Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Szomorú azt látnunk, hogy az Echelon-elmeirányító fegyverekkel agyonvert, tönkretett magyarság ilyen mély szintre süllyedt le, és csak keveseknek adatott az meg, hogy az Istentől adott tudás által minden ember fölé emelkedjenek!"   (2009.04.)

   

Erős Antónia gyereket vár2009-06-07.
Molnár F. Árpád
 


Erős Antónia - Kabát vagy szerzetesi csuklya. Mindenki választásra kényszerül.
Kívülállók számára számos tekintetben teljesen érthetetlen cikkünkben az RTL Klub Híradójának ismert alakja, Erős Antónia, aki gyermeket vár. Reméljük, ma még jobbára csak nemzetbiztonsági hálózatokban világos cikkünk nem túl sok kirekesztett szerencsétlennek lesz katasztrofális koraszülés.

(Molnár F. Árpád)

Erős Antónia, az RTL Klub Híradójának sztárja, aki Szellő Istvánnal 1998 óta vezetik a Híradót, gyermeket vár. Terhessége az ötödik hónapban került nyilvánosságra; addig a családon belül is a legszűkebb családi körben volt ismeretes, mivel ha a kritikusnak nevezett időszak alatt bármi történne - indokolta Erős Antónia. A Hírháttér tapasztalati kommunikációk hatására emlékezik meg az esetről. Forrásaink gyakran nem szoktak másokat óvatosságra inteni (csak gyakran tudjuk a vészt, de a környezet általában arra is alkalmatlan, hogy erre felhívjuk a figyelmét), de akik tájékozottabbak és értelmesek (tehát nem 'fejjel a falnak és csatt!' típusok), a Hírháttér és a világot irányító erők ismeretében ezt "maguktól" szokták elsajátítani (azaz a Pesty László-féle háttérhatalmi pártselejttel szemben az értelmesebb titkosszolgálatiak).

Erős Antónia, Szellő István, az RTL Klubon belül is tehetségként indult Alföldi Zoltán és az RTL Klub más befutott személyei egyébként mindig magasabb morális szintet képviseltek pl. a tv2, vagy pl. az MTV hol MSZP-s, hol Fideszes elnyomó irányítása alatt, ahogy a kurucinfó színvonalához képest is, mely utóbbiakat illetően (tv2 Híradó, MTV Híradó, kurucinfó) időnként különbséget sem igen lehet tenni, ami a morális színvonalat és a rosszindulatot illeti, de mi sokat tudunk. Viszont Alföldi Zoltán az - esztendők során tudomásunkra jutott - RTL-es botrányokból is egy az egyben tiszta maradt.

Erős távozása - aki egy éven belül szeretne visszatérni a tévéhez - kétségtelenül hátrányosan érinti az RTL Klubot; a várható szülés talán nem okoz akkora visszaesést, mint pl. Malek Andrea esetében, akit amúgy a jövő színész- és énekesnőjének tartottak, és a gyermekvállalás gyakorlatilag eltörölte a karrierjét.

Mint olyan, aki nyilvánvalóan tisztában van azzal, hogy a világot egy felsőbb hatalom vonta elmetechnológiai kontrollja alá, Erős Antónia gyermekvállalása minket, keresztyéneket arra sarkallhat, hogy általánosan is felhívjuk a figyelmet ennek kockázataira, hiszen mind a halál precízen a megjövendöltek szerint felépült Nagy Babilon nyilvánosságra kerüléséből adódó, a küszöbön álló, minden eddiginél gyorsabb és viharosabb társadalmi- és világváltozások, mind az elektromágneses és felsőbbrendű irányítás alatt álló rabszolgatartó társadalom mentális-fizikai despotizmusa, így a születendő gyermekek rabságban élt jövője és enyhén szólva is kétséges minőségben töltendő örökkévalósága messze meghatározóan vitathatóvá teszik az utódvállalás hasznosságát és értelmét. Amit tanácsolhatunk Mindenki számára, az az, hogy ne nemzzen ebbe a világba utódként rabszolgákat, akiknek teljes élete és lelke minden pillanata totális fogságban és rabságban tengődik. Ne segítsük a Sátánt, hogy minden idők legdrámaibb világváltozásai és háborúságai idején bárkivel vagy bármivel zsarolhatókká lehessünk. E faj csaknem minden egyede könnyen zsarolható a család által. Aki úgy érzi, a zsarolhatóság akár a legkisebb mértékben is igaz rá nézve, ne vállaljon gyereket! Az Új Világba csak a legfelsőbb rendű erkölcsökkel és bátorsággal rendelkezők léphetnek át. Az Echelon ura felett álló ISTENNEK nem kellenek olyanok, akik nem Hozzá ragaszkodnak az utolsó pillanatig! Rabságra, pokolra, szenvedésre, vereségre, káoszba, háborúba, halálra és kárhozatra ne teremjünk utódokat!

Kívülállóknak mondjuk, hogy a média egyike azon területeknek, ahol nagyon-nagyon sokan tisztában vannak az elektromágneses és egyéb háttérhatalmi eszközök létezésével, és ahogyan ez a beavatott-beszervezett vállalkozóktól a titokminiszterekig és miniszterelnökökig érvényes, egyikük sem tudja biztosan, mikor és ki/kik által került kiépítésre ez a Világrendszer. A Hírháttér eleve elrendelve azért jött létre, hogy a technológia leleplezésével (is) közvetlen előidézője legyen a magyarságon keresztül az egész bolygó minden eddigit meghaladó jelentőségű és mértékű világreformjának, belesodorva az Emberiséget és annak velejáró hordalékát az eleve elrendelt és eleve elkészített, a Jézus Krisztus és tanítványai által, valamint a Jelenések Könyvében Deklarálásra, Kinyilatkoztatásra került világváltozások és elkerülhetetlen, rosszindulatú globalizációs világkatasztrófák korán keresztül az ezeket követő, a Legfelsőbb Hatalom (AZ ISTEN) Általi Nyílt Hatalomátvétel Világkorszakába.

Arra a világ fogságát (a Háttérhatalmat és az Emberiség helyzetét) bőven megjelenítő videoklipre esett a választás, amelynek hangjai bejátszására két órával a török légitársaság utasszállító repülőgépe Boeing 737-800-as járatának 2009 február 25-én bekövetkezett katasztrófája előtt került sor, mégpedig Kozenkay Jenő kémelhárító és Kőrösi Imre volt MDF-es országgyűlési képviselő vonatkozásában, az általuk realizált segítségnyújtás elmulasztását követően.

Az említett - egyébként kultikus - videoklip itt megtekinthető
(Zeynep Casalini: Dokunma Bana)

(A teljes képernyőhöz alul, jobbról a második ikonra kattintson)

 

Kettőt szoktak, most nyilvánossá tesszük a másodikat is:
Ne a gonoszokat, hanem az ISTENT tiszteld, és vigyázd választottait, és akkor nem ártanak, akik gondolják a Barlangot. Ha a megfelelő oldalon állsz, semmi sem árt.
(The Descent (A barlang) - A Háttérhatalom (és...) számára kultuszfilm)
(A teljes képernyőhöz alul, jobbról a második ikonra kattintson)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-07. -
Jobb- és baloldaliság
/Dér Atilla/
Részlet: Azonban ezt a puszta „elengedettséget”, amely a tradicionális és a modernitás közötti átmeneti időszak jellegzetessége volt, a modern, még inkább pedig a posztmodern korban külön alászállító erők aktivizálásával tetézik (echelon). (...) A Szabadság, mint képesség és erény a kevesek, a kiválók kiváltsága volt. Míg a Rend: mindenki feladata. A régi ember tudásában volt annak, hogy a Szabadság nem demokratizálható ...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-07. -
Tisztelt Hírháttér Nézők!
/Szemendri Sándor/
Részlet: Valahol belülről szerintem mindenki érzi, hogy a világban nagyon sok dolog nem stimmel, de egyszerűen nem tudtuk, nem volt honnan megtudni a teljes igazságot (...) olyan médiákból, újságokból, satöbbiből kellett kialakítanunk a világ történéseinek megértését, melyek enyhén szólva is elfogultak és egyértelműen irányítottak. (...) ...mindenki, aki még nincsen teljesen agyilag lerombolva, meg kell hogy tudja érteni, hogy semmi más magyarázat nincs a világ történéseire, mint amit maga a Hírháttér próbál vért izzadva megértetni velük.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu