Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Életünk igazi csillagai azok az emberek, akik helyesen tudnak élni… Jézus Krisztus maga a Világosság, a Nap, Aki fölkelt a történelem minden sötétsége fölé."   (2009)

   

Lehallgatók, kamerák: soha nem vagyunk egyedül

 

2009-05-22.
Soós József (Kárpáti Magyar)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét és Olvasóját. Most arról kívánunk írni egy rövid, de tartalmas ismertető anyagot, hogy TOTÁLIS KONTROLL alatt vagyunk kénytelenek élni az egész életünket, és annak minden PILLANATÁT!!!

A HÁTTÉRHATALOM, vagy ahogy a SZENTÍRÁS említi, a TITOKZATOS NAGY BABILON, az emberiséget az ECHELON-technológiák segítségével teljes egészében URALMA, ELLENŐRZÉSE, BEFOLYÁSA, IRÁNYÍTÁSA ALATT TARTJA!!! Ennek az egyik legjobb bizonyítéka az, hogy olyan MÉLYSÉGESEN IRÁNYÍTÁS alatt van tartva az egész emberiség, hogy fel sem fogja, illetve meg sem érti, így CSELEKVŐKÉPTELEN, olyan, mint egy magatehetetlen "csecsemő", aki ki van szolgáltatva mindennek, mert védekezni nem tud! Azok az egyének, személyek, CSOPORTOK, akik tudatában vannak ennek a szörnyűséges Rendszernek, MÉLYEN HALLGATNAK RÓLA, mert KÖZPONTILAG HALLGATÁS ALATT VANNAK TARTVA; titkosszolgálati kifejezéssel: D-NOTICE (dí-notisz), vagyis KÖZPONTILAG ELRENDELT HALLGATÁS!!!! Ez a program van "bekapcsolva náluk", >>>>>>> úgy is mondhatnánk, hogy "SZÁJZÁR ALATT VANNAK!!!!!" >>>>>>>>>>> Vagyis a "nagy sokaság" NINCS TUDATÁBAN ennek a szörnyű ELMEIRÁNYÍTÓ RENDSZERNEK a LÉTEZÉSÉVEL, aki viszont tud róla, az NEM MER, és NEM IS TUD BESZÉLNI RÓLA!! >>>

De egyre többen fogják megtudni és megismerni a SZÖRNYŰ IGAZSÁGOT, hiszen a HÍRHÁTTÉR Multimédia, és annak minden tagja, szerkesztője ezen dolgozik, és hamarosan a MI MUNKÁNK ÁLTAL MÁR NEM LEHET TOVÁBB REJTEGETNI A SZÖRNYŰSÉGEKET, és a NAGY BABILONI SZAJHA FELFEDI LÉTEZÉSÉT!!!! >>>> Ennek ellenére emberek milliói fogják TRANSZBAN-ÖNKÍVÜLETI ÁLLAPOTBAN IMÁDNI, ÉS ENGEDELMESKEDNI NEKI, aminek következménye az lesz, hogy a TEREMTŐ megbünteti őket, és EL LESZNEK PUSZTÍTVA!!! >>>

De addig még EGY KEVÉS IDŐ HÁTRA VAN, ne rohanjunk ennyire előre.... >>>>>>

KAMERA >>>>> mindenféle méretben és konstrukcióban, olyan TECHNOLÓGIÁK, melyekről egy "átlagember", aki az ECHELON- technológiák által MESTERSÉGESEN LE VAN BUTÍTVA, nem is tud, nincs róla ismerete!

Kezdjük az ALAPOKKAL, hiszen mára a MŰHOLDAK olyan TÖKÉLETESEN MŰKÖDNEK, hogy a VILÁGŰRBŐL, a Föld bolygó bármely pontját NÉGYZETMILLIMÉTER, sőt!!!! >>> még annál precízebben is képesek MEGFIGYELNI, FELVENNI, ANALIZÁLNI!!!! Vagyis bárhol, bárkit TÖKÉLETESEN meg lehet figyelni, olyan PRECÍZEN működik ez a rendszer, hogy akár egy EMBER FEJÉNEK AZ ÖSSZES HAJSZÁLÁT, KÜLÖN-KÜLÖN MEG LEHET VIZSGÁLNI, de ha azt akarják, akkor van lehetőség a FOGAINAK A RÉSZLETES MEGTEKINTÉSÉRE!!!!

Ezek után nem lep meg senkit, ha azt eláruljuk, hogy a MŰHOLDAK segítségével még akár egy BARLANGBAN vagy FÖLDALATTI TITKOS ÓVÓHELYEN (BUNKERBEN) is LEKÖVETHETŐ A CÉLSZEMÉLY!!!

Ennél egy kicsit továbblépve elmondjuk azt is, hogy ezen technológiák segítségével BÁRKINEK, BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR képesek előidézni egy SZÍVRITMUSZAVART >>>> INFARKTUST >>>> de akár egy vérrögöt is képesek megvalósítani, AMI AZ EGYÉN AZONNALI ÉS HÍRTELEN HALÁLÁHOZ VEZET!!!

CÉLZOTT, MIKROMILLIMÉTER PONTOSSÁGGAL A "MEGFELELŐ HELYRE" képesek LÉZERNYALÁBOKAT kilőni, amely azonnal végez áldozatával! Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a személy vagy személyek. >>>>

Több ezer kilométer távolságból is vezérelhetőek ezek a műholdak, így a GYILKOSNAK még a közelben sem kell lennie, bárhol, akár a VILÁGŰRBEN egy űrjárművön is tartózkodhat, valamint a földi bázisokon, de van lehetőség arra is, hogy ELŐRE PROGRAMOZVA, emberi beavatkozás nélkül önmaga végezze el a cselekményt a műhold!

Egy "hétköznapi ember" csak annyit lát belőle, hogy "MEGMAGYARÁZHATATLAN ÉS ÉRTHETETLEN OKOKBÓL" rosszul lett valaki, és HÍRTELEN MEGHALT. Ezt úgy kell elképzelni, mint mikor a válogatott labdarúgónk, FEHÉR MIKLÓS összeesett a pályán a futballmeccs ideje alatt!!! És hírtelen gyorsasággal, rejtélyes módon meghalt! [Fehér Miklós 2004 januári, a kamerák előtt premier plánban, halál precízen szerkesztett, hirtelen végrehajtott halála megrendelését - mely egy konkrét személy elleni lejárató akció része volt - George W. Bush-ra fogták, de valójában nem tudhatjuk, nem-e a Központ volt az elkövető, vagy akár Személyesen az ISTEN vagy angyala tett (és operatív) példát. - Kiegészítés: Molnár F. Árpád] >>>>

Az is az ECHELON létezését bizonyítja, hogy SENKI SEM LÁZAD, és NEM EMELI FEL A SZAVÁT az ellen, hogy életünk a KAMERÁK KERESZTTÜZÉBEN ZAJLIK!!! Mindenhol van kamera: a KÖZTEREKEN, PÁLYAUDVAROKON, BENZINKUTAKON, HIVATALOKBAN, ISKOLÁKBAN, MUNKAHELYEN és mindenütt, még sok-sok helyen, ahol nem is gondolnák sokan! Az emberek élete NYITOTT KÖNYV A TITKOSSZOLGÁLATOKNAK!!!!! De a TÁRSADALOM elfogadta, már nem foglalkozik vele, egyszerűen NEM ÉRDEKLI!!! Olyan módon közömbös iránta, mint ha a DISZNÓÓLBAN LENNE ELHELYEZVE A KAMERA: az állat egy ideig "érzékeli a jelenlétét", aztán egy kis idő múlva már NEM TÖRŐDIK VELE, úgy viselkedik, mint ha ott sem lenne! Pedig nagyon veszélyesek a KAMERÁK, mert BÁRKI, BÁRHOL a világon betekinthet a felvételeibe; egy kereszteződésben elhelyezett kamera felvételeit akár a világ másik felében is láthatják, ha éppen "erre van szüksége a HÁTTÉRHATALOMNAK"!

Azt ne gondolja senki sem, hogy HANGFELVÉTELT nem készítenek róla, mert MINDENHOL KÉSZÜL AUDIÓ ÉS VIDEÓ FELVÉTEL!!! TELJES A LEFEDETTSÉG! Az, hogy melyik eszközt mikor és kivel szemben alkalmazzák, az csak a HÁTTÉRHATALMON múlik. Mert különböző SZINTEK VANNAK, attól függően, hogy melyik "AL-PROJEKTET" használják, mivel a RENDŐRSÉGNEK nincs akkora "jogköre", mint a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK, így nem is áll rendelkezésükre annyi eszköz, és olyan komoly TECHNOLÓGIA!

De a TITKOSSZOLGÁLATOK KÖZÖTT IS KÜLÖNBSÉG VAN. Igaz, együtt dolgoznak, és egymás között megy az "INFORMÁCIÓÁRAMLÁS", de azt ne gondolja senki,hogy a "magyar NBH" (Nemzetbiztonsági Hivatal) egyenrangú és egyenértékű az USA titkosszolgálatával, vagy esetleg az Izraeli MOSSAD-szervezettel! Mert NEM EGYENRANGÚ, ebből következik, hogy a BEFOLYÁSOSABB SZERVEZETEK JOBBAN FEL VANNAK SZERELVE, ÉS KOMOLYABB TECHNOLÓGIÁKKAL DOLGOZNAK!!!!

Néhány példa a sok közül, hogy mennyire lefedett a GLOBÁLIS MEGFIGYELÉS!!!!

    - MOBILTELEFON és INTERNET állandó lehallgatása, és ezen anyagok TÁROLÁSA! Arra is van kapacitás, hogy azt figyeljék, hogy MILYEN INTERNETES OLDALAKAT használ, és milyen sűrűséggel a személy! AZ ÖSSZES MOBILTELEFON-HÍVÁS ÉS SMS SZÖVEG RÖGZÍTVE ÉS TÁROLVA VAN!!!!

    - A KAMERARENDSZEREK KÖZPONTILAG LE VANNAK FIGYELVE, így az összes KÖZTÉRI, és KÖZÜLETI audió-videófelvételek rögzítve, tárolva vannak. EHHEZ MÁR NEM IS KELL EMBERI KÖZREMŰKÖDÉS, mert a rendszer önműködő, és magát irányítja!!!

    - BANKI TRANZAKCIÓK, PÉNZFORGALOM, PÉNZMOZGÁS meg van figyelve, ki van elemezve, és TÁROLVA van; mindez automatikusan történik meg, már emberi irányítás sem kell hozzá! Példa erre a banki tranzakciót visszaigazoló Mobiltelefon SMS funkció, mely gép által van irányítva!

A BIBLIA érthető, és mindenki számára "felfogható módon" közli, hogy:

 

(A lejátszó alján lévő ikonra kattintva a kép méretét megváltoztathatja.)
 
Soós József Úr cikke után egyik legutóbbi, Soós Józseffel és Molnár F. Árpáddal készült filmünket ajánlhatjuk, melynek címe: "Vásárolt rabszolgaság (Műszaki cikkek és Echelon)". Ha ide kattint, saját gépére is le tudja tölteni!
(Molnár F. Árpád)

"EMBER FIA NEM VEHET, ÉS NEM IS ADHAT EL SEMMIT A FENEVAD SZÁMA, PECSÉTJE NÉLKÜL!!!"

    - Az OTTHONI készülékekbe is bele van építve a "MODUL", mely a LEHALLGATÁSÉRT felelős! Felveszi és továbbítja az összes beszélgetést a lakásban! A TELEVÍZIÓ-készülék, RÁDIÓ-készülék, HIFI-torony készülék, de maga a SZEMÉLYI SZÁMÍTÓGÉP is képes ezekre a "funkciókra"!

Vagyis NEM VAGYUNK EGYEDÜL MÉG AZ OTTHONUNK MEGHITT KÖRNYEZETÉBEN SEM!

A GÉPKOCSIK központi motorvezérlő egysége is el van látva olyan "háttérhatalmi opciókkal", hogy GPS-nyomkövető, és AUDIÓ-felvevő lehetőségekkel rendelkezik. De ezeken kívül képes az ember ÉLETTANI FUNKCIÓIT MEGVÁLTOZTATNI, így az előbbiekben ismertetett szörnyűségeket lehet vele elkövetni. (SZÍVMEGÁLLÁS, AGYVÉRZÉS, ROSSZULLÉT stb... stb...)

De a legveszedelmesebb az előbbiekben részletesen ismertetett MŰHOLDAS RENDSZEREK, melyek elől nem lehet elbújni; még a föld felszíne alá is képesek "behatolni"!

Így SENKI SEHOL nincs biztonságban, csak az, aki ISTENBE és KRISZTUS JÉZUSBA helyezte HITÉT és BIZALMÁT!

Mivel a VILÁGMINDENSÉG TEREMTŐJE és FIA képes egyedül arra, hogy a HÁTTÉRHATALMAT megállítsa, és megvédjen tőle személyeket, de akár társadalmakat is, mindenkinek ELEMI ALAPVETŐ ÉRDEKE, HOGY ISTEN FELÉ FORDULJON, ÉS BENNE KERESSE AZ OLTALMAT ÉS A MENEDÉKET!!!!

Akiben az ÚR örömét leli, mert azt cselekszi, amit elvár tőle, és ezért kedves számára, MEGVÉDI, VÉDELMEZI, így senki sem árthat neki! Aki a TEREMTŐ TÖRVÉNYEIT, SZAVÁT MEGTARTJA, az mindenek fölé emelkedik, és AZT CSINÁL, AMIT AKAR, nincs a világon semmi és senki, aki felülbírálhatná tetteit! Mert ha az Istennek tetsző dolgot tesz, akkor azt nem lehet felülbírálni!

Éppen ezért: mi akkor és ott rúgunk a HÁTTÉRHATALOMBA, ahol csak akarunk, NEM LEHET FELÜLBÍRÁLNI A TETTEINKET! Ha a MINDENHATÓ akaratával megegyező a cselekedetünk, akkor nincs senki sem a világon, aki ezt felülbírálhatná!!!

Ebből érthetően kiderül, hogy VAN LEHETŐSÉG ELLENE FORDULNI A NAGY BABILONNAK, sőt, EZT VÁRJA EL TŐLÜNK AZ ISTEN, hogy MEGTAGADJUK, és ELFORDULJUNK minden olyantól, ami a HÁTTÉRHATALOMTÓL jön! Akinek olyan a LÉLEKÁLLAPOTA, hogy Isten megadta neki a TISZTÁNLÁTÁS KÉPESSÉGÉT, annak KÖTELESSÉGE MEGTAGADNI A GONOSZT, mert ha nem teszi ezt meg, akkor ÁRULÓVÁ-JÚDÁSSÁ válik, aminek a következménye a HALÁL lesz!!!

A TEREMTŐ örömét leli abban, ha valaki DICSŐÍTI A NEVÉT, és Neki szolgál, megfogadja a SZENT SZÓT, mely Tőle ered! Akkor boldogságban, békében, és VÉDELEMBEN lesz része! HOZZÁFÉRHETETLENNÉ VÁLIK A HÁTTÉRHATALOM SZÁMÁRA!!! A legnagyobb biztonságban élhet a BÖRTÖNBOLYGÓN!!!

Mert senki sem képes olyan védelemben részesíteni, mint az Isten!!!!

Felszólítok mindenkit a saját maga érdekében, hogy CSELEKEDJE AZ ISTEN SZAVÁT, és TAGADJA MEG A HÁTTÉRHATALMAT, és ne vegyen részt annak semmilyen utálatosságából sem! Ha ezt teszi, akkor Isten kegyelmében részesül, és osztályrésze az örök élet lehet...

Vagyis az örök élet lehetősége nyílik meg számára!

Tisztelettel íratott Isten kegyelméből, Jézus Urunk tanítása által! Az emberiség védelmében, a HÁTTÉRHATALOM pusztulására!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar, Soós József

(Készült: 2009.05.16.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó irodalmából:
2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-09. - HHH – Hétköznapi halál háttere
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Gavin Bryers, Don Davis, Jeney Zoltán, Lendvay Kamilló, James McMillan, Sugár Rezső, Szőllőssy András, Deus Ex/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-05-21. -
A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az indonéz katonai Hercules repülőgép a levegőben felrobbant és a földbe csapódott. Kb. százan meghaltak. A katasztrófa előjelei napokkal korábbra nyúlnak vissza, míg végül - a vészhelyzetek dominóeffektusa elhárítására - Molnár F. Árpád - egy nappal a katasztrófa előtt - megjelent a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) kecskeméti kirendeltségénél...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-23. -
Ne szavazz!!!
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Ne szavazz, mert becsapnak! Ne szavazz, mert aláírásodat adod a leigázáshoz! Ne szavazz, mert ezzel tovább élteted az Európai Unió korrupt globális gazdasági rendszerét! Ha ennek a gondolatnak érvényt lehetne szerezni, Magyarország ismét történelmet csinálna, belépne Európa véleménynyilvánító népeinek sorába (lásd Írországot). (...) A hazugságok csúcsa mégis a szavazásra buzdító Fidesz plakát, mely szerint...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu