Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Védjük a védőket, vádoljuk a vigéceket!

 

 

2008-11-08.
Nagy Attila (orvos, közíró)

 

Védjük a védőket, vádoljuk a vigéceket!

 

A történet Egerről szól, ahol a hírek szerint elesett az egészségügy egyik bástyája, de a harc még nem ért véget. Új frontot kell nyitni a hadviselésben, mert háború van a gyógyításban, aljas, alattomos, piszkos módszerekkel, sokaknak véres már a keze. De van még tiszta kéz, csak azért is van tiszta gondolat! Jöjjön e segítség vidékről, máshonnan, mint eddig. Ez az okfejtés debreceni, ahogy a három legismertebb egri kórházvédő (a frontharcosok, a szóvivők, a fáklyavivők) is debreceniek, azaz a Debreceni Egyetem neveltjei. Nemcsak ők hárman debreceniek, de a területi elv alapján valószínűleg az egri orvosok többsége is az, és valamennyi kórházi osztály évtizedeken át szoros szakmai kapcsolatban volt az egyetemmel. Pócs Alfréd, Mánya Kristóf, Kulcsár Dániel és sokan mások az egykori Debreceni Orvostudományi Egyetemen végeztek, majd tisztességgel szakmát tanultak, és így lett belőlük Egerben megbecsülést szerző, magasan képzett főorvos. Az ország nem nézheti tétlenül és értetlenül harcukat, állásuk vesztését. Ők azonban nem az állásukért harcoltak, hanem valamennyi munkatársukért, a betegeik javáért, a hagyományos orvosi – nem üzleti alapú – orvoslásért!

 

A Debreceni Egyetem azonban cserben hagyta őket. E helyzetről nem lehet a pártkapcsolatok ismerete nélkül szólni. Ki kell mondani, a volt szocialista egyetem, a ma is gyurcsányi kapcsolatokat ápoló „eurokommunista” egyetem vezetése hallgatásával, beleegyezésével hagyta cserben a tisztességes orvosokat. Az egri kórházprivatizáció helyben is csak az ismert árulással mehetett végbe, amikor az önkormányzat egyik képviselője átült a másik politikai oldalra. Ennél súlyosabb az, ami az egyetemeken, az egykor oktató-nevelő szerepet is ellátó, szakmailag felügyelő felettes szervekben történik, amikor tétlenül nézik az üzleti átalakításokat. A Debreceni Egyetem mintaértékű az árulásban, mert egymást váltó rektoraik, Nagy János agráros, majd a jelenlegi Fésüs László (diplomája szerint orvos, soha orvosi munkát nem végzett) helyi uralkodása alatt folyamatosan épül le, megy végletesen tönkre a magyar mezőgazdaság és az egészségügy. Nagy János jelenleg az Állami Vagyonügynökség igazgatótanácsának elnöke, e szerepében tette meg a vezető médiahírben szereplő látványos kézfogását Gyurcsánnyal, amikor a legutóbbi bérbefagyasztások bejelentése történt. E Gyurcsány-Nagy-Fésüs háromszögből látható, érthető az ország jelenlegi helyzete, így nincs csodálkoznivaló azon, hogy a Debreceni Egyetem szakmailag (politikai alapon) néma maradt az egri kórházátalakításnál.

 

Eger helyzetét akár próbapernek is tekinthetjük. Ha ez a fajta tulajdonváltás (akár senkiemberek főorvosi széket vásárolhatnak) ott minden tiltakozás ellenére megtörténhet, akkor bárhol az országban is. Az eddigiek alapján és sok más ügyben is a jog, a jelenlegi jogalkalmazás nem segít. Valahol fordulatnak kell bekövetkeznie, és az egri forrongó pontot nem szabad kioltani! Tettekre kérem és felszólítom a tisztességes orvosokat, a civil szervezeteket a határozott kiállásra!

 

Dr. Nagy Attila

orvos, közíró, Debrecen

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-02. - Erdő - A magyar Lustiger
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Erdő és Lustiger, a magyar és a francia bíboros is tagja (volt) országa Tudományos Akadémiájának, Erdő Péter egyházjogászként, hamis tudományos háttérrel bűnrészese a mai jogállamban a politikai követelményeknek alázatosan engedelmeskedő tudományosságnak.

 

 

2008-10-10. - Szándékos infláció - A nemzetközi pénzvilág cselédje - A Nemzeti Bank
/Fort András - Drábik János/
Tartalom: Drábik János közgazdász előadását rögzítette és lejegyezte Fort András, a Szabad Riport Tudósító Iroda szerkesztője, a Terra Incognita munkatársa.

 


 

2008-10-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel): A magyarság elvégzett jövője
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-09-02. - Elégtelen a közhivataloknak (cikk) ;
Árnyak (vers)

/Ebergényi Németh Magda/
Tartalom: Ebergényi Németh Magda cikke a közhivatalokról és verse e nihilista kor végnapjairól.

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Nemi erőszak és prostitúció - Út a Pokolba... (videoklippel)
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Chris Rea)
Tartalom: Az elektromágneses stb. világuralmi Háttérhatalom konstrukciójában is a rendőri szexuális bűnözést is érintjük Elter Zsanett kapcsán, és szólunk arról, megadóztatható-e a prostitúció. Christian Crown erkölcsi szavakat intéz a politikusokhoz, a filmbejátszások és a feliratok pedig - mint annyiszor - most is külön életre kelnek, miközben végig szól Chris Rea világslágere. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-08. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kijelentések a borzalomról
/Molnár F. Árpád/
(Zenei aláfestés 7 zeneszerzőtől)
Tartalom: Elektromágneses gondolkodásszabályozás, az Emberiség teljes diktatúrája, Jelenések Könyve, bűn és bűnhődés. A film gerincét Molnár F. Árpád alig több, mint 24 óra alatt kapott álmai, a kapott kijelentések képezik, konkrétan Pesty Lászlóról, az Echelon-titkokat pártoló, az Emberiséget eladó globalista bűnözőről, aztán Kőrösi Imréről, majd a világ illuminátus családjairól, amilyen a Bush-klán. Hallhatunk Hitlernek az USÁ-ba csempészett elmeprogramozó- és UFO-projectjeiről. (Film, 32 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu