Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád: "Sokaknak szokása a napot azzal kezdeni, hogy a választott médiumokat körbejárva tájékozódnak, mi jelent meg. Azt kell mondani, annyira le van maradva a magyarság, hogy a mai napig sincs egyetlen olyan médium sem, ami a Hírháttérnek legalább annyira a nyomába érne, hogy érdemes lenne rajta körülnézni. Ha minden egyéb jövő- és hatalmi- stb. vonatkozást is leszámítunk, puszta napi tényfeltárásainkkal is mi lettünk minden idők legnagyobb magyarjai. Egy-egy mondatunk is többet ér, mint az egész magyarság összteljesítménye együttvéve!" (2009.05.06.)

   

Minden betechnikázva! Észre sem veszik!

 

2009-05-12.
Soós József (Kárpáti Magyar)

Szeretettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőit, Hallgatóit és Olvasóit! Egy olyan témakörről szeretnénk most néhány gondolatot írni, mely a társadalom TOTÁLIS MEGFIGYELÉSÉVEL, és azok technikai HÁTTERÉVEL foglalkozik.

Minden idők egyik legnagyobb személyisége, Keresztény Testvérem, személyes jó barátom, Molnár F. Árpád úr által létrehozott HÍRHÁTTÉR Multimédia minden idők legnagyszerűbb, a VILÁGTÖRTÉNELEMBEN, és az EGÉSZ FÖLD BOLYGÓN egyedülálló TÉNYFELTÁRÓ KERESZTÉNYI ÉRTÉKRENDEK SZERINT MŰKÖDŐ MÉDIA! Fő TEVÉKENYSÉGI KÖRE, és "profilja", hogy az emberiséggel megismertesse azokat a szörnyű ELMEIRÁNYÍTÓ ECHELON-technológiákat, melyek segítségével az egész BOLYGÓNKAT A HÁTTÉRHATALOM LEURALTA és FOGSÁGBAN TARTJA!

A mostani anyagban azokról a TITKOSSZOLGÁLATI eszközökről lesz szó, melyeket szerte a "nagyvilágban" minden ország "titkos szervezete" ALKALMAZ, FELHASZNÁL! Teszi ezt az EMBERISÉG ELLENSÉGEKÉNT, a BIBLIÁBAN megjövendölt TITOKZATOS NAGY BABILON, vagyis a HÁTTÉRHATALOM egyik INTÉZMÉNYE keretében!

Mert azt tudni kell, hogy a TITKOSSZOLGÁLATOK olyan intézményrendszer, mely a HÁTTÉRHATALOM "alprojektjébe" tartozik! Ezt azért hozták létre, és ÉPÍTETTÉK KI, hogy a "nagy sokaságot", vagyis az egész emberiséget MEGFIGYELHESSÉK szerte a "nagyvilágban"! Mindenkiről, és mindenről TUDNAK, és teljes INFORMÁCIÓS HALMAZZAL rendelkeznek! Ezeket a dolgokat az évek hosszú folyamatában BEGYŰJTIK és TÁROLJÁK! MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZ A RENDELKEZÉSÜKRE ÁLL annak érdekében, hogy a MUNKÁJUKAT A LEGTÖKÉLETESEBBEN TUDJÁK ELVÉGEZNI! Ehhez nem sajnálják a PÉNZT, sem az ENERGIÁT; minden lehetséges eszközzel azon munkálkodnak, hogy ezt TÖKÉLETESEN "csinálják"! Az ECHELON-rendszerek segítségével az "egyén" minden MOZDULATÁT figyelik. Sajnos az életünket ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK tengerében éljük, ahol a "modern" ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖK körbevesznek bennünket!

Egy példa arra, hogy már ALAPSZINTEN is milyen könnyű dolga van a TITKOSSZOLGÁLATNAK!

Az otthonunk meghitt nyugalmában pihengetve, a család bensőséges légkörében ott van a közelünkben a MOBILTELEFON, mely nagyon sok egyéb "FUNKCIÓ" ellátására is képes azon kívül, hogy "telefonálni lehet vele"! Csak néhányat a "sok közül"! Remélem, azzal mindenki tisztában van, hogy a TELEFONBESZÉLGETÉSEI LE VANNAK HALLGATVA, és RÖGZÍTVE VANNAK, TÁROLÁSRA KERÜLNEK! De a TELEFON a HELYZETMEGHATÁROZÁSRA is alkalmas, hiszen "négyzetméter" pontossággal megadja a "koordinátákat"! De ez még nem minden, hiszen a MOBILTELEFON még KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN, és AKKUMULÁTOR ELTÁVOLÍTÁSA UTÁN is alkalmas arra, hogy LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKKÉNT üzemeljen!

Egy "hétköznapi" mobiltelefon készülék alkalmas arra, hogy olyan ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKAT SUGÁROZZON AZ EMBERI és ÁLLATI AGYBA, ami KÜLÖNBÖZŐ INGEREKET és VISELKEDÉSI FORMÁKAT VÁLT KI! Az AGY MŰKÖDÉSÉT KÉPESEK MANIPULÁLNI, ÉS MEGVÁLTOZTATNI EGY "hétköznapinak" látszó legegyszerűbb és legócskább MOBILTELEFONNAL is!!!

Egy kicsit tovább elemezve a dolgokat, láthatjuk, hogy minden családban van legalább egy darab TELEVÍZIÓ KÉSZÜLÉK!!!! A TV-készülékbe számtalan olyan ESZKÖZ van beépítve, mely arra szolgál, hogy az EMBERI ELMÉT MANIPULÁLJA! Ezt könnyen be lehet építeni, hiszen rengeteg olyan "műszer" van a készülék belsejében, melyről azt sem lehet tudni, hogy milyen célt szolgál! Mivel napjainkban a NANOTECHNOLÓGIÁS MŰSZAKI ESZKÖZÖKNÉL tartunk, ezért akár olyan "miniatűr" részegységek is lehetnek beépítve, melyek kicsíny alkatrészek belsejében vannak ELREJTVE, így MODULT képez a többi alkatrésszel!

A TELEVÍZIÓ KÉSZÜLÉK képes arra, hogy mindenféle ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKAT és JELEKET "sugározzon ki magából", melynek az ÉLETTANI HATÁSAI KÜLÖNBÖZŐEK LEHETNEK! Így képes arra, hogy MANIPULÁLJA AZ EMBERI ELMÉT és SZÓRT illetve GPS-irányítású, EGYÉNRE IRÁNYÍTOTT RÁDIÓHULLÁMOKAT SUGÁROZZON KI !!!!!! De a TV-készülék is képes arra, hogy akár KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN is működhet LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKKÉNT! AMI ENNÉL IS SZÖRNYŰBB, HOGY ELMEIRÁNYÍTÓ, ÉS ELMEMANIPULÁCIÓS FUNKCIÓKKAL IS RENDELKEZIK! Szörnyű azzal a tudattal élni, hogy a LAKÁS MEGHITT BELSŐSÉGES LÉGKÖRÉBE ILYEN SZÖRNYŰ SZERKEZET bekerülhetett!

Ugyanezzel a FUNKCIÓKKAL el van látva egy "ártalmatlannak tűnő" AUTÓ RÁDIÓ, illetve egy egyszerű CD magnós rádió is! De a HIFI-TORONY ugyanezekkel a lehetőségekkel el van látva, vagyis képes arra, hogy az EMBERI és ÁLLATI ELMÉT MEGZAVARJA és IRÁNYÍTSA!!!

Egy ártalmatlannak tűnő, és sokaknak kedvelt szórakozási eszköze az MP3-mobil audió lejátszó! Mely MIKRO és NANO-technológiás eszközök alkalmazásával képes ugyanazokat az "OPCIÓKAT" teljesíteni, mint az előbbiekben már leírt eszközök!

Szörnyűséges az a tudat, hogy már odáig fejlődött a HÁTTÉRHATALOM, hogy még a civil lakosság tömegei számára is HOZZÁFÉRHETŐVÉ tette a GPS-technológiákat, így a NAVIGÁCIÓS HELYZETMEGHATÁROZÓ KÉSZÜLÉKEK legkülönfélébb változatait! Azt el kell mondanunk, hogy ez már "ŐSRÉGI ESZKÖZNEK" számít a TITKOSSZOLGÁLATI, KATONAI, ŰRKUTATÁSI területeken!

Csak abba gondoljon bele mindenki, hogy a 1960-as években már a VILÁGŰRBE történő utazások alkalmával, és űrszondák kijuttatásakor a HELYZETMEGHATÁROZÁST és a KOMMUNIKÁCIÓT ezekkel az eszközökkel oldották meg! És akkor még csak a '60-as éveket "írtuk"! Vagyis már 40, de inkább 50 ÉVES TECHNOLÓGIA az, amiről beszélünk!

Egy kicsit mélyebbre tekintve a dolgokban, most olyan eszközökről beszélünk, melyek sokkal újabbak! Ilyen például a MOBIL MEGFIGYELŐ KAMERA, mely akár egy ROVAR, vagyis egy ártalmatlannak tűnő LÉGY, BOGÁR, DARÁZS >>>> MÉH testébe is beépíthető!

A kitinpáncélba, illetve egyéb módon beiktatható MIKRO és NANO-technológiás eszközök állnak rendelkezésre!

Ezek képesek VIDEO és AUDIÓ felvételeket készíteni. De NYOMKÖVETÉSRE egyének, és "csoportok" megfigyelésére is alkalmasak, méghozzá úgy, hogy ÉSZRE SEM VESZI ŐKET SENKI! Mert "ki gondolná, hogy ilyen létezik"!!!!!

Ennél sokkal komolyabb technológiák is vannak:

ilyen például az a MOBIL NYOMKÖVETŐ, MEGFIGYELŐ, LETAPOGATÓ eszköz, mely már nem "bioelektronikus"! Hiszen már képesek olyan ROVARNAK (darázs, méh, légy...) látszó eszközöket alkalmazni, mely a MEGFIGYELÉSEN KÍVÜL az ember szervezetének a működésébe is bele tud avatkozni! Vagyis képes arra, hogy INFARKTUST, AGYVÉRZÉST, LÉGZÉSZAVART, és BÁRMILYEN ÉLETTANI RENDELLENESSÉGET létrehozzanak! Még egyszer mondom: BÁRMILYEN ÉLETTANI RENDELLENESSÉGET képesek megvalósítani!  Könnyűszerrel BALESETNEK, illetve "megmagyarázhatatlannak tűnő" HALÁLESETET, vagyis GYILKOSSÁGOT elkövetni! Ez már olyan TÖKÉLETESSÉGGEL működik, hogy akár a "világ" másik pontjáról is képesek ezt elkövetni! Nem is kell az ÁLDOZAT közelébe férkőzni, mert képesek arra, hogy a MŰHOLDAK és egyéb "felszíni antennák" segítségével bármilyen HALÁLT OKOZÓ ÉLETTANI FUNKCIÓT megváltoztassanak, megszüntessenek!

SZÓRT és SZEMÉLYRE IRÁNYÍTOTT LÉZERSUGARAK SEGÍTSÉGÉVEL bárkinek képesek az ÉLETÉT KIOLTANI!

Minden eszköz a rendelkezésükre áll, mert mindenbe bele van építve ez a TECHNOLÓGIA, még az "ártalmatlannak tűnő" GÉPKOCSIKBA és MOTORKERÉKPÁROKBA is!

Azt nem gondolhatja senki, hogy egy autóba nem lehet elrejteni mindenki tudta nélkül ezeket az eszközöket! Hiszen ezt játszi könnyedséggel megtehetik anélkül, hogy akár a legjobb autószerelő észrevenné! Mert egy MOTORVEZÉRLŐ COMPUTER belsejében elrejthető, és a NANO-technológia segítségével akár egy "miniatűr" alkatrész belsejében is elrejthető!

Sem a LAKÁS "meghitt, bensőséges közegében", sem pedig az UTCÁKON, TEREKEN nem tudunk úgy "LÉTEZNI", hogy ne legyünk megfigyelés alatt! Hiszen a TUDTUNK nélkül MINDEN be van "technikázva"!!!!! Még egyszer mondom, hogy MINDEN, AZAZ MINDEN BE VAN TECHNIKÁZVA!!!! Az a KAMERA-rengeteg, melyet a tereken és az utcákban lát a "civil lakosság", csak a TÖREDÉKE, elenyésző kicsíny mennyisége annak, ami a TUDTUK NÉLKÜL el van helyezve! Hiszen egy ártalmatlannak tűnő KÖZTERÜLETI LÁMPÁBAN, vagy FORGALOM IRÁNYÍTÓ VILLANYRENDŐRBEN is el vannak helyezve ezek az ECHELON-technológiák!

De nincs kivétel, a MUNAHELYEN is körbevesz bennünket a HÁTTÉRHATALOM TOTÁLIS MEGFIGYELÉSE! Mivel teljes egészében be van TECHNIKÁZVA minden! A szörnyű az egészben, hogy erről szinte senki sem tud! Mert TITOKBAN LETT KIÉPÍTVE!

A BIBLIA ezért nevezi úgy, hogy TITOKZATOS NAGY BABILON!!!! Tökéletesen fogalmazva, teljes mértékben jellemezve, és megjövendölve a mostani GONOSZ HÁTTÉRHATALMI-SÁTÁNI Rendszert!

Háromféle ember létezik a FÖLD BOLYGÓN!!! Az első a "NAGY SOKASÁG", vagyis a NÉP! Mely nem tud ezekről a dolgokról, és nem is foglalkozik vele, mert az ECHELON-technológiák által a TUDATUK és gondolkodásuk ÁT VAN IRÁNYÍTVA, el van terelve ezekről a dolgokról!

Vagyis MESTERSÉGESEN van ELBUTÍTVA, azért, hogy ezeket ne ismerje meg, és ISTEN létéről még csak TUDOMÁST se szerezzen!

Mert ha MEGISMERI a HÁTTÉRHATALMAT, akkor NYILVÁNVALÓVÁ VÁLIK SZÁMÁRA, HOGY ISTEN LÉTEZIK, és CSELEKEDNI FOG hamarosan!

A másik "FAJBA" azok tartoznak, akik TUDNAK A HÁTTÉRHATALOMRÓL, és SZOLGÁLJÁK-KISZOLGÁLJÁK azt! Illetve FÉLELMÜKBEN nem mernek, vagy nem tudnak beszélni róla! Mert ezek a "személyek" KÖZPONTILAG EL VANNAK HALLGATTATVA!!! Ezt a "programot" állította rájuk a HÁTTÉRHATALOM! D-NOTICE, vagyis "szájzár" alatt vannak, központi irányzatú elhallgattatás alatt állnak!!!!

A HARMADIK fajba tartoznak azon kevés KIVÁLASZTOTTAK, akik tudnak róla, ismerik a HÁTTÉRHATALMAT, és MERNEK RÓLA BESZÉLNI, van rá LEHETŐSÉGÜK, hogy "megnyíljanak" az EMBERISÉG előtt! Ezt megtehetik minden KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL, mert ISTEN VÉDELME ALATT ÁLLNAK, KRISZTUS URUNK VÉDŐ KEZE ment meg attól minket, hogy bárki is ÉLETÜNKET KIOLTSA, vagy "működésképtelenné" tegyen bennünket!

Ezért mi azon munkálkodunk, hogy ISTENNEK TETSZŐ DOLGOT CSELEKEDJÜNK, a SZENTÍRÁS irányadó mértéke szerint éljünk, és a KRISZTUS szavát megismertessük a "nagy sokasággal"! Ezért a Teremtőnek tetsző dolgot cselekszünk, ami által védelemben vagyunk részesítve, és minden HÁTTÉRHATALMI, NAGY-BABILONI-CIONISTA törvénykezés fölött állunk! NINCS HATALMA és LEHETŐSÉGE a "Rendszernek" ahhoz, hogy minket ELNÉMÍTSON!!!!!! Mi végezzük a MUNKÁT, amire KIJELÖLTEK BENNÜNKET! Tesszük ezt Isten kegyelméből, Jézus Krisztus ereje által az EMBERISÉG életben maradása érdekében!!!!!!

Akinek NEM TETSZIK, az forduljon a TEREMTŐHÖZ panaszra, és megkapja a BÜNTETÉSÉT érte!!!

Ezúton is szeretném TISZTELETEM kifejezni minden idők egyik legnagyobb embere előtt, Molnár F. Árpád keresztény testvérem, és a HÍRHÁTTÉR összes munkatársának nevében!

Isten áldásával íratott!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar

(Készült: 2009.05.08.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó irodalmából:
2009-05-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Vásárolt rabszolgaság (Műszaki cikkek és Echelon)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   /Zene: Kraus (svéd): c-moll szimfónia/   (Film, 9 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - A Világforradalom
2009-04-22. - Világrendszert döntünk - 1. Rózsa Flores Eduardo, Ficsor Ádám titokminiszter és az NBH, Mészáros Antónia; 2. Draskovics Tibor házának felgyújtása; 3. A Valóság
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/   /Zene: Ligeti György: Requiem/   (Film, 14 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-09. - A Háttérhatalom üldöz mindannyiunkat! - Tisztelt Nézők, Hallgatók, Olvasók!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-04-05. - Bálványimádás és kitömött marionettnép - Muppet-show a Duna mentén (kifejező fényképekkel)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-31. - Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-03-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Ragyogó forrás, '84-angyalok
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/   /Zene: Reményi Attila/   (Film, 39 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-05-10. -
HÍRHÁTTÉR TV
: Az APEH a bűnöző rezsim szolgálatában - Felszólítjuk a CIA-t
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Trance-mix az USÁ-ból/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A Háttérhatalom és szervei felhasználják az APEH-ot a politikai védettségű bűnözők védelmére, mialatt ugyanezek a lakosokat fillérekért is tönkre teszik és börtönbe zárják. Mely párt használta az APEH-et a legdespotikusabb módon a lakosság véleményének elfojtására? Védi-e a cigányokat és az izraelieket a rendőrség, az APEH és az NBH? Felszólítások az Obama-kormányzat és a CIA felé a magyarországi politikai bűnözés elszigetelésére és az Echelon-eszközökkel történő leleplezésére; ezen belül Orbán Viktorék és Gyurcsány Ferencék bűntetteinek megbuktatására. A nemzetközi maffia magyar helytartójának, Seress Zoltánnak a kivégzése.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-12. -
Echelon-eszközök a Magyarok Nyilai-ügyben! + Echelon-szagú gyilkosság Kecskeméten: megöltek egy 16 éves lányt
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ... a Hírháttér Multimédia birtokába került információk szerint többek között a mobil jeladókba épített eszközökön keresztül a lakosság elterelésére, hangulatának saját érdekei ellen való igazgatására hajtottak végre kollektív befolyást, hogy a magyarok ne foglalkozzanak a magyar kormánnyal ellenséges, a magyarnak nevezett és külföldi titkosszolgálatok által Magyarok Nyilainak titulált személyek őrizetbe vételével, védelmével és hátterével. A média teljes elhallgattatása részben közvetlen behatásra (D-Notice), részben az Egyesült Államokból és szövetségesei részéről vezérelt mentális és emocionális gondolkodásvezérlő eszközökkel és haditechnológiával került végrehajtásra.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu