Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
V MP3 O A zene letöltéséhez (általában az egér jobb gombjával) ide kattintson! V MP3 O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

Tánczos Krisztina:       "A szobába lépve épphogy csak becsuktam az erkélyajtót, mikor előttem körülbelül 20 centiméterre, két ágba lecsapott a villám. Iszonyú csattanás... (...). (...) Tehát a villám háromszög alakban cikázott, én pedig a háromszög vonalán álltam, úgy ment rajtam keresztül. (...) ... majd az egyik villanykapcsolót vágta szét..."   (2009 január)

   

A HÍRHÁTTÉR bemutatja: Párhuzamos események: Babilon gyászmenete >< A Lény nyomában (K.1)

 


Előszó helyett valami most kapott más:
Ki mondta, hogy a fekete lovas, aki a mérleget tartja a kezében, a gonosztól való? A Sátán is az Isten Trónjától lépett elő, de a fekete lovashoz a Mindenható Trónja felől jött az utasítás, és hol történt olyan említés, hogy azért jött, hogy pusztítsa a Földet? [{(Jelenések Könyve 5. Fejezet)}]

2009-05-27.
Zene és magyarázat: Molnár F. Árpád

Jeremiás Könyve 10. Rész 23. Vers:
"Tudom, Uram, hogy az embernek nincs hatalmában az ő útja, és egyetlen járókelő sem teheti, hogy irányozza a maga lépését!"

Tartalom:
Molnár F. Árpád "Párhuzamos események" című zenéjét annak szerzője kommentálja. A szándékosan kissé John Carpenter-stílusban kezdett darabról - mely menet közben kezd instrumentáltatni - érdemes megjegyezni, hogy Molnár F. Árpád eme első szerzeménye mindössze pár óra alatt készült. De a darab érdekessége nem is ez...
 

Egy világ, amelyben nincsenek véletlenek. A Kozmosz, Aki Megüzente a Jövőt. A felvételeken az egyik legismertebb kozmikus megvalósulás: a Lófej-köd (Horsehead Nebula).
(Molnár F. Árpád)

A zenéhez írt magyarázat teljes alapja és legalább jelentős része nem a szerzőé, hanem Hatalmi eredetű beletapasztalás eredménye. A szerző olyan tapasztalási mederben készítette a magyarázatot, amely javában kénytelen leválasztotta az elfogultságot és az öncenzúrát a magyarázatban visszafogottságot termő olyan asszociációktól, amelyek engednék a Lény konkrét személyi beazonosítását. Ugyanakkor nem titkoljuk, hogy a személyhez kapcsolt egyes konkrét jelképes azonosítási elemek elrejtésre kerültek.
A "(K.1)" azt jelenti, hogy az első darab.
 

A zenéhez írt magyarázat:

Az egyik történési tartományban együtt menetel a mindent eltitkolt, már leleplezett Babilon koporsójával a vállán Orbán Viktor és a többi politikus. A holtak menetelése ez; rendületlenül, ütemes léptekkel egy ostoba, magatehetetlen bábeli seregletként, őrizve és őrizve és őrizve a titkot, amely elhitette az egész világot; hazudva és hazudva és hazudva egy sosem volt valóságot, amelyet uruk és rabtartójuk, a Sátán borított az Emberi Fajra. Öngyilkos gyászmenet ez, a Babilont - és ezzel az ISTEN létezését is - eltitkolt abszolút hazug Világrendszer vezetőinek és kiszolgálóinak apraja-nagyja rendületlen léptekkel, a Rendszer megkövesedett múltja uralmának szilánkjaira hullása felé haladó gyászmenete. Olyan személyekkel, akik Babilon részeként és annak párttagjaiként 'az utolsó pillanatig hazudni a szabad világot' halálra ítélt marionettfigurái, akik mint egy óramű, kíméletlenül tökéletes precizitással haladnak a Világrendszer jelenlegi állapotának biztos veszte felé. Különös gyászinduló ez, furcsa, csodálatos és szorongató életélményekkel.

A párhuzamos eseménysor másik részén, oldalán, a darabnak egy másik, mintegy keresztező vagy párhuzamos rétegében, másutt egy másik lény. Egy misztikus csoda, egy földi és földönkívüli eredetű, angyali hatalom. Mintegy vagy erejét és kiválasztottságát tekintve teljesen egyedi hatalom. Keresik, űzik, a nyomában próbálnak lenni - köztük olyanok is, akik csodálják, valamint csodálni fogják a jövőben -, de utolérni és elérni, vagy ártalmatlanná tenni nem tudják. Nem kell élnie ahhoz, hogy végzetet borítson ellenségeire. E megvalósulás (Lény) egy egész világrend és nagyon-nagyon sokak biztos végzeteként, valamint a bolygó biztos sorsfordító hatalmaként, mintegy tudomást sem véve a holtak gyászmenetéről halad végső célja felé. Sok mindent nem tud, mit, miért tesz; sok téren azt mondhatni: hogy hova került. De azt tudja, hogy van, s hogy más, mint a környezete, amely nem képes beolvasztani és a massza részévé formálni őt. Kívülről jött, máshonnan, és bár sokan tudnak róla, de ki tudja az Istenen és néhány vagy jól, vagy tervezetten rosszul beavatott személyen kívül, kicsoda valójában. Hiszen az ISTEN gyakran vezette félre nemhogy szövetségeseit, de az ellenségeit, hogy csak a megfelelő pillanatban, maximum az angyalai közül valókat avassa be abba, hogy megváltoztatta a történések menetét. Egy Lény, aki kódoltan született erre a Földre, idegen hangokkal, földönkívüli eredetű sajátosságokkal és információs bázisokkal, hogy öntudatra ébredve beteljesíthesse Küldetését, melynek végét vagy - el fog dőlni, de sokak lehet, nem ez életükben tudják meg, kitől - az Istentől vagy valami mástól, az Ősgonosztól kapott. Ellenséges környezetben született, és csak egy látszik bizonyosnak: áldásra vagy kárhozatra, de el fogja végezni a Föld átformálásának munkáját a teljes átalakítás és átalakulás egyik vagy a legfőbb alakjaként.

Egy tökéletesen ellenőrzött világ ez, ahol senki, semmilyen módon nem képes szembe menni az Egyetlen Hatalom Akaratával, Aki az elejétől a végéig abszolút precizitással Eltervezte az egész látható és láthatatlan világot, annak minden lényével és valamennyi részletével.

A darabban a két különböző esemény- és cselekménysor együtt halad, egymástól szétválaszthatatlanul.

És Van Valaki, Aki mindezt - jóval és rosszal együtt - megtörténni Eltervezte, minden részleteiben  Elvégezve, mielőtt a látható világot Kirobbantotta Önmagából:

AZ ISTEN.

 

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád

A készítés ideje: 2009 május 26.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-05-24. -
HÍRHÁTTÉR TV
: Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére)
/Ebergényi Németh Magda (Léna) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Brian Eno: Dűne/
(Film, 5 perc)
Tartalom: Az Indonéziában a levegőben felrobbant Hercules katonai repülőgép kb. 100 halálos áldozatot követelt: férfiakat, nőket, gyerekeket. A légikatasztrófát számos esemény megelőzte, melyeket a Molnár F. Árpád hiába próbálta letárgyalni az őt 8 éve üldöző Nemzetbiztonsági Hivatalnál. Már döntés született, mint a World Trade Center esetében... A repülőgép lezuhant Java szigetén, és beindult az előre beígért láncreakció. Ebergényi Németh Magda (Léna) az események hatására verset írt, melyben evidensen kitért az elmeuralmi Echelon-eszközök globális kiterjesztésére is, ezzel a hátralevő magyar irodalomtörténelem alapjaihoz helyezve az első kősziklákat. Ismét szokatlan kivitelű, úttörő darabunkban - Léna verse mellett - Brian Eno "Dűne" című filmhez írott különleges kultuszzenéjével találkozhatnak.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-28. -
Fotózd az árulót!
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Pusztán a szavazáson való részvétel néma hozzájárulást ad ahhoz, hogy Magyarország kifosztása, teljes leigázása demokratikusnak látszó keretek között haladjon tovább a megkezdett úton. Ebben az a megbocsáthatatlan ostobaság hajtja járomba a népet, amit a Ne szavazz! kezdetű felhívásra érkezett válaszok tükröznek. („Aki a NEM-re budít, az ügynök vagy elmebeteg.” Aki már meglátta egy párt zsidesz- jellegét, az szerint ”Nem kell a Fideszre szavazni, lehet a Jobbikra is.” (...) Lehet, hogy jobban hangzik a Jobbik neve, de a reklámarcok mögött még nagyobb hazugság húzódik.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu