Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

'Meddig zaklat egy náci féreg?'


 

2008-11-28.
Rajna Mónika

 


Gordon Brown brit és George W. Bush amerikai miniszterelnökök érzékeny ihletettséggel viszonyulnak a vascsiga alakzatokhoz és a 10-es számhoz
(Hírháttér-kommentár)

Tisztelt olvasók!

Miután a Hírháttér felfedte az igazságot és leközölte két nyílt levelemet, melyben a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának közbenjárását kértem a Brit Nácizmus valamint az engem ért kínzások stb. megfékezésében, újabb megfélemlítő, fenyegető e-mail érkezett a www.ukcorruptiotoday.com postafiókjába.

A bírósági jegyző (Clerk), akiről első levelemben már beszámoltam [cikkek a Hírháttéren: 1. és 2.], aki életveszélyesen megfenyegetett, amikor közölte, „hogy a saját síromat ásom és az angol kormány elfog taposni", ismét küldött egy megfélemlítő levelet, melyben burkoltan megzsarolt, hogy állítsam le az Európai Emberi Jogi Bíróságon folyamatban levő ügyet a Naci Britek ellen.

A szerverinformáció kellően bizonyítja, hogy a féreg náci, Carol White bírósági jegyző, 2008. November 24-én 12.30-kor lefordíttatta egy magyar anyanyelvű, régóta Angliában élő Novotel Hotelos dolgozóval a Hírháttéren megjelenteket, majd burkoltan megzsarolt, hogy jobb lenne, ha befognám a számat.

Mikor fogja ezt a tetű, náci, primitív egysejtű férget "likvidálni" a Magyar kormány??? Meddig engedik meg, hogy zaklasson egy naci korrupt bűnöző féreg??? Megvárják, amíg nagyobb baj lesz??? Akkora baj, amiről akar hónapokig is cikkezhet a világsajtó!

Az e-mail a következő volt:
2008 November 23-án 19.55
How is life as a fugitive? (Milyen az élet szökevényként?)

2008 November 23-án 20.03-kor:
I wonder how the ECHR would react if they knew the applicant had committed benefit fraud and was on the run from the British Police for not answering to Police bail.
(Kíváncsi lennék rá, hogy hogyan reagálna az Európai Bíróság, ha megtudná, hogy a kérelmező (Mónika) csalt a segélyekkel és szökésben van az Angol Rendőrség elől.)

Meddig akarja még egy ilyen bio-féregnek az Angol kormány irányítani az agyát? Vajon milyen gyilkos hajlamokat tápláltak ennek a degenerált agresszív őrültnek az agyába?

Üdvözlettel

Rajna Mónika
Politikai üldözött, megkínzott Magyar állampolgár
 

Rajna Mónika említett ügye itt látható, hallható és olvasható:
2008-11-23. - RAJNA-FILM: 'Felhívom a miniszterelnököt' - Botrány-hangfelvétellel a nagykövetségről, cikkel
/Rajna Mónika/
Nagykövetségi részlet: - Milyen felvételről tetszik beszélni?
- Erről.
- Milyen felvételről?
- Erről a felvételről. (Film, 5 perc)

2008-11-10. - "Az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni" - Rajna Mónika politikai üldözése
/Rajna Mónika/
Részlet: Az Egyesült Királyság Náci korrupt kormánya mindent megtett annak érdekében, hogy megöljön, eltakarítson, megsemmisítsen és megszerezze a tetves visszamaradott primitív országa ellen szóló bizonyítékokat. (...) Közölte, hogy minden publikálással a saját síromat ásom és majd az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-20. - Pártgörénylét nélkül a dunaszerdahelyi vérengzésekről - elemzés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót a globalista titkosszolgálatok legalább régóta az „a buta miniszterelnök”-ként szokták emlegetni. Őt már színre lépésekor is – tudván sok mindent az elkövetkező eseményekről – afféle nagydarab, mesterségesen kreált és kiállított díjbirkózóként demonstrálták, mint aki legalábbis nagyon hasznos lesz arra...
 

 

MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL BETILTVA! 2008-11-13. -
MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.
 

 

2008-11-12. - Az Emberiség ellenségeinek fekete listája
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Az elévülhetetlen, (...) a Föld valamennyi államában legalább életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, a Földet pusztított Emberiség-ellenes bűnözők fekete listája, az ítéletükkel, mely valami, melyet ránk mondtak ki, amiért képviseltük az Emberiség minimális érdekeit...

 


 

 

2008-10-29. - Roháč, Boross, Mečiar, a KGB és a többiek - Személyes tapasztalatokkal a nemzetközi állami bűnözés sűrűjéből
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Személyes nyomozásaim és politikai üldözéseim konkrétumaival mindenekelőtt a szlovák és az orosz állam bérgyilkosaként elhíresült Jozef Roháčtól kiindulva kivételes tényfeltárást olvashatnak, olyan konkrét eseményeket megismerve, amelyeket soha, sehol és senki nem hozott nyilvánosságra. E cikkben szólóban is megláthatnak olyan összefüggéseket és szervezettséget, amelyekről bizony egyelőre a világon senki nem mer ilyen nyíltan beszélni a 15 millió magyar közül, és amely nem véletlenül váltotta ki a kurucinfó és hasonszőrű pártszemete osztatlan átkozódását.

 

2008-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hatalom így is hívta őket: Az illegálisok - A beszervezettekről és a beszervezetteknek
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Christopher Young és a Crystall)
Tartalom: E filmünk megjelenése előtti vélemények szerint is kinek hátborzongató, kinek csodálatos, de mindenképpen egyedülálló. A titkosszolgálatok napi, belső életébe, Babilon és az Echelon örvénylő, veszedelmes világába, a Kozmosz és a Háttérhatalom lelki egyesüléseinek titkaiba nyerhetnek bepillantást, Ésaiás Könyvének 28. Részével, gyakran azokhoz szólva, akiket így is neveztek: Az illegálisok. És a film közben csaknem végig szól a zene. (Film, 40 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy maffia létezik - A politikai gyilkosságokról
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Szabálysértésért szabadságvesztés, milliárdos bűntettekért felfüggesztett. A teve utcai rendőrpalota elleni "merényletről". Seress Zoltán, Fenyő János és állami gyilkosságok. Mór, Izrael, titkosszolgálatok és politikai gyilkosságok. Egy maffia van. Rendőrgyilkosságok... (Film, 11 perc)

 

 
Előző cikk:
2008-11-26. -
Kik a nemzet valódi szolgálói és kik a nemzetárulók? - Szakszerűen és szemtől szemben arról, nemzetüknek szolgálnak vagy nemzetárulók és az Emberiség ellenségei az ügynökök és a nemzeti jobboldal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mi pedig - akik nem pr-tevékenységet, hanem valódit folytatunk - nem a látszatokban, virtuális és nem létező helyzetekre, a fövenyek fövenyére, tehát a nagy büdös semmire alapozva, hanem a lényeg és a valóság szerint cselekszünk, és egyszerűen kirugdossuk a gátat, ami a híg trágyával teli medencét olyan méretesre duzzasztotta, és ügynököstől, államspiclistől, kémestől és minden nagypofájú, üres fejű, erkölcsi idióta hírszerzőstől vízesésként ömlesztjük a szakadékba.

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ennio Morricone: A Polip)
Tartalom: A vájt fülűek (vagy kifinomultabb lelki "hallásúak") ismét új stílusra lelhetnek ebben a gazdagon illusztrált, az Ennio Morricone világhírű olasz zeneszerző dallami aláfestésével végigkolorizált, a nézőt-hallgatót álomszerűen végigkalauzoló Valóságfilmben. A múltról, a borzasztó jelenről és az elháríthatatlan végről. (Film, 16 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu