Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A bárányok hallgatnak... - De meddig?

2008-09-05.
Audie Rácz Era
Forrás: Hirháttér, Audie  2008.09.03. 22:23

Vajon ilyenkor hol vannak a ballib média majmok? Akik máskor azonnal ugranak, és hangos jajveszékelésben törnek ki, gyűlöletkeltéssel vádolva, lecsőcselékezve, lefasisztázva az ennél sokkalta enyhébb, s tényszerű kijelentéseket tevőket. Hogy hogy nem szúrja a szemüket egy effajta "gyűlölet beszéd"? Pedig épp elég fasisztoid, sértő, és gyűlöletkeltő. Nos a válasz igen egyszerű az én olvasatomban. Ez is része a kormányzati szinten támogatott ellentét keltésnek. Az "oszd meg és uralkodj!" elv szellemében, a lakáj média hallgat, nem harap, épp ellenkezőleg, nyalogatja kenyéradó (és pénzeket leosztó) gazdáik ragadós kezét. Lám, mit tesz a pénzügyi függőség! Feladatuk uszítani egymás ellen a különböző vallású, nemzetiségű, világnézetű, korú stb. embereket. Hiszen amíg egymásra mutogatnak és erejüket az egymás elleni csatározásra pazarolják, addig sem azzal foglalkoznak, hogy a kormányzat eladja fejük fölül a lakást, az országot, elveszi tőlük a levegőt idegen kézre játsza át az ivóvizet, a földet, s minden egyebet. Miközben két kézzel turkál a zsebünkben, s vesz el erővel, törvényekkel mindenünket.

 

A BÁRÁNYOK HALLGATNAK...

(DE MEDDIG?)
 

HÍR:

2008-09-03. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Regős Péter botrányverse
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával. (A képen, kékben Meir Dagan, a Moszad echelonista igazgatója.) (Film, 8 perc)Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
 
 
Regős Péter botrányverse a következő:

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket,
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek,
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ők,
Zsivány Trianon-védők.

 

Kommentár:

A BÁRÁNYOK HALLGATNAK

(de meddig?)

A nem éppen irodalmi stílusú versike első lépésben közröhejt váltott ki. Nekem az is eszembe jutott, hogy erősen emlékeztet egy gyermeteg gúnyvershez, ráadásul, a magyar vonatkozású részeket bátran be lehet helyettesíteni az éppen aktuális utálat tárgyával.

 

Csak éppen az a baj vele, hogy gyűlöletkeltő, hogy rosszindulatú! Meg persze hazug!

Nem kicsit, nagyon!

 
Az már csak hab a tortán, hogy nagy cionista önhittségségében, más nemzeteket is gyaláz.

Ám mindez a magánügyem is lehetne, azonban a "művészi értékén" és gyalázkododó stílusán túlmenően, még más gondom is van. Pontosan az, amit Molnár F. Árpád is feszeget.

Vajon ilyenkor hol vannak a ballib média majmok? Akik máskor azonnal ugranak, és hangos jajveszékelésben törnek ki, gyűlöletkeltéssel vádolva, lecsőcselékezve, lefasisztázva az ennél sokkalta enyhébb, s tényszerű kijelentéseket tevőket. Hogy hogy nem szúrja a szemüket egy effajta "gyűlölet beszéd"? Pedig épp elég fasisztoid, sértő, és gyűlöletkeltő.

Nos a válasz igen egyszerű az én olvasatomban. Ez is része a kormányzati szinten támogatott ellentét keltésnek.

 

Az "oszd meg és uralkodj!" elv szellemében, a lakáj média hallgat, nem harap, épp ellenkezőleg, nyalogatja kenyéradó (és pénzeket leosztó) gazdáik ragadós kezét. Lám, mit tesz a pénzügyi függőség! 

 

Feladatuk uszítani egymás ellen a különböző vallású, nemzetiségű, világnézetű, korú stb. embereket.

 

Hiszen amíg egymásra mutogatnak és erejüket  az egymás elleni csatározásra pazarolják, addig sem azzal foglalkoznak, hogy a kormányzat eladja fejük fölül a lakást, az országot, elveszi tőlük a levegőt idegen kézre játsza át az ivóvizet, a földet, s minden egyebet.

Miközben két kézzel turkál a zsebünkben, s vesz el erővel, törvényekkel mindenünket.

 

A másik kérdés  "pusztán" etikai. Miféle szövetség az, ahol egy ilyen vers írója szóvivő lehet? Ahol senki sem tiltakozik, ellene. Tudván tudva "bűnösök közt cinkos aki néma!".

 

És vajon mit gondolnak a Magyar Zsidók Világszövetségének tagjai erről? Csak nem értenek egyet vele? S ha nem, vajon ők hallatják-e hangjukat? Ez idáig olybá tűnik, hallgatnak.

 

S nem csak ők, hanem a sok millió ellehetetlenített magyar is hallgat, akik pedig kifosztottak és megalázottak.

 

Hallgatnak nyugdíjasok, akiket már családjuk is - ha van - alig győz támogatni, s választaniuk kell a gyógyszer vagy számla kifizetése közt, egy ledolgozott élet után.

 

     

Hallgatnak az egészségügyi reform által halálra, ellátatlanságra, de legalábbis elégtelen ellátásra ítélt betegek, akik hosszú éveken át gazdagították a most prédára szánt egészségügyi kasszát.

 

Hallgatnak az ezrével kirúgott tanárok, elüldözött, vagy agyon hajszolt egészségügyisek.

 

Hallgatnak a hitelből hitelbe menekülő kisvállalkozók, némán tűrve, hogy verítékes munkájuk hasznát a rablógazdálkodást folytató állam (értsd kormányzat) orozza el, - szinte teljesen -, miközben az adóellenőrök egymásnak adják a kilincset.

Hallgatnak a diákok, akiknek szülei, vagy saját maguk  nem győzik előteremteni a tanulás, szakképzés és az iskolába járás költségeit.

 

Hallgatnak az alulfizetett közalkalmazottak és a versenyszférában dolgozó társaik, akik némán, szemlélik, mint hajítják ki mellőlük az utcára kollégáikat, a költségcsökkentés jegyében. S eközben csendben tudomásul veszik, hogy egy embernek kell eztán három ember munkáját is elvégezni, persze változatlan fizetésért.

 

Hallgatnak, a túlhajszolt, alacsony bérű, elégtelen felszereléssel és eszközökkel, ellenben merev szabályok közé szorítva dolgozó mentősök, tűzoltók, rendőrök, akik perelhetnek elmaradt járandóságukért, s napi küzdelmet vívnak munkájuk becsületéért. Ez utóbbiak mindaddig nem is tudják visszaszerezni, míg híven szolgálják azokat, akik mind e bajnak előidézői és fenntartói.
 

S hallgatnak, vagy rendre elhallgatnak szakszervezeteik, érdekképviseleteik is. A folyamatos jelenlét, és összefogás helyett.

 

Miért hallgatnak e tömegek?  Miért nem hallatják hangjukat minden fórumon, kimondva ELÉG VOLT!?

 

Miért nem biztatjuk hatékonyabb munkára érdekképviselőinket, fórumainkat, miért nem támogatjuk őket erőteljesebben, akár megkövetelve tőlük a nagyobb aktivitást. És e képviseletek, fórumok, kamarák miért nem lelkesítik s vonják be jobban az általuk képviselteket? 

 

 

Félnek? Mitől? Mit veszíthetnek? Rosszul fizetett munkájukat, egészségüket, maradék értékeiket? Ugyan! Hiszen épp e hallgatás, és tétlenség hajtja az országvesztők malmára a vizet!

 

Épp ez a hallgatás okozza vesztünket! Ki kell söpörni a őket a közéletből, média majmaikkal egyetemben.

 

A bűn helyébe az erkölcsöt, a fosztogatás és rombolás helyébe a gyarapítást, építést, a népbutítás, és népesség csökkentés helyébe magas szintű igazi közoktatást és népesség megtartó intézkedéseket kell tenni.

 

Az ártó törvényeket az ország és nemzet felvirágoztatására szolgáló törvényekkel kell felcserélni.

A  jognak pedig kézen fogva kell járnia az igazsággal.

 

Tennivalónk akad rengeteg, ehhez nem csak a szavunkat kell felemelni, hanem a fejünket is!

Tetteinket a józan hozzáértés és erkölcs kell vezérelje.

 

Hát ne hallgassunk, ne tűnjünk el némán a nemzetek süllyesztőjében!

 

A média képviselőinek ebben jut a legnagyobb szerep, úgy hiszem. Ezért fontos, hogy a média szabad és független legyen, akár a gondolat és a szólás!

 

A bárányok nem hallgathatnak tovább! Legyen így!

 

2008.09.04. 

Audie Rácz Era
Terra Incognita

 

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Regős Péter botrányverse
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával. (A képen, kékben Meir Dagan, a Moszad echelonista igazgatója.) (Film, 8 perc)

 

 

2008-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Valamennyiünk ellenségei és a média felelőssége
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ákos, Harold Budd, Brian Eno.)
Tartalom: Teljesen egyedi, magyar nyelven soha nem hallott témákat sorakoztató filmünkben közös ellenségeinkről, a világ legerősebb titkosszolgálatainak vezetőivel szemben, a globális erejű titkosszolgálati (és katonai) projectekről, a világ újságíróinak valódi erkölcseiről. És az elmondás során végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (Film és hangfelvétel: 58 perc)
(Megtekinthető és meghallgatható, a film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)


2008-08-12. - Magyar feltámadás?
/Rozgics Mária (2008.08.08.)/
Részlet: ... vagy meg tudjuk menteni közösen a Hazát, s vele együtt Földünket, vagy pedig együtt pusztulunk. A Természetet szerencsére nem lehet korrumpálni, s hiába minden mesterkéltség, az élhető élet vagy mindannyiónknak az emberhez méltó életteret adja, vagy elpusztulunk mind egy szálig.

 

 

2008-07-29. - Kettős mérce a gazságszolgáltatásban - Szabálysértésért, ha civil, 20 ezer Ft büntetés, ha rendőr, feljelentésre is csak figyelmeztetés
/Gőbl György (KJE-titkár)/
Tartalom: Gőbl György soproni emberjogvédőt közhasznú tevékenysége során 20 ezer Ft-ra büntették, mert civil. Eközben a rendőrbűnözők szintén szabálysértést követtek el, de mert rendőrbűnözők, ezért faji felsőbbrendűségük miatt feljelentésre is csak figyelmeztetést kaptak (A képen: Gőbl György)

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-05. -
Még egyszer egy tudósításról - szakmailag…
/Stoffán György/
Tartalom: Stoffán György kritikája a jobb- és baloldali újságírás hiányosságairól és az újságírói morálról. (A képen Ráckeresztúr temploma.)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Deutsch Tamás zsidósága és más Echo-s cigányok
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Deutsch Tamás (Fidesz) a Playboy Magazinnak adott laza interjút, zsidó származását és nőügyeit bővebben érintve. Erről, valamint Orbán Viktor és többek között a Bayer Zsolt műsoraiban (Echo TV) látható társalgópartnerek származásáról, továbbá politikai korrupcióról beszélgettünk a Mecsek Nyugdíjas Klub egykori létrehozójával, az évtizedek óta lakásáért pereskedő Kovács Gyulával, a Magyar Néppárt (MNP) tagjával. (Film, 10 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu