Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mocskos Júdásféreg!!! Hogy tudsz este lefeküdni, te alávaló görény, annak a tudatában, hogy amíg te luxuskörülmények között élsz, emberek milliói éheznek-fáznak és pusztulnak el értelmetlenül!! (...) Igen, temiattad, mert megalkudtál, cinkosa lettél a Fenevadnak!!!! (...) ... kiszolgálod a Nagy-Babiloni Szajhát!!! (...) Te együtt pusztulsz a Rendszerrel (...), és minden idők legmocskosabb "emberi férgeivel"!"

   

HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése

Soós József (Kárpáti Magyar):       "... bennünket nem lehet félreállítani, megfélemlíteni, lefizetni, megzsarolni!!!!! (...) Mi nem pártokban vagy népcsoportokban gondolkodunk, hanem Istenben és Emberiségben!"

2009-04-19.
Molnár F. Árpád
 


Orbán Viktor szentélye. Az agysorvasztó, agyégető elektrosokkos gyilkos az általuk átmentett és megannyi politikai gyilkosságot az összpárti bűnszervezeti összefogással elkövetett kérubja, Veér András professzor (OPNI-főigazgató) társaságában. Orbán moslék pártgörényei a pártházaktól az utcasöpredékéig fel vannak háborodva, miért nem támogatjuk ennek az öltönybe rejtett fasiszta tömeggyilkos bűnbandának a kínzásait, csonkításait és tömegmészárlásait 100 évre visszamenőleg(!), mindet(!), hiszen az ilyesmi nem cselekedet, hanem pártállás kérdése.
SÁTÁN CIGÁNYVAJDÁJA! FOGD FEL POKOLBÉLI PÁRTSZEMETEDDEL EGYSZER ÉS MINDENKORRA! KERESZTYÉNEK VAGYUNK! NEM TÖMEGGYILKOSOK! NEM KÉRÜNK AZ ILYEN FASISZTA GYILKOSOKBÓL, MINT TE ÉS VEÉRENGZŐ GYILKOS FAJTÁD!
Hamvadj el a tűzben, amit általad kinevelt mocskos PÁRT-bűnözőiddel az igazak, az ártatlanok és mindenek ellen azért gyújtottál, hogy - utolsó, mocskos farizeus - valamennyien veled együtt vesszenek el!

(Molnár F. Árpád)


Tartalom:
Orbán Viktortól és közvetlen környezetéből, valamint a Hír tv és szintén Fideszes pártszolgálatosai részéről az eltelt 100 év állampszichiátriai bűntetteinek és gyilkosságainak további, ha lehet, örök időkre történő elrejtésére és a bűntettek folytatólagos, szűnhetetlen elkövetésére folytatnak ellenünk támadásokat, hogy Orbán Viktor és társai korábbi, valamint azóta és ezt követően elkövetésre kerülő tetteit eltussolják. Filmünkben - formánkhoz hűen - a legkifejezőbben és leghitelesebben képviselve az erkölcsöket és a Mindenható Kegyelmében az Emberiséget, sok olyan dolgot terítünk, amiket soha, senki ebből a szánalmas, undorítóan gerinctelen és párthitvány, kollektív gyilkos magyarságból, személyesen megszólítva Orbán Viktort, számos állami bűnöző és gyilkos személyt és szervezetet is konkrétan megnevezve.
 

Előadó:
Molnár F. Árpád

Hírháttér-animáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

Idézetek:
Soós József (Kárpáti Magyar)

Zene:
Lendvay Kamilló: Chaconne

A filmben érintett személyek közül (ABC-sorrendben):
Áder János (Fidesz), Bognár Géza (pszichiáter, OPNI), Demeter Ervin (Fidesz, titokminiszter), Döme László (pszichiáter, OPNI), Für Lajos (honvédelmi miniszter, MDF, Jobbik), Kákonyi Róbert (pszichiáter), Kiss László (pszichiáter, főorvos-helyettes, alezredes, FÜV-főorvos, igazságügyi elmeszakértő), Kósa Lajos (Fidesz, Debrecen polgármestere), Kövér László (Fidesz, titokminiszter), Lázár János (Fidesz, országgyűlési képviselő, Hódmezővásárhely polgármestere), Magyar László (pszichiáter főorvos, katonaorvos, ezredes, FÜV-főorvos, igazságügyi elmeszakértő), Máté Kriszta (tv2), Mónus Áron (író, matematikus), Navracsics Tibor (Fidesz), Németh Imre (politikai üldözött, Szentes), Novodomszky Éva (MTV), Pálffy István (tv2, MTV), Pesty László (Fidesz, Hír tv), Pokorni Zoltán (Fidesz), Répássy Róbert (Fidesz), Szűcs Attila (pszichiáter professzor, intézetvezető főorvos), Veér András (pszichiáter professzor, az OPNI főigazgatója), Zala Attila (pszichiáter).

Rendezte:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 április 18. (Hírháttér Stúdió, Kecskemét)

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti az "Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése" című filmünket, ezzel is védekezve az Isten és az Emberiség tömegpusztítására szakosodott, az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó echelonista, háttérhatalmista, azaz babilonista módon fellépő JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival és hamis vádjainak tömegeivel szemben!
(Film, 19 perc)

A mániákus tömeggyilkos és ezerszer Elmondtuk Előre, hogy minden Betiltással egyre nagyobb bukást előkészítő fasiszta terrorista Orbán Viktor és Emberiség-ellenes bűnbandája által Betiltott Filmünket ismét feltöltöttük, védekezvén a fasiszta elmebeteg orbán viktor, pintér sándor és bandája mániákus tömegmészárlásainak öngyilkos, világrekordokat halomra halmozó Betiltó és Üldöző ámokfutása ellen. Ez a feltöltés 2011.12.01-én került A HÍRHÁTTÉREN publikálásra:Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!
Ha itt nem indul, próbálja az alatta lévő lejátszón! (Ha két lejátszót indít egymás után, a letöltés lelassul.)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

 

A lejátszó alján lévő ikonra kattintva a képet felnagyíthatja!
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-18. - Orbán Viktornak nem adtak vacsorát
/Szemenyei-Kiss Tamás/

2009-04-17. - A katolikusnak nevezett bolíviai elnöktömeggyilkos és Orbán Viktor zsinagógája - Eduardo Rózsa-Flores meggyilkolására
/Molnár F. Árpád/

2009-04-17. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (film formátumban is): Akasszátok fel a királyokat! (Lukács 20:1-8.-kal)
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (27 perc)   (Meghallgatható és letölthető!)

2009-04-09. - Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!
/Molnár F. Árpád/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-29. - Isteni Próféták és Echelon-kommunikátorok - Régtől voltunk, ilyenek lettünk
/Molnár F. Árpád/

2009-03-29. - Néhány gondolat a Bibliából, amely választ ad a mi sérthetetlenségünkre
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-03-28. - A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

Előző cikk:
2009-04-19. -
Orbán Viktornak adok vacsorát: Egyél még a bemártott falatból, Júdás!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Rongy embernek állati példaképek valók, a felsőbbrendűeknek pedig Isteni Nimbuszok, hogy maguk is felsőbbrendűek és érthetetlenül igazak lehessenek az állatok között. (...) ...de az, hogy az ember nem gazember és nem sátáni, JÚDÁSFAJI gyilkos, az hogy lehet, mikor itt mindenki bűnözőket emel a feje fölé példakép gyanánt? (...) Nem lehet lenyomni a torkunkon bűnözőket, mert nem vagyunk bűnözők. (...) Hozzám nem véletlenül fordulnak csupa olyan ügyekkel, amikkel egyetlen ügyvédhez sem mehetnek, nemhogy médiához vagy bírósághoz fordulhatnának. (...) ...akik elleni üldözések is olyanok, amik a mai napig államtitkot képeznek. Nem borulok le a Sátán trónja előtt. (...) A mi csapatunk azért, mert nem pártgörény, példátlan atekintetben is, hogy közöttünk többen bármikor, bármelyik pillanatban készek a halálra, bárkiért.

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/
/Zene: Ligeti György: Requiem/
(Film, 14 perc)
Tartalom: A Hírháttér-filmek egy eddig nem ismert kombinációjába engedjük, soha fel nem tárt kulisszatitkokba is végzett bepillantásokkal. A világ elrejtett tudományának számunkra igen, de a "lakosság" számára ismeretlen megoldásaiból és titkaiból értesülhetnek, az értelmeseket az Életre hívva, e faj hitványai számára - szavazataiknak megfelelően - a sokkal borzalmasabbakat a végzetszerűen hírverve. Akik tanúk akarnak lenni, akik mindent tudni akarnak, jöjjenek hozzánk. A Történelem Elkészült, és a Hatalmas Isten csak a kevés megtisztított és megtisztítás előtt álló választottak számára Tartogatja az Örök Boldogságot. A többiek, akik primitívek, pártosak, gonoszok, rosszindulatúak és gyilkosok maradnak, a megrontás, a csapdák, a bukás és az örök szenvedés Készíttetett El. És az Élet Vize az örök kín mérgévé válik az ő vérükben. És az Élet Vize az örök kín mérgévé vált az ő vérükben.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu