Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR: Ahol a kapuk mindig nyitva állnak
HÍRHÁTTÉR TV:
Okos HVG, buta pártszolgálatosok és a Csillagok


 

2008-12-29.
Molnár F. Árpád - Nagy Sándor (Naleksz) - Tánczos Krisztina

 


Nanorobotok munkában. A nanorobotok első generációit elektromágneses hullámokkal (rádióhullámokkal) irányították. Ma már nem titok (elképesztő, a magyarok mennyire tájékozatlanok e téren is), hogy néhány esztendőn belül már mindenki tudtával az orvoslásban is alkalmazni fogják a rákos sejtek megsemmisítésére, belső szervek működésének helyreállítására stb. El lehet gondolni, hogy ehhez képest mióta használják illegálisan a világ titkosszolgálatai a szervezetbe fecskendezve, a levegőbe szórva, a legegyszerűbb technikai stb. eszközökbe építve. Csak a hasonlat kedvéért: egy 20 ezer Ft-os bolti winchester egyetlen lemeze másfél billió, térben megjelenő adatot tud rögzíteni. Egy perpetum mobileként működő nanorobot elkészítéséhez viszont néhány atom is elgendő. Egyetlen Algopyrin stb. ampullába bármilyen hadászati, bakteriológiai, virológiai stb. céllal nanorobotok milliószám elrejthetők. Mire egy technológia stb. léte nyilvánosan is publikáltatik, legalább évtizedek telnek el, ahogy ezt megbuk(tat)ott project-ekből is tetten értük. Sokan olyannyira le vannak butítva az Echelon egyszerűen érthető eszközei által, hogy már azt sem értik meg, hogy ami a boltban gyakorlatilag fillérekért kapható, akár egy billiószor összetettebb annál, mint amiről az állam, Babilon és annak titkosszolgálatai hallgatnak.
(Hírháttér)

Tartalom:
Rengeteg cikk jelent meg arról még magyarul is, hogyan lehet olvasni az ember gondolatait, de a buta magyarok még mindig nem értik, mert létüket megint egy honvédségi titkosszolgálati vezető és társai pártjába, a Jobbikba helyezték, ezért nem csak buták maradtak, de az őrült fanatizmus miatt üldözni is kezdték az erkölcsöt és a tudást. Amit azonban Vona Gábor médiumai is üldöztek, arról - csak egy a tengerből - a HVG is beszélt már esztendőkkel ezelőtt.

A Hírháttér azért alapult, hogy elkezdje minden idők legnagyobb rendszerreformját, diffúzáljanak a benne megjelent ismeretek, és az alapokig összeomlasztva mindazt, ami eddig volt, az Új Korszak előtt nyissa meg a kapukat.

Voltak az elsők, akik legalább hangjukkal is vállalva elkezdték az Emberi Faj elkerülhetetlen jövőjét. ABC-sorrendben közülük, akik azóta sem váltak árulókká:
Christian Crown, Drábik János, Fenyvesi Theresa, Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz), Tánczos Krisztina, Vitéz Gálfalvy Gallik Béla.

A Hírháttér és Az(ok), Aki(k) mögötte Áll(nak), azt üzeni(k) a legjobbaknak:

     - Ne féljetek a disznóktól. Beszéljetek mindarról, amit tudtok. Az ég már fényes és csillagos.
 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Figyelő,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Rácz Péter,
Tánczos Krisztina

Közreműködött:
Tánczos Krisztina
és anonim

A bejátszásokban (egyebek mellett):
Drábik János,
Fenyvesi Theresa,
Gálfalvy Gallik Béla,
Kőrösi Imre,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Szeszák Gyula és
Tánczos Krisztina

Zene:
Christopher Young,
Danny Elfman,
Don Davis,
a Deus Ex és
a Farscape

A filmben említett további személyek közül:
Bogár László, Für Lajos, George Orwell, Németh Sándor, Vona Gábor.

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2008 december 28.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

A filmet itt tekintheti meg nagyobb, alatta kisebb méretben:

 

 

 

Ide kattintva a fent láthatókhoz képest kétszer olyan minőségben töltheti le az "Okos HVG, buta pártszolgálatosok és a Csillagok" című filmünket, ezzel is védekezve az Emberiség legutolsó és legigénytelenebb erkölcsű bűnözőinek az Emberiséggel végletesen ellenséges cenzúrájával szemben!
(Film, 28 perc)

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/
Részlet: ...a beszélgetések folyamán olyan benyomásom volt, hogy itt a háttérben valami zajlik. Valami titokzatosság. Valami, valami irányítja a beszélgetésünk témáját. Csak még nem tudtam, hogy ennek az irányítónak a neve micsoda és kikről van szó.

 

 

HÍRHÁTTÉR - Áldottaknak a dicsőség, átokra plántáltaknak a bukás kapuja
2008-12-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Isten, Babilon, Haza
/Christian Crown - Molnár F. Árpád - Nagy Sándor (Naleksz)/
/Zene: Mascagni: Parasztbecsület/
(Film, 10 perc)
Tartalom: E világban gyűlölt fogalmakról beszélgetünk, amilyen a nemzetektől és származástól független testvériség, korunk elrejtett ismeretei és a szegény magyarok elől elrejtett, évtizedek óta publikus alapfogalmak. Erkölcs, titkok és elrejtett tudomány, melyek miatt a Hírháttért az egész bolygón betiltással fenyegetik, szervezetten gyalázzák és üldözik. A film közben mindvégig szól Mascagni varázslatos intermezzo-ja.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-12-20. - "Egy nagyszerű fényességet láttam" - Tánczos Krisztina látomása és a kijelentésként kapott szavak
/Tánczos Krisztina/
Tartalom: A Tánczos Gábor családjából való Tánczos Krisztina elkészült, nagy jelentőségű jövőjéről sokan tudunk, akik a világrendszer alapjairól is. Ő is tudja, mert felülről megkapta, hogyan születnek ma már Isten közvetlen cselekvése nélkül is látomások, hallomások és ismeretek, amikor az emberben közvetlenül nem Isten, hanem Babilon (kénytelen) cselekszik. Minden tájékozottabb tudja, hogy az ismeretekhez és a kapcsolathoz hol van Kapu.

 

2008-12-16. - Gerincesek vágóhídján - Babiloni történetek
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Tartalom: Talányos történet rólunk és a világ működéséről, az előre elkészített történelemről, az Echelon alkalmazott szörnytechnológiáiról, az emberi hitványságról, a Gonoszról és a Mindenekért Megfizető Istenről.
 

 

 

2008-12-15. - Korunk és minden idők legnagyobb és legutolsó magyarjai
/A Hírháttér/
Bevezető: A legnagyobb magyarok listájánál sem ideológia, sem a felsorolható személyek száma nem lehetett korlátozó tényező. Érdemes kiemelni, hogy a magyar honvédség (...), 1956 óta egyetlen árva embert nem sok, annyi tényfeltárót sem tudott felmutatni több, mint fél évszázad alatt. A lista...

 

 

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ennio Morricone: A Polip)
Tartalom: A vájt fülűek (vagy kifinomultabb lelki "hallásúak") ismét új stílusra lelhetnek ebben a gazdagon illusztrált, az Ennio Morricone világhírű olasz zeneszerző dallami aláfestésével végigkolorizált, a nézőt-hallgatót álomszerűen végigkalauzoló Valóságfilmben. A múltról, a borzasztó jelenről és az elháríthatatlan végről. (Film, 16 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Nem csak mondja, megmutatja
2008-11-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Beavatás a Valóságba - (Film)ajánlatunk
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. (Film, 6 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

2008-11-03. - Így harcoltunk az Emberiségért, mielőtt összeomlott a világrendszer - Babilonban, teljes titokban történtek
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Részlet: Ismételjük el [az Emberiség gondolkodását uraló Echelon-technológiákról]: csaknem mindenki (...) tud ezekről a médiában és a gazságszolgáltatásban, sőt, (...) nem is lehet magasabb beosztásra szert tenni úgy, hogy az illető ne lenne beavatott. Pontosan úgy, ahogyan ezt Gálfalvi Gallik Béla (...) az Echo tv betiltott műsorában elmondta.


 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-12-27. -
A legnagyobb magyarok között: Vitéz Gálfalvy Gallik Béla
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az eset azóta történelem, a betiltók az Emberiség söpredékének kijáró szégyenpadra kerültek, Gallik Béla pedig az Emberiség legnagyobb és legfontosabb problémájának kihirdetésével azonnal az egyik legfőbb - a jövőben elismert - nemzeti ereklye, és a világörökség eleven és halhatatlan kincse lett.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-12-30. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Moslékosok a vályúnál -
Élelmezési szokásainkról
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Vangelis: Angelicus/

Tartalom: Vangelis dinamikus dallamai közben komikusan az emberi önzésről és költséges takarmányozásáról, Jézus és a normál emberi erkölcsök nyomán. Szintén a vályú kapcsán Gaskó István és a vasutassztrájk, és Francis Ford Coppola "Apokalipszis most" című filmje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu