Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Szomorú azt látnunk, hogy az Echelon-elmeirányító fegyverekkel agyonvert, tönkretett magyarság ilyen mély szintre süllyedt le, és csak keveseknek adatott az meg, hogy az Istentől adott tudás által minden ember fölé emelkedjenek!"   (2009.04.)

   

Pécs és pekingi tüzijáték

 

2009-05-14.
Nagy Attila (orvos, közíró)

      Pécsi barátaim egy évtized óta szégyenkezve mondták, hogy városuk még mindig vörös, és csodálattal néztek fel a narancssárga Debrecenre. Nem győztem bizonygatni, hogy a túlélő szocialistánál van nagyobb szégyen is, mégpedig becsapott fideszesnek lenni. E cikk azonban nem merengés a közelmúltról, hanem az újabb becsapással fenyegető európai parlamenti választások előtt egy örökérvényű Márai gondolat mai értelmezése. Nem az MSZP az igazi veszély, hanem ami utána következik. Nem a Horn, Gyurcsány, Medgyessy, Bajnai korszakok (részben bevallott) hazugságaira épülő talmi tündöklés, hanem a sötét ló, a fidesz nemzeti színbe bújtatott hazugságai. Kezdjük mindjárt a legutóbbi pécsi polgármester-választás plakátjainál. A két jelölt feltűnően azonos stílusú, méretű plakátokkal versengett, Szili Katalin és Páva Zsolt fejmérete is azonos volt, mindkettő levágott homlokkal, mintha azonos háttérből tervezték volna az egész kampányt. Mindkettőjük jelszava rövid volt: Szili képe alatt „az összefogás jelöltje”, Pávánál a „hogy a pécsiek nyerjenek” felirat. Szili két szava máris hazugság, amiért óvást nyújtottak be, akár per is indulhatott volna, ami a választás végével immár okafogyottá vált. Szili ugyanis nem volt jelöltje az Össszefogás Pécsért mozgalomnak, ellenkezőleg, e civil kezdeményezés éppen Pávát támogatta… Szili plakátja messziről vöröslött, Páváé azonban kék volt. Mióta van új színe a Fidesznek? E kékség további elemzését most mellőzöm, de nem lényegtelen, hogy Páva plakátján megjelent egy sárga folt is, így együtt kék-sárgaként „európai színt” képviselt. Ma Magyarországon uniós álarcban zajlik a gazdasági és kulturális leigázás, így a plakát egyértelműen a nemzeti érdek feladásának, és az unió (az elnyomó) elismerésének jele.

      A pécsi választás végül 2:1 arányú Fidesz győzelmet hozott, a tét azonban más volt, az EKF (Európa Kulturális Fővárosa), valójában ennek levezényléséhez kerestek új arcot. Ezért tett látogatást Pécsett Bajnai miniszterelnök, akit több minisztere is elkísért. Bajnai hangsúlyozta, hogy a 2010-es EKF-program egy emberöltőre meghatározza a város arculatát, de ez egész Magyarország megcsappant önbizalmának helyreállításához is hozzájárul. Szerinte Pécs jól áll a fejlesztésekben (aminek ellentmond a város 32 milliárdos adóssága), és az EKF keretében vállalt építkezések jelen helyzete. A Bajnai társaságában idelátogató Hiller István kulturális miniszter elmondta, hogy rövidesen nyilvánosságra hozzák a kulturális évad programsorozatát. Erről hallani is lehetett azon a nemzetközi kulturális konferencián, ahol Pécs szocialista alpolgármestere bejelentette: 2010 januárjában akár a pekingi olimpiát is felülmúló tűzijátékkal veszi majd kezdetét az EKF éve. A program részletei és az építkezések megvalósíthatósága a pécsiek számára is megkérdőjelezhető, a kulturális tervekből, mint tükörből azonban levonhatók következtetések. A sokmilliárdos adóssággal küzdő város hogyan lehet majd Európa kulturális fővárosa, és egyáltalán az ország (amelyik lemondott már világkiállításról, olimpiai pályázatról stb.) e leigázott állapotában hogyan kerülhet majd a világ érdeklődésének előterébe? Az időzítés azonban nem véletlen: majd megsegíti az „Unió”, 2011-ben akár magyar uniós elnök is lehet. Az ország állami, egyházi és tudományos vezetőit (beetetésként) már eddig is beválasztották és továbbra is bevonják a vezető európai képviseletekbe, miközben az ország további tönkretétele zajlik. A pécsi választás a rendezvényeken való tündöklést most átruházta a fideszes Pávára. (Nem az első eset, a pesti Nemzeti Színház építkezését Orbán idején a Fidesz kezdte, hogy majd Gyurcsány avathassa fel a Duna-parti kulturális központ szomszédos épületét, a Művészetek Palotáját, ahol neve márványba vésve olvasható. Az EKF programból csak a pécsiek voltak és vannak kizárva, így lehet majd átépíteni a főteret is európai igények szerint rendezvényterületté, ami már számos negatív példát eredményezett az országban. Pécsett még előtte áll a térátépítésnek, de ha megtörténik, ezzel épp a város közlekedését teszik majd tönkre. Honnan a pénz a mamutberuházásokra? Az uniótól – mondják, ami a hírek szerint már eddig is megcsappant, mielőtt a felhasználókhoz jutott volna. Ez az uniós háttér azonban tovább elemezhető, ami elvezet a nemzetközi szabadkőművességig. Az egyik pécsi terv neve éppen Zsolnay nevét viseli, a városban levő jelkép értékű szobrának talapzatán pedig félreérthetetlenűl díszlik a szabadkőművesség jele, a körző és a vonalzó. Nyitott szemmel járva bárki megláthatja, hogy ma Debrecentől Szombathelyig, Washingtontól Pécsig a nemzetközi szabadkőművesség építkezik. Ezt jelképesen és szó szerint is kell érteni, lásd az országot elborító kövezőipar áldatlan tevékenységét.

      A pécsi választás tehát az EKF-ről szólt, de ugyanaz a háttérhatalom tevékenykedik a közelgő európai parlamenti képviselőválasztás mögött. Sőt: a pécsi választás egyenesen ennek a nyitánya volt, hogy immár azzal lehessen hitegetni, hogy a Fidesz a nyerő, tehát mindenki menjen csak szavazni, azaz elismerni a várható hatalomváltásnak nevezett újabb hazugságot. Nézzük ismét a plakátokat, az egyiken Göncz Kinga vöröslik. Miért éppen ő, ez a plakát kérdése is: „Mert a magyar érdekeket képviseli Európában. Ebben máris kettős hazugság rejlik: NEM Európában, hanem az Európai Unióban, ami egy gazdasági bűnszövetkezet, és nem a magyar érdeket, hanem ellenkezőleg: az Unió érdekeit képviseli Magyarországon. A nagyobb becsapás mégis a Fideszé: Szavazz! – hirdeti parancsolóan az egyébként arc nélküli plakáton. Arc nélküli, mert (eddig) azokon nem volt látható sem Orbán, sem Páva, de Kósa sem. Hiteltelen emberek, akik az arc nélküli reklámban bíznak és a pécsi előválasztási „sikert” használják reklámként. Ezért gratulált Orbán Pávának az EP választásokra helyezett hangsúllyal, és ezért kereste fel Pécset már a választás előtt Kósa, ahol az egészségügyi és az EKF programban való együttműködésről tárgyalt. A debreceni tanulságokat bizonyára nem így mondta el: mi már tönkretettük (átépítettük) a történelmi főterünket és egy japán tervezőt is hívtunk volna, hogy a Nagytemplom mellé egy azt túlnövő üvegtornyot építsen, csak úgy „poénnak”, de hát (Debrecen szerencséjére – saját megjegyzés) nem ez a város nyerte az EU pénzeket. E tények elmondása pedig tanulságos lett volna Pécsnek: az „előjáték” során Debrecen már meghívta a japán tervezőt, a helyi alpolgármester is kiutazott  tanulmányútra Japánba, s ha az üvegtorony megvalósult volna, az EU pénze egyenesen japán zsebbe vándorolhatott volna, természetesen a projektben résztvevők saját lenyúlási hasznával.  

      Az eddigi jóváhagyás szerint 2010-ben Pécs harmadmagával, Essennel és Isztambullal együtt lesz Európa kulturális fővárosa. Ilyen hármasság él majd a 2011-es magyar európai parlamenti elnökség idején is, amikor Magyarország mellett Spanyolország és Belgium alkotja a trojkát. Visszatérve a kulturális főváros címre: Pécsnek (és sok magyar városnak, csak a pályázatban  szereplő Debrecent, Egert, Győrt stb. említve) európai cím nélkül is megvannak az évszázados történelmi és kulturális értékei. Az EKF cím csak reklámot, megalomániás építkezéseket, tűzijátékot és utcabált jelent – ezúttal amerikai mintára, a már leírt idegen érdekek szerint, ami távolról sem a magyar kultúra tükre. Elég csak rágondolni az említett városokra, Essenre, az iparvárosra, ahol az új EU-s építkezések kulturális teremtő céllal történnek, bár ugyanúgy egysíkúan a szórakoztatást helyezik az előtérbe. Pécs eredendően több ennél, az EU-s építkezések pedig nem a kultúrát, hanem az üzletvilágot szolgálják. Hogyan kerül a képbe Isztambul, ahol az ország nagyobb része nem is európai? Ez az europolitika érdeke, ebből a szemszögből Pécs és Essen méltatlan párja. Talán azért került be a kontinensen kívüliként, hogy egyszer majd Jeruzsálem is lehessen Európa kulturális fővárosa?

      Még négy hét van a hirdetett június 7-i európai parlamenti választásig. A médiadiktatúra és az óriásplakátok ellenében hirdetem, hogy újabb becsapás előtt áll az ország, amit csak e szavazástól való távolmaradással lehet kivédeni. E népbutítás csökkentésére a korábbi Hóhérválasztás folytatásaként hetente további meggyőző bizonyítékokról szándékozom írni, ami szabadon terjeszthető. Hamarosan szó esik majd a debreceni KGB-ről is. 
 

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó irodalmából:
2009-05-07. - Egy háttérhatalmi Fideszes őszinte vallomása (További bírósági ajánlatok Orbán Viktornak)
/Molnár F. Árpád/

2009-05-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Vásárolt rabszolgaság (Műszaki cikkek és Echelon)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   /Zene: Kraus (svéd): c-moll szimfónia/   (Film, 9 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

Előző cikk:
2009-05-14. -
Magyar kiáltvány: Nemzetközi Szövetség a Fenntarható Életért világszervezet megalakítására
/Magyar Nádori Szövetség (Tácsi István - Kőműves Géza)/
Részlet: ... Isten által teremtett, gyönyörű bolygónk, az anyatermészet gátlástalan tönkretételét és az ellenérdekeltek tehetetlenségét látván úgy határoztunk, hogy kiáltvánnyal fordulunk a világban élő értelemhez, egy erős, tettre kész nemzetközi szövetség, a NESZFÉ létrehozása érdekében. Az ÉRTELEMHEZ fordulunk, mely velünk együtt látja, hogy jelenleg a Földünkön istentelen, jellemében, viselkedésében aberrált, hitét, gyakorlatát tekintve a sátánt, a száraz matériát, lelketlen pénzt szolgáló...

Lap teteje

Következő cikk:
Előző cikk:
LEGÚJABB, 92 PERCES, A VILÁG MŰKÖDÉSÉT ÉS A HÁTTÉRHATALOM TITKAIT TALÁN MINDEN EDDIGINÉL INKÁBB ÁTFOGÓ ELŐADÁSUNK MEGTEKINTHETŐ ÉS LETÖLTHETŐ!
A címe: Bevezetés a Világ titkaiba (Klikk a letöltéshez!) (Vagy: Klikk a megtekintéshez!)
Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila.
Felfedi és rendezte: Molnár F. Árpád
Felvétel: 2009 május 12. ; Készült: 2009 május 12-13.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu