Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A merényletek közben érkezett - Hírháttér-exkluzív

 

2009-01-02.
Molnár F. Árpád

 


Amikor nekünk üzentek, már az egész bolygó tudta, csak a lakosság nem, az ellenséges "magyar" jobboldali disznókörnyezet miatt pedig mi is csak egyes dolgokról beszélhetünk. Bombay-ról tehát minden állami titkosszolgálat előre tudott. És az alábbi vers további tartalmával mi a helyzet?

Mint tudjuk, az a tény, hogy Indiát jó előre figyelmeztették a készülő, 2008 november 26.-án éjjel kezdődött terrortámadásokra, a lakosság számára csak a merényletek után, sokkal később került nyilvánosságra.

A Hírháttér azonban újra kivételes információkat tár fel:

Az alábbi, nyilvánosan publikált cikk idézete után egy a Hírháttér által csak egyes helyekre eljuttatott, de nyilvánosságot nem kapott szöveget fogunk idézni valamiről, amit pár órával a merénylet kirobbanását követően kaptunk, amikor még a Föld bolygón tudtunkkal sehol nem kapott nyilvánosságot, hogy az indiai merényletekről sokkal a támadások megkezdése előtt értesültek a Föld bolygó titkosszolgálatai. Semmi esetre sem kívánom az alant idézett verset összefüggésbe hozni az indiai merénylettel, csupán az első ránézésre látható idő- és körülménybeli egybeesések miatt idézem először a merényletet követő negyedik napon megjelent egyik cikket, azt követően pedig a verset, melyet az indiai terrortámadások (India WTC-s önmerénylete) közben kaptunk és juttattunk tovább, nem publikus helyekre.

Mint ilyen ügyekben rutinos, egyértelműnek tűnik, hogy a vers - mely mélységi hátterű - világunk globalista titkosszolgálati szerkezeti konstrukcióját demonstrálja: azaz egy esemény kapcsán a kívülálló azt hihetné, az adott eseményt (így pl. az India ellen végrehajtott merényletet) jelzi vagy jelzi előre, holott valójában az adott esemény, merénylet, bármi csak egyetlen belső konstrukciója egy az elsőt egészében felülmúló, elkövetkezendő eseménynek, mely minden valószínűség szerint sokkal jelentősebb lesz, mint a bombay-i, a titkosszolgálatok tudtával szervezett és megvalósult merényletsorozat volt. A legmagasabb szintű titkosszolgálati (háttérhatalmi) szervezések az Isten Műveihez hasonlók: azaz sokszor az emberek elé tárt tények és háborúk csak alsóbb szinten szólnak pl. az adott háborúról, olajról, merényletről stb., mert magasabb szinten egy sokkal hatalmasabb konstrukció előre jelző vagy előkészítő, avagy részlépései.

Az idézett cikkben a pirossal színezett és vastagon szedett kiemelések tőlem valók, hogy jobban felhívják a figyelmet az utána következő, eddig elrejtett vers egyes elemeire:

* * *

Mumbai: a terrortámadások indiai sajtóvisszhangja

2008-12-01 15:36:03

Figyelmen kívül hagyták az illetékesek a titkosszolgálatok, köztük az indiai biztonsági szolgálatok figyelmeztetéseit a több mint 170 halálos áldozatot követelő múlt heti mumbai (Bombay) terrortámadások előkészületeiről - állította hétfőn az indiai sajtó.

A Hindustan Times című lap szerint a titkosszolgálatok legalább tíz hónapja pontos értesülésekkel rendelkeztek arról, hogy a Laskar-e-Taiba (Igazak Hadsereg) pakisztáni szélsőséges szervezet merényleteket készít elő az India gazdasági központjának számító Mumbai ötcsillagos szállodái ellen.

Az értesülés a szervezet februárban elfogott egyik tagjától származott - írta a lap az elfogott személyt kihallgató ügynökre hivatkozva. Az ügynök szerint az illető a múlt év végén Mumbaiban tartózkodott, s alaposan szemügyre vette a múlt heti terrortámadások célpontjául kiszemelt luxusszállodák - a Tádzs Mahal és az Oberoi - mindegyik emeletét. A letartóztatott azt is elárulta, hogy a támadók valószínűleg a tengeren érkeznek majd az indiai metropoliszba.

A Times of India című újság arról írt, hogy a titkosszolgálatok idén szeptemberben tájékoztatták az indiai nemzetbiztonsági tanácsot: a Tádzs Mahal merénylet célpontja lehet. A szolgálatok november 12-én pedig arra figyelmeztettek, hogy a támadók a tenger felől várhatók.

A lap indiai katonai hírszerzési forrásokra hivatkozva hozzátette, hogy az indiai haditengerészetet és a parti őrséget november 18-án értesítették: a Laskar-e-Taiba vezetője lehallgatott telefonbeszélgetésekben kijelentette, hogy "a teherhajó úton van".

A múlt heti terrortámadások elkövetői egy eltérített hajón jutottak el az indiai partok közelébe, s felfújható gumicsónakokon szálltak partra. A fegyveresek egyebek közt a két mumbai luxusszállodát, egy zsidó kulturális központot, egy kórházat és egy pályaudvart támadtak meg. A lövöldözésekben és robbantásokban legkevesebb 172 ember meghalt, és mintegy háromszáz megsebesült.

Az indiai hatóságok elsősorban a Laskar-e-Taibát gyanúsítják a merényletek elkövetésével. A szervezet Kasmír "függetlenségéért", pontosabban indiai részének Indiáról való leválasztásáért harcol.

* * *

Most következzék a merénylet óráiban érkezett és továbbküldött vers (a kipontozott szavakat elrejtettük):

Három hajónaszád szeli át a nagy Óceánt,
Kicsinyek várnak kabinokban újabb bevetésre.
Az Echelon ura elégedetten dől hátra,
Kiszámolták mindet, akik a játékba beleszóltak.

Országúton, tán középen látható festéknyomok, fehér.
Szemetes ifa, konténer nélkül, színe barnássárga.
Amikor nekirohan a motorossal a háttér,
A teherautó repül szétroncsolva, ... a motorral megáll.

Rombolóként hajtatik végre a várva várt mészárlás,
Hogy sok illuminátus császára által vesszen el.
Mindegyik, aki teljesítette ura parancsát,
És mind, aki azt mondta, ne mondja el ... a jövőt.


Az amerikai kontinens északi részén
A nyugati partvonal mentén törésvonal feszül.
Mexikó centrális hely, olyan, mint az USA,
Az UFO-jelenségek egyek az ősökkel.

HÍRHÁTTÉR - Csak az elválasztottakat vonja magához
Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-15. - Korunk és minden idők legnagyobb és legutolsó magyarjai
/A Hírháttér/
Bevezető: A legnagyobb magyarok listájánál sem ideológia, sem a felsorolható személyek száma nem lehetett korlátozó tényező. Érdemes kiemelni, hogy a magyar honvédség (...), 1956 óta egyetlen árva embert nem sok, annyi tényfeltárót sem tudott felmutatni több, mint fél évszázad alatt. A lista...

 


 

2008-12-10. - HÍRHÁTTÉR TV: A magyarok története - Kapcsolatok a Hatalommal (videoklippel)
/Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Főleg titkosszolgálati, valamint tájékozottabbakká vált lovaknak a Suttogó a magyarság közeli jövőjéről, ahol nem a megnevezett készítőket illeti a valódi dicsőség.
(Film, 8 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)
Tartalom: A film párhuzamosan beszél a mostani gazdasági világválságról, miközben elbeszéli az egész Emberiséget felemésztett, globális háttérhatalmi, Bibliai világkatasztrófát, valamint az elkövetkezőkből. És közben végig szól a zene. (Piros betűs felszólítással a honvédség vezetői felé.) (Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-01. - Megborult a tömeggyilkos cigányok sátáni halálpiramisa - felhívással!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A cigány léggömb, bár jó nagy volt, rögtön kidurrant, és az Internetnek köszönhetően már nem kellett arra éveket várni, mint a WTC idején... (...) Egy-két nappal a merénylet előtt, külföldről arra hívták fel a Hírháttér figyelmét, hogy India atomhatalom, Pakisztánnak szintén atomfegyverei vannak, és legyen figyelem arra, hogy a jövőben elképzelhető egy India részéről megvalósított atomháború, de a Hírháttér nem értesült arról, hogy e figyelmeztetés valódi háttere legalább az volt, hogy már az egész bolygó tudta, hogy Mumbai-ban merénylet készül.


 

 
Előző cikk:
2009-01-02. -
Képzelt elnöki beszéd
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: ...a két paraszti származású elnök után a hatalom most háromszor is értelmiségi ültetett a legfőbb közjogi méltóság székébe, akik épp az értelmiségi létre méltatlanok. Értelmiséginek lenni nem diploma vagy funkció kérdése, hanem a gondolkodásé.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-03. -
Állami terrortámadás Mónus Áron ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével
/Mónus Áron (matematikus, író) - Molnár F. Árpád/
Részlet: ... Hódmezővásárhely polgármestere gondnokság alá helyezésem iránt indított eljárást, az állítólagos indok a személyem és a vagyonom védelme volt. Ha sikerült volna engem gondnokság alá helyezni, akkor ezzel elveszítettem volna a jogot a vagyonom feletti rendelkezéshez, beleértve a könyveimre vonatkozó szerzői jogomat is: ezután a könyveim terjesztése megszűnt volna.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu