Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Megborult a tömeggyilkos cigányok sátáni halálpiramisa


 

2008-12-01.
Molnár F. Árpád

 


Zsidó, amerikai, afrikai, cigány, vengri, egy kutya. Mert nem az számít, hogy ki, milyen nemzetből való, hanem az - ahogyan Jézus Tanítja -, miként cselekszik.

A hulladék magyar (vengri) médiumok idiotizmusgyártásával szemben nyilvánosságra került a hír, amit eddig is mindenki tudott, aki nem a tv2-kből szerezte az értesüléseit, hogy a legnagyobb indiai nagyvárosban, Mumbai-ban (Bombay) elkövetett, kb. 180 halálos áldozatot követelő pakisztáni merényletről a teljes indiai vezetés tudott. A cigányállam WTC-s önmerényletét - ahogy ez Bush-ék esetében saját WTC-jük ellen megszerveztetett - az önkasztráns India tudatosan szervezte meg a terroristáknak keresztelt végrehajtók felhasználásával. A cigány-fasiszta tömeggyilkos Raoszaheb Rámcsandra Pátil miniszterelnök-helyettesről kiderült, hogy halászok már előzőleg értesítették arról, hogy Pakisztánból hajón terroristák érkeztek, és kiderült az is, hogy az angol és amerikai titkosszolgálatok előre értesítették a tömeggyilkos cigány rezsimet a merényletekről és annak részleteiről. A britek azzal a kommenttel próbálták csökkenteni annak súlyát, hogy nagyon helyesen lebuktatták a cigányhentes rezsimet, hogy ugyan szóltak arról, mi készül, de lehet, hogy az információ elakadt valahol.

A Hírháttér tájékoztatja kedves látogatóit, hogy a titkosszolgálatoknál nem létezik információ-elakadás, sőt, a helyzet az, hogy ha egyvalaki megtud valamit, akkor pár órán belül már mindenki tudja, és nem létezik olyan államtitok, amit - bocsánat a kifejezésért, de muszáj érzékeltetni a realitást - ki ne pofázna mindenki a többieknek, azonnal hozzálátva a széles körű kihirdetéshez, mihelyst az információ megjelenik. A titkosszolgálatoknál csak azok nem jutnak a megszerzett információkhoz, akikről kimondottan olyan intézkedések születnek, hogy a konkrét információkhoz ne jussanak hozzá.

Az indiai tartomány tömeggyilkos, mengelei, ávós cigány (nácigány - nyelvújító: Molnár F. Árpád) miniszterelnök-helyettese (aki egyben belügyminiszter is volt) lebukását követően - hogy tompítsa öngyilkos fasiszta ámokfutásának következményeit - azt nyilatkozta, hogy az India legnagyobb városában elkövetett, az egész bolygó államai és titkosszolgálatai, valamint tőzsde-beavatottjai orra előtt készülő, a tömegmészárlásra tudatosan építő globalista terrorizmus "kis incidens volt, amely bármely nagyvárosban előfordulhatott volna", de e kijelentésével a tömeggyilkos ávós-cigány csak még nagyobb felháborodást keltett.

Nem kell különösebb szakértés ahhoz, esetleg csak Magyarországon (de hát ezért van a Hírháttér az államilag és a maffiózó, terrorista befektetők által pénzelt médiumokkal szemben), hogy deklaráljuk: Indiának aligha van számon kérni valója akár Pakisztánon, akár annak terrorista szervezetein, hiszen - ahogyan a Bush-, Pearl- és Wolfowitz-féle illuminátusbanda tette az arabokkal - tudatosan építettek arra, hogy Pakisztán és India között a feszültségeket elmélyítsék. Ebben természetesen Pakisztán is ludas, de a két Sátán által túlvezérelt roncsállam - India és a CIA-s Pakisztán - között jelentős a különbség, hiszen Pakisztán vélt érdekeit akarta érvényesíteni, míg India saját lakosságának bushista-fasiszta lemészárlásában nyújtott jobbot a cigány WTC elleni merényletekhez, hogy saját földjén kezdeményezzen háborút a saját lakosságával és - amiképpen a Világbank és bandáik tették New York-ban - a merényletekről szóló értesülésekből következetesen, név szerint kizárva, tehát leölésre elválasztott multimilliomosaival szemben. Ugyanis alaptétel, hogy az államok önmerényletei esetében a lemészárolandó elit tagjait maguk a merényleteket szervező titkosszolgálatok rekesztik ki az életmentő információkból, illetve irányítják a merényletek helyszínére meghalni, ahogyan ennek világtörténelmi iskolapéldáját a World Trade Center elleni 2001-es merénylet idején végre megtanulhatta a világ.

A cigány léggömb, bár jó nagy volt, rögtön kidurrant, és az Internetnek köszönhetően már nem kellett arra éveket várni, mint a WTC idején, hogy a szerencsétlen, alultájékoztatott, mindig mögöttünk és alattunk kullogó lakosság is felfogja csökevényes és butaságához ragaszkodó agyával, hogy a nácigányok saját maguk ellen szervezték meg a merényletet, melyhez a pakisztáni terroristák - ahogy a CIA kezében - csak eszközök voltak.

A beismert adatok szerint hat amerikai állampolgár vesztette életét a Föld országait összefogó globalista állami bűnözés jelen áldozataként. A világhentes Bush-kormányzat mindenről előre, precízen értesült színes bőrű, Afrika-gyilkos és világhentes külügyminisztere, Condoleezza Rice tömeggyilkos bejelentette, hogy Indiába utazik állami, fasiszta mészáros kollégáihoz, hogy kifejezze az amerikai kormány együttérzését a vágóidiótaként tenyésztett indiai néppel. George W. Bush, akinek az amerikai WTC-merénylet napján írott naplóbejegyzése kitudódott (amikoris azt írta, hogy megcsináltuk a XXI. század Pearl Harbor-át), szintén úgynevezett részvétéről biztosította a színielőadás többi résztvevőit és a vengrisen (magyarosan) alulművelt és primitív vágómarha népet, továbbá úgynevezett támogatását ajánlotta fel az S/M-ények (értsd: események; háttérhatalmi kifejezés) kivizsgálását illetően.

Egy-két nappal a merénylet előtt, külföldről arra hívták fel a Hírháttér figyelmét, hogy India atomhatalom, Pakisztánnak szintén atomfegyverei vannak, és legyen figyelem arra, hogy a jövőben elképzelhető egy India részéről megvalósított atomháború, de a Hírháttér nem értesült arról, hogy e figyelmeztetés valódi háttere legalább az volt, hogy már az egész bolygó tudta, hogy Mumbai-ban merénylet készül. A Hírháttér kéri a bel- és külföldi titkosszolgálatokat, nagyvállalkozókat és minden önmagának jót akaró magyar médianyomorultat stb., hogy ha akár merényletekről, akár más említésre érdemes eseményről tudomást szereznek, értesítsenek minket, ezzel is megpróbálva elkerülni az esetlegesen elkövetkező, igazságos válaszcsapásként rájuk lesújtó vérpereket. Egyúttal felszólítjuk a Szilvásy- és Laborc-féle titkosszolgálatokat, hogy fogják be a pofájukat, és semmi szín alatt ne merjék akadályozni a Hírháttér történelmi tényfeltáró munkáját és Istentől Kapott Hivatását.

A Hírháttér üdvözli továbbá Vlagyimir Putyin azon igyekezetét, mellyel az OTP-t felvásárolni igyekszik, de merő rosszallását fejezi ki, és határozottan szemben áll az OTP vagy bármely más bank felvásárlási/átalakítási szándékával, amennyiben bármely tranzakció Csányi Sándor részére a legkisebb anyagi, politikai, egzisztenciális vagy bármilyen más előnnyel származna.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-28. - 'Meddig zaklat egy náci féreg?'
/Rajna Mónika/
Részlet: ...a féreg náci, Carol White bírósági jegyző (...) lefordíttatta egy magyar anyanyelvű, régóta Angliában élő Novotel Hotelos dolgozóval a Hírháttéren megjelenteket, majd burkoltan megzsarolt, hogy jobb lenne, ha befognám a számat.

 

 

2008-11-26. - Kik a nemzet valódi szolgálói és kik a nemzetárulók? - Szakszerűen és szemtől szemben arról, nemzetüknek szolgálnak vagy nemzetárulók és az Emberiség ellenségei az ügynökök és a nemzeti jobboldal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mi pedig - akik nem pr-tevékenységet, hanem valódit folytatunk - nem a látszatokban, virtuális és nem létező helyzetekre, a fövenyek fövenyére, tehát a nagy büdös semmire alapozva, hanem a lényeg és a valóság szerint cselekszünk, és egyszerűen kirugdossuk a gátat, ami a híg trágyával teli medencét olyan méretesre duzzasztotta, és ügynököstől, államspiclistől, kémestől és minden nagypofájú, üres fejű, erkölcsi idióta hírszerzőstől vízesésként ömlesztjük a szakadékba.

 

2008-11-20. - Pártgörénylét nélkül a dunaszerdahelyi vérengzésekről - elemzés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót a globalista titkosszolgálatok legalább régóta az „a buta miniszterelnök”-ként szokták emlegetni. Őt már színre lépésekor is – tudván sok mindent az elkövetkező eseményekről – afféle nagydarab, mesterségesen kreált és kiállított díjbirkózóként demonstrálták, mint aki legalábbis nagyon hasznos lesz arra...

 

 

2008-11-18. - A tv2 hazug összeállítása a móri bankrablásról - A Hírháttér TV korrekcióival
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Zsidó Világszövetség és a cionisták tulajdonában álló MTM/SBS-es tv2 hazug összeállítása a móri tömeggyilkosságról, a Hírháttér korrekcióival. (Film, 3 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-16. - A PÁRTügyvéd mondja: védence a gyilkos - Magyartalan szemmel a bal- és jobboldali, Egypárti, tömeggyilkos és öngyilkos pártszolgálatos PÁRTbűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A vengrik eszik és enni fogják saját főztüket. Nagy László ügye és a Veérengző vengri faj véget érhetetlen, ártatlanok és legjobbjaink ellen elkövetett politikai tömegmészárlásairól.

 

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Áttaszít a kapukon
2008-11-30. -
A Háttérhatalom és a keresztyénség - Beszervezéseken innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér tényfeltáró cikke messzemenően ajánlott valamennyi ateistának is, és mindazoknak, akik a katonai és polgári, valamint magán- és egyéb titkosszolgálatok hálózatainak gyűrűiben élnek. Az egyházi és gyülekezeti vezetőkön kívül ajánljuk továbbá azon keresztyéneknek, akik egyáltalán szeretnék megtudni, hol és miben élnek, nem pedig bár Istenhez imádkozván, mégis mintegy állatokként tengődve, mint a barom a mezőn, füvet legelészve.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-03. -
A válság java csak most jön
/Thürmer Gyula (pártelnök)/
Részlet: A Fidesz az utcára is kivitte a tömegeket, de sokak szerint ott is hagyta. Szó, ami szó, az emberek éreznek valamit, amit ma még nem mondanak ki. Érzik, hogy az ő helyzetükön egy egyszerű kormányváltás nem segít.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu