasulásnál és bűnöző létnél.

Na, ehhez fűzzön véleményt [tudniillik az üzenet feladója azt írta: az erőt is sajnálja, hogy véleményt fűzzön]: KLIKK! Senki így még nem volt leleplező a területet illetően az eltelt 100 esztendőben. Minden idők magyar rekordja, ugyanis aki az Internet elterjedése előtt akár egy ügyet, vagy a puszta létezését az állami bűnözés e formájának is pedzegetni merte, azt PÁRTÁLLATAI közösen, egy pártban, a PÁRTBAN juttatták hamis vádakkal börtönbe, elmegyógyintézetbe vagy temetőbe [Ide úgy látszik, nem kellett pont. Ugyanis - nem szándékosan - a levélben nem tettem pontot. Akik ismerik a személyre is szabott titkosszolgálati jelrendszer e kódját, és nem orbáni pártállatok, máris elégedetten dörzsölik a tenyerüket.]

Megsúgom: pártbálványai nem csak véleményt mondtak e filmről (minthogy megölniük nem sikerült akkor sem, most pedig már én vagyok a mester), de bűnszervezeti összefogással, kétségbeesetten és iszonyú gyűlölettel kapkodnak. És csak a legostobábbak nem tudják, ha akad olyan köztük egyáltalán, hogy már vége. Csakis bukni lehet rajta.

És ez így van jól. Ez az Isten Áldása. 100 év orbáni-gyurcsányi-sztálini-hitleri szemetét kell felhörgetnem az Emberiség utolsó Veérfasiszta állataival, akik meg akartak ölni ezért, de már késő, felhörgetni belőlük, hogy kirobbanjanak a holtak csontjai azon gyilkosokból, akik  - Biblikusan, tehát nem a Sátán állatoknak fenntartott bűnöző és tömeggyilkos pártjai megfogalmazásában - pusztították a Földet.

Legyen óvatos, mert áldozataik között van, akit már a Kádár-rendszerben is megsokkoltak, és zokogva keresnek meg azzal, milyen állami vagy titkosszolgálati üldözést folytatnak ellenük. Legyen óvatos, mert nagy a haragja azoknak, akiknek családjait tönkre tették, sokaknak, akiket évtizedeken át üldöztek és minden médiumban elnyomtak, meg sem szólalhattak, és egyre, egyre, egyre többen jönnek elő.

Üdvözlettel a Molnár, az orbáni és "baloldali" politikai üldözések túlélője, aki sosem volt képes a demeteri-orbáni titkosszolgálatai bűnbandái követeléseire bűnözővé silányulni.

 

A másik levél pár órával korábban keltezett (a címzett nevét kitakartuk):

2009.04.18., 0:34 óra:
Kedves ...,

[az üzenet feladója nem érti, hogy miért említjük egy csapatban a hitlerizmust, a sztálinizmust, Orbánt és a cionista bűnözőket] mit nem lehet azon érteni, hogy egy tömeggyilkos akkor is tömeggyilkos, ha jobb-, vagy ha baloldali. Hitler ugyanúgy szervezte az ártatlanok elleni politikai gyilkosságokat, mint Rákosi, Sztálin, Horn, Orbán és Gyurcsány. Ezért mind ugyanúgy rejtegette is azt, hogyan szervezik, kikkel és hogyan hajtatják végre, de még az ötvenes évek titkosszolgálati eszközeit is a közös Sátáni lélek és napi sátáni gyakorlat miatt dugdossák! Mindegyik a becsületet irtotta és a tisztességes embereket ölte, a gazembereket pedig felmagasztalta. Ki találta ki, hogy a becsület jobb- vagy baloldali? Miféle rongy alak lenne közülünk bárki, ha csak azért magasztalná Hitlert, mert Sztálin vagy a zsidók ellensége volt, vagy azért magasztalná Pereszt, mert üldözteti a nácikat. Hiszen tömeggyilkos volt egyik is, másik is. Rongy embernek állati példaképek valók, a felsőbbrendűeknek pedig Isteni Nimbuszok, hogy maguk is felsőbbrendűek és érthetetlenül igazak lehessenek az állatok között.

Mi a bonyolult azon, hogy vannak, akik az Istent és az Emberiséget erkölcsi, nem jobb- és baloldali, valamint mindenféle tömeggyilkosi PÁRTaklokból szemlélik? Miért kellene nekem pártállatként bármilyen csőcselékhez csapódnom, mint az utca szemetéből szerveződő antikrisztusi söpredék, és azt mondanom, hogy Orbán politikai gyilkosságai azért jók, mert Gyurcsány még nála is rosszabb, vagy Gyurcsány azért ölheti meg a hozzánk életük védelmében sokszor zokogva forduló, sok évtizedes politikai üldözötteket, mert az Orbán még Gyurcsánynál is rosszabb?

Mert az rendben van, hogy az ember gyilkos - mondja az Echelon-agyonvert állatkert faja -, de az, hogy az ember nem gazember és nem sátáni, JÚDÁSFAJI gyilkos, az hogy lehet, mikor itt mindenki bűnözőket emel a feje fölé példakép gyanánt? Gyanús! Nagyon gyanús! Ezek itt nem imádják a rosszindulatú tömeggyilkosokat!

Sem becsületes ateistának, sem keresztyénnek nem kell egyik tömeggyilkos sem. Nem lehet lenyomni a torkunkon bűnözőket, mert nem vagyunk bűnözők. Nem kell Hitlert Rákosira cserélni, sem Rákosit Hitlerre, mert nem kell egyik sem! Ördögöknek ördögök valók, de angyaloknak angyalok.

Nem fogok magamból bohócot csinálni azzal, hogy egomániás tömeggyilkosokat magasztalok azért, mert a másik nem olyan szimpatikus. Attól, mert valakit utálok, még nem lesz egy másik gerinctelen rongy ember felsőbbrendű.

Hozzám nem véletlenül fordulnak csupa olyan ügyekkel, amikkel egyetlen ügyvédhez sem mehetnek, nemhogy médiához vagy bírósághoz fordulhatnának. Politikai gyilkosságok, a jobb- és baloldali pártok által közösen máig üldözött jogfosztottak, akik elleni üldözések is olyanok, amik a mai napig államtitkot képeznek. Nem borulok le a Sátán trónja előtt. Ez ilyen egyszerű. A Sátán trónja előtt boruljanak le az ördögök, ahogy ez róluk meg is van írva. Mi nem ördögök, hanem keresztyének vagyunk. Utált is minket Hitler, ahogy Sztálin is minket gyűlölt a legjobban. Egy kutya, egy disznóól, egy sötétség, egy PÁRT, egy akol. A Világosság szemben a sötétséggel.

A mi csapatunk azért, mert nem pártgörény, példátlan atekintetben is, hogy közöttünk többen bármikor, bármelyik pillanatban készek a halálra, bárkiért. Azért, mert ez így helyes. Az emberek gyávák, megalkuvók, kapzsik, gyanakvók, rosszindulatúak, szervilisek, szolgalelkűek. A becsületnek és az erkölcsnek viszont nem kell sem pénz, sem egészség, sem kényelem, sem élet. Nemhogy PÁRT!

 


Látomásom volt az imént, Orbán! Téged láttalak fényképen, és egy tudást hozzá, hogy erre a helyre illesszem be, mert a szöveghez igazított!
Meddig Szű(r)csöl egy magadfajta embercsonkító sorozatgyilkos? Kiáltsd, Orbán:
- Szű(r)cs! Szű(r)cs! Segí(r)ts!
Mitől vagytok ilyen izgatottak, Orbán? És miért retteg így a Hír tv, hogy még Kádár és Hitler pszichiátriai politikai gyilkosságait is olyan gyűlölettel rejtegeti - minket üldözve és üldöztetve, hogy hallgassunk már el végre(!) -, mint mikor a fehérre meszelt hóhért viszik akasztásra!

(Molnár F. Árpád)

Nem alkuszunk gyilkosokkal, mondván, hogy te jobb ártatlanölő gyilkos vagy, ezért megölheted azokat, akik előled hozzánk fordulnak védelemért, és elrejtem a mocskos fasiszta bűntetteidet.

Nem, mert nem rejtem el, de ráborítom a holtak csontjait, amikkel telis tele vannak rakva! Mert - ahogy Jézus Mondja - farizeusok ők, fehérre meszelt sírok, hogy akik rajtuk járnak, ne vegyék észre, hogy holtak csontjaival vannak rakva. [Orbán: ennél a bekezdésnél jelentél meg élesen a tudással: a beletudással, hogy íme, itt vagy, de az előző bekezdéssel kezdjük fényképedet!]

Egy ember nem kényszerül arra, hogy négylábú, mocskos disznókat kövessen, csak ha maga is disznó. Isten választottai járjanak a felsőbbrendűség útján, és nyugodtan hirdessék csak az állatvilág öngyilkos lejtrohamát, hogy nekik mindig igazuk legyen.

Olyannyira meghomályosodott az erkölcsre és az emberségre az ember, hogy a minden állatibbnál állatibb lét és a sötétség lett világosságnak, a világosság és az értelem pedig sötétségnek nevezve. Az árulók és a legnagyobb hóhérai lettek felsőbbrendűeknek, az ártatlanok védelmezői pedig az árulóknak titulálva.

És ahogyan Krisztus Tanítványaival történt, én is örülök annak, amikor a gyalázat neveztetik dicsőségnek, a dicsőség pedig gyalázatnak, mert ebben magasztaltatik az Isten és azok, akik nem a világ állati vandál barbáraival, hanem az Istennel tartanak, ezért mindenkinél többek lehetnek.

Néhány Hírháttér-rekordot vágtam a levél után, ami elavult, mert azóta jócskán messze előre léptünk. Ha pártállatok lettünk volna, az alábbi lista sosem jöhetett volna létre, mert minden párt államvédelmi, minden párt saját vezetői és klientúrája gazdasági és életellenes bűntetteit stb. fedezi és követi el, és elköveti, és elköveti, és elköveti .......

Üdvözlettel Molnár F. Árpád

REKORD:

     - A rendőrbűnözés ízeire szedése, valamint hogy milyen konkrét törvénytelenségek miatt kellene valamennyinek börtönbe kerülnie: rekord.

     - A rendőrség belső, nem publikus működése, visszaélései, módszerei: rekord.

     - A titkosszolgálatok módszerei, belső működése, törvénytelenségei: rekord.

     - Elrejtett találmányok leleplezése: rekord.

     - A hajléktalanság teljes felszámolásának módja és költségei: alighanem rekord. Ezzel foglalkozó szociális szférák átvettek e téren több anyagot, nem tudom, volt-e, aki ilyen evidensen prezentálta, milyen egyszerű és milyen olcsó a teljes hajléktalanság felszámolása.

     - A Hitlertől Sztálinon és Kádáron, Antalltól Borosson át Gyurcsányig a politikai okokból és köztörvényes ügyek eltussolására elkövetett pszichiátriai elektrosokk terápiák, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások és elmegyógyintézeti politikai gyilkosságok, a részletes módszerekkel: abszolút rekord.

     - Isten Létezésének bizonyítása tudományos eszközökkel és a logika eszközeivel: abszolút rekord.

     - A települési bűnözés (amit cigánybűnözésnek neveznek) teljes felszámolásának módszere: abszolút rekord.

     - Az Echelon-technológiák, amelyek az USÁ-ban visszatérően a kormányig terjedő botrányok formájában buknak, Magyarországon abszolút elhallgatottak (voltak, amíg én el nem kezdtem beszélni, most már többen fognak megszólalni): abszolút rekord.

     - Titkosszolgálati eszközök és technológiák leleplezése: abszolút rekord.

     - A nemzetközi, államilag védett szexuális és pedofil gyilkos hálózatokról: abszolút rekord.

     - A politikai gyilkosságok intézményrendszerének köztudatba bocsájtása és metodikai analízise: abszolút rekord.

     - A titkosszolgálatokkal való nyílt konfrontáció: abszolút rekord.

     - Túl ezeken egy sor konkrét ügyben egyedülálló elemzés és tényfeltárás.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Előző cikk:
2009-04-19. -
Divatember
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mert halálos bűn az, ha valakinek lehetősége lenne segíteni a rászoruló embertársán, felebarátján, de mégsem teszi azt meg, inkább elfordul tőle, és Sátán irányába tekint! Mocskos Júdásféreg!!! Hogy tudsz este lefeküdni, te alávaló görény, annak a tudatában, hogy amíg te luxuskörülmények között élsz, emberek milliói éheznek-fáznak és pusztulnak el értelmetlenül!! Temiattad!! Igen, temiattad, mert megalkudtál, cinkosa lettél a Fenevadnak!!!!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Orbán Viktortól és közvetlen környezetéből, valamint a Hír tv és szintén Fideszes pártszolgálatosai részéről az eltelt 100 év állampszichiátriai bűntetteinek és gyilkosságainak további, ha lehet, örök időkre történő elrejtésére és a bűntettek folytatólagos, szűnhetetlen elkövetésére folytatnak ellenünk támadásokat, hogy Orbán Viktor és társai korábbi, valamint azóta és ezt követően elkövetésre kerülő tetteit eltussolják. Filmünkben - formánkhoz hűen - a legkifejezőbben és leghitelesebben képviselve az erkölcsöket és a Mindenható Kegyelmében az Emberiséget, sok olyat terítünk, amiket soha, senki ebből a szánalmas, undorítóan gerinctelen és párthitvány, kollektív gyilkos magyarságból, személyesen megszólítva Orbán Viktort, számos állami bűnözőt, gyilkost és szervezetet is konkrétan megnevezve.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu