Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

100% a rendőri bűnözés; Református maffia; Havas Henrik videoblog; Széles Gábor roma holocaust show-ja


2009-09-24.
Molnár F. Árpád

Ma reggel egy a titkosszolgálatokkal belsőssel beszélgettünk arról, hogy az egész rendőri állomány selejt. Nem csak kiemelkedővé vált volt rendőrökkel találkoztam szerte az országban - akiket tehát kirúgtak a rendőrségről, hogy miért nem utolsó bűnözők -, hanem olyanokkal is, akik szabályosan szereltek le, továbbá lelkileg gergényista sortüzesek voltak. Azaz lojalitásuk minden tekintetben kikezdhetetlen és lakosságellenes lenne. Ezt azért mondom, hogy pl. Farkasné Benke Aranka sortüzes és szilánkos koponyacsonttörő gergényista besúgó rendőr alezredes értékrendje sem szenvedhet csorbát. Tehát a gergényista, tüdőlövő, sörétes bűnöző rendőri vezetők értékrendjével is egyező volt rendőrök is beszámoltak nekem arról - a politikai és dávid károly-féle politikai söpredék bűnszervezeti bűntettei mellett -, hogy "X" megyében, a másik "Y" megyében dolgozva belülről látta, hogy pl. a teljes közlekedési állomány 100%-osan bűnügyi fertőzött(!): a zsebre bírságolást kivétel nélkül mindenki teszi, és a legkevesebb jövedelmű rendőr is naponta 30-50 ezer Ft-ot tesz zsebre! Úgy, hogy az állomány 100%-a bűnöző, és e személyek beszámolnak bizalmasan arról is, hogy ők is ezt csinálták. Tehát nem titkolják, hogy ők is így éltek. Nem tetszelegnek a hős szerepében, mert előttem minek, vagy mert egyébként úgy látják, minek. Hiszen belsős a belsőssel, szaki a szakival beszélget. Nem ugyanaz egy Zomborpatkánnyal vagy kecskeméti jegyzőjével, minden szinten bűnöző és tömeggyilkos akarnok, valami végtelenül undorító és mocskos-moslék ribanc Metzingerringyóval beszélni a szociális osztályról, a szegénységről, a hajléktalangyártásukról, az Alkotmányról, a Btk.-ról, a terroizmusukról és az emberéletekről, főképpen a Jézus Krisztusról, vagy a túloldalán ezeknek a politikai Veérállatoknak őszintén és egyenesen volt rendőrökkel, akik nem érzik metzingerringyó és Zombor tömeggyilkos haverja, Sárközy István alpolgármester, Isten- és Emberiségellenes, tömeggyilkos hatású és sorozatosan ekképpen voksolású árulásaiért a kecskeméti Református Gimnázium igazgatója beteges kényszeres megszállottságát arra, hogy úton-útfélen hazudozzanak, és bűnszervezetben, a Sátán oldalán üldözzenek életre-halálra mindenkit, aki nem tömeggyilkos politikai féregsöpredék.

 


Az agykéregbe zúzó koponyacsontszilánkos, tüdőlövéses, agyzúzódásos, hátba közvetlen közelről sörétes (eddig 2006 publikus eseteiből), indonéz repülőrobbantós, romák elleni sorozatgyilkos, hajléktalangyártó, újságíróüldöző terrorista bűnszervezet együtt. Balra a református egyház tömeggyilkosi JÚDÁS nehezéke, a Fideszes Sárközy István alpolgármester, a kecskeméti Református Kollégium politikai-háttérhatalmi, titkosszolgálatokért és újságíróüldözésekért, valamint minden nemű tömeggyilkosságok védelméért felelős igazgatója. Jobbra, felül a Hajdú-Bétes holocaustos terrorista mögött feszít a csontszilánkos Apró Gyurcsány oldalán Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor gengsztere, aki még hallgat a Borisz Abramovics-féle Maléves rakétaszállítmányokról (is). Na, mi van, Dávid Károly? Mit üzen az NBH? Vizsgálgasd a kamerákat, hadd maradj benne jobban az orosz tömeggyilkos fegyverüzletek védelmében is! Töröm el a gerincedet! Anyádat szállíttasd a Malévvel repülő rakétaként, te tömeggyilkos!
(A teljes mérethez klikkeljen a képre!)

(Molnár F. Árpád)

Ha már Sárközy István alpolgármestert, az Isten- és haza-, továbbá Emberiségárulásáért a Református Gimnázium igazgatói székében posztoló politikai bűnszervezeti zomborpatkányi JÚDÁST említjük, az is megjegyzendő végtelen rosszindulatukra és összeférhetetlenségükre, hogy esztendők alatt nem tudott ez a bűnbanda személyes megkereséseim összese ellenére sem felmutatni senkit ügynöki és tömeggyilkos-cseléd egyházukból, aki hajlandó lett volna az Isten és a Jézus Krisztus Igéjét a Hírháttér Multimédia által professzionálisan és általunk ingyenesen rögzítve és publikálva terjeszteni. Nem akadt orbán-zombor-sárközy patkányéknál és JÚDÁSFAJI tömeggyilkoséknál egyetlen multimilliomos sem, amelyik féreg JÚDÁSFAJI döglött áruló módjára kihasznált volna egy ingyenes, abszolút kedvükre cenzúrázatlan médiumot. Persze ez is érthető, minthogy a Hírháttér nem a Kecskeméti tv színvonala, hiszen nem adja nevét sem indonéz repülőgéprobbantások megszervezéséhez és elkövetéséhez, majd a gyermekek tömeggyilkosságaival együtt való védelméhez, sem romák elleni sorozatgyilkosságokhoz, sem hajléktalangyártáshoz, sem a Kecskeméti tv vezetője, Eckhardt Balázs kapcsolati és politikai maffia védelmi rendszere szerinti olyan maffiózó és tömeggyilkos klubokhoz, amilyen Czégé Zsuzsa és az ukrán-orosz maffia felrobbantott gengsztere, Hoffmann, a szintén Czégés-Eckhardtos lelőtt gengszter, a Mossad és a KGB védelmét hirtelen kegyvesztett, ezért agyonlőtt Prisztás József és bandái, akik közül az utóbbi az Eckhardtos Czégé Zsuzsa vezette klubba járt Horn Gyulával és Kuncze Gáborral, míg meg nem halt (míg agyon nem lőtték).

Nem igaz az, amit vannak, akik rendőri haverjaik miatt mondanak, hogy vannak becsületes rendőrök, mert NINCSENEK! És ezt kivétel nélkül minden rendőr tudja, mert napi szinten kerül választás elé mind: vagy bűnöző lesz, vagy minimum meggyűlölik és kirúgják. Egy közlekedési rendőr is napi szinten annyi és olyan irdatlan mennyiségű és súlyú bűntettel szembesül - amelyek elkövetői állami vonalon, közpénzünkön glasszálnak -, ami KIZÁRJA A TISZTESSÉG ÉS A BECSÜLET ÖSSZES FORMÁJÁT!

A Dávid Károlyokat (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya, egyébként gergényista sortüzes, lakossági járókelésért koponyacsontszilánkot agyba lövető, tüdőlövő, ügyvédjelölteket is üldögélésért 2006-os rendőri sorfal elé hajító és hátulról, közelről, sörétessel hátba lövető) egyszerűen le kell vadászni. Le kell számolni velük. Semmi szükség ilyen maximalistán és abszolút egységszándékkal tömegpusztító, agresszív, közveszélyes és Emberiség-ellenes gyűlölködő bűnszervezeti, terrorista férgekre! Jelenleg is csak arra jók, hogy bizonyítsák az általuk és Eckhardt Balázs-szintű (a Kecskeméti tv főszerkesztője, vezetője, Zombor Gábor házi talpnyalója, tudósítója és médiagondnoka), tehát űrgammás és Czégé Zsuzsás, Prisztás-haveri és Prisztás-lelövős, Hoffmann-robbantós, ukrán-orosz maffiózós fegyverkereskedős médiaférgeik által elbutított lakosság előtt, hogy egytől egyig, hiánytalan létszámban köztörvényes, bűnszervezeti, tehát egyetlen megfelelő kormányváltással a teljes állományt fegyházra ítélendő bűnözők. Ehhez csak egy kormányváltás kell. Semmi több. Mivel bűnszervezetről van szó, a digitális kamerák pedig minden rendőrségen évtizedek óta mindent rögzítenek, nem kell tetten érést bohóckodni - ahogy tegnap tették a zsebre már a nap első óráiban 30 ezret kereső parkolóőr tetten érésével -, hanem a digitális eszközök jelfolyamainak befejezetten rögzített adatállománya felhasználásával (is) a teljes mostani állományt fel lehet számolni és hiánytalan létszámban fegyházbüntetésre vágni! Szélmalomharcot az vív, aki a Molnár malmának idióta, elfuserált Don Quijote-jaként nekimegy. Az ember ne harcoljon olyasmivel, aminek győzelme már befejezett, ami ellen már csak saját patkányketrecükben bohóckodhatnak, Eckhardtosan és Széles Gáborosan egymás előtt megjátszva a hülyét, tömeggyilkos cigánysorozatgyilkos a romasorozatgyilkossal parolázva, és az ember ne kalimpáljon olyan ellen, aki ellenségeinek - tekintettel abszolút gyűlölködő, bűnszervezeti és tömeggyilkos akarású egységagresszív, hazaáruló és Emberiségpusztító egységszándékukra - szó szerint a fejét akarja, és presztízskérdést csinál belőle, hogy fejét is vegye, amint lehet, mivel senki ne mondja, hogy nem tartotta a szavát!

Havas Henrik most először a Hírháttér oldalain
Havas Henrik videoblogjában a Magyar Hírlap cikkéről beszélt 3 percben, mely "halálosztó cigány"-nak nevezett egy felindulásból ölt pszichopatát. Mi a célja a bűnözés fajok szerinti osztályozásának?
(A teljes mérethez klikkeljen a képre!)

(Molnár F. Árpád)

 

Nem véletlenül említettem a multimilliárdos, összes keresésünkre elbujdosó, továbbá hátulról támadásokat szervezett Széles Gábor rasszizmusgyártó, cigánysorozatgyilkosságot védelmező és a KGB-s, valamint Moszados politikai és titkosszolgálati elkövetőket tovább fedező, minket az igazsággal való határozott és végig tanúsított ellenségessége miatt mindvégig kirekesztett, ezzel önmagában is rengeteg ártatlan ember halálát tudatosan okozott gengsztert. A Széles Gábor tulajdonát képező Magyar Hírlap ideges, hogy kiderült a romák elleni gyilkosságokról, hogy mindenki benne volt. Amiről a Havas Henrik olyan jól beszél (ide klikkelve láthatják 3 percben az "A halálosztó" címmel, 2009.09.22-i publikálással), miszerint a Magyar Hírlap faji gyilkosságról cikkezik, amögött a Széles Gábor és bandája részéről a romák elleni sorozatgyilkosságok és azok megrendelői leleplezésének eltussolási szándéka áll. Széles mostani (egyébként azóta is ilyen faji szemetet vetett a nép elé), a lakosságot megosztani akaró, a szervezett állami bűnözés és tömegmészárlások összesét védelmezni fizetett akciója egy elszigetelt, napi gyilkossági ügyre, egy benzinkútnál a múlt héten, hirtelen felindulásból elkövetett emberölésre tereli a buta lakosság figyelmét olyan címlapos, főhíres beszólásokkal, mint "a halálosztó cigány". Széles célja, hogy a szerencsétlen és eszétől, tartásától, jövőjétől megcsonkított lakosság ne az államilag szervezett politikai gyilkosságokkal foglalkozzon, nehogy bárkinek az jusson eszébe, hogy "a halálosztó magyar állam", vagy "a halálosztó tömeggyilkos magyar, Széles Gábor"! Széles Gábor tereli a népet, ahogyan földesúr hajtja bamba és buta birkáit, ahogyan a kutyabőrbe bújt farkas tereli marháit saját vágóhídjára. Széles Gábor - ahogy eddig tette - a romákra akarja terelni a figyelmet saját multimilliomos és milliárdos tömeggyilkos államtitkosszolgálati fajtája napi, és naponként egymást követő szörnyűséges bűntetteiről és népgyilkosságairól, melyeket a terrorista titkosszolgálatokkal abszolút egységben, és folyamatosan cigányozva követ el. A romák elleni állami sorozatgyilkosság pánikszerű eltussolási hullámának oka a Molnár F. Árpád egyedül végrehajtott és példátlan bizonyító eredményű tényfeltárásai (pl. klikk ide), melyeket a Szélesen tömeggyilkos halálosztó Széles Gábor teljes bűnszervezeti bandájával, de 100%-osan eltussolt! Kapsz, büdös magyar - teszi Széles Gábor - sorozatgyilkosok helyett kósza és duhaj, "spontán", részeg pszichopatát, mert az nem magyar, hanem cigány! Én pedig - gondolja Széles Gábor - jót keresek a halottak és a magyarság totális holocaustjának árán. Bort ide, Veért ide, gyilkosokat ide, állami és titkosszolgálati bűnözést ide, és a zsidó-orosz háttérhatalomtól jutalmul még több pénzt, pénzt, és pénzt ide! - kurjantja magában, és szellemi-erkölcsi tömeggyilkos nívójához végletes hűséggel korrekt tájékoztatást kínál az Echo tv-n keresztül az egyre züllöttebb és emberi nyelven egyre beszédképtelenebb lakosság számára a kurucinfó számára értékes, valójában súlyosan demoralizáló és leépítő röfögő és böfögő sorait idézve és felolvasva, hogy az ún. pártatlan tájékoztatás és a tömeggyilkos korrektség helyén legyen. Azok korrektsége, akik gúnyt űztek 100 év pszichiátriai bűntetteiből és magyarok elleni tömeggyilkos Holocaustjából, az összes elkövetők - Széles haverjaival együtt - történt átmentéséből, akik elhallgatták az orruk előtt zajló titkosszolgálati háborúk ellenére is sikerrel végrehajtott indonéz repülőgéprobbantás kivégzett közel 100 halálos áldozatát, és akik tudatosan cenzúrázva és bujkálva előlünk, következetesen engedték és szervezték a romák elleni állami, titkosszolgálati tömegmészárlásokat, hogy azok bebukása után is a cigányokat tegyék meg bűnbaknak, minden állami bűnszervezetet napi anyagi kapzsiságuk és betegesen pusztító rosszindulatuk szerint, halálra mérgezett egerekként elrejtve és fedezve. Szélesnél nem hír az sem, hogy Magyarországon központosított állami és titkosszolgálati, egypárti újságíróüldözések keretében azért törnek be egy magánlakásba, hogy felszámoljanak egy teljes médiumot, annak alapító-főszerkesztőjét - aki több területen és mélyebben tényfeltárt csak az elmúlt két éven belül, mint addig bárki valaha(!) - pedig elhurcolják. Nekünk viszont hír, hogy Széles Gábornál azért nem az, mert Széles egész tevékenysége - ahogy a Biblia fogalmaz - az üres csalásra, a képmutatásra, az aljasságra, a Háttérhatalommal és a titkosszolgálatokkal való totális és tömeggyilkos összejátszásra épül, melyért kap pénzt, kap sajtót, kap újságíróüldözést fehérorosz módra, kap elektrosokkos gyilkosokat, kap cigányok elleni magyar és zsidó, meg orosz tömeggyilkosokat, és kap hozzá vacsorára kurucinfót, hogy a nemzetnek jóéjszakát, mert hadd hulljon mind! Hisz' a nép csak a napi megélhetés tárgya, a háttérhatalmi, globalista oligarchia kiszolgálására tenyésznek ezek, hiszen állatok ezek arra, hogy csaló és hazug, tömeggyilkos földesuraikat kiszolgálják.

 

Széles Gábor, az Echo tv és a Magyar Hírlap tömeggyilkos tulajdonosa Gengszteriában
Széles Gábort a magyarság és az Emberiség feltétlen jövője építésében és megalapozásában sokszor és sokféleképpen megkörnyékeztük. A multimilliárdos gengszter el is hasalt a kurucinfó előtt; ott talált is magának és fajtájának szellemi táplálékot: disznóröfögés, egész napos gyűlölködés, káromkodás és keresztyéngyalázás, a Szent Lélek folyamatos káromlása, a világ összes népének és nemzetének gyűlölete, 100 év pszichiátriai áldozatainak gúnyolása és megvetése, az összes átmentett állami bűnöző védelme, a nemzetközi állami terrorizmus pártfogása, az állami sorozatgyilkosságok bujtatása és fedezése stb. terén. Az isteni eredetű fogyassza az istenek eledelét, a férgeknek és a disznóknak ott a moslék. Széles Gáborral később is jelentkezünk, tudniillik nem toleráljuk a nemzeti bőrbe bújt sorozat- és tömeggyilkos hazaárulókat, és módszeresen söpörjük egybe és össze, ami egy helyre való, így a dögkútba a dögöket. Nálunk semmi sem véletlen.
(Molnár F. Árpád)

Az orruk előtt halt meg több száz ember. TÖBB SZÁZ! Széles és sajtóbandája adóssága pedig már az eget éri, de a Sátán széles útján haladók féktelen paráznasága csak nem hagy alább!

Mi történik? Egyrészt ezek az álnemzeti ügynöki parazita árulók minden gyilkosságot és tömegmészárlást elhallgatnak (márpedig tömeggyilkosságot eddig kizárólag állami szervezett bűnözők követtek el, cigányoknak ilyen ügyekben keresni valója aligha akad, főleg nem szervezői és médiapártolói szinten, azaz mint pl. Széles Gáboréknál), másrészt a lakosság tömegeit teszik meg bűnbaknak, hogy saját fajtájuk mocskos férgességét fedezzék és leplezzék. Ezzel azonban - mert egyik napról a másikra, sokszor egyik óráról a másikra élnek, mint az állatok - elmélyítették a válságot, és olyan adósságcsapdába zuhantak, amelyet napról napra olyan soha vissza nem fizethető, bukásra ítélt hitelekből duzzasztanak, ami menthetetlenül mint utolsó, államvédelmi hazaárulókat fogja őket megbuktatni.

A Magyar Hírlap előszed egy napi gyilkossági ügyet, amilyenekhez hasonló naponta van: családi stb. perpatvarok és utcai összetűzések, meg amit sosem mond be a média: a számos kórházakban stb. végrehajtott politikai gyilkosságon kívül (klikk egy másik filmünkre is!) a Széles Gábor-féle földesúri tenyészet által megrendelt gyilkosságok, ahol az áldozat eltűnik, mert vagy elássák pl. a Kecskemét környéki erdőkben, vagy befalazzák, illetve savban, fürdőkádban vagy szélescéges ipari konténerben feloldják, hogy nyoma sem marad. Eme szervezett magyarbűnözésről nem számol be senki, mert aki megtehetné, az az elkövető, aki pedig leleplezhetné, szintén ugyanabból a szövetségesi multimilliomos és milliárdos tömeggyilkosi gengszeterbandából származik. Ezért védte Széles Gábor minden kísérletünk ellenére valamennyi ellenünk elkövetett állami bűnszervezeti, életfogytos bűntettet, minden általunk hiába leleplezni akart gyilkosságot, terrorcselekményt, bezárva a legutóbbi botrányukig, a romák elleni sorozatgyilkosságokig, melyek kapcsán most Széles Gábor kétségbeesetten próbálja egy kósza és részeg cigány "spontán", hirtelen haragból elkövetett emberölésére terelni a figyelmet, azzal, hogy a cigány faj magyarokat öl, mert magyargyilkos fajta az. Most a magyarok - fajtájuk - megölt egy csomó ártatlan, dolgos romát. Szélesi szóhasználattal úgy is mondhatnánk: a halálosztó magyarok, a halálosztó széles gáborok, a Sátán széles útján, a kárhozat lejtős útján. Ezért előszednek egy elszigetelt szemetet, ami ráadásul nem is friss hír, és semmiben nem mérhető a Magyar Hírlap bűnözőinek tömeggyilkos, ez esetben is egyértelműen holocaust-szándékú bűnpártolásához.

A Molnár F. Árpád, a valódi

(Írta: 2009 szeptember 23.)

A cikkben ajánlott Hírháttér-irodalmak:

Michael Jackson haláláról a Hírháttér főszerkesztőjeHÍRHÁTTÉR - Végzetes érintések
2009-09-05. -
Az elveszettek kiáltása; az átok fiaiHÍRHÁTTÉR TV: Michael Jackson halála és az "egészségügy" (állami) tömeggyilkosságai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: Fokozatos kibontakozások (K.2)/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Michael Jackson orvosa, a színes bőrű Conrad Murray volt, akit a szokásos politikai közborulás miatt szándékos emberölésért akarnak bíróság elé állítani. Filmünk biztonságos tényfeltárás arról, hogy Murray megölte-e szándékosan az énekest vagy sem. Sehol másutt nem tapasztalt részletességgel számolunk be arról is, hogyan tömeggyilkol az állam magyar kórházakban a morfinszármazékoktól a káliumig.
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád - Körüllengve a Halál általHÍRHÁTTÉR - Az ördögök végzete 2009-08-31. -
HÍRHÁTTÉR TV: Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: A Halálról indítva és titkon most (K.9)/
(Film, 12 perc)
Tartalom: A hetente gyakran többször is a tévés csatornák híradói főhírébe való, de a pestysféregpatkány JÚDÁS-média miatt 100%-ban minden létező kategóriájú tényfeltárás ellenében az Emberiség szándékos, következetesen megszervezett és folytatólagosan elkövetett pusztítására és népirtására kezdettől elhallgatott, (...) titkon támadott Hírháttér ismét a vezető tényfeltárásokkal él: most olyan tényekre világítunk rá, amik bizonyítottá teszik a cigányok elleni sorozatgyilkosságot tudatosan és bűnszervezetben folytatólagos elkövetésért védelmezett állami elkövetők szervezett bűntetteit, Bajnai Gordon tömeggyilkostól a Budaházyzó Draskovics Tibor állami terrorista tömeggyilkoson át a katonai és polgári titkosszolgálatok tömeggyilkos igazgatóiig és orbán viktor tömeggyilkos féregpatkány júdáspestystróger mocskos állatig bezárólag...
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Beszédtechnológia, rutintechnológia - A titkosszolgálatok mindent felhasználnak a lakosság ellen2009-09-24. -
Mobiltelefon, autótechnika, hangszintetizátor a hatalom kezében
/Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: Első lépésként folyamatosan jelet bocsájt ki magából, melyet a mobilszolgáltató által üzemeltetett, de államilag finanszírozott titkosszolgálati alprojekt felhasznál az egyének nyomkövetésére, illetve az összes valaha lebonyolított telefonhívás és elektronikus levélváltás rögzítésére!!! (...) ... egy egyszerű program segítségével a személy hangját képes leutánozni; ezt úgy nevezzük úgy, hogy "szintetizálni". Vagyis akár egy beszélgetést is képesek program alapján megalkotni!

 

Következő cikk:
Ügyvéd után romákat söréteztek2009-09-25. -
HÍRHÁTTÉR TV: Sörét a tüdőbe, csontszilánk az agyba - Segíts, ha rendőrt látsz, szomjas még a Veérre!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: The Descent/
Molnár F. Árpád a rendőrbűnözés ellen(Film, 10 perc)
Tartalom: Az emberjogvédő és tényfeltáró Hírháttér Multimédia elleni állambűnszervezeti terrorizmus annál fokozottabbnak bizonyult, minél több bűncselekményt lepleztünk le, feljelentéseket téve. Egyetlen lap ellen nem folyt még ilyen kiterjedt bűnszervezeti politikai terrorizmus, ráadásul úgy, hogy a betiltások és rendőrségi, ügyészségi, bírósági stb. támadások mögött mindig vagy súlyos korrupciós és tömeggyilkos bűntettek részünkről tett feljelentése, vagy különböző tömeggyilkosságok megtagadása állt - mint pl. cigányok, indonézek, magyarok, afrikaiak stb. elleni népirtások elutasítása. Ezúttal tendenciózusan éles, szemtől szembeni szónoklatot hallhatnak a cigányok elleni sorozatgyilkosság és más tömegmészárlások eltussolóival szemben, kilátásba helyezve a többek között 2006 októberi teljes rendőri állomány letöltendő fegyházbüntetésének megszervezését, és az ennek végrehajtását elutasítók elleni állami megtorlás szükségességét!
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu