Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Nem ismerünk el semmilyen evilági, nagy-babiloni törvénykezést, és annak végrehajtóit sem. Mert ezek a törvények mind a Háttérhatalomtól, Bibliai szóhasználattal élve a Nagy Babiloni Szajhától származnak. Ezek az igazságtalan "törvények" a Sátán és az "ember törvényei"..."   (2009.03.28.)

   

Ne szavazz!!!

 

2009-05-23.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 


Debrecen (A fotó óriásméretének letöltéséhez kattintson a képre!)

Ne szavazz, mert becsapnak! Ne szavazz, mert aláírásodat adod a leigázáshoz! Ne szavazz, mert ezzel tovább élteted az Európai Unió korrupt globális gazdasági rendszerét! Ha ennek a gondolatnak érvényt lehetne szerezni, Magyarország ismét történelmet csinálna, belépne Európa véleménynyilvánító népeinek sorába (lásd Írországot). Egyszerűbben fogalmazva: a június 7-i európai parlamenti választáson részt venni – nem hír, a tüntető távolmaradás viszont hírértékű lenne, bár a globális sajtó működéséhez az elhallgatás vagy a meghamisítás is hozzátartozik.  

„EURÓPA” – Magyarországon megbukott! – ezt lehetne elérni a távolmaradással.  Magyarország és Európa jelen helyzete a napi sajtóból ismert, de két irányból. A politika és a pénzvilág az eltelt 5 évet egyértelmű sikertörténetnek könyveli, amire a valóság erősen rácáfol. Ha csak a kulturális tükröt nézzük, 2004. május elsején milliók ünnepelték (milliókkal ünnepeltették) az ország uniós csatlakozását. A 2009-es jubileumi 5. évben már elmaradtak a látványos ünnepségek, sőt egy héttel később az Európa napon a például a debreceni Kossuth tér kongott az ürességtől. Az eurototó és a tervezett gyermekszórakoztatás sem tudta idecsalogatni az embereket. „EURÓPA” – Magyarországon megbukott! E mondat épp az ellenkezője annak, ami gyakorta elhangzik: Magyarország megbukott az Európai Unióban. Fordítva igaz!

Eközben óriásplakátok szúrnak szemet falun és városon, úton-útfélen. Mégis kevesen értik a legnagyobb becsapások hordozóit. Nem Göncz Kinga, Herczog Edit vagy Gurmai Zita pirosajkú matrónaképeire gondolok, ezek könnyebben értelmezhetők. Az esélyegyenlőség kínálata fából vaskarika, lévén ez bárki számára születésétől fogva adott. (Akárki férfinak lehet esélye arra, hogy az angol királynő férje legyen, de a lehetőség csak egy ember számára él.) Jog, esély és lehetőség nem azonos fogalmak. Különösen megható az a mondat, mely szerint a három grácia egyike a „magyar otthonok energiabiztonságát” védi. A jól hangzó fogalom ugyanúgy ködösít, mint a szocialista filmiparban (egy kiváló szatírában) az „elhajlásvizsgáló hivatal” megnevezése. Egyébként az esélyegyenlőség jegyében Göncz, Herczog vagy Gurmai egyaránt lehet még akár soros EU elnök is, sem formailag sem eszmeileg nem alábbvaló Angela Merkelnél. A nevesített plakátok másik gyöngyszeme az új kiegyezést hirdető Habsburg György. Benne csak az bízhat, akit a magyar történelem még mindig nem tanított meg arra, hogy „Habsburg, kommunista, cionista unió, büszke, szabad magyarnak nem való!”

A hazugságok csúcsa mégis a szavazásra buzdító Fidesz plakát, mely szerint „Egy ország mondja: ELÉG!” A mondat ugyanis igaz, millióknak volt elege nemcsak 1956-ban, de a rendszert nem váltás 20. évfordulóján is abból, ami körülöttük zajlott és zajlik. Csak az nem mindegy, hogy ki mondja ki, valóban ELÉG volt! Amikor korrupt igazságszolgáltatás védelmezi a bűnt, amikor tolvajok irányítják a gazdaságot, amikor országrontók „képviselik” a magyar érdeket Európában, akkor jogos a felkiáltás: ELÉG VOLT! Az alaphelyzet azonban olyan, mint mikor a gyilkos kiált gyilkost. Az európai parlamenti választás kampánya Pécsett kezdődött, a jól tervezett fideszes „győzelem” után ez a terv országszerte. A szocialista filmipar említése nem véletlen, egy olyan korszakot idéz, ahol a háttérből minden gondosan tervezett volt, semmi nem volt a véletlenre, különösképp nem a véleményalkotásra bízva. A szocialista választásoknak a lényege volt, hogy az csak a felkínált lehetőségből történhetett. Kezdetben a Hazafias Népfrontnak egyetlen jelöltje volt, ami később ugyanolyan gyökerű, többes jelölésre váltott. Ugyanitt tartunk ma Európai Uniós szinten, csak a felkínált lehetőségek vannak az étlapon. A helyzet még ennél is rosszabb, lévén listás szavazással történik az „európai választás”. A mai magyar parlamentarizmus csődje is részben a képviselőválasztás listás jellegében keresendő. Ez is ok arra, hogy megtagadjuk a listás európai választást.

A Fidesz azonban csak az egyik az arc nélküli plakátok megjelentetői között. Van egy másik sorozat, melynek háttere balról kék-fehéren, jobbról piros-fehéren csíkozott. Ez balról zsidó, jobbról árpádsávos. Balról a liberalizmus dicsérete, jobbról az árpádsávosak lejáratása. Kinek vannak milliói ilyen plakátokra? Természetesen a baloldaliaknak, a liberálisoknak, a zsidóknak. Nem lehet fordítva. Nincs zsidókat lejárató, görbeorrú, nagypajeszes változat. Valamennyi plakát azonos méretű, azonos minőségű, egyetlen célt szolgál, az egyetlen központból irányított félrevezetést. Ha az igaz gondolatoknak plakáton való megjelentetésére is lennének milliárdok, akkor néhány szó is versenyképes lehetne:

NE SZAVAZZ, mert
sok a GÖNCz, és
para-ZITA,
rabló, ZSIDÓ
kommunista!

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró

KÉP: Debrecen, 2009. május 9., Európa nap,


A elmetechnológiákat magyarul először és kizárólag feltáró médiuma, a Hírháttér irodalmának legfőbb ajánlataiból:
2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-09. - HHH – Hétköznapi halál háttere
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Gavin Bryers, Don Davis, Jeney Zoltán, Lendvay Kamilló, James McMillan, Sugár Rezső, Szőllőssy András, Deus Ex/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-05-22. -
Lehallgatók, kamerák: soha nem vagyunk egyedül
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: De egyre többen fogják megtudni és megismerni a szörnyű igazságot, hiszen a Hírháttér Multimédia, és annak minden tagja, szerkesztője ezen dolgozik, és hamarosan a mi munkánk által már nem lehet tovább rejtegetni a szörnyűségeket, és a Nagy Babiloni Szajha felfedi létezését!!!! >>>> Ennek ellenére emberek milliói fogják transzban-önkívületi állapotban imádni, és engedelmeskedni neki, aminek következménye az lesz, hogy a Teremtő megbünteti őket, és el lesznek pusztítva!!!

Lap teteje

Következő cikk:
Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. -
A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági törvény a fogpoloskától a gondolatrendőrségig mindent engedélyez! (...) Orbánék azonban tudták, hogy ha annak idején egy Molnár-szintű botrány napvilágra kerül, az pillanatok alatt forradalomhoz vezethet. (...) Csak a primitív, alsóbarmi lakosság nem tudott arról már 2001-ben, hogy a magyarok is mindenhol nanotechnológiát használnak. (...) Az én státuszom az Orbán-kormány alatt, és az ezt követő Medgyessy-éra egy szakaszáig (az ellenük folytatott totális háborúig) taxis volt. (...) Szexuális stimulációhoz is használják, az ügynök vagy a megfigyelt személyek nemi aktivitása fokozására (pl. közösülés közben). (...) Ezt is 2001-ben mutatták meg. Egyetlen mikropatron... (...) A titkosszolgálatok borzasztó meghatározó és mindent átható motivációja a szexualitás és a rosszindulat!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu