Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A titkosszolgálatok nem azért vannak, hogy szolgáljunk nekik, hanem azért, hogy Isten Erkölcseivel uralkodjunk fölöttük. Aki egy titkosszolgálatnak nem uraként és használójaként, hanem szolgájaként tesz tanúbizonyságot, méltó arra, hogy annak sátáni sötétségében vesszen el."   (2009.04.04.)

   

HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba - tudományos világreformfilm

A film létrehozására fő motivációs erőként elválasztásra neveztettek M. Szász Ágnes (Iráni állampolgár, muszlim, biokémikus) és Tóth Tamás (Abony).
A film terjesztésében az első lépésekre Zas Lóránt (Szász Lóránt) (Kalifornia, USA) választatott el.

2009-05-14.
Molnár F. Árpád
 


A Világ működését, a Háttérhatalmat, a Világkormányt és az illuminátusok világát quasi minden eddiginél inkább leleplező filmünkben többek között az alábbi személyek és lobbik is megnevezésre kerülnek (ABC-sorrendben): Mahmud Ahmedinezsád (Irán), Bánó András, Baphomet, Báthori Erzsébet, Silvio Berlusconi (Olaszország), George W. Bush, Hillary Clinton, Demeter Ervin (Fidesz, titokminiszter), Draskovics Tibor (MSZP), Drábik János, Echo tv, Fenyvesi Theresa (író, tanárnő), Vitéz Gálfalvy Gallik Béla, Gyöngyösi Zsuzsanna (FÚSZ-elnök), Gyurcsány Ferenc (MSZP), Harc Tér, ifj. Hegedűs Lóránt, Hír tv, Michael Hayden (CIA), Hazai Vera (Barikád, Jobbik), HVG (Heti Világgazdaság), János apostol, Jeremiás próféta, JÚDÁSFAJ, Juszt László, Keresztelő János, Kiss Elemér (kancelláriaminiszter, MSZP), Kiss Péter (kancelláriaminiszter, MSZP), Kovács János (Nemzeti Hírháló, Jobbik), Kőrösi Imre, Kövér László (Fidesz, titokminiszter), Jézus Krisztus, kuruc.info (Jobbik), Lázár János (Fidesz), Lendvai Ildikó (MSZP), Lucifer (Sátán), Martin Luther (próféta), Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT), MAZSIHISZ, John McCain, Medgyessy Péter (MSZP), Mihók Attila (Ringier Kiadó Kft.), Molnár F. Árpád (predesztinált), Moszad, Mózes, Nagy Sándor (Naleksz), Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH), Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), Novák Előd (Jobbik), Cathy O'Brien (CIA, MK-Ultra), Barack Obama (CIA), Orbán Éva (közíró), Orbán Viktor (Fidesz) és gyerekei, Pál apostol, Pesty László (Fidesz), Mark Phillips (CIA, MK-Ultra), Romano Prodi (Itália), Vlagyimir Putyin (FSZB), Ronald Reagan, Rockefellerek, Rotschildok, Sághy Réka (Barikád, Jobbik), Sámson és angyala, Soós József (Kárpáti Magyar), Spektrum tv, Szilvásy György (MSZP), Tánczos Gábor környezete, Tánczos Krisztina (elválasztott), Veér András (professzor), Wartburgok.


Tartalom:
Átfogó, világos, gördülékenyen előadott, könnyen érthető levezetés az elmetechnológiai világbirodalom metodikájából, az elektromágneses hullámoknak az élővilág teljes irányítására alkalmazásáról, katonai és államtitkosszolgálati titkok dömpingjével, ugyancsak egyedülálló és mindeddig példátlan beszervezési és beavatási lehetőségeinkről, a Háttérhatalom ősi eredetéből, jelenkori, így magyarországi alkalmazásáról, a Háttérhatalom (azaz Nagy Babilon) elkövetkező terveiről és a Világtervekről, eltörölhetetlen győzelmekről és végzetes bukásokról, a magyarság ügynökeinek rosszindulatú és Emberiség-ellenes tevékenységéről, beazonosíthatóságukról, helyzetükről és szervezendő jövőjükről, ehhez is kapcsolódóan állami gyilkossági módszerekről, az arisztokrácia rejtett világáról, a Teremtő Isten és Krisztus Léte evidenciájának megannyi ponton történő bizonyításával.

Előadásunk születése bel- és külföldi szövetségeseink és Testvéreink hatásához kapcsolt, mellyel többek között halmozottan deklaráltatott, hogy magyarul az Echelon vonatkozásában az Interneten - a Hírháttéren kívül - a világon semmi használható nem jelent meg. Isten Áldása azokra, akik Isten Eszközeiként motiválták ez előadás megteremtését.

Ha e filmünket kihagyja, az alapokról marad le, amikre egész hátralevő történelmünk fel fog épülni.
 

Felfedi:
   Molnár F. Árpád

Zene:
   Alban Berg: Lírikus szvit (osztrák, 1885-1935) {Berlini Filharmonikus Zenekar, karmester: Herbert von Karajan},
   Sir Edward Elgar: Enigma-változatok (angol, 1857-1934) {BBC Filharmonikus Zenekara, konduktor: Yan Pascal Tortelier},
   Lendvay Kamilló: Chaconne {Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, vezényel: Drahos Béla},
   Ligeti György: Requiem {Gabriele Hierdeis, Renée Morloc, a Stuttgarti Kamarakórus és a Danubia Szimfonikus Zenekar, dirigens: Frieder Bernius},
   Reményi Attila: I. Kantáta {Monteverdi Kórus, Zenekar}

Hírháttér-animáció:
   Nagy Sándor (Naleksz)

Zenei szerkesztő és rendezte:
   Molnár F. Árpád

Stúdiófelvétel: 2009 május 12.
Készült: 2009 május 12-13.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére mentheti a "Bevezetés a Világ titkaiba" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott és elszaporodó JÚDÁSFAJ és magyar fajú világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, ügynökmagyarfaji hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártmoslék ördögfajzataival szemben!
(Film, 92 perc)

Filmünk 1. része itt, 2. része alatta látható!
(Rövid időn belül nem tanácsos egymás után mindkét lejátszót elindítani, mert a letöltési sebesség a felére zuhan, ezért a filmfolyam akadozottá válhat!)
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

 

Filmünk 2 része itt látható!
(Rövid időn belül nem tanácsos egymás után mindkét lejátszót elindítani, mert a letöltési sebesség a felére zuhan, ezért a filmfolyam akadozottá válhat!)
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Fenti filmünkben ajánlott filmirodalom:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-05-09. - HHH – Hétköznapi halál háttere
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-05-08. - Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!
/Tánczos Krisztina/

2009-05-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Vásárolt rabszolgaság (Műszaki cikkek és Echelon)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   /Zene: Kraus (svéd): c-moll szimfónia/   (Film, 9 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-04-23. - A Világtörténelem befejezett versenypályázata
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/   /Zene: Ligeti György: Requiem/   (Film, 14 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-18. - Nem komoly, aki nem tájékozódik naponta, mi jelent meg a Hírháttéren  (cikkünk főleg azoknak, akiknek nem kell az első két betűt magyarázni)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-07. - A világon az elsők vagyunk!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-03-31. - Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/   /Zene: Reményi Attila/   (Film, 39 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-05-14. -
Pécs és pekingi tüzijáték
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: ... a túlélő szocialistánál van nagyobb szégyen is, mégpedig becsapott fideszesnek lenni. (...) A két jelölt feltűnően azonos stílusú, méretű plakátokkal versengett, Szili Katalin és Páva Zsolt fejmérete is azonos volt, mindkettő levágott homlokkal, mintha azonos háttérből tervezték volna az egész kampányt.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-15. -
Ugass, kutya! - Kutyatámadások, Olaszliszka és sertésinfluenza az Echelon-fegyverekkel
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Hiszen a Szögi Lajos tanár úr háttérhatalmi meggyilkolása egyenes következménye volt annak, hogy megcsonkított hazánkban soha nem tapasztalt módon megnövekedjen a lakosok közötti gyűlölet és ellentét!!! (...) Mivel az Echelon-technológiák által a Háttérhatalom mindkét fél, vagyis a "magyar" és a "roma" szellemi képességeit is az állatnak a szintjére süllyesztette le, és nem képesek megérteni, hogy nem egymásban van a hiba, hanem abban a szörnyű Rendszerben, melyet a Biblia megjövendölt, és Krisztus Jézus is beszélt róla. (...) A média (patkánymédia) pedig tovább hazudik az esetekről...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu