Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Szolidaritási felhívás lelki csatlakozásra, az éhségsztrájkoló jezsuita Atyák és 12 társuk mellett!
 

2007-12-29.
/Cságoly Péterfia Béla-(Gőbl György)/
Tisztelt Címzettek!

A cél a szolirdaritás kifejezése a
jezsuita Atyák és 12 társuk mellett. És legyőzni saját passzivitásunkat, igenis aláírni, tovább küldeni másoknak, hogy Ők is aláírhassák. Nekem nem esett nehezemre. Ma enyit már megtettem, és minden petícióval megteszem melynek tartalmával egyet értek, és nem leszek kishitű, hogy ennek semmi eredménye!
            Gőbl György 
Szolidaritási felhívás lelki csatlakozásra, az éhségsztrájkoló jezsuita Atyák és 12 társuk mellett!
 
Amikor egy törvény megszavazása ilyen hősies tettre sarkal embereket, az nem más, mint a Nemzet végső segélykiáltása. Ébredj Magyar! Mert a Nemzet Ők maguk és Mi mindahányan, akiket sújt ez a törvény. Nem csak a testtől vette el, ami a testé, hanem megalázta az igazságba vetett hitünket, és földbe taposta azt a kevés reményt, ami még volt a demokrácia egyre zsugorodó oltárán


 
A felhívás célja egyrészt az, hogy megértse Ön, kedves olvasó, hogy az éhségsztrájkolók szó szerint az életüket teszik kockára, mert a test ellenreakciója veszélyes folyamatokat indít útjára. Kérjük tehát, ha Önnek elkerülte volna a figyelmét az Atyák felhívása, szolidaritását és egyetértését jelezze egy levelezőlappal, amit a következő címre kell küldeni:
1085 Budapest Mária u.25. Jezsuita Rendház.

De akik ezt megerősíteni szeretnék, kérjük, a Polgár Info oldalán a Petíciók menüben csatlakozzanak a felhíváshoz, így is kifejezve szolidaritásukat az éhségsztrájkolókkal. Mi azt továbbítjuk minden egyes a törvényt megszavazó képviselőnek, mintegy emlékeztetőül gyalázatos tettére, valamint a közjogi méltóságok részére kis hazánkban, a Kárpát-medencében, az Európai Unió felé és a tengerentúli magyarság részére.

A felhívás másik része messzebbre mutató! Az Orbán Viktor által 2002-ben életre hívott, de azóta lassan elsorvadó Polgári körök, csatlakozzanak hírportálunk közösségéhez. A helyben működő körök, mint az â��életfa" gyökerei egy törzsben egyesülve, egy erőként tiltakozhatnak a politikusok választási ígéreteit semmibe vevő cselekedete ellen. Egységben az erő barátaim, most talán visszafordíthatjuk azt a folyamatot, ami a â��módszerváltás" óta jellemzi a Magyarnak nevezett politikai életet. Mert milyen politikusok azok, akik kifele és befele hajbókolva, a â��jattot" bezsebelve elfeledkeznek a polgárokról, az emberekről, szavazóikról, azokról, akik kegyelméből élnek, még pedig jól élnek. Legyen világos minden pártnak jobb és baloldalon, ebből elég volt! Legyen figyelmeztető Sólyom Lászlónak is, hogy a törvények betartása senkit nem mentesít egy ennél nagyobb hatalom, a jó erkölcs hatalma alól. Ha a köztársasági elnök úr, mint a demokrácia legfőbb őre, nem cselekszik, akkor előbb vagy utóbb de az elégedetlenség visszafordíthatatlan eseményekre vezet.

Gondolkodj el, tehát Magyar testvérem ma nincs fontosabb, mint a köz, a polgár akaratának érvényesítése. A népszavazás nemes eszköz, de láthatjuk eredménytelenségét, mert politikai gazemberek időhúzással teljesen leócsítják ezt a valóban nemes eszmét.

Tiltakozzunk és aggódjunk együtt a 14 embertársunk, Magyar testvérünk sorsáért, és kezdjük újra a polgári ellenállás szervezését, mint megújult, immáron pártoktól független egyesülések. Most, karácsony első napján, amikor ezeket a sorokat írom, bízom abban, hogy mához egy évre már erkölcs, erő és egyetértés uralkodik e Hazában.

Isten áld meg a Magyart!


Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info
 
06/30 265-28-06


 
--
Üdvözlettel:   Gőbl György
Civilek a Nemzetért Mozgalom
Soproni Közössége
Tel: 06-20-23-73-222,
      06-99-789-139,
Ha szeretne leiratkozni erről a listáról, küldjön egy "Lemondás" tárgyú e-mailt a következő címre: goblgy@gmail.com


--
Üdvözlettel:   Gőbl György
Civilek a Nemzetért Mozgalom
Soproni Közössége
Tel: 06-20-23-73-222,
      06-99-789-139,
Ha szeretne leiratkozni erről a listáról, küldjön egy "Lemondás" tárgyú e-mailt a következő címre: goblgy@gmail.com
 
Előző cikk:
2007-12-20. -
Egyeztetési kísérlet a Soproni Rendőrkapitányság vezetője részére
/Gőbl György/
Részlet: A hatályos szabályozás csupán akkor teszi lehetővé a közlekedési szempontokra hivatkozó megtiltását egy rendezvénynek, ha valóban nincs objektív lehetőség a közlekedés más útvonalra való elterelésével történő biztosításának.
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-29. -
Tudja-e Ön: a Lisszaboni Szerződés megfosztotta Önt magyar állampolgári jogaitól és egy gyarmati ország alsóbbrendű polgárává tette?
/FÚSZ-NIM/
Részlet: ...Magyarország az Európai Unió diktatórikus-integrációs folyamatának részévé vált. (...) ...Önök a magyar állampolgárokat megfosztották magyar állampolgársági jogaitól... (...) ...ez egyúttal a jelen fennálló alkotmányos rend erőszakos megdöntését is jelenti...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu