Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mi, kik tiszta szívvel szolgáljuk a Teremtő Istent, azt a lehetőséget kínáltuk fel több alkalommal is a 15 milliós lélekszámú magyarságnak, hogy minden lehetséges eszközzel segítjük azt, hogy nemzetünk felemelkedjen..."

   

Ügynöknek lenni azt jelenti... - Leplezzük le, amiről még soha, senki nem beszélt!

 

2009-04-10.
Molnár F. Árpád

 Ügynöknek lenni azt jelenti - de ezt még soha, senki nem merte leírni, éppen azért, mert titok -, hogy ismerni (legalább) az NBH egyes konspirációs, azaz nem publikus kommunikációs módszereit, ezen módszerek által a titkosszolgálattal - szinte mindig a célszemély döntésétől függetlenül - rendszertelen kapcsolatba kerülni, a szolgálattól irányelveket, elvárásokat, hangulatjelentést kapni, és - itt a lényeg -
 
    1. az elvárásoknak legalább nagy részben megfelelni (aki nem felel meg, arra nyomást gyakorolnak, hős pedig, aki a titkosszolgálatnak nem engedelmeskedik, 10 ezerből szó szerint jó, ha 1 akad!),
 
    2. a kapcsolattartási módszereket és egyéb, a kapcsolattartás során megszerzett nem publikus, hivatalosan államtitkot képező információkat a lakosság tájékoztatására nem megosztani, hanem saját érdekből megőrizni.

 Tehát ügynöknek lenni azt jelenti, hogy
   1. engedelmeskedni,
   2. a kapcsolattartási és egyéb módszereket, struktúrát, eszközöket stb. elhallgatni.
 
 Tehát senki nem beszél arról, hogy nem attól lesz valaki ügynök, hogy beül egy összekötővel egy autóba, aki rá akarja venni, hogy aláírjon egy dokumentumot, és onnantól jelentsen, hanem az ügynökök nagyságrendekkel, sokkal-sokkal többen vannak, akiket soha, semmiféle dokumentum aláírására sem kértek meg, éppen azért, hogy ha bármi kiderül, ne mondhassák sem bíróság, sem senki előtt, hogy aláírtak volna bármit.

 Továbbá - ami a fentiekből kiderült - nem csak az az ügynök, aki jelentéseket tesz, hanem az is, de még mennyire, hogy nagyon(!), aki kapcsolatban állva a titkosszolgálatokkal, engedelmeskedik, és de még mennyire, hogy esze ágában sincs feltárni azt, amit az államról, annak működéséről és a titkosszolgálatokról tud!

 Az ilyen, nem aláírt, hanem tetszik, nem tetszik alapon a titkosszolgálatokkal kapcsolatban álló, azok (pl. utcán, látszólag csak járókelők által stb. átadott üzenetek formájában) átadott követeléseinek megfelelő személyekből (ügynökökből) rettentően sok van. Előttem hatalmas, hiteles lista hever, akikről konkrétan tudom - tehát nem hallomásból -, hogy engedelmes rendszerszolgák. Régen nagyon rosszul toleráltam ezt a totális, hiánytalan létszámban manifesztált szervilizmust, nem értettem, hogyan lehet a rendszerszolgák 100%-a engedelmes rabszolga (ma már tudom, hogy az Echelon elmetechnológiáinak mindenkit maga alá gyűrő hatása miatt), fel akartam őket lázítani, és nem ment, nem is mehetett, mert a hősök messze ritkábbak, mint a fehér holló.

 Csak példának: a Nap-kelte összes, a kamerák előtt megjelenő személye ügynök. Ügynök az összes országgyűlési és azon kívüli párt első embere is stb. (Lehet, hogy egy-két nagyon apró párt vezetője még nem az.) Egyébként nem is komoly ember az, aki ha pl. kimegy Iránba, akkor nem járja körbe az iráni titkosszolgálat azzal, hogy mit akar (mármint az iráni titkosszolgálat), és ne merjen ellenkezni (merthogy így szokták mindenütt).
 
 A titkosszolgálatok az egész világon ugyanazokat a nyomásgyakorlási módszereket szokták alkalmazni:
 az illető gyerekkoráig visszamenő legkisebb kikezdhető eseti dolgoktól (felhúzta a padtársa szoknyáját, és ilyenekkel, ha nem engedelmeskedik, hamis tanúkkal úgy lehúzzák, hogy vége az életének stb.) a bűntettekig. A nyomásgyakorlás gerincét ritkán nem a szexualitás képezi: kivel, mikor és hogyan szereti stb., 5, 10 vagy 30 évvel ezelőtt megsimogatta a templomban, papként a kislányt, tehát pedofil, és lesz rá annyi tanú (mert szerveznek), hogy mekkora pedofil, ami bőségesen elegendő stb. A vállalkozókat stb. emellett a legapróbb pénzügyi stikliktől a súlyos gazdasági bűntettekig e téren is zsarolják: az nem kis stikli volt, mert a médiával úgy tönkre teszik, hogy öngyilkos lesz. Aztán a többi: tüdőrák, ne feledje, hogy szülei is agyvérzésben stb. haltak meg, tehát hajlamos rá, mert örökölte, agydaganat, szívinfarktus, halálos kimenetelű TBC, tüdőgyulladásban éjjel, álmában megfulladt stb., stb., stb. Tehát csak akik semmitől nem félnek - ahogyan mi, a Hírháttéresek közül valók, akik eképpen gyűjtettünk az Isten Kegyelméből erre a helyre -, azokkal nem tudnak mit kezdeni. Ebből a fajtából pedig egy államban tulajdonképpen összesen annyi lelhető fel, ahányan mi vagyunk.

 


Hátgerinc-, csigolya- és roppanó bordázatvizsgálat röntgenfényben. A Jobbik és lakájsajtója félelmetesen butító és lealjasító államtitkosszolgálati hadjáratának következtében az ügynökök közül is sokan olyan mélyen leépültek, hogy az alkoholistákhoz hasonlóan saját államvédelmi életmódjukat amolyan bocsánatos bűnként élik meg, mindenki máséval szemben! Így aztán üldözést indítottak saját fajtájuk megbélyegzésére, már nem is tudatosítván önmagukban, hogy nem csak azok ügynökei a tömeggyilkos államrendszernek, akik jelentéseket tesznek, hanem mindenki, aki az államnak bármiben engedelmeskedik, ismereteit pedig mindenféle ringy-rongy ürüggyel elhallgatja.
(Molnár F. Árpád)

 Nekem pl. olyan jó dolgom van, hogy rám egyáltalán nem lehet nyomást gyakorolni, nagyon régóta nem is próbálkozik ilyennel senki, tartanak attól is, hogy amint megteszik, azonnal főoldalas hír lesz az Interneten (hírt sem mer eszközölni ilyesmiről senki 15 millió magyarból), így engem úgy kezelnek, mint aki teljesen levált minden rendszerről és engedelmességi vagy nyomás alá helyezhető állami, titkosszolgálati stb. háttérről, és azt csinál, amit akar. Megölni sem tudnak, nem is titkolják (mert amit az illető tud, azt nem szokták titkolni), és azért nem tudnak megölni, mert Legfelülről kapok védelmet. S hogy mi az a Legfelülről, arról mindenki felfogóképessége szab határt: számunkra egyértelműen az Isten az; aki az Isten Létének elkerülhetetlenségét nem fogja fel, az a világ titkosszolgálatainak forrására vagy annak első személyére gondol, és ettől általában a frász töri ki.

 Amíg az embernek nincs lehetősége széles körben (így az Interneten) vaskosan feltárni azt, amiről korábban azért nem lehetett beszélni, mert az emberek olyan sötétek voltak, hogy nem hitték volna el, addig a politikai üldözés titkosszolgálati spektrumát folyamatosan gyakorolják. 2006 azért áldásos, mert annyi minden kiborult az utcára, annyi mindent megtudtak az emberek, hogy nagyon sok államtitokról, amikről addig a lakossági butaság miatt nem lehetett beszélni, ma már egyszerűen közre lehet adni úgy, hogy az állami, küldött és "maguktól" lóduló, túlbuzgó ügynökidióták, akik igyekeznek minél jobban benyalni az államsöpredéknek, sem nagyon mernek kötekedni, mert amiket elmondunk, az mindenki előtt pillanatok alatt kézenfekvő.

 Fontos, hogy ahogyan annak idején a lakosság értelmi felfogóképességének korlátai szabták határát annak, mit mondhattam el és tehettem közzé, úgy most is ez az egyetlen akadály. Tehát a nép butasága a nép rettenetes ellensége is!
 
 Az Echelontól pedig úgy fél szinte mindenki - aki belsős vagy belsősebbként tud róla, avagy kívülálló, de kapiskálja, hogy az valami rettenetes -, hogy még a hírére is messzire fut. Olyan rettegett a híre (egyébként nem véletlenül), és olyan borzasztó erős hatalom. Semmi fölötte nem áll, csak az Isten. Semmiféle kormány és titkosszolgálat, pénzügyi lobbi nem rendelkezik fölötte. Nincsenek számára országhatárok, törvények, nincsen semmi, ami korlátozhatná: csak az ISTEN!

 Ha eljön az ideje, feltárjuk, kik voltak azok a politikusok és más értelmiségi rétegekből maradékként, akik titokban, de a legtöbbet merték és tették az Echelon vonatkozásában, természetesen mellettünk, hiszen senki más nem mert róla nyikkanni sem, tényfeltárókként is mi voltunk az első és máig az egyetlen médium. S mint mondottam: sokkal többet tárhatnánk fel róla, ha a lakosság elég értelmes volna ahhoz, hogy felfogja, a pártügynökök pedig, akik az Igazság miatt támadnak (ilyenek régóta vezető szinten a Jobbik és Vona Gábor klientúra pártlapjai (mint a kurucinfó, a Barikád, a Harc Tér, a Nemzeti Hírháló és egyebek) és a Jobbik, valamint Vona Gábor szellemileg-erkölcsileg teljesen leépített utcaszemete), megszűnnének a magyar történelem legnyíltabban hazaárulói és az Emberiséggel legkérkedőbben ellenséges barbár bennszülöttei és JÚDÁSFAJA lenni. Ezeket azért gyártották éppen most az országra, hogy lekössenek és lepusztítsanak minden tevékeny és eredetileg hazafias lelkülettel indult, pártprostituálttá züllesztett erőt, egy áruló állampárt, a Jobbik vadállati, primitív aklába hajtva mindenkit, mint a barmokat a vágóhídra szokták, és a lehető legnagyobb pusztítást előidézve megakadályozzák, ami nélkülük már régóta győzelmet aratott volna: a lakosság minden eddiginél grandiózusabb felvilágosításra és történelmi meghatározására megteremtett Hírháttér-team munkásságának de még mennyire eltörölhetetlen, ellenségeit eleve elbukásra ítélt világszínvonalú és a világot feltétel nélkül átformáló igazságait és világtörténelmi bizonyságtételeit.
 
 Az Echelon kb. olyan tabutéma volt addig, amíg nem lettünk, mint 2006 előtt az a szó, hogy "titkosszolgálat". Pár évvel vagy fél évtizeddel ezelőtt kívülállóknak és beszervezetteknek egyaránt elkerekedett a szeme, ha meghallották, hogy "titkosszolgálat", úgy bele volt kódolva az emberekbe, hogy azt a szót még kiejteni sem szabad. Az első kritizálója és buktatója a Kopács Miklós volt, akit Németországban szerveztek be; helyesebben észrevette a Moszad német beáramlását, és rászállt először a BND és a CIA, majd - Magyarországra visszatérte után - az NBH, utána pedig - miután elég információra tettem szert, ezért háborúba is kerülve az állammal - én következtem, messze überelve a Kopácsot, akit azért hallgattak el abban az időben is a mai napig, mert a legnagyobb magyar volt. Kopács Miklósról szintén valamennyi nagyobb napilap, jobb- és baloldali újságíró, és valamennyi országgyűlési képviselő stb. tudott. Lapított is mindenki, mivel valamennyien ügynökei voltak a Rendszernek.
 
 Egyébként Kopács Miklós mára szintén rendesen elhasalt. Ő is állami kövületté vált. Minket ettől remélhetőleg véd a keresztyénség, mert az tiltja a megalkuvás minden formáját, és az erkölcsöt, valamint a pillanatonként halálra kész elszántságot megköveteli!

 Tartson meg minket ebben az erőben a Teremtő Isten Hatalma, az Ő Kegyelme szerinti legnagyobb akarattal és bölcs elszántsággal a Jézus Krisztusban!
 Ámen!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Mindenkit megelőzve
2009-04-01. - Idült ügynöki alkoholizmus és nemzetinek képzelt Echelon-idiotizmus - Verssel
/Molnár F. Árpád-film, -cikk és -vers/

Előző cikk:
2009-04-10. -
Angyali ördögök - ördögi angyalok
/Dér Attila/
Részlet: A tradicionális világra az Isten a sokféleség Egységének pecsétjét ütötte rá, addig a modern világra az egyformaság pecsétje került a Sátán által. A modern globalizmus ilyen módon nem az „egyetemesség jegyében áll, mint a tradicionális világ egysége, hanem az „általánosság” jegyében, amely pusztán rosszul sikerült utánzata az előbbinek. (...) A liberalizmus nem a szabadságot, hanem az extrém szabatosságot reprezentálja. Amikor az elszabadult ösztönök uralkodnak felettük.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-10. -
Mi, magyarok lehetnénk a legnagyobbak!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mi magunk, magyarok lehetnénk az elsők, akik a Háttérhatalom mindennemű működéséről lehúzzuk a leplet, és nyilvánvalóvá tesszük azt más népek előtt is, ezzel Istennek tetsző dolgot cselekedve! (...) Szeretnénk, ha ebből a disznóólból és értelmi mélységből kitörne a magyar nemzet! És együtt munkálkodhatnák, több millióan az egész Emberiség érdekében, a világ minden nemzete javára! Ekkor lenne a magyar nép a tudás népe, nem most! Mert jelen pillanatban a butaság népe vagyunk, és magatehetetlen "röfögéssel" a nemzetünk sírját ássuk meg...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu