Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Nemi erőszak és prostitúció - Út a Pokolba...

2008-11-06.
Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád

 


A Sátán dohány utcai zsinagógájának falán korábban a zsidó családokat is halomra mészároló tömeggyilkos gengszter, Szemjon Mogiljevics aranytáblája volt látható, most pedig a majdnem egy tucat nemi erőszakba belebukott tömeggyilkos Moszados antikrisztus, Moshe Kacav, Izrael államfőjének emléktáblája látható, akit a Sátán Izraele valamennyi nemi erőszak következménye alól mentesített, hiszen tömeggyilkos. Áldozatait a Sátán zsinagógái azóta is üldözik, a zsidó és nem zsidó halottak számát pedig felbecsülni sem lehet... Az emléktábla - világ csúfjára - tanúsítja, hogy a zsidóság és túlélése legnagyobb ellenségei ma is, mint 2000 évvel ezelőtt, maguk a Krisztus-gyalázó, kapzsi, cionista hentesek.
(Molnár F. Árpád felvétele)

Tartalom:
A címben olvashatókon túl - természetesen az elektromágneses stb. világuralmi Háttérhatalom konstrukciójában is - a rendőri agresszív, szexuális bűnözést is érintjük Elter Zsanett kapcsán, és szólunk arról, megadóztatható-e a prostitúció. Christian Crown erkölcsi szavakat intéz a politikusokhoz, a filmbejátszások és a feliratok pedig - mint annyiszor - most is külön életre kelnek. Eközben végig szól Chris Rea világslágere, külön ötvözetet képez a Crownnal készült filmekben már megszokott egyedi stílus és hangulat felépüléséhez.

 

Beszélgetnek:
Christian Crown és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Nagy Sándor (Naleksz) és
Molnár F. Árpád

Zene:
Chris Rea: Road To Hell

Feliratok, videoklip és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Ide kattintva kiváló minőségben letöltheti a "Nemi erőszak és prostitúció" című filmünket,
ezzel is védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Film, 11 perc)

 Megtekintése - a sztereo zene miatt is - fülhallgatóval ajánlott!
A film itt nagyobb, alatta kisebb méretben látható:

 

 

 

A filmben érintett témakörökből:

Háttérhatalom, a titokzatos Nagy Babilon, Pesty László, fekete doboz, a Föld paráznáinak és utálatosságainak anyja, aki részeg a szentek vérétől, Echelon, ördögi praktikák, Őskígyó, kobra, óriáskígyó, Sátán, kígyó nyelve, világi erkölcs, morális, George W. Bush, Biblia, Jézus Krisztus, János apostol Mennyei Jelenésekről Szóló Könyve, Moshe Kacav államfő, államelnök, kurva, kurvák, örömlányok, prostituált, piros lámpás ház, szexkereskedelem, szexrabszolgaság, s/m, elnök, MÁV, WC, WTC, ürülék, szar, ganéj, trágya, kaka, kakálás, széklet, sábesz-dekli, szex, szexualitás, perverzió, Emberiség kárhozata, Kőrösi Imre, Kősrösi Lajos, urna, a kegyeleti idő lejárt, kémkedés, himpellér, Élet Fája, Üdvösség, elkárhozás, háborúk, viszályok, Egyiptom, Kleopátra, római birodalom, leigázás, Kis-Ázsia, kisázsia, Róma, fáraók, piramisok, Szfinx, Szfinksz, Elter Zsanett, nemi erőszak, brutalitás, brutális, Gyurcsány Ferenc, MSZP, hímvessző, meztelenség, perverzió, mikrohullámok, besugárzás, kormányrendőrség, trauma, traumaokozás, pszichológia, pszichiátria, pszichiáter, rendőrbűnözés, hamis tanúzás, hamis vád, A Párt, George Orwell: 1984, a vadállat jele, a fenevad pecsétje, zsidók, zsidóság, cionisták, cionizmus, Németh Sándor, Hit Gyülekezete, MAZSIHISZ, a Sátán zsinagógája, Dávid-csillag, Ariel Sharon, Ószövetség, Újszövetség, Evangélium, elektromágneses hullámok, sugárzás, tömeggyilkosok, Megváltó, Szótér, fasizmus, színes bőrűek, feketék, néger, nigger, szegények, gazdagok, nacionalizmus, nemzetiség, magyar, magyarság, Magyarország, Reptér, repülőgép, mező, dokumentumok, médiamaffia, médiabűnözés, Széles Gábor, Echo TV létrehozója, Dubai, felhőkarcoló, pénzügyi hatalom, kárhozat, Ferrari, tarkó, zip, belerakás, beletétel, beletudás, beletapasztalás, megrontás, hát, gerinc, hátgerinc, elektrosokk, csiga, lift, államtitok, titkosítás, pusztítják a Földet, erőszak, macska, vécézés, budi, emléktábla, Budapest, szadizmus, Orbán Viktor, Fidesz, kacsalábon forgó palota, távirányítás, kiborg, cyborg, New York, USA, Hold, Föld bolygó, Gergényi Péter, rendőrkapitány, szeméttelep, pestis járvány, Pestysjárvány, vörös szemek, Pálfy István, Pálffy István, bor, haragbor, éhezés, éhínség, éhhalál, globalizáció, szajhisták, söpredék, NSA, Központ, a Titkosszolgálat, CIA, NBH, kapzsiság, hatalomvágy, dicsőség, Mike Hayden, Michael Hayden CIA-igazgató, automaták, biorobotok, biorobot, mátrix, temető, sírok vörös trolibusz, Afrika, elektromosság, napsugár, tesla.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-04. - Életem legszebb álma (1990) - Nagy Sándor kapott, a jövőt előre jelzett álma, magyarázattal
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: Egy különleges sziget felett repültem. Nyár volt, a tenger világoskék. Az égbolt tisztán fénylett, csak néhol világított hófehér habja. Lenéztem, s nagy fehérséget láttam magam alatt.


 

 

2008-10-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Isten vagy a Sátán Izraele? (videoklippel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Igaza van-e ama gyülekezeteknek, akik azt állítják, hogy Izrael Istené? A Moszad és a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kapcsolata, valamint Izrael és a világ titkosszolgálatainak Babilon által biztosított tudatmódosító, időjárás- és földrengés-szabályozó eszközrendszere, bankrendszer, éhezés, média, ateizmus, szexualitás. (Film, 13 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-17. - HÍRHÁTTÉR TV: A megrontott Emberiség
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Jean-Michel Jarre)
Tartalom: Varázslatos, történelmi beszélgetésre hívunk mindenkit arról az élőholtan eltemetett Emberiségről és Megprófétált, beteljesedett babiloni, háttérhatalmi rendszerről, amely uralkodik a Földön, amely készíti a viharokat, a földrengéseket..., s amely elkészítette az Emberiség Világtörténelmét és globális tragédiáját. És közben végig szól a zene... (Film, 10 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-12. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom és a Párt (médiája)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: 100 éves, szinte egészében elrejtett felfedezések és találmányok. A háttérhatalmi média és esélyei. Ezen belül külön hallhatnak Széles Gáborról és az Echo TV-ről, a Kurucinfóról és helyzetéről, a Defend Kft.-s Földi László titkosszolgálati bűnözőről, a Jobbikról, Für Lajosról és Vona Gáborról, valamint arról, hogy az Echo TV betiltotta Vitéz Gálfalvi Gallik Bélának, Bicske polgármester-jelöltjének a Háttérhatalomról szóló tényfeltárása miatt saját műsorát. Az Emberiség tragédiája és kárhozata. (A képen Széles Gábor) (Film, 48 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Szabadosság vagy Istenerkölcs - A Hírháttér reformfilmje (pukkasztó cikkel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Krisztusi szellemben és békességesen, általánosan szexről, drogról, alkoholról, nem mellőzve a megjövendölt és beteljesedett globalista Echelon-technológiák, a Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom érintését, melyről azok, akik beszélni mernek, a Hírháttéren gyűlnek össze, mert ahogy előre megmondtuk: innen indul útjára a teljes átalakulás. (Film, 11 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-09-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

 

2008-09-11. - Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra
/Küldő nem publikus/
Részlet: Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt.... 

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással
2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.
 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-28. - HÍRHÁTTÉR TV: A Globalizált Kozmosz - Ahol mindig volt a Hatalom
/Molnár F. Árpád által/
Tartalom: Meg fogjuk változtatni a világszemléletét. Meg fognak lepődni azon, amit hallanak. Felejtsenek el mindent, amit életük során tanultak, és lássák meg a legnyilvánvalóbb dolgokat. Aztán tegyék fel a kérdést: mi történt, hogy senki nem mondta? Mi történt, hogy a média mindent elhallgatott? (Film, 73 perc)
(A film megtekinthető és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-06. -
Kik és hogyan hozzák létre a gazdasági válságot?
/Kinda Lajos/
Részlet: Rajtuk kívül mindenki megszenvedi a válságot. (...) Érdemnek tartják azt, amit mi csak lopásnak hívunk. Kihasználják és megvetik azokat, akik a szolgálatukba szegődnek és tisztelik őket, gyakran nevetnek rajtuk. Kettős mércével mérnek a maguk javára.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-08. -
Védjük a védőket, vádoljuk a vigéceket!
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Új frontot kell nyitni a hadviselésben, mert háború van a gyógyításban, aljas, alattomos, piszkos módszerekkel, sokaknak véres már a keze.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu