Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Tisztelt Hírháttér Nézők!2009-06-07.
Szemendri Sándor

Tisztelt Hírháttér Nézők!

Tudom, hogy ezek az információk, melyek a Hírháttéren megjelennek, első hallásra, ránézésre egyszerűen sok és sokkoló, pedig ha logikusan végiggondoljuk, mindenre magyarázatot ad, amire idáig nem tudtuk a választ, és nem tudtuk a miértjét, hogy mi az oka annak, hogy ilyen a világ. Valahol belülről szerintem mindenki érzi, hogy a világban nagyon sok dolog nem stimmel, de egyszerűen nem tudtuk, nem volt honnan megtudni a teljes igazságot, és csak abból az információkból tudtuk összerakni, ami egyszerűen nem lehet mérvadó, mert olyan médiákból, újságokból, satöbbiből kellett kialakítanunk a világ történéseinek megértését, melyek enyhén szólva is elfogultak és egyértelműen irányítottak. Ebből kifolyólag teljesen érthető az, hogy ha beleolvasunk a Hírháttérbe, akkor egyszerűen nem vagyunk képesek, szinte az agyunk nem engedi befogadni ezt a sok szörnyűséget, amit az emberiség ellen tesz az aktuális hatalom. Az az érzésem, hogy nagyon összetett az a kérdés, hogy mely embertípus, egyén képes befogadni, megérteni a világ igaz történéseit azonnal, mert amit mondjuk nagyon sok éven át felépített magában az egyén (teóriát), hirtelen összeomlik. Én már nagyon régóta keresem a magyarázatot, és egyáltalán nem lepett meg az itt elhangzó és lerakott bizonyítékok tartalma és mennyisége, mert én valahogy éreztem, és puszta logikával is ki tudtam következtetni, hogy nagyon nagy átverések kellenek ahhoz, hogy ilyen legyen a világ tartalma!

Ezen fent említett gondolatok alapján kérek mindenkit, aki fenntartásokkal kezeli a Hírháttér munkásságát, tényfeltárását, gondolatmenetét és szókimondását, NE bizonyos kockák és momentumok, szavak alapján vonjon le következtetéseket, hanem legyen türelmes, gondolja végig, és szépen rakja össze logikusan a dolgokat, és mindenki, aki még nincsen teljesen agyilag lerombolva, meg kell hogy tudja érteni, hogy semmi más magyarázat nincs a világ történéseire, mint amit maga a Hírháttér próbál vért izzadva megértetni velük. KÉREK MINDENKIT, AKI ELŐSZÖR JÁR ITT, NE APRÓ CAFATOKAT RAGADJON KI, HANEM AZ ELEJÉN KEZDJE, ÉS NE 1 CSÚNYA SZÓN AKADJON MEG AZ AGYA, HANEM MAGÁT A TARTALMAT, A MONDANIVALÓT ÉRTSE! NEM AZ APRÓ RÉSZLETET KELL NÉZNI, HANEM MAGÁT A TARTALMAT!

Javaslom, hogy Molnár F Árpád Történelmi beszédjével kezdjék a megvilágosulást. (KLIKK!: Bevezetés a Világ titkaiba)

Gondoljanak bele és emlékezzenek vissza például arra, amikor Gyurcsány őszödi beszéde nyilvánosságra került! Mi történt az országban? ….. Akik sejtették, hogy nagy disznóságok zajlanak, azok örültek, hogy végre kiderült, hogy mi folyik az országban pártszinten. DE nagyon sokan el sem akarták hinni, hogy ezt ő mondta, és valami összeesküvés-elméletet kezdtek fabrikálni magukban. Sokan azzal magyarázták (természetesen akik már teljesen nullák agyilag), hogy végre megmondta, eddig nagy hazudozások voltak a politikában az emberek felé, de most már ennek vége, és a nagy Gyurcsány ennek véget vet! Nagyon sokakkal beszéltem, egyszerű emberekkel, akik teljesen meg voltak győződve arról, hogy ez a magyarázata a Miniszterelnök szavainak!

Ezzel az előző példámmal arra szerettem volna rávilágítani, hogy ha kiderül az igazság, akkor sem akarják elhinni emberek, mert idáig mást mondtak nekik, és olyan sokat mondták már, hogy az agyunk teljesen felépült magából a hazugságból, félrevezetésből! Természetesen egy masszívan felépített agy az újat (a nyilvánvaló tényszerű igazságot) egyszerűen nem képes befogadni, és ehhez persze sok köze van az elmeirányító, befolyásoló technológiáknak is, és ez is, e technológiák egyértelmű létezéséről és használatáról tesz tanúbizonyságot.

Minden Hírháttér Látogatónak,
Minden jót és megvilágosulást kívánok!

Szemendrí Sandor
2009.06.04.

 


Mihók Attila, a háttérhatalmi vadállat, aki betiltotta az ÉLETET a Földön!
(Molnár F. Árpád, a megjövendölt malomköves)

E dokumentumfilmünk egyike azoknak, amelyeket az Emberiség ellenségei, így pl. a teljes Ringier Kiadó Kft. betiltották, az egész Emberiség tönkre tételére és végzetes pusztítására. Ezért abszolút igazságszolgáltatási megtorló válaszcsapásokat kell előkészítenünk és magunkhoz vennünk az Emberiség védelmében, a JÚDÁSFAJ e hitvány tömeggyilkosaival szemben, amilyen a háttérhatalmi beszervezett Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. tulajdonosa, akinek természetesen és minimum teljes vagyonelkobzással és fegyházbüntetéssel kell felelnie, az emberéletekre undorítóan moslék, állati igénytelen és rosszindulatú vandál barbár állataként! Hogy mered betiltani az ÉLETET a Földön, te utolsó, mocskos sátáni JÚDÁSÁLLAT! Fizess meg minden kínért, minden szenvedésért és halottért, akik voltak, naponta vannak és lesznek! Csődöt és katasztrófát rád, te utolsó, moslék féreg, államvédelmi Pártparazita állat!
A film forrásoldala itt, ha pedig ide kattint, saját gépére töltheti!

(Molnár F. Árpád)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-29. - Milyen szép nap van ma!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Milyen jó nekik, mármint a "magyar"-nak nevezett, teljesen lezüllesztett, értelmi fogyatékossá változott szellemi disznó csürhe sokaságnak! Hiszen létezik olyan média, amely egyedülálló a világon, és mindenek előtt magyar nyelven teszi közzé azokat a dolgokat, melyek megmagyarázzák azt, hogy a világ menete, helyzete miért alakul így, ahogy...

2009-04-28. - A Hírháttér Multimédia
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mivel áldásból és földi javaktól függetlenül kaptuk tudásunkat és lelkiállapotunkat, kötelességünk az, hogy mi is önzetlenül és érdek nélkül adjuk tovább azoknak, akik erre alkalmasak, és akiket morális tartásuk, lelki állapotuk erre alkalmassá tesz! (...) ... a Világmindenség Ura, és Annak Fia, a Krisztus védő keze van felettünk! (...) A háttérhatalmi Világtörténelem során senki, soha nem volt képes még arra, hogy ilyen mértékben ellene menjen ennek a gonosz Élet-ellenes Rendszernek, és mindazoknak, akik ebből az osztályrészüket kiveszik, saját, rövid ideig tartó boldogulásuk ócska reményében!

2009-04-18. - Nem komoly, aki nem tájékozódik naponta, mi jelent meg a Hírháttéren  (cikkünk főleg azoknak, akiknek nem kell az első két betűt magyarázni)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A tájékozódás csak a pancsereknél lehet pártállás kérdése. Aki értelmes, aki profi, tudja, hogy ha képben akar lenni a jelen és a holnap dolgait illetően, a legjobb forrásokra van szüksége, függetlenül attól, hogy az a forrás - hogy a szerencsétleneket felosztó sátáni particionálásra gondoljunk - jobb- vagy baloldali orgánumnak nevezhető-e. Márpedig a Hírháttéren, amely abszolút a vezető tényfeltáró forrás minden idők összes magyar médiumai közül, olyan dolgok jelennek meg, amelyekhez szó szerint csak az Isten Fért és az Ő, a Hírháttér körül összegyűlt úttörő kiválasztottai, valamint a világ titkosszolgálatainak Echelon-krémjéből azok...

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

Előző cikk:
2009-06-07. -
Erős Antónia gyereket vár
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Kívülállóknak mondjuk, hogy a média egyike azon területeknek, ahol nagyon-nagyon sokan tisztában vannak az elektromágneses és egyéb háttérhatalmi eszközök létezésével, és ahogyan ez a beavatott-beszervezett vállalkozóktól a titokminiszterekig és miniszterelnökökig érvényes, egyikük sem tudja biztosan, mikor és ki/kik által került kiépítésre ez a Világrendszer. A Hírháttér eleve elrendelve azért jött létre, hogy a technológia leleplezésével (is) közvetlen előidézője legyen...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-08. -
A titokminiszter feladatai
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mivel intézményes keretek között, az egész Föld bolygón tudatosan szervezetten tartják titokban ezeket a szörnyűségeket, ezért ki lehet jelenteni, hogy kollektíven Isten- és Emberiség elleni bűnöket, a legsúlyosabb szörnyűségeket követik el, amely a Teremtő által valaha is kimért legsúlyosabb büntetéseket vonja maga után!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu